wow
much intense
very thanks
wow
آقا دمت گرم بابت توضیحات؛ به واقع که علاقمند شدم ببینمش...![]()
wow
much intense
very thanks
wow
آقا دمت گرم بابت توضیحات؛ به واقع که علاقمند شدم ببینمش...![]()
اینجا هم doge ؟!!!!!
پس واقعیت داره که هرجای اینترنت بری میبینیش
پ.ن: zed2 ایول توضیحات، هونتونی آریگاتو !![]()
Last edited by mestry; 22-02-2014 at 01:00.
درود
دنبال یه انیمه می گردم که فکری و هیجانی باشه و به موضوعات حاشیه ای و احساسی زیاد مشغول نشه. و کلا روی خود داستان زوم کنه.
یه چیزی مثل Shingeki .![]()
درود
گل سرسبدشون که همین شینگکی هست. فعلا من چندتا به نظرم میرسه. به دو دسته تقسیم میکنمشون
انیمه های تموم شده
1- Fate/Zero
2-Death Note
3-Code Geass
4-Another
5-Monster
انیمه های فصلی و ناتموم
Hajime no ippo(در حال پخش. فصل دوم)
Kuroko no Basket(در حال پخش. فصل دوم)
دیگه ذهنم قد نمیده! اگه بیشتر خواستید دوستان راهنمایی کنند...
![]()
فكر كنم تايپيك رو از خاك خوردگي نجات دادم !![]()
![]()
خيلي ممنون كه جواب داديد. برم ببينم اينها چه جوري اند. بيشتر دنبال انيمه هايي هستم كه مفهومي باشند و رو خود داستان زوم كنند !
راستي خبري نشده كه اين فصل دوم shingeki مياد يا نه؟ دارم وسوسه مي شم كه برم سراغ مانگا![]()
کار خوبی کردی دوست من! من از خدامه یکی حتی بیاد یه سلام بکنه من جوابش رو بدم بلکه این تاپیک آپ بشه!
شما اگه انیمه بینی، باید این چندتایی که گفتم رو حتما ببینی! جدا از اینکه مثلا بخوای یه ژانر و یا موضوع خاصی رو پیگیری کنی. البته این انیمه ها خوشبختانه طبق خواسته شما هستن.
نکنید! من خودم مانگا رو از روی علاقه شدیدی که به این انیمه داشتم ادامه دادم. الان 100 درصد پشیمونم! چون این انیمه در ادامه اینقد داستانش پیچیده میشه و تعداد شخصیت ها زیاد میشه و داستان به نحو عجیبی
زیبا پیگیری میشه... که فقط باید به طور انیمیشنی دید... ولاغیر! چون مانگا اصلا لذت انیمیشن رو نداره.
احتمالا هم واسه 3-2 سال دیگه فصل دومش بیاد. احتمالا! ولی هنوز خبر رسمی در این رابطه نیست.
![]()
بلندترین انیمه جهان {که هنوز در حال پخشه}
Sazae-san
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سال 1969 شروع شده هنوز هم در حال پخش از Fuji television هست !
تا الان بالای 7000 قسمت ازش اومده
یک ماشالا و بزن به تخته باید براش داد!
7000 قسمت به بالا شوخی نیست ها !
کسی لینک پیدا کرد بده ببینیم!
ببینم فک نکنم زنده بمونم !
بقیش رو میدم بچم !![]()
Last edited by E.N.A.Y.A.T; 06-03-2014 at 22:39.
يه سوال واسه من پيش اومد. يعني الان اون افرادي كه بجاي شخصيت ها صحبت مي كردن چند بار عوض شدن؟
اصلا آيا امكان داره آيا ؟. عجب !
28 سال فقط مانگاش منتشر میشده (April 22, 1946 تـــا February 21, 1974)
پخش انیمه هم از 1969 شروع شده و همچنان ادامه داره ~
تا حالا 7071 داستان کوتاه ازش پخش شده، هر یکشنبه یک قسمت سی دقیقهای شامل سه داستان پخش میشه. در کل 2255 قسمت تا حالا شده!
رکوردش در کینس ثبت شده : ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
جالبه دوبلر نقش Sazae تا حالا عوض نشده (با 74 سال سن)، دوبلر پدرش همین دو ماه پیش در 82 سالگی فوت کرده و عوض شدهيه سوال واسه من پيش اومد. يعني الان اون افرادي كه بجاي شخصيت ها صحبت مي كردن چند بار عوض شدن؟![]()
بعضی مثل دوبلر برادر و خواهراش تا سه بار هم عوض شدن (تقریباً تا در قید حیات بودن در بند دوبله هم بودن)
اینم جدول ردهبندی اتاکو برانداز![]()
:
محتوای مخفی: باشگاه انیمههای بالای صد تایی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)