مجيدي: قلعهنويي موفقترين مربي ايران است
فرهاد مجيدي ميگويد قهرماني در ليگ قهرمانان آسيا کارنامهاش را در دوران بازيگري تکميل خواهد کرد. |
 |
|
فرهاد مجيدي، کاپيتان استقلال اعلام کرد اميدوار است بتواند با استقلال به قهرماني در ليگ قهرمانان آسيا دست يابد.
فرهاد مجيدي در بازيهاي اين فصل ليگ قهرمانان آسيا موفق شده است سه گل براي استقلال به ثمر برساند؛ تيمي که تاکنون توانسته دو بار به قهرماني در آسيا دست يابد.
فرهاد مجيدي همراه استقلال اکنون در مرحله يک چهارم نهايي بايد دو بازي رفت و برگشت با تيم بوريرام تايلند در ماههاي مرداد و شهريور بازي کند.
فرهاد مجيدي در قهرماني العين در ليگ قهرمانان آسيا نقش مهمي داشت و توانست در سال 2003 به قهرماني در اين جام دست يابد. او در سال 1999 با استقلال در فينال شکست خورد.
فرهاد مجيدي 37 ساله اکنون اميدوار است بتواند آبيهاي تهران را به سومي قهرماني در آسيا برساند.
او در گفتوگو با سايت کنفدراسيون فوتبال آسيا (AFC) گفت: قهرماني با العين در ليگ قهرمانان آسيا يکي از بهترين لحظات فوتبالي من و يکي از افتخارات من در دنياي فوتبال بوده است. اما کسب ليگ قهرمانان آسيا با استقلال براي من بيشتر، بااهميتتر خواهد بود. اين شايد تنها آرزوي فوتباليام باشد که هنوز به سرانجام نرسيده است. اگر بتوانيم امسال با استقلال به قهرماني در ليگ قهرمانان آسيا برسيم، براي من به شخصه لذتبخشتر از بازي با تيم ملي در جام جهاني است.
مجيدي ادامه داد: استقلال تيمي محبوب در آسياست. ما تيمي بسيار قوي هستيم که نتايج بسيار خوبي در آسيا کسب کرديم. ميدانيم که با حريف بسيار سختي بازي خواهيم داشت. در حال حاضر تمرکزمان بر روي دو بازيمان با تيم تايلندي است تا بتوانيم حضورمان در جمع چهار تيم برتر آسيا را قطعي کنيم.
اگرچه فرهاد مجيدي معمولا در مقاطع مختلف در تيم ملي ايران حضور داشته اما او نتوانست در جام جهاني 2006 آلمان همراه تيم ملي باشد. در آن زمان برانکو ايوانکوويچ سرمربي تيم ملي ايران نام او را از ليست بازيکنان اعزامي به جام جهاني 2006 خط زد اما به نظر ميرسد فرهاد مجيدي توانسته در استقلال به موفقيتي که ميخواسته برسد. او اکنون چهارمين دوره حضورش در استقلال را سپري ميکند و براي اين تيم بيش از يک بازيکن ارزش دارد.
او در بازيهاي آسيايي جامهاي مهمي دريافت کرده است. او با استقلال در سال 2012 در گروه D مسابقهها جلوتر از الهلال عربستان و العين به مرحله دوم صعود کرد و اکنون اميدوار است بتواند با پيروزي بر بوريرام به عنوان يک تيم ايراني در جمع چهار تيم برتر ليگ قهرمانان باشد.
بوريرام حريف نماينده ايران در اين مرحله، توانست بنيادکار ازبکستان را از ليگ قهرمانان آسيا حذف کند و به جمع 8 تيم برتر اين جام صعود کند.
فرهاد مجيدي درباره بازي با بوريرام تايلند ميگويد: من تنها يک بار با يک تيم تايلندي بازي کردم که آن هم برميگردد به زماني که در تيم العين حضور داشتم. زماني که در العين بودم با تيم ساسانا بازي کرديم. آنها تيمي بسيار قوي بودند اما اطلاعي از تيم بوريرام ندارم. ميخواهيم که بازيهاي آنها را ببينيم و تحليل کنيم. ما هيچ حريفي را در ليگ قهرمانان آسيا دست کم نميگيريم اما فکر نميکنم که کار سختي برابر آنها داشته باشيم. اميدواريم که بتوانيم يک پيروزي خوب در اين مرحله کسب کنيم و به مرحله بعد صعود کنيم. دوست داريم که در بازي رفت کار را برابر اين تيم تمام کنيم. اميدوارم هواداران ما را در اين بازي تنها نگذارند تا بتوانيم به پيروزي ارزشمندي دست يابيم.
کاپيتان استقلال ادامه داد: ليگ قهرمانان آسيا سال به سال پيشرفت ميکند و تيمهايي که در اين ليگ به قهرماني برسند تيمهاي واقعا قوي در سطح قاره بودند. فوتبال آسيا در کل و تيمهاي کرهاي به طور خاص در طول چند سال گذشته پيشرفت زيادي داشتند. امسال استقلال نمايندهي فوتبال ايران در آسيا بوده است و من اميدوارم بتوانيم به قهرماني در سال جاري برسيم.
امير قلعهنويي سرمربي موفق ايراني که قهرمانيهاي زيادي در ليگ ايران داشته است مجددا به استقلال برگشته تا همراه جواد نکونام بتوانند فصل موفقي را براي استقلال رقم بزنند. قلعهنويي پيش از اين در سالهاي 2010 و 2011 توانسته بود با سپاهان قهرمان ليگ ايران شود. فرهاد مجيدي درباره امير قلعهنويي ميگويد: قلعهنويي موفقترين مربي ايراني است. او با تيمهاي مختلف توانسته موفقيتهاي خوبي رقم بزند و هميشه در استقلال يک مربي بسيار محبوب به شمار ميرود. اميدوارم که بتوانيم با او به قهرماني در آسيا برسيم.
|
------------------------------------www.p30world.com-------------------------------------
قلعهنويي: طوري بازي کرديم که خلا جباري پر شود
سرمربي تيم استقلال گفت:من که مربي کوچکي هستم،هر مربي بزرگي آرزويش اين است به رشت بيايد و با مديري مثل:عابديني که با معرفت است همکاري کند. |
 |
|
امير قلعه نويي در نشست خبري پيش از بازي تيمش مقابل داماش عنوان کرد:سلام به مردم رشت دارم که زادگاه مادرم هست.داماش چند شاخصه خوب دارد.شاخصه اول مدير عاملش،آقاي عابديني است که مدير فني و فوتبالي است. وقتي رييس فدراسيون فوتبال بود من بازي مي کردم.او را مي شناسم.از مديران بزرگ ورزشي و معرفتي است.
به گزارش اوج نيوز، وي ادامه داد: داماش را آناليز و تجزيه و تحليل کرديم.اين تيم فوتبال را خوب بازي مي کند.افشين ناظمي در راس کادر فني اش از دوستان نزديک و خوب من هست و همچنين جزو مربيان جوان و خوب فوتبال ايران است.به امير عابديني تبريک مي گويم که به جوانان فرصت مي دهد.پارسال به هرندي اين فرصت را داد و امسال به ناظمي که هر دو از مربيان بومي و جوان هستند.
سرمربي استقلال همچنين گفت:بازي سختي داريم.حريف تيم خيلي با برنامه اي است.چند بازيکن جوان دارد ولي مي ترسيم اسم ببريم.بازيکن هدفشان حسن زاده است.بازيکن فيزيکي و خوبي است.کاپيتانش محمد رضا مهدوي هر چند در بازي قبل اشتباه کرد اما تاثير گذار است.ما بايد ارتباط ميان خط هافبک يعني جايي که آبشک،کاردوست و مهدوي هستند را با خط حمله قطع کنيم.
وي تاکيد کرد:داماش نقاط ضعفي دارد که اجازه بدهيد درباره آن صحبت نکنيم.اميدوارم اين بازي هم مثل ساير مسابقات استقلال_داماش بازي خوبي شود.هر دو بازي رفت و برگشت در سال گذشته را باختيم و داماش تنها تيمي بود که 6 امتياز از ما گرفت.در بازي آخر ما قهرمان بوديم اما با همه قوا رفتيم که بازي را باختيم.
سرمربي استقلال افزود:مقابل سپاهان کمي در خط دفاعي مشکل داشتيم که در برابر فجرتا حدودي برطرف شد.مقابل صبا هه لياقت بردن نداشتيم و حق مان هم برد نبود.شايد به خاطر فشاري بود که از فجر تحمل کرديم.اميدوارم بازي خوبي مقابل داماش انجام بدهيم تا براي ليگ قهرمانان آسيا آماده شويم.
قلعه نويي در پاسخ به اين پرسش که آيا چند بازيکن تيمش را براي بازي مقابل بوريرام نگه داشته است گفت:اولا بازيکناني که مصدوم مي شوند در اختيار کادر پزشکي قرار مي گيرند و هر وقت آماده تمرين شوند به ما اطلاع مي دهند مي توانند بازي کنند يا نه.4 مصدوم داريم که آنها را نياورديم.ثانيا ما هيچ بازيکني را فدا نمي کنيم و طرح اين سوال جالب نيست.همان قدر که آسيا براي ما اهميت دارد بازي با داماش هم اهميت دارد.تيم پزشکي اجازه نداد تا ما از اين 4 بازيکن استفاده کنيم.ما با تمام قوا براي بازي مقابل داماش به رشت آمده بوديم.
وي درباره اينکه با جدايي مجتبي جباري تيمش بازي ساز ندارد گفت:به هر حال جباري بر خلاف ميل باطني ما از باشگاه جدا شد.ما براي جايگزيني او با جمشيديان و گوران به توافق رسيديم.البته بازيکنان خوب و درجه يک زيادي را مي خواستيم بياريم که به هر شکل نشد.نمي خواهم اين بحث را باز کنم.با اين موجودي طوري بازي مي کنيم که خلا بازيساز را حس نکنيم.
سرمربي استقلال افزود:براي من جاي تعجب است بازيکني که 8 سال در هر شرايطي در استقلال بود چرا رفت در حاليکه در سال گذشته سال آرامي را سپري کرد.به هر حال با اينکه در بازي هاي قبلي بازيساز نداشتيم طوري بازي کرديم که جاي خالي او پر شود.ما بازيکنان بزرگي داريم.اينطور هم نبايد باشد تمام ديد يک مربي روي يک بازيکن باشد و خداي ناکرده اگر آن بازيکن رباط صليبي پاره کند همه چيز بر هم بريزد.
وي ادامه داد:سيستم هاي زيادي را در جريان بازي ها تجربه کرديم.مقابل صبا سه سيستم را بازي کرديم.اول 2_4_4 بوديم بعد به 3_3_4 تغييرش داديم و در نهايت هم 1_5_4 تغييرش داديم و در نهايت بازيکنان تک گلي که زدند را حفظ کردند.
سرمربي استقلال درباره حضورش در رشت و اتفاقاتي که در گذشته رخ داده است گفت:بايد واقع گرا باشيم.فيلمش هم هست.ما کم لطفي نکرديم.همين حالا تيمم صبا را بردم آمديم و گفتيم اين برد حقمان نبوده است.من فرهنگ مردم رشت را بيشتر مي شناسم چون مادرم مال اينجاست.رشت هميشه الگو بوده است،الان هم که مرکز استان است و جزو شهرهاي بالاي ايران از نظر فرهنگي است. وقتي آن رفتارها بشود بگويم نبوده است؟يک جاهاي ديگري هم هست.ولي شهري که آدم تعصب دارد توقع بيشتري دارد..
قلعه نويي درباره اينکه آيا حاضر است روزي در شهر رشت کار کند افزود:هر وقت با هر تيمي اينجا آمدم استقلالي زياد ديدم.من که مربي کوچکي هستم،هر مربي بزرگي آرزويش اين است به رشت بيايد و با مديري مثل:عابديني که با معرفت است همکاري کند.
سرمربي استقلال درباره درگذشت هوادار استقلال در بازي رفت سال گذشته گفت:همان موقع هم بيانيه داديم و تسليت گفتيم.خدا روحش را شاد کند و در هيچ جاي دنيا چنين اتفاقاتي رخ ندهد.
قلعه نويي درباره قهر گوران لاوره اظهار داشت:پول او را نداده ايم و نيامده است. |
|