بنده از تنظیمات تصویر روشن استفاده میکنم که توی این حالت تنظیمات پیشرفته فعال نیست
با یک کابل دیگه تست میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم
ممنونم بابت راهنماییهای که کردید و پیگیریاتون
بنده از تنظیمات تصویر روشن استفاده میکنم که توی این حالت تنظیمات پیشرفته فعال نیست
با یک کابل دیگه تست میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم
ممنونم بابت راهنماییهای که کردید و پیگیریاتون
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
من این تلویزیون رو یه هفته اس خریدم:sony kdl 48w 600b
دوستان اگه میشه به این سوالات من جواتب بدین ممنون میشم:
1هروقت یه فایل با کیفیت فول اچدی از یوتیوب میگیرم و با فلش پخش میکنم صدا نداره و وقتی کلیپ یا فیلم به لحظات پایانی نزدیک میشه صداش وصل میشه،فرمتهای پایین تر صدا داره و مشکلی نداره به نظرتون اشکالش از کجاس؟
2-اگر آپدیتش کنم میتونم ویدیوهای با کیفیت 4k رو هم نگاه کنم؟
3-آخرین نرم افزار رو از سایت سونی گرفتم و روی فلش ریختم ولی آپدیت نمیکنه،یعنی هیچ گزینه ای برای آپدیت از فلش ظاهر نمیشه که آپدیتش کنم،من اگه بخوام به نرم افزار داخل فلش دسترسی داشته باشم و روش اوکی کنم تا آپگرید بشه چجوری باید پیداش کنم توی تلویزیون؟چون وقتی میرم توی فلش فقط ویدیوها و عکسها هستن و نرم افزاری که ریختم دیده نمیشه...
4-میشه روی این تلویزیونها فیلترشکن نصب کرد اگه میشه چطوری؟چون من میخوام از یوتیوب استفاده کنم ولی به علت فیلتر بودن نمیتونم
دوستان اگه در این مورد تجربیاتی دارن خواهشن در اختیار من بذارن....
ممنون
خواهش میکنم دوست من کاری نکردم...
خب پس 3 تا گزینه ای که در قسمت اصلی تنظیمات وجود دارن را حتما تغییر بدین
با یه کابل دیگه هم تست بفرمایید
راستی این خطهای افقی و نویزها را فقط تو تصاویر اس دی دارید یا تو کانالهای اچ دی هم مشاهده میشند؟
سلام
ممنونم .. مبارکتون باشه ..
1- برای دانلود با رزولوشن 1080p از سابت زیر استفاده کنید. مدتیست که امکان دانلود ویدئوهای فول اچ دی از طریق IDM و خود یوتیوب وجود ندارد و این ویدئوها بدون صدا دانلود میشوند. اگر از این سایت استفاده کنید دیگه مشکل عدم وجود صدا را نخواهید داشت .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- بله با آخرین نرم افزار موجود پخش کلیپهای 4k نیز امکان پذیر است .
3 -کافیه فقط فایلی را که دانلود کرده اید از حالت فشرده خارج اش کنید و فولدر مربوطه را روی فلش بریزید و به تلویزیون وصلش کنید .بعد از چند ثانیه پیشنهاد به روز رسانی نرم افزار روی صفحه ظاهر میشود .دقت کنید که فایل اصلی را همراه با فولدرش روی فلش کپی کنید .
4 -روی تلویزیون تا اونجایی که من اطلاع دارم خیر نمیشه برنامه ف*لتر شکن نصب کرد اما با استفاده از مودم هایی که امکان ست کردن v*p*n را داشته باشند میتوانید به یوتیوب دسترسی داشته باشید .
خیر دوست عزیز توی تصاویر اچ دی مشکلی ندارم
البته اونی هم که میگم توی همه تصاویر نیست تیک زدنه
مثلا توی کانال جم تراول زیاد میبینم
پیمان جان ممنون داداش گلم طبق دستورت عمل کردم تونستم آپدیتش کنم....
رزولوشن1920*1080 رو پخش می کنه ولی فرمتهای 4k رو خیر هنوز پخش نمی کنه....
در مورد صدا درست فرمودین وقتی مستقیم از یوتیوب دانلود می کنم صدا نداره ولی وقتی با اون سایتی که فرمودین دانلود می کنم صدا مشکلی نداره....
نمیدونم با چه زبونی ازت تشکر کنم خیلی لطف کردی داداش عزیزم
Last edited by essi_1360; 26-05-2015 at 21:30.
درود
1-از یوتیوب میخوایید دانلود کنید شیلترشکن رو بصورت NEXTVPN نصب و روشن کنید،ولی اگه میخوایید استریم ببینید بصورت کریوو نصب و روشن کنید.مشکل حل میشه.
2-تلویزیون شما حداکثر کیفیت پخش FULL HD 1080P رو ساپورت میکنه،بالاتر خیر. حتی اگه 4K TV داشته باشید با چه پلیری میخوایید محتوای 4K رو پخش کنید؟
3-دوست عزیز توضیح دادند.
4-شما میتونید با لپتاپ کریوو شر کنید.
XPERIA Z3
Last edited by rznrz06; 26-05-2015 at 22:23.
یعنی مشکل صدا فقط به خاطر فیلترشکن و دانلود منیجره و بر فرض اگه از سایتی که فیلتر نباشه ویدیوی فول اچدی دانلود کنم مشکل صدا نخواهم داشت؟راستی بعضی جاها دیدم با آپدیت جدید قابلیت ضبط شدن در این نوع تلویزیون ظاهر میشه واقعیت داره؟
ممنون از توجه وتوضیختون
خواهش میکنم عزیز
من شخصا تست نکردم اما طبق ریلیز نوتی که در آخرین آپدیت تلویزیون( PKG2.294GAA ) عنوان شده قابلیت پخش کلیپ های 4k وجود داره با این مضمون که که عملکرد و کارایی پخش 4k از طریق USB بهبود یافته
Sony has designed the BRAVIA® Televisions software update process to be customer friendly. This software update version PKG2.294GAA provides the following benefits:
Improvements over earlier version:
- Improves the performance of 4K playback by USB.
- Improves usability of USB HDD recorded title management.
- Improves general performance of TV
- .
فقط کلیپهای 4k با رزولوشن واقعی در این تلویزیون ها امکان پخش ندارند و به صورت 1080p پخش میشوند
قربان شما کاری نکردم .![]()
حدس میزدم تو تصاویر اچ دی این مشکل را نداشته باشید
کانال های خبری مثل france 24 , bloomberg و bbc world را هم چک کنید ببینید روی اینها نویز دارید یا خیر ؟
شاید مشکل از یه شبکه خاص باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)