تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 64 اولاول ... 848545556575859606162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 631

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Bayern Munich | فصل 2013-2014

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshidmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این مصاحبه ای که پپ کرده به نظر من تکلیف بایرن رو مشخص کرده
    هم بازیکنا هم خود پپ متوجه شدن که بدرد همدیگه نمیخورن

از این به بعد دیگه مسئولیت ادامه دادن با پپ در فصل آینده به عهده سران بایرن هست
    شما انگار خیلی دوست داری پپ از بایرن اخراج بشه بیاد سرمربی یونایتد بشه
    بعد اگه اومد مواظب باشین وسطای فصل مجبور نشین تو ورزشگاه شعار بدین «مویس برگرد به تیمت»

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

شما انگار خیلی دوست داری پپ از بایرن اخراج بشه بیاد سرمربی یونایتد بشه
    بعد اگه اومد مواظب باشین وسطای فصل مجبور نشین تو ورزشگاه شعار بدین «مویس برگرد به تیمت»
    من کتمان نمیکنم
    آره بر اساس شناختی که من از فضای اولدترافورد دارم فکر میکنم پپ بهترین گزینه برای منچستره

اما بحثی که ربطی هم به منچستر نداره اینه که پپ و بایرن با هم همخونی ندارن
    وقتی یه چیزی شروعش اشتباه بوده ادامه دادنش هم اشتباهه

3. این کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

اینکه پپ گزینه مناسبی هست یا نه یه بحث هست که مسئولیت اون متوجه مدیریت باشگاه هست، اما توی صحبت هایی که کرده حرف غیر منطقی یا غیر معمولی نزده.
    پپ گفته اگه سران بایرن من رو انتخاب کردند یا مایلند با من ادامه بدند (که تا اونجا که ما اطلاع داریم هستند) نمی تونم اندیشه هایی که خودم ندارم رو به تیم بیارم.
    مگه هیچ مربی می تونه همچین کاری (پیاده کردن کاری که بهش اعتقاد نداره یا تجربش رو نداره) رو انجام بده؟
    +
    اما بحثی که ربطی هم به منچستر نداره اینه که پپ و بایرن با هم همخونی ندارن
    وقتی یه چیزی شروعش اشتباه بوده ادامه دادنش هم اشتباهه
    وقتی با این تعدد هافبک های خلاق و تکنیکی پپ توی پیاده کردن اندیشه هاش توی بعضی مقاطع مشکل داره یا این پیاده سازی زمان بیشتری می بره، با بازیکنان یونایتد
    که اکثرا توی چارچوب بازی انگلیسی و مستقیم و کمتر وابسته به تکنیک تجربه بازی دارن، خصوصا در نبود ابزار لازم در خط هافبک (قسمتی که یونایتد چندین ساله در اون
    ضعف داره) مطمئنا مشکلات چندین و چند برابری خواهد داشت.

به نظر من پپ و فلسفه فوتبالی که بهش اعتقاد داره اصلا با بازیکنان یونایتد همخوانی نداره، همونجوری که فلسفه فوتبالی کلوپ با تیمی مثل بارسا همخوانی نداره.
    این صحبت اخیر پپ (عمل کردن به اندیشه هایی که می شناسه و بهش اعتقاد داره) هم این عدم همخوانی با ابزاری که در یونایتد وجود داره رو تشدید می کنه.
    تصور کنید پپ رو که بعضی اوقات از 5-6 هافبک وسط استفاده می کنه در یونایتد با چه خلاء ـی مواجه میشه.

5. 7 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

وقتی با این تعدد هافبک های خلاق و تکنیکی پپ توی پیاده کردن اندیشه هاش توی بعضی مقاطع مشکل داره یا این پیاده سازی زمان بیشتری می بره، با بازیکنان یونایتد
    که اکثرا توی چارچوب بازی انگلیسی و مستقیم و کمتر وابسته به تکنیک تجربه بازی دارن، خصوصا در نبود ابزار لازم در خط هافبک (قسمتی که یونایتد چندین ساله در اون
    ضعف داره) مطمئنا مشکلات چندین و چند برابری خواهد داشت.
    من به غیر از روبری بازیکن تکنیکی دیگه ای توی بایرن نمیبینم که اونام بیشتر وینگر هستن و البته مثلا روبن گاهی اوقات تکنیکش برای مدافعین تکراری و شناخته شده هست
    میشه گفت در بین هافبکها بایرن یه تیاگو رو داشت که خلاق بود که اونم مصدوم شد

در مورد یونایتد هم با احترام مشخصا به خاطر عدم شناخت عمیقتون این نظر رو دارین
    یونایتد حتی زمان فرگوسن هم چارچوبش بازی انگلیسی و توپهای مستقیم نبوده

گلهای ترکیبیی که منچستر در دوره فرگوسن زد رو گاهی حتی بارساییها هم نزدن اونم با اون سرعت بالا

در حال حاضر هم منچستر با وجود ماتا رونی یانوزای کاگاوا و حتی فن پرسی که با توتال فوتبال کاملا آشناست و با خرید یکی دو بازیکن دیگه که طبیعتا در فصل تابستان انجام میشه مشکلی برای اجرای خواسته های پپ نداره

ولی از همه مهمتر اشتباهیه که شما در مورد پپ و بایرن دارید
    گواردیولا اصلا در بایرن دنبال اجرای تیکی تاکا نبوده و نیست

اصرار بر حفظ توپ(که دقیقا همین ابزار رو بایرن نداره و به همین خاطر در ضد حملات اونجوری غافلگیر شد) اصلا ربطی به تیکی تاکا یا توتال نداره
    گواردیولا بر حفظ توپ اصرار داره نه شیوه اجرای اون(این رو لطفا در نظر داشته باشین)
    حفظ توپ بایرن با حفظ توپ بارسا متفاوت بود و من فکر میکنم اگر روزی پپ مربی منچستر بشه حفظ توپش با هر دو تیم قبلی فرق داشته باشه
    Last edited by +ali; 03-05-2014 at 01:10. دليل: وینگر به جای هافبک

7. 2 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اصرار بر حفظ توپ(که دقیقا همین ابزار رو بایرن نداره و به همین خاطر در ضد حملات اونجوری غافلگیر شد) اصلا ربطی به تیکی تاکا یا توتال نداره
    گواردیولا بر حفظ توپ اصرار داره نه شیوه اجرای اون(این رو لطفا در نظر داشته باشین)
    فصل قبل بایرن تو اروپا فقط جلوی بارسا نتونست مالکیت رو بگیره وگرنه جلو همه تیم هایی که بازی کرد بیشترین مالکیت توپ رو در اختیار داشت.
    پس بایرن مشکلی با حفظ توپ نداره اما یکم به حافظه تاریخی مراجعه کنی میبینی که تیم های پپ اکثرا اوقات رو ضده حملات گل می خورن و شبیه به هم پس این مشکل سیستم هست نه بازیکن.

اصلا کسی حرف از تیکی تاکا زد؟!
    مشکل مالکیت بی جهت توپ هست که منجر به حتی یک گل هم نشد تو دو بازی.

در حال حاضر هم منچستر با وجود ماتا رونی یانوزای کاگاوا و حتی فن پرسی که با توتال فوتبال کاملا آشناست و با خرید یکی دو بازیکن دیگه که طبیعتا در فصل تابستان انجام میشه مشکلی برای اجرای خواسته های پپ نداره
    کدوم یکی از این بازیکنا پاسور هستن؟ رونی؟ کاگاوا؟ فن پرسی؟!
    بایرن که سه تا بازیکن پاسور (شواینی، کروس، ریبری و حتی گوتزه) داره نتونست تو خلق موقعیت موفق باشه اونوقت یه تیمی جلو منچستر بخواد بازی رو ببنده اونوقت خلاقیت کدوم بازیکن تو پاس دادن می تونه راه گشا باشه؟!
    پپ یک مسی و ژاوی و اینیستا می خواد تا اینا بتونن اون جلو با خلاقیت فردی راه گشا باشن.
    +
    یه خبر خوب اینکه نوئر تا 2019 با بایرن تمدید کرده. رئیس خوش قدم
    +
    کارل هوفنر هم با 99.6 درصد آرا شد مدیر جدید بایرن و جای هوینس رو گرفت. هوفنر یکی از مهره های کلیدی بایرن برای رسیدن ثبات مالی ای هست که اکنون شاهدش هستیم.

9. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    بازی سه شنبه رو ما برج میلاد بودیم جاتون خالی
    الان 4 روزه صدام گرفته
    اگه بایرن همون بازی رفت رو انجام میداد الان اینطوری نمیشد
    پپ هم انقدر تابلو که مربی ها راحت میتونن دستش رو بخونن
    خیلی سنگین بازی میکردن

راستی پایه بودین برای بازی های بعدی خبر بدین باهم میریم.
    این بازی آخری رو تو سالن اصلی گذاشته بودن جمعیت خیلی زیاد بود ولی بازی های لیگ تو سالن های فرعیه.
    بازی رفت هم کلی عکس و فیلم گرفته شد تو سالن برج میلاد که یه سری شون تو سایت های آلمانی مثل دویچه وله پخش شد

11. 3 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی های جام جهانی رو هم شنیدم قراره پخش بکنن سینماها
    اگه بشه که خیلی خوبه،البته اگه پلیس دوباره جلوشو نگیره به خاطر عقب افتادگی ذهنیشون

13. 3 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره سینما ها پخش میکنن حتی جمعیت بیشتری هم میرن ببینن ولی به نظرم جذابیتش به اندازه چمپیونز نیست.
    بعد اینکه جو سالن های میلاد یجورایی کاملا فوتبالیه
    یعنی تقریبا 99 درصد ملت لباس تیمشون رو پوشیدن و پرچم و پلاکارد و... دستشونه و 24 ساعته هوار میزنن و شعار میدن و شعر میخونن!
    مشکل باهم بودن دختر و پسر و... هم نیست.

15. 2 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

ولی از همه مهمتر اشتباهیه که شما در مورد پپ و بایرن دارید

اصلا بخث اینکه سبک فعلی الزاما تیکی تاکا هست یا نه مطرح نشده، چه برسه به اینکه مهم ترین بخش صحبت ها باشه!
    اگه شما توی پست های من جایی رو آوردید که از تیکی تاکا گفته باشم، من هرجوری شده قراردادی رو بین پپ و یونایتد تنظیم می کنم
    در مورد میزان مالکیت توپ شما آمار بایرن هاینکس رو نگاه کنید می بینید با اختلاف کمی نسبت به بارسا دومین بیشترین مالکیت توپ رو در اروپا داشته.
    اصولا بایرن از زمان اومدن فن خال (از آشناترین مربیان دنیا به مکتب توتال فوتبال هلند) تغییرات زیادی رو داشت، از جمله همین مسئله مالکیت بالای توپ.
    صحبت من این بود که یونایتد در خط هافبک و وسط زمین با از نظر ابزار با محدودیت شدیدی روبرو هست، در حالی که در بایرن گزینه های رو متعددی داره
    از گزینه های تدافعی تر مثل مارتینز و شواینی گرفته تا گزینه های خلاق تر مثل تیاگو، کروس، گوتزه اما با این وجود پپ هنوز در پیاده کردن اندیشه هاش با
    مشکل روبرو هست. به علاوه در بایرن یک سری زمینه های اولیه ای وجود داره (مثل مالکیت بالای توپ در بایرن در سال های اخیر از زمان اومدن فن خال)
    در حالی که در یونایتد همچین زمینه ای هم وجود نداره و وارد کردن اون به ساختار کلی تیم مسلما زمان زیادی می بره.

17. 3 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

گواردیولا: پس از فینال جام حذفی در مورد آینده ام با باشگاه صحبت می کنم

یکشنبه 14 اردیبهشت ساعت 17:10
    پپ گواردیولا شرایط و آینده کاری خود در باشگاه بایرن را به فینال جام حذفی و جلسات پس از آن با مدیران ارشد بایرن موکول می کند.
    آی اسپورت- پپ گواردیولا سرمربی باشگاه بایرن مونیخ پس از پیروزی 4 بر 1 مقابل هامبورگ در مورد آینده ی کاری او با باشگاه بایرن مونیخ، هر گونه تصمیم گیری در این مورد را به بعد از بازی در فینال جام حذفی موکول کرد.
    گواردیولا به خبرنگاران گفت:" بایرن باشگاهی است که فقط بدنبال برنده شدن است به مانند تیم قبلی ام می توانم آن را اداره کنم ما سه جام را بدست آورده بودیم و الان در فینال جام حذفی هستیم اما این کاملا درست است که در هفته های اخیر بازی های خوبی را ارائه نمی دهیم به خصوص در نیمه اول بازی مقابل رئال در مونیخ نمایش ضعیفی داشتیم."
    گواردیولا اکنون به فینال جام حذفی فکر می کند و روی آن تمرکز کرده است" طبیعی است و من نیز می دانم که اگر ما نتوانیم قهرمان شویم من در خطر خواهم بود این خطر همیشه برای مربیان وجود دارد و در باشگاه های بزرگ تر میزان آن بیشتر هم می شود. پس از فینال، نشستی با ماتیاس سامر و رومنیگیه خواهم داشت و نظرات و برنامه ها را روی میز می گذاریم تا در مورد آن صحبت کنیم و تصمیمی را که برای باشگاه بهترین باشد اتخاذ نماییم."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

19. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •