تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 70 اولاول ... 84854555657585960616268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 699

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | فصل 94-1393

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

من همه تقصیرات را گردن قلعه نویی نمیندازم واقعا بازیکنان بازی نمیکنند هاشم بیک زاده بازیکن پولکی هست و اول فصل به خاطر پول رفته بود یک تیم دیگه پس الان با این وضعیت مشخصه

که کم میگذاره برای تیم یا همین اندو تیموریان دیدیم که با تمام وجود بازی میکرد اما برای استقلال کلا کم میگذاشت

یک سری بازیکنان لیاقت بازی برای استقلال را ندارند نمونش فروزان و صادقی که باید فصل بعد جایی در تیم نداشته باشند

کریمی فکر میکنم به دلیل اخطار کشید بیرون و برای بازی بعد روش حساب میکنه

2. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من همه تقصیرات را گردن قلعه نویی نمیندازم واقعا بازیکنان بازی نمیکنند هاشم بیک زاده بازیکن پولکی هست و اول فصل به خاطر پول رفته بود یک تیم دیگه پس الان با این وضعیت مشخصه

که کم میگذاره برای تیم یا همین اندو تیموریان دیدیم که با تمام وجود بازی میکرد اما برای استقلال کلا کم میگذاشت

یک سری بازیکنان لیاقت بازی برای استقلال را ندارند نمونش فروزان و صادقی که باید فصل بعد جایی در تیم نداشته باشند

کریمی فکر میکنم به دلیل اخطار کشید بیرون و برای بازی بعد روش حساب میکنه
    اتفاقا همش تقصیر قلعه نوعیه
    همین هاشمو کی بازی میده و یعقوبو نیمکت نشین میکنه؟
    صادقی و فروزانو....کی بازی میده؟
    کی سلیمان فلاحو....گرفته و بدترین یارگیریو داشته؟
    کی بوستانیو کرده مربی گلرا؟
    کی تمرینات مسخره میده؟همه تمرینات فقط اقا وسطو سانتر از جناحینه....با نفت مسجد سلیمان بازی داریم تمرینات همینه واسه دربی هم تمرینات همینه

اینم صحبت بزرگوار در مورد فروزان

وی در پاسخ به این سوال که فکر نمی کند که وحید طالب لو بهتر از فروزان بود و او با هر توپی گل خورد گفت: ببینید معمولا روی دروازه ها روی یک گلر سرمایه گذاری می کنند. من وحید را خیلی دوست دارم اما او در راه‌آهن چند بازی کرد؟ حتی از عابدزاده هم کمتر بازی کرد. وحید بچه خوبی است.خوشحالم که وحید را برگرداندم چون در این چند سال به او ظلم شد. اسم نمی آورم اما امسال گلرها توپ های بدی را خوردند اما عوض نشدند اما خوشحالم وحید را به خانواده استقلال بازگرداندم
    هنوزم قبول نداره وحید از این لایی خور بهتره.من در عمرم گلری افتضاحتر از این م.ف ندیدم.در حد دسته یک هم نیست اینو الان نمیگم پستهام هست از همون اول میگفتم
    وحید در راه اهن کم بازی کرد اما هرچی بازی کرد عالی بود...همون دبل سیوی که بعد از پنالتی صادقیان داشتو کدوم گلر لیگ برتری داشته؟

بزرگوار بگو م.ف چقدر از قراردادشو داده به تو و بوستانی وحیدم یاد بگیره

4. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

استقلال بد بازی می کنه حقشم باخته فقط اومید وارم دربی رو نبازه

6. این کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

مقصر اصلی قلعه نوعیه .اگه اون جند تا بازی اولو شانسی نمیبردیم الان حال روزمون از رقیب بهتر نبود.بد بخت افشارزاده تو فصل یارگیری هر کی رو که این اقا خواست گرفت حالا با این همه مهره تیم نابود کرد.جالبه همیشه هم میگه مسو لیت شکست با منه جون مادر ول کن برو.حالمون از هر چی فوتباله بهم خورد

8. این کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ترکیب تیم استقلال در بازی با تراکتورسازی تبریز از هفته بیست و نهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور اعلام شد.
    __________________________________________________ ___

دو تیم فوتبال استقلال و تراکتورسازی از سری رقابت های لیگ برتر ایران امروز به مصاف هم رفتند که در پایان این تیم تراکتور بود که پیروز میدان شد.

سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: از هواداران بابت شکست برابر تراکتورسازی عذرخواهی می‌کنم.

کاپیتان استقلال تمام مجموعه استقلال را در خصوص عدم نتیجه‌گیری این تیم مقصر دانست.

10. 2 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام

این فصل واسه ما تموم شد و امیدواریم به فصل آینده و برگشتن یه استقلالی واقعی به تیمش

در مورد این صحبت :

وی در پاسخ به این سوال که فکر نمی کند که وحید طالب لو بهتر از فروزان بود و او با هر توپی گل خورد گفت: ببینید معمولا روی دروازه ها روی یک گلر سرمایه گذاری می کنند. من وحید را خیلی دوست دارم اما او در راه‌آهن چند بازی کرد؟ حتی از عابدزاده هم کمتر بازی کرد. وحید بچه خوبی است.خوشحالم که وحید را برگرداندم چون در این چند سال به او ظلم شد. اسم نمی آورم اما امسال گلرها توپ های بدی را خوردند اما عوض نشدند اما خوشحالم وحید را به خانواده استقلال بازگرداندم
    دوستان کسی جام ملت های 2007 رو یادشه ؟؟

اون کلمه ی ظلم رو فکر می کنم پایه گذارش در حق وحیــــد طالب لـــو همین بزرگوار بودن. آخه وحید طالب لـــو کجا و حسن رودباریان ! کجا بزرگوار

راستی ، این باخت خیلی در قهرمان شدن نفت یا تراکتور هم تاثیر گذار بود ، نظرتون چیه؟ خیلی یه جوری نباختیم ؟

موفق باشید
    Last edited by Hamid Hamid; 10-05-2015 at 22:18. دليل: اضافه کردن راستی

12. 3 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نه من اصلا فک نمیکنم باخت عمدی بوده باشه! که مثلا منصوریان بزرگ تر نشه ؟ و زودتر به استقلال نیاد؟ نه!
    قلعه نویی نشون داده که خیلی راحت تر از اینا از استقلال میره...
    و اگر این بازی رو می برد مسلما هم فشارها از روش برداشته میشد...هم به سهمیه نزدیک میشد و هم یه جورایی با برد احتمالی دربی هوادارای شاکی رو مجدد به حمایت از خودش بر میگردوند..البته نه حمایتی برای موندن در تیم! بلکه اون بتی که داره فرو میریزه رو دوباره می ساخت!
    به نظر من قلعه نویی زورش نرسید!
    چه به لحاظ فنی و چه به لحاظ بازیکن زورش نمیرسه بخواد تراکتور رو ببره...ده بار دیگه هم با این تاکتیک و بازیکن و تعویض بازی کنه می بازه.

14. 2 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه matarsaak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    چابهار

پيش فرض

اخه این فروان رو چرا بازیش میده
    طالبلو خیلی بهتره از این دبل لایی
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 10-05-2015 at 22:38. دليل: حاشیه

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فقط تو یه چیز موندم ! آوردن برهانی تو نیمه دوم هر بازی و خراب شدن بازی تو نیمه دوم !!!!!

چراشو نمی دونم ...

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید طالبلو بعد از باخت دیروز

غیرت یعنی این.....شرمنده پسر همه حقتو خوردن از خودی تا غریبه....
    نمیدونم شاید زدو بند بلد نبودی....

اگه این دیروز توی گل بود از جونش مایه میذاشتو نمیذاشت دروازه اینقدر باز بشه....هیچوقت اون حرفشو یادم نمیره که گفته بود هر گلی که استقلال میخوره میدونم قلب هوادارا میشکنه همه تلاشم اینه این اتفاق نیفته....

یا اون بازی که گلر شاهین بودو جلو سپاهان مصدوم شد....استقلالو سپاهان در کورس قهرمانی بودن وحید قول داد که دروازه شاهینو بسته نگه داره عالی کار کرد اون بازی....با مصدومیت وحید سپاهان اون بازیو برد.....

حالا اون اقای م.ف در فکر کری خونی برای دربی و ژست عکس جدیدشه.....اقای م.ف از نظر فنی اگه وحید 90 باشه تو 2 هم نیستی.....ما هیچوقت گلری مثل تو نداشتیم مایه ننگ باشگاهی

درود به شرف اون انالیزوری که گفت همه گلا تقصیر فروزانه و بوستانی بی جهت و نمیدونم چرا ازش حمایت میکنه و در اخر نیما رسولی اخراج شد.....

18. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •