این تایید شده یا همینجوری الکیه ؟![]()
این تایید شده یا همینجوری الکیه ؟![]()
نه یه یارویی هست تو توییتر اینا را طراحی میکنه![]()
خوب تا دقایقی دیگه یه بازی خیلی مهم پای فینال جام حذفی داریم. امیدوارم دیگه اینو با موفقیت پشت سر بزاریم. دیگه واقعاً بی جامی بسه.
+++
خوب باز جای شکرش باقیه تیم نباخت. واقعاً اشتباه ها کمر تیم رو میشکنه. تو دقایق آخر میتونستن گل برتری رو هم بزنن ولی چند بار دروازه بان و دفاع ویگان توپو بیرون کشیدن.
Last edited by powerslave; 12-04-2014 at 21:36.
تبریک جونم فابیانسکی عالی این بشر رسما داره یه جام میگیره واسمون.
حیف که چنین گلریا فیکس نمیکنه
تبریک می گم. گرچه باید خیلی خیلی بهتر بازی می کردیم نه اینکه در ضربات پنالتی تیم قدرتمند! ویگان رو شکست بدیم. امیدوارم فابیانسکی بمونه چون به شدت شایعه رفتنش هست.
![]()
Last edited by Sara; 13-04-2014 at 00:12.
تو 90 دقیقه می تونستیم با اختلاف 3 گل بزنده باشیم
دو تا تیرک زدیم و سه چهار تا تک به تک ...
امیدوارم امسال دیگه جام بگیریم![]()
پایگاه خبری GunnersTrust: مصاحبه آرسن ونگر بعد از دیدار مقابل ویگان.
در مورد احساسات موجود بعد از بازی...
حس رهایی زیرا زیر فشار زیادی بودیم، چون انتظار یک بازی سخت را داشتم و نا امید نبودم. ویگان تاثیرگذار ظاهر شد، به خوبی سازمان یافته بود، از نظر فیزیکی بسیار قدرتمند نشان داد و وقتی توپ را در اختیار داشت خونسرد بود و خیلی خوب بازی کرد. آنها نشان دادند که چرا در دور یک چهارم نهایی منچستر سیتی را شکست دادند و برای مدتی در جریان بازی، همه چیز بر علیه ما بود. نیاز داشتیم شخصیت و انعطاف پذیری خود را نشان دهیم و همچنین در روشی متحد و منعطف روی اعصاب خود مسلط باشیم.
در مورد رسیدن به فینال...
بله، این رضایت بخش ترین مساله است زیرا همه از ما انتظار داشتند به فینال برسیم. امروز بار دیگر دیدیم که یک بازی حذفی است و فاصله میان شکست و پیروزی بسیار بسیار کم است و این دیدار بار دیگر این موضوع را نشان داد. اما اگر شکست هم می خوردیم می گفتم که در سطح ذهنی که انتظار داشتم قرار داشتیم و امیدوارم پیروزی امروز موجب تقویت روحیه ما در بخش نهایی فصل شود.
در مورد بازگشت اورتون به جایگاه چهارم...
حتی نتیجه آن بازی را نمی دانستم و فکر می کنم اگر بازی های خود را برنده شویم بالاتر از آنها قرار می گیریم. اکنون برای ما مهم است که روی لیگ برتر متمرکز شویم و اگر این کار را خوب انجام دهیم، اطمینان دارم که باز می گردیم. بالاتر از همه، اکنون برای پایان فصل هدف داریم. در فینال جام حذفی هستیم اما دروه ای را پیش رو داریم که می توانیم روی لیگ برتر متمرکز شویم.
در مورد اینکه این پیروزی قطاری به سوی موفقیت های آینده خواهد بود...
از نظر ذهنی مهم بود که امشب حذف نشویم. اگر پیامدهای حذف احتمالی در دیدار امشب را در نظر بگیرید، کاملا نگران کننده است. باور دارم تیم خوبی داریم، بازیکنان زیادی خارج از ترکیب هستند و امروز صبح حضور الکس اوکسلید چمبرلین هنوز قطعی نبود، گیبز در دسترس نبود، بعلاوه خیلی بازیکنان دیگر خارج از تیم هستند. ما تیم خوبی داریم اما اخیرا بازیکنان زیادی را از دست دایدم.
در مورد فابیانسکی...
او خیلی خوب عمل کرد. معتقدم او گلر خوبی است و امروز بار دیگر ان را نشان داد در جریان بازی، حتی روی ضربه پنالتی که حریف آن را گل کرد او به سمت درست حرکت کرد. او سریع است و البته روی ضربات پنالتی ما را در موقعیت راحتی قرار داد.
در مورد اینکه آیا به جیرود برای بازی سه شنبه استراحت دادید...
نه واقعا. او اخیرا کمی خسته بود و بازی های زیادی انجام داد. فکر می کردم که به نفرات تازه نفس نیاز داشتیم.
ونگر به خاطر دایو نزدن "جارویس" سپاسگذار است.
جارویس، زننده ی گل اول بازی، در دقیقه ی 16 برخوردی با سانیا در محوطه ی جریمه داشت ولی خودش را به زمین نینداخت.
"سم آلادریس" مربی وست هم معتقد است بازیکنها در صورتی که فرصتی داشته باشند، باید به زمین بیفتند تا نظر داور را به نفع خود جلب کنند و جارویس خیلی صداقت به خرج داده: واقعیت اینه که اگه نیفتی، پنالتی گرفته نمیشه. کار برای داور سخت میشه. هیچ پاداشی برای صداقت داده نمیشه. چکار میشه کرد؟ خطا خطاست، چه بیفتی و چه نیفتی. برای دایو زدن آدمو قصابی میکنن، در عوض اگه صادق باشی به چیزی که حقته نمیرسی.
گری نویل در مصاحبه با اسکای اسپورت: باید میفتاد. آفرین! تیمت برنده نشد! میتونی مثل جارویس یه فرشته باشی که امشب تو خونه مامان بزرگش تحسینش میکنه، یا میتونی برای تیمت یه پنالتی بگیری. همونطور که سم گفت اگه نیفتی داور پنالتی نمیگیره. میدونم الان یه عده میگن "باعث تاسفه که گری این حرفا رو میزنه" عیبی نداره متاسف باشید، چون فوتبال همینه...
آرسن ونگر: سپاسگذارم که جارویس تصمیم گرفت نیفته. به نظر من پنالتی نبود، با اینکه لمسش کرده بود. کسی میتونه "خیلی صادق" باشه؟ قضاوتش با خودتون! از بازیکنها انتظار میره که اگه فکر کردن پنالتیه صادق باشن. شاید اگه یه دایو نمایشی زده بود خطا اعلام میشد...*RESPECT*منبع: ESPN
Last edited by jamalu; 16-04-2014 at 14:07. دليل: منبع
کاش مصدومها زودتر برگشته بودن...
با این حال و با توجه به وضعیت فعلی چلسی، فانتزی سوم شدن تو لیگ رو دارم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)