سلام
یکی یه بازی توپ بزاره حالشو ببریم.
سلام
یکی یه بازی توپ بزاره حالشو ببریم.
سلام خوبین؟ چطورین با زحمتای ما؟
میگما من نتونستم با اون seem که گفته بودین delivery report دایمی کنم.
فکر میکنم seem 0032_0001 offset 3d تو گوشی من کرش ه چیز دیگه هست چون حتی همه بیتا رو هم خاموش روشن کردم هیچ اتفاقی نیفتاد!!!!!!!!!!!!
راستی گوشی من ساخت سنگاپوره ممکنه seem فرق داشته باشه؟
ولی من قبلا با تغییر seem کار کلیدا رو عوض کردم
این بار دوم که پیغام میزارم اما نمیدونم چرا حذف میشه
من 3 ماهه که شمارو میبینم اما فرصت نبود عضو بشم کارتون حرف نداره مخصوصا" mettalica و somayeh و بقیه دوستان یه زحمت دارم .
1- RSD گوشیمو نمیشناسه و من هم، RSD و هم درایور V3X رو کامل نصب کردم اما گوشیمو میبینه ولی در قسمت پایین RSD فقط گزینه اول MODEL پرمیشه ولی گوشیمو بصورت یک IP شناخته نه V3X
از شما سپاسگذارم
سلام. میشه یه اموزش کامل بدید که چه جوری میشه delivery report را دائمی کرد؟ من زیاد بلد نیستم با seem کار کنم.
من و بسیاری از دوستانم در p30world این مشکل را داشتیم که نمیتوانستیم برنامه LeaderGL FlexEditor را به حالت normal mode ببریم. من در یک cd آموزشی روش خوبی که همیشه کارگر است پیدا کردم. شما باید نرم افزار p2kman را قبل از اتصال گوشی به کامپیوتر باز کنید. باز بودن این نرم افزار باعث میشود که کامپیوتر کاملا گوشی را بشناسد. البته پس از شناخته شدن گوشی میتوانید برنامه را ببندید. من هنوز هم نمیتوانم بدون این نرم افزار گوشی را به سیستم بشناسم. ولی با وجود p2kman مشکلم حل شده است.
salam be bachs . man taze ozv clob shodam . mishe yeki lotf kone skin ALIEN G ro baram bezare ta betonam ono downlod konam ya ye adress behem bede mamnon misham
سلام. بچه ها من برنامه MOTO COM را که روشن می کنم. گوشیم قفل می کنه ! من با seem کیفیت فیلمبرداری را هم بالا بردم. فکر می کنید مربوط به اینه ؟؟؟ اگه هست میشه یکی seem orginal گوشی را بذاره؟ مرسی
اقا دست کسی که اون قسمت تقویت صدا رو آموزش داد درد نکنه دیگه گوشیم هیچی کم نداره یک دنیا ممنون
در ضمن این delivery report چیه؟
چجوری میتونیم زمان صحبت کردن و تعداد SMS هایی که فرستادیمو بفهمیم
آقا نمی شه کیفیت فیلمبرداری را بهتر کرد مثله k750 چون خیلی بد فیلم برداری می کنه v3x
اسکین ها رو نمیشه جای هم نصب کرد!!! آخه v3i نه آیکونی ولی v3x دوازده آیکونی است؟
برنامه ای هم برای تبدیل این کار نیست!! فقط یه مبحثی هست به اسم تغییر mma که اصلا ارزش نداره و بسیار پیچیده است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)