تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام یک از دو تیم از این گروه صعود خواهند کرد؟

راي دهنده
320. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ارژانتین

297 92.81%
  • بوسنی

88 27.50%
  • ایران

142 44.38%
  • نیجریه

92 28.75%
Multiple Choice Poll.
صفحه 58 از 181 اولاول ... 84854555657585960616268108158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 1801

نام تاپيک: گروه F | بحث و تبادل نظر | ارژانتین - بوسنی - ایران - نیجریه

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

من یک تماشاگر معمولی فوتبال ام .
    و در حدی نیستم که برای این فوتبال بیمار راه درمان پیدا کنم ...

اما مطمئنا" مشگلمون پایه ایه ...
    استعداد های زیادی در نطفه خفه میشند...
    با توجه به فقر و خفقان و سایر مشگلات کشور خیلی از استعداد ها نمیتونند بیان وارد گود بشن و اماکاناتی برای اونها در نظر گرفته نمیشه ...

لیگ قدرتمند ، منسجم و منظمی نداریم .
    یک آدم شارلاتانی مثل قلعه نوئی توی لیگ ایران میاد موفق میشه اما یک آدمی مثل جلالی (نظر شخصی) به هیچ جا نمیتونه برسه...

مربی فوق العاده و با علمی مثل افشین قطبی داریم که نه اون میتونه با این فسادی که هست توی این سیستم بمونه و نه سیستم اونو قبول میکنه...

یک آدم واقعا معلوم الحال به اسم کفاشیان همه رو فیلم کرده چند سال ...

مشگل فرار مغزها هم در فوتبال داریم مثل سایر زمینه ها...
    بازیکنی مثل بهرنگ صفری برای تیم عالی سوئد فیکس بازی میکنه (هافبک چپ ، پستی که همیشه ما نداریمش معمولا ! )

بعد یک مشگل بنظر من بزرگ اینه که فوتبال ایران در اصل هیچ سبکی نداره ...

مثلا شما همین تیمای آسیایی رو در نظر بگیرید ...

ژاپن و یک لول پایین تر کره نقریبا دارند فوتبال رو علمی دنبال میکنند ...
    استرالیا تا حدودی تاثیر گرفته از انگلستان
    و ازبکستان که فوتبالش تاثیر گرفته از شوروی سابق هست ....

فوتبال ایران قبل از انقلاب بعنوان فوتبال تکنیکی شناخته میشد در آسیا

که آخرین نسل اون بازیکنهای تکنیکی تقریبا علی کریمی بود که بعد از انقلاب ظهور کرد
    و بعد از او از نظر تکنیک فردی هم حرفی رو برای گفتن نداشتیم شاید ....

پ ن : فکر میکنم بخاطر حرفم ، دوستان شاید ناراحت باشند ...
    درسته کی روش چند کلاس از مربی های قبلی مون بالاتر بوده ...
    اما دیگه خیلی هم ایشونو نباید بزرگ کرد ...
    در حدی نیست که مثلا با گاس هیدینگ یا فن خال بشه مقایسه اش کرد...
    بله ، حرفای شما کاملا درسته. اشاره من بیشتر به جمله خیانت کیروش بود که چرا و چگونه.
    در هر صورت باید قبول کنیم که کیروش حداقل اعتباری رو به فوتبال ما داده. اگه کیروش نبود همین چندتا بازی دوستانه با تیم های سطح پائین رو هم نمی تونستیم انجام بدیم ! بعلاوه نمی دونم چرا ما قدرشناس نیستیم. تا قبل از اینکه کیروش مربی ما بشه ازش به عنوان مربی رئال و دستیار فرگوسن یاد می کردیم، حالا که اینجاست اینقدر راحت و ساده به باد انتقاد می گیریمش !!
    من اصلا کیروش رو مربی کوچیکی نمی دونم و براساس اصل ثبات امیدوارم قراردادش تمدید بشه. اونجاست که در جام جهانی بعدی می تونیم انتظار داشته باشیم یه مساوی برامون آرزو نباشه ! بلکه حداقل هدفمون صعود از گروه خواهد بود.

2. 16 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من اصلا کیروش رو مربی کوچیکی نمی دونم و براساس اصل ثبات امیدوارم قراردادش تمدید بشه. اونجاست که در جام جهانی بعدی می تونیم انتظار داشته باشیم یه مساوی برامون آرزو نباشه ! بلکه حداقل هدفمون صعود از گروه خواهد بود.
    اوائل نیمه‌ی اول هیچی....

بازیکن های اضافی که چاره‌ای نبود و باید بازی میکردن هم هیچی.....

باقیش، صرفا بازی مطلقا منطقی و عالی ما بود.... این بازی، ازمایش تمرین ها توی میدون جام جهانی بود و اجرای این تکنیک ها در مقابل ارژانتین اصل کاری....
    قشنگ بازی رو قفل کرده بودیم....

اگر کمی هم شانس باهامون یار بود، میتونستیم بازی قبل رو ببریم حتی و بالا هم بریم! ....

امیدوارم که اما و اگر های دور دوم بازی های گروه به سود ما تموم بشن و ما بتونیم یه جورایی به عنوان غیر از چهارمی از جام بیایم بیرون! ...

تقریبا همه انتظارمون باخت هر سه بازی و یا نهایتا دو باخت و یه مساوی بود تقریبا! ...

4. 4 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کی‌روش: از فیفا اجازه می‌خواهم با ۱۴ بازیکن مقابل آرژانتین بازی کنیم
    بهتر نیست به بازیکنا روحیه بده به جای اینکه انقدر داغونو سطح پایین نشونمون بده؟
    برای من شخصا این چیزا تحقیر امیزه اصلا این جور حرف زدنو نمیپسندم
    حتی اون خوشحالیو....بازیکنا و کادر فنی بعد از مساوی مقابل نیجریه هم برای من تحقیر امیز بود

من فکر میکنم کی روش داره اینطوری میگه تا اگه جلو ارژانتین خدایی نکرده بد باختیم بهونه داشته باشه و بگه من که از قبل گفتم ما بازیکنامون به درد نمیخورن...یه جورایی به اعتبار خودش لطمه ای وارد نشه و همه چیزها نوشته بشه پای ضعیف بودن بازیکنای ما....یا شاید هم میخواد روی ارژانتینیا فشار بیاره که اونا خودشونو از پیش برنده بدونند...هرچی باشه امیدوارم به بازیکنا اینطوری القا شده باشه که واسه فشار اوردن روی اونا این حرفارو زده نه برای چیز دیگه...

خداوکیلی انقدر مارو پایین فرض نکنید ما تیم کمی نیستیم حداقل اینطوری که دارند نشونمون میدن نیستیم.....

مگه بار اولمونه که با یک تیم بزرگ داریم بازی میکنیم؟درسته شکست خوردیم از تیمهای بزرگ ولی اونقدرها هم دستو پا بسته نبودیم
    با همین ارژانتین یک بار مساوی کردیم
    یه بار با یه بازی که میگن خیلی هم سرتر از فرانشه بودیم 2-1 از فرانسه با ناداوری باختیم زمان میشل پلاتینی
    جام جهانی 98 و 2006 هم درسته از مکزیکو المانو پرتغال باختیم ولی انصافا خوب بودیم و موقعیتهای خوبیو از دست دادیم....مثلا جلو همون پرتغال اگه میرزاپور گلر نبودو از 40 متری گل نمیخورد یا خطیبی اون تک به تکو خراب نمیکرد شاید قضیه خیلی فرق میکرد.....98 هم به المان بد نباختیم....
    اخیرا هم که با برزیلو روسیه بازی کردیم که روسیرو بردیم و از برزیل هم 3 تا گل خوردیم....مقابل برزیل به گل هم رسیدیم که داور به اشتباه مردود اعلامش کرد گل غلامی کاملا سالم بود

اونور اسکولاری میاد حس میهن پرستی بازیکناش تحریک میکنه شیرشون میکنه بهشون روحیه میده از اینور ما میزنیم تو سر بازیکنامون که بابا شما چیزی نیستید 15 تا دیگه مثل شما میخوایم تا بتونیم ابروریزی نکنیم

امیدوارم بازیکنا فراموش نکنند ما ایرانیم و در مواقع سخت و در این شرایط خیلی بهتر خودمونو نشون میدیم از اسم بزرگ بازیکنا نمیترسیم همینطوری که قبلا میتونستیم
    حیف که بخور بخورو دزدیو مسخره بازیو و .... جلوی پیشرفت فوتبالمونو گرفت وگرنه الان نباید اینطوری در موردمون حرف میزدند...

وقتی سرمربی تیم اینطوری میگه معلومه یه مجری اتریشی بیاد به تمسخر بگه من حتی 1 یورو هم رو ایران شرط نمیبندمو همش با تمسخر از ایران یاد کنه...یکی نیست ب اون مجریه بگه حالا تو تیمت بیاد جام جهانی بعد در مورد ایران حرف بزن
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 18-06-2014 at 11:20.

6. 9 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

کیروش استاد جنگ روانی. خیلی حال کردم با این جملش.

8. 5 کاربر از SHAKERDOOST بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

به نظر من حرف جالبی زده و عملا این یک حربه ای هست که مورینیو هم خیلی زیاد ازش بهره برده

فکر میکنم کی روش هم با این جملات سعی داره تیم خودشو ضعیف و تیم آرژانتین را قوی نشان بده خب دلیل این حرف چیه؟

قبل از بازی با نیجریه هم صحبت های اینچنینی از کی روش دیدیم که نه تنها روی بازیکنان ما تاثیری نداشت بلکه باعث شد خیلی راحت تر به میدان پا بگذارند

از اون طرف بازیکنان نیجریه با این حرفها گویا ایرانی ها را دست کم گرفته بودند و بعد از 15 دقیقه که به در بسته خوردند تقریبا تمرکزش از بین رفت و خیلی ضعیف ظاهر شدند!!

به شخصه با دیدن بازی همه تیمها در این جام دیشب به این نتیجه رسیدم که تیم ملی ایران ضعیف ترین بازی را در بین این 32 تیم ارائه کرد درسته نتیجه گرفت و امتیاز به دست آورد اما خیلی ضعیف ظاهر شد

دیشب بازی کره جنوبی را میدیدم خیلی بهتر از ما بودند - ژاپن همینطور - حتی هندوراس هم از ما بهتر و تیم تر بود پس نمیشه زیاد از کی روش ایراد گرفت.

10. 9 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

به نظر من اون ایرانی رو که دوستان مد نظر دارن باید تویه بازی سوم ببینیم؛
    بازی اول با نیجریه "نباختن" مد نظر بود و فشار زیادی رویه تیم برای رسیدن به این هدف بود.
    در بازی با آرژانتین عملا باید تیم با فشار کمتری بازی کنه و امیدوارم از لحاظ روحی برای این مهم آماده بشه.
    اما در بازی سوم ما تحت هر شرایطی به برد نیاز داریم و نیازی به یه بازی دفاعی مطلق نداریم. اون بازی جایی هست که باید از توان تهاجمی فردی و تیمی استفاده بشه تا جام رو با برد به پایان برسونیم؛ فارغ از اینکه صعود می کنیم یا نه.

چیزی که در اکثر تحلیل ها هم اشاره میشه و خود کیروش هم بارها عنوان کرده اینکه ما بازی به بازی پیش میریم، برای هر بازی برنامه ریزی می کنیم و در نهایت امیدوارم در بازی آخر بتونیم همه رو سورپرایز کنیم ! قطعا بازی با نیجریه تمام توان تیم ما نبود.

12. 9 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مهاجم تیم ملی آرژانتین به کودکی که برای دست دادن به بازیکن محبوب خود نزد او آمده بود بی‌توجهی کرد و بی‌تفاوت از کنارش رد شد.
    به گزارش بیست چهارده ،بامداد امرور (دوشنبه) تیم ملی آرژانتین در اولین بازی خود در جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل به مصاف بوسنی‌وهرزگوین رفت و حریف اروپایی خود را با نتیجه ۲ بر یک شکست داد.

پیش از این بازی و در تونل منتهی به زمین بازی ورزشگاه ماراکانای شهر ریودوژانیرو در حالی که بازیکنان و داوران خود را برای رفتن به میدان آماده می‌کردند،
    کودکی برزیلی از میان کودکانی که برای خوشامدگویی به اعضای دو تیم صف کشیده بودند جدا شد، نزد مسی آمد و دست خود را دراز کرد تا به مهاجم بارسلونا دست بدهد،
    اما مسی بی تفاوت از کنار او گذر کرد.

پ.ن: ای کاش صدا و سیما ایران هم صحنه ورود رو نشون میداد...

مسی جبران کرد/ اهدای پیراهن امضا شده به خاطر دست ندادن با یک کودک

پس از پایان دیدار آرژانتین و بوسنی و هرزگوین، لیونل مسی به خاطر نادیده گرفتن کودکی که برای دست دادن با او پیش آمده بود به تیتر نخست بسیاری از رسانه‌ها بدل شد.

قبل از دیدار تیم‌های ملی فوتبال آرژانتین و بوسنی و هرزگووین بود که یکی از کودکان حاضر در تونل ورزشگاه قصد داشت با لیونل مسی دست بدهد. به همین دلیل این کودک دستش را به سمت مسی بلند کرد ولی با بی توجهی مهاجم آرژانتین مواجه شد.

این اتفاق بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های دنیا داشت و مهاجم آرژانتین بابت این بی توجهی مورد سرزنش قرار گرفت. با این حال مسی در گفتگو با یکی از روزنامه‌های آرژانتینی، ضمن عذرخواهی از این اتفاق رخ داده،

گفت: من از این اتفاق شگفت زده هستم. من این کودک را ندیدم. چطور می‌شود من این کودک را ببینم و با او دست ندهم"؟

اکنون مسی برای آنکه دل آن کودک را به دست بیاورد او را دعوت کرد و با او عکس گرفت و یک پیراهن امضا شده خودش را نیز به او هدیه کرد تا به او دلگرمی‌ داده باشد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یک دور از مسابقات گذشت و فکر می کنم همه ای که بازی ها رو دقیق دنبال کردن اذعان دارن که از بین 4 سهمیه آسیا از نظر کیفیت بازی ما ضعیف ترین نمایش رو داشتیم.

کره دیشب جلوی روسیه عالی بود.با سرعتشون روسها رو سردرگم کردن حقیقتاً.توپ رو عالی هافبکاشون به چرخش در میاوردن.و شوتهای قدرتمندشون هم بدجوری آکینفیف که یکی از دروازه بانهای خوب اروپا محسوب می شه رو اذیت کرد که حتی روی گل اون اشتباه عجیب رو انجام داد.

ژاپن باخت ولی جلوی بهترین تیم آفریقا تا الان.در کل انتظار بیبشتری ازشون بود ولی با این حال تونستن به بهترین تیم آفریقا از نظر کیفیت بازیکنها یه گل بزنن و یکی دوتا موقعیت خوب رو هم از دست دادن.

استرالیا هم بازی جانانه ای جلوی شیلی که حتی تیمهای بزرگ هم ازش وحشت دارن انجام داد.یه گل زد و دو سه تا موقعیت عالی دیگه هم داشت.

بنابراین ما تنها تیم آسیایی هستیم که تا الان گل نزدیم.
    با این اوصاف بیش از پیش به مضحکی رنکینگ فیفا که ما توش اولیم در آسیا پی ببرید!
    Last edited by aliano; 18-06-2014 at 11:46.

15. 6 کاربر از aliano بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه karimz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    فعال انجمن حقوق بشر

پيش فرض

تابلو بود مسی دست بچه رو ندیده بود اولش دیدش ولی وقتی بچهه دستشو دراز کرد ندیدش به داور دست داد
    و کی روش بار دومشه توی جام جهانی اومده اگر حرفی بزنه درسته سیستم ایران تدافعی نشون میده اما در حقیقت اینطور نیست و داره زیرکانه نبض بازیا رو میگیره احتمال تساوی با آرجن زیاده بخصوص الان این بازی رنگ سیاسی هم گرفته و صهیونیستا دارن از آرجن حمایت میکنند این باعث میشه بازیکنا تعصبیتر بازی کنن
    همین که کی روش بازیکنایی که فسیل شده بودن و توی تیم لنگر انداخته بودن رو از ترکیب خط زد و چندتا بازیکن باانگیزه و حرفه ای که در سطح اول اروپا توپ میزنن رو به ترکیب اضاف کرد خودش یه موهبت بزرگ برای فوتبال ایرانه

مقایسه کارنامه سرمربی ایران و آرژانتین
    کی روش:
    باشگاه‌های حرفه‌ای
    سال‌ها باشگاه‌ها بازی (گل)
    ۱۹۷۴-۱۹۷۸ باشگاه فرویاریو نامپولا
    دوران مربیگری
    ۱۹۸۹-۱۹۹۱
    ۱۹۹۱-۱۹۹۳
    ۱۹۹۴-۱۹۹۶
    ۱۹۹۶
    ۱۹۹۶-۱۹۹۷
    ۱۹۹۸-۱۹۹۹
    ۲۰۰۰-۲۰۰۲
    ۲۰۰۲-۲۰۰۳
    ۲۰۰۳-۲۰۰۴
    ۲۰۰۴-۲۰۰۸
    ۲۰۰۸-۲۰۱۰
    ۲۰۱۱-تاکنون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (کمک مربی)
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (کمک مربی)
    آلخاندرو سابه‌یا:
    باشگاه‌های حرفه‌ای*
    سال‌ها باشگاه‌ها بازی (گل)
    1974–1978 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 117 (11)
    1978–1980 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 76 (8)
    1980–1981 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 23 (2)
    1982–1987 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 149 (10)
    1985 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (قرضی) 10 (0)
    1987–1988 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 27 (2)
    ۱۹۸۸–۱۹۸۹ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 31 (۰)
    مجموع 433 (۳۳)
    تیم ملی
    ۱۹۸۳ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8 (۰)
    دوران مربیگری
    2009–2011 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2011– [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by karimz; 18-06-2014 at 12:44.

17. 4 کاربر از karimz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

19. 3 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •