تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 80 اولاول ... 84854555657585960616268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 796

نام تاپيک: کلوپ Hp سری Probook مدل 450

داره خودمونی میشه m_y_68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واسه کار با برنامه هات صفحه پروبوک کمی بهتره، باتری قابل تعویض هست{دوسال دیگه اگه لپتاپ رو نخوای عوض کنی قدرشو میفهمی}، حسگر انگشت داره که مهندسی تر میشه ! روی هر سطحی با خیال راحت با etabs , catia , matlab ... کار میکنی، طول عمر باتریت بیشتر هست که بدرد دانشگاه خیلی میخوره و ...
    منو داش امید و بقیه دوستان که تا حالا هیچ مشکلی توی لپتاپ ندیدیم که نشون از کیفیتش هست،
    البته لنوو هم مزایای خودشو داره مثل نور کیبورد و گرافیک ی خورده قویتر، به هر حال به نظر من کفه ترازو به نفع پروبوک هست، باز هم مصرف کننده شما هستید، نیازسنجی کن ببین کدوم بدردت میخوره

2. 2 کاربر از m_y_68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان سلام
    من قصد دارم این لپ تاپو بخرم اما الان یک مشکلی برام پیش اومده یک فروشنده پیدا کردم میگه که گرافیک8750 این لپ تاپ دومدله 2gig و 4 gig حتی میگه ظاهرا مدل 6gig این گرافیک هم هست ولی روی 450 وجود نداره البته من خودم تواینترنت چیزی دراین باره ندیدم فقط توی مدلای دیگه مثلا لنوو جی 510 دیدم که اونجا زده 8750 2 gig حالا سوالم اینه که اینها چه تفاوتی باهم دارن آیا سرعت بیشتری داره مثل رم یا تاثیرخاصی نداره،
    درضمن دوستان قیمت روز این دستگاه با سی پیو 4200M ,4gig ram وهارد 750 چقدره
    خیلی ممنون از همه شما

4. این کاربر از bahar1400 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

دوستان سلام
    من قصد دارم این لپ تاپو بخرم اما الان یک مشکلی برام پیش اومده یک فروشنده پیدا کردم میگه که گرافیک8750 این لپ تاپ دومدله 2gig و 4 gig حتی میگه ظاهرا مدل 6gig این گرافیک هم هست ولی روی 450 وجود نداره البته من خودم تواینترنت چیزی دراین باره ندیدم فقط توی مدلای دیگه مثلا لنوو جی 510 دیدم که اونجا زده 8750 2 gig حالا سوالم اینه که اینها چه تفاوتی باهم دارن آیا سرعت بیشتری داره مثل رم یا تاثیرخاصی نداره،
    درضمن دوستان قیمت روز این دستگاه با سی پیو 4200M ,4gig ram وهارد 750 چقدره
    خیلی ممنون از همه شما
    سلام
    گرافیک این لپ تاپ بعید میدونم 4 گیگش باشه چه برسه به 6 گیگ . احتمالا منظورشون با شیر کردن از رم بوده
    گرافیکی که روی لپ تاپ g510 هست هم همین 8750 2G هست اگه 4 گیگ باشه مدل گرافیکش R7 هست
    زیاد در بند حافظه اختصاصی گرافیک نباش چون بیشتر جنبه تبلیغاتی داره و مهم ترین چیز تو کارکرد کارت گرافیک عوامل دیگه ای مثل سرعتش و سایه زنی و چیزهای دیگه هست نه حافظه اختصاصی ، چه بسا یه کارت گرافیک با حافظه 1 گیگ از کارت گرافیک دیگه ای با حافظه 2 گیگ قوی تر باشه
    در این مورد تو سایت های تخصصی فارسی یه جستجو معمولی کنی همه چیز دست گیرت میشه

6. این کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    گرافیک این لپ تاپ بعید میدونم 4 گیگش باشه چه برسه به 6 گیگ . احتمالا منظورشون با شیر کردن از رم بوده
    گرافیکی که روی لپ تاپ g510 هست هم همین 8750 2G هست اگه 4 گیگ باشه مدل گرافیکش R7 هست
    زیاد در بند حافظه اختصاصی گرافیک نباش چون بیشتر جنبه تبلیغاتی داره و مهم ترین چیز تو کارکرد کارت گرافیک عوامل دیگه ای مثل سرعتش و سایه زنی و چیزهای دیگه هست نه حافظه اختصاصی ، چه بسا یه کارت گرافیک با حافظه 1 گیگ از کارت گرافیک دیگه ای با حافظه 2 گیگ قوی تر باشه
    در این مورد تو سایت های تخصصی فارسی یه جستجو معمولی کنی همه چیز دست گیرت میشه
    lممنون از شما دوست عزیز
    واقعا نمیدونم هر فروشنده ای یک چیزی میگه (مثلا میگن 4gig 8750 از 740gt ظ 510 بهتره !؟)من دقیقا اطلاعاتی که روی این لیست قیمتها نوشتن میزارم ، خواهشا شما بفرمایید
    2GB AMD Radeon HD 8750M DDR3 2GB Dedicated Switchable
    و
    4GB AMD Radeon HD 8750M DDR3 2GB Dedicated Switchable
    این لپ تاپ با کانفیگ های مختلفی وجود داره حتی یک مدلی دیدم با سی پی یو4200u و گرافیک 8670 که خیلی ضعیفه
    درآخر به نظرتون اگر خرید اینترنتی کنم از سایتای مثل دیجی بهتره یا از این آشفته بازار بخرم؟!
    خیلی ممنون

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

lممنون از شما دوست عزیز
    واقعا نمیدونم هر فروشنده ای یک چیزی میگه (مثلا میگن 4gig 8750 از 740gt ظ 510 بهتره !؟)من دقیقا اطلاعاتی که روی این لیست قیمتها نوشتن میزارم ، خواهشا شما بفرمایید
    2GB AMD Radeon HD 8750M DDR3 2GB Dedicated Switchable
    و
    4GB AMD Radeon HD 8750M DDR3 2GB Dedicated Switchable
    این لپ تاپ با کانفیگ های مختلفی وجود داره حتی یک مدلی دیدم با سی پی یو4200u و گرافیک 8670 که خیلی ضعیفه
    درآخر به نظرتون اگر خرید اینترنتی کنم از سایتای مثل دیجی بهتره یا از این آشفته بازار بخرم؟!
    خیلی ممنون
    مشکلی نداره از هرجایی که خرید بکنی با فروشنده طی میکنی که با این کانفیگ میخوام دیگه

خودم هم 200 هزارتومن به فروشنده دادم که برام این لپ تاپ رو بیاره ، اشتباهی یه مدل دیگه رو فرستاده بودن منم قبول نکردم گفتم همونی که خودم میخوام باید باشه
    از دیجیکالا هم سفارش بدی فرقی نداره تماس که بگیرن باهات چک میکنن دیگه چه کانفیگی مد نظرتونه

ببین در مورد حافظه گرافیک هم بالاتر گفتم ، حتی اگه 8750 حافظه اش 10 گیگ هم باشه بازم چند درصدی از gt 740 ضعیف تره
    چون عملا 8750 نمیتونه این همه اطلاعات رو با هم پردازش کنه
    میتونی به این آدرسی که پایی گذاشتم بری همه چی رو توضیح داده ( علامت های ستاره رو پاک کن )
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by oOomid.M; 21-08-2014 at 12:17.

9. 3 کاربر از oOomid.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام+ 1- چرا شركتهاي معتبر لپتاپهاي hp رو گارانتي نميكنن؟+ 2- لپتاپهاي 450 g1 مثل 4540 زياد داغ ميكنه ؟+ 3- از نظر تامين قطعات يدكي براي لپتاپهاي hp مشكلي وجود نداره؟
    Last edited by m45; 26-09-2014 at 05:35.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام+ 1- چرا شركتهاي معتبر لپتاپهاي hp رو گارانتي نميكنن؟+ 2- لپتاپهاي 450 g1 مثل 4540 زياد داغ ميكنه ؟+ 3- از نظر تامين قطعات يدكي براي لپتاپهاي hp مشكلي وجود نداره؟+ 4- اگر درمشهد جاي ميشناسيد كه hp450 g1 cpu=corei7-4702mq ram=8G hard=1T vga=amd radeon 8750 2G با قيمت مناسب داره آدرس و قيمتشو پخ خصوصي كنيد
    اگه منظورت از گارانتی معتبر مثل سازگار و الماس و غیره هست بله اچ پی هم داره ولی همشون یکین و طبق ضوابط خاصی گارانتی میکنن مثل فالنیک ( ایران اچ پی) و مای اچ پی
    داغ کردن برمیگرده به جنس بدنه و قطعات چون پردازنده قوی و کارت گرافیک amd داره نسبت به nvidea بیشتر داغ میکنه این طبیعیه
    چون اچ پی از برند های قدیمی هست تو ایران هم خوب جا افتاده اگه با گارانتی بخرید فکر نمیکنم مشکل قطعات یدکی داشته باشه چون شرکتی که گارانتی میکنه قطعا قطعاتش هم تهیه میکنه
    در صورت نیاز میتونین از سایت های معتبر هم خرید کنین

12. این کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

سلام دوست عزیز.جایی شنیدم که این لپتاپ کانفیگی با 8گیگ اس اس دی داره........آیا میشه پیدا کرد با این کانفیگ?????

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوست عزیز.جایی شنیدم که این لپتاپ کانفیگی با 8گیگ اس اس دی داره........آیا میشه پیدا کرد با این کانفیگ?????
    اینجا ایرانه هر مغازه یه چیز دیگه داره
    تا جایی که دیدم این مدل ssd نداره ولی راحته عوض کردنش میشه به جای هارد اصلی یا dvd گذاشت

15. این کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام** چجوري موقع خريد لپتاپ hp450 g1 مشخصاتشو از تو بايوس بفهمم؟ با زدن چه كليدي وارد بايوس ميشه و در كدام قسمت بايوس مشخصات cpu و گرافيك و مقدار رم و هارد رو نوشته ؟ ( لپتاپ بدون نصب ويندوز ميخام بخرم و ميخام مشخصات سيستم رو موقع خريد بدونم)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •