آقا به غیر از این نسخه Ultimate Edition نسخه دیگری نمیاد ؟؟؟ همین را دانلود کنیم ؟؟
دلیل اینکه توی سایتهای مختلف حجم کلی بازی فرق میکنه چی هست ؟؟
آقا به غیر از این نسخه Ultimate Edition نسخه دیگری نمیاد ؟؟؟ همین را دانلود کنیم ؟؟
دلیل اینکه توی سایتهای مختلف حجم کلی بازی فرق میکنه چی هست ؟؟
دوستان Vertical Sync تو بازی فعال هست ؟
+
من امروز FPS رو گذاشتم Unlimit فریم بازی دقیقا 3 برابر شد !
شدیدا یک آپدیت گرافیکی لازم هست , بازی اصلا درست حسابی با GPU سینک نمیشه
برای من خیلی عجیب بود که بازی VSync نداره! جالبه که در فایل تنظیمات:
گزینه VSync فعال هست ولی واضحه وقتی فریمریت رو نامحدود می گذاریم فعال نیست. مشکلات زیاد دیگه ای هم داره بازی، درست Minimize نمیشه، کرش هم می کنه مرتب، درایور انویدیا هم (344.16) کرش می کنه بعضی وقت ها در وسط بازی. به هر حال در تنظیمات انویدیا اگه VSync رو مستقیما روی On بگذاریم مشکل حل میشه. یه آپدیت اساسی لازمه تا بازی واقعا قابل بازی باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا تورو خدا یکی جوابه مارو هم بده ! عضوه تازه نیستیم که بهمون اهمیت نمیدین!!!!
سایت اسکیدرو رو بزارید لطفا میخوام بدونم کی کرکش میاد !؟ بزارید ممنون
شاید تا 1 ماه دیگه بیاد
من سیستمم اینه نسخه دمو رو تو تنظیمات 1280×720 باز می کنم
cpu quad core 2.3 GHz
RAm = 4 1333 bus
ATI 6450 HD 1G
در دوربین tele لگ دارم ولی دوربین رو گزاشتم رو co-up و ارتفاع و زوم رو تنظیم کردم لگ فقط هنگام که توپ رو دروازبان بلند سانتر می کنه پیش میاد , خیلی جزئی تو کل بازی
دوستان نسخه اصلی کمترین رزولشنش چنده ؟
من 14 رو هم رزولشن رو میبرم بالا لگ دارم چه برسه فیفا15
دوستان اگه من نسخه ultimate edition که تو همه سایتها واسه دانلود گذاشتن رو دانلود کنم میتونم با خرید سی دی کی نسخه استاندارد ازش استفاده کنم یا دوباره باید نسخه استاندارد رو از origin دانلود کنم؟!
دوستان گلم سلام.يه سوال دارم:
من انتظار داشتم وقتي اولتيمت تيم ١٥ بازي ميكنم،تيمي كه رو فيفا ١٤ داشتم(و كوين هام كه حدود يك مليون بود)رو ١٥ سينك بشه..اما ديدم اول كار از بين الابا و مسي و هاوارد و ازار يكي رو باس انتخاب كنم و بعد يه تيم جديد داد و..
+
درحاليكه در نسخه ي قبل يا ١٣ مثلا اسم تيمم رو ميزد مي نوشت دمان تاسيس سال ٢٠١١ و ورژن به ورژن سينك ميشد...
من كجاي كارم غلطه؟
لطفا اینها رو هم جواب بدین
همینو دانلود کن . فرقی نداره
ultimate edition هم تو خود بازی مشخص میشه یعنی اگر سیدی کی برای ultimate edition رو خریده باشی موقع ورود به بخش ultimate ویژگی هایی که گفتن اضافه و باز میشه اگر هم که نسخه استاندارد گرفته باشی که هیچی ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)