گفتم تو event viewer ویندوز برید دقیقا نوشته در چه ساعتی چه اروری داده
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
گفتم تو event viewer ویندوز برید دقیقا نوشته در چه ساعتی چه اروری داده
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
من هم دنبال ssdدارش هستم ولی پیدا نکردم.
شما از کجا پرسیدی که قراره بیارن و بعد با کدام گارانتی؟
سلام چطور میتونم backlight رو خاموش و روشن کنم؟ اگه قابل تنظیمه چطوره؟
تازه دیروزخریدم.... احساس میکنم صدا ک زیاد میکنم یه ذقی ته صدا وجود داره.. طبیعیه؟ نرم افزاری واسه بهتر شدن صدا هست که باید نصب کنم؟
ویندوز 8.1 ریختن تو محیط ویندوز ی گوشه ای نوشته ویندوزتو اکتیو کن..
Last edited by bamaram_bahal44; 11-03-2014 at 12:59.
من بندرعباس هستم اونجا سوال کردم.گارانتی هم خودم یادم رفت بپرسم:(:(
Sent from my C2105
سلام
برای روشن کردن بک لایت کافیه دکمه fn+space رو بزنید ، نیازی به تنظیم هم نداره
برای صدا هم درایور دالبی رو نصب کنید ، اگه همراه درایور صدا نصب نیست ، خودتون نصب کنید ، توی پوشه درایور صدا توی dvd همراه لپ تاپ هست
برای ویندوز هم ، اکتیو نیست ، اکتیوش کنید ، یا با اسکایپ یا با کرک
از لطف شما بی نهایت ممنونم.
ببخشید که به خاطر من تو زحمت افتادید.
دست شما درد نکند.![]()
خواهش میکنم دوست عزیز
فقط یه چیزی بگم که برای اینودیا بازم آپدیت جدید اومد همین دیروز ، که ورژنش میشه 335.23
میتونید توی گوگل سرچ کنید یا از توی همون سافت 98 بگیرید
با سلام دوباره
از لطف شما بی نهایت سپاسگذارم .
چشم ، این ورژن را هم از سایت مذکور می گیرم و نصب می کنم .
فقط یک خواهش دارم و آن این است که شما و دیگر عزیزان که در این زمینه تبهر و آشنایی کامل داربد : این جور مسائل مانند آپدیت و نرم افزار های به روز و ..... را در سایت اعلام فرمایید تا من و افرادی همچون من هم ار آن بهره مند بشوند .
باز هم ممنونم.
با تشگر فراوان![]()
با وجود اینکه باتری قابل جداسازی نیست... تو خونه بهتره همیشه به برق وصل باشه؟ دائم باتری شارژ میشه؟ مشکلی پیش نمیاد؟ موضوع دیگه ک نمیدونم جاش اینجاس یا نه اینکه هر ورژنی از kmplayr نصب میکنم مشکل داره . فایل صوتی رو پخش میکنه اما تصویری این پیغام رو میده: the kmplayer has stopped working windows is checking solution of problem نرم افزار media player classic هم نصب کردم .. این نرم افزار هم در نمایش فایل mkv همین مشکل رو داره.. چه باید بکنم؟ ویندوز 8.1 64bit تشکر.
سلام
برای باتزی اگه میخواین دائما توی شارژ باشه ، درایور انرژی منیجمنت رو نصب کنید و بزارید روی 60 درصد که ، تا 60 درصد بیشتر شارژ نشه و بقیه از برق مستقیم استفاده کنه
برای مشکل km player هم ، مشکل نرم افزاریه و مربوط به سیستم عامل میشه ، از k-light و یا vlc player استفاده کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)