تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 138 اولاول ... 84854555657585960616268108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

خبر میرسه که چلسی میخواد با پول فروش دی بروین به ولفسبورگ، نمانیا ماتیچ رو بگیره. خرید خوبیه چون چلسی همونطور که قبلا هم گفتم به یه هافبک وسط خوب احتیاج داره و ماتیچ گزینه خوبیه. البته من خودم بازی ماتیچ رو ندیدم ولی پارسال بهترین بازیکن لیگ پرتغال شده که نشون میده بازیکن خوبیه. دی بروین هم حیف شد که رفت ولی برای خودش بهتر شد که بره جایی که بهش بازی برسه.

2. 4 کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

انگار خبر خرید ماتیچ داره جدی تر میشه .
    خود ماتیچ هم توی یک مصاحبه گفته بود که علاقه داره به چلسی برگرده !
    به نظرم خرید خیلی خوبیه و حداقل باعث میشه دیگه خبری از ابی میکل ! در ترکیب اصلی تیم نباشه ..
    جالبه سه سال پیش نمانیا ماتیچ 1.94 سانتی متری به همراه 25 میلیون یورو به بنفیکا رفت تا داوید لوییز به چلسی بیاد . حالا چلسی 25 میلیون یورو پیشنهاد داده تا ماتیچ رو به چلسی برگردونه !

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

مورينيو: به استمفوردبريج آمده‌ام تا بمانم

سرمربي پرتغالي چلسي تاکيد کرد قصد ندارد دومين دوره حضورش در استمفوردبريج را مانند دوره اول به پايان برساند و آمده که براي مدتي طولاني در جمع آبي‌پوشان لندن بماند.

ژوزه مورينيو با اعتراف به اينکه عاشق مربيگري در چلسي است و مي‌خواهد مدتي طولاني در استمفوردبريج بماند، اظهار داشت: هيچ تصوري درباره تيم بعدي‌ام که قرار است آن را هدايت کنم، ندارم.

به نقل از تسنيم،آقاي خاص که دوره اول مربيگري‌اش در چلسي در فاصله سال‌هاي 2004 تا 2007 به خاطر اختلاف او و رومن آبراموويچ، مالک روس باشگاه پايان تلخي داشت، ادعا کرد اين بار مي‌‌خواهد زندگي شخصي و حرفه‌اي موفق‌تري در جمع آبي‌پوشان لندن تجربه کند.

مورينيو در گفت‌وگو با نشريه اوينينگ استاندارد لندن، اظهار داشت: من به چلسي نيامده‌ام تا به شغل بعدي‌ام فکر کنم چرا که نمي‌خواهم از اينجا بروم. آمده‌ام که در چلسي بمانم. من به چلسي تعلق دارم و چلسي به من.

وي افزود: فکر مي‌کنم لندن تنها شهري در اروپا است که شرايط زندگي من در آنجا فراهم است. من مي‌توانم به مدرسه بروم و منتظر پسر و دخترم بمانم و والدين ساير دانش‌آموزان همان برخوردي را با من دارند که با ساير والدين دارند. مي‌توانم به خيابان‌ها بروم و مطمئن باشم که کسي برايم مزاحمت ايجاد نمي‌کند و اگر هم کسي اين کار را انجام دهد مسلماً آن شخص انگليسي نيست.

آقاي خاص تصريح کرد: اينجا در لندن مي‌توانم به رستوران بروم. مي‌توانم تاکسي بگيرم که راننده طرفدار آرسنال يا تاتنهام باشد اما از صحبت با يکديگر لذت ببريم. اين شرايط در ايتاليا و اسپانيا ممکن نبود.

مورينيو پس از ترک چلسي در سال 2007، مربيگري در تيم‌هاي اينتر و رئال مادريد را تجربه کرد اما به خاطر اختلافاتي که با رسانه‌هاي ايتاليا و اسپانيا داشت زندگي شخصي آرامي نداشت.

5. 3 کاربر از اورست بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

انگار خبر خرید ماتیچ داره جدی تر میشه .
    خود ماتیچ هم توی یک مصاحبه گفته بود که علاقه داره به چلسی برگرده !
    به نظرم خرید خیلی خوبیه و حداقل باعث میشه دیگه خبری از ابی میکل ! در ترکیب اصلی تیم نباشه ..
    جالبه سه سال پیش نمانیا ماتیچ 1.94 سانتی متری به همراه 25 میلیون یورو به بنفیکا رفت تا داوید لوییز به چلسی بیاد . حالا چلسی 25 میلیون یورو پیشنهاد داده تا ماتیچ رو به چلسی برگردونه !
    نمانیا ماتیچ واقعا این قیمت نمی ارزه...مسخرس...یعنی نیمار 54 میلیون باشه و ماتیچ 25 میلیون؟مسخرس....همین قیمت های مسخره باعث میشه تیم های از نظر مالی متوسط ولی با ریشه نتونن بازیکنای مورد نیازشونو با یه قیمت منطقی بخرن...ماتیچ خوبه ولی نه با این قیمت.حداکثر 10 میلیون..با 25 میلیون میشه کلی بازیکن بهتر واسه اون پست خرید.

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

نمانیا ماتیچ واقعا این قیمت نمی ارزه...مسخرس...یعنی نیمار 54 میلیون باشه و ماتیچ 25 میلیون؟مسخرس....همین قیمت های مسخره باعث میشه تیم های از نظر مالی متوسط ولی با ریشه نتونن بازیکنای مورد نیازشونو با یه قیمت منطقی بخرن...ماتیچ خوبه ولی نه با این قیمت.حداکثر 10 میلیون..با 25 میلیون میشه کلی بازیکن بهتر واسه اون پست خرید.
    من بازی های ماتیچ رو ندیدم. چطوره بازیش، سهیل؟
    به نظر منم میشد با قیمت کمتر بازیکن های بهتری خرید مثلا یوهان کابای نیوکاسل با 10 میلیون پوند میومد. ماتیچ تو champions league هم نمیتونه بازی کنه.

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بازیکن معمولی هستش...کسی که تا 25 سالگی فقط 9 تا بازی ملی داره نمیتونه خیلی بازیکن آسی باشه...درسته که با سینیشا میهایلوویچ مشکل داشت سر اینکه تو تیم ملی بهش بازی نمیداد و قهر کرد...با این قیمت واقعا خنده داره خرید همچین بازیکنی...واسه چلسی همین میکل خیلی بهتر از ماتیچ عمل میکنه...مطمئنم...حداکثر از لحاظ کارایی یکی میشه مثل ژیری ژاروسیک...یادتونه که؟

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

ماتیچ اتفاقا بازیکن خیلی هم خوبیه .
    هم هیکل و قدش خوبه هم تکنیک داره .
    قدرت شوت زنی خیلی خوبی هم داره.اتفاقا خیلی هم می ارزه.

10. 6 کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازیکنی که پستش هافبک دفاعیه و پارسال بهترین بازی فصل لیگ پرتغال میشه باید بازیکن خیلی خوبی باشه
    لیگ پرتغال هم لیگ خیلی خوبیه و بازیکنای بزرگی از اون بیرون میاد و اینجوری نیست که مثلا سطح اون پایین بوده و این بازیکن راحت بهترین شده
    در مورد قیمت هم بالاخره تیما قیمتا رو میارن بالا تا یه سودی کنن
    اگه بهترشو می خوایم مثلا ویدال هست که فکر کنم یوونتوس با دو برابر این مبلغ تازه به زور شاید راضی میشه!

12. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

بازیکنی که پستش هافبک دفاعیه و پارسال بهترین بازی فصل لیگ پرتغال میشه باید بازیکن خیلی خوبی باشه
    لیگ پرتغال هم لیگ خیلی خوبیه و بازیکنای بزرگی از اون بیرون میاد و اینجوری نیست که مثلا سطح اون پایین بوده و این بازیکن راحت بهترین شده
    در مورد قیمت هم بالاخره تیما قیمتا رو میارن بالا تا یه سودی کنن
    اگه بهترشو می خوایم مثلا ویدال هست که فکر کنم یوونتوس با دو برابر این مبلغ تازه به زور شاید راضی میشه!
    باور کن این از ویدال خیلی بهتر میتونه باشه.
    ----------
    طبق گفته های اسکای اسپورت مورینیو در نظر داره ماتیچ رو توی ترکیب اصلی بازی با منچستر قرار بده

14. 5 کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

ماتيچ به چلسي پيوست

بازيکن 25 ساله بنفيکا به چلسي پيوست تا نخستين خريد زمستاني آبي پوشان لندن باشد.

نمانيا ماتيچ صربستاني، بنفيکا از توافق نهايي با چلسي تيم سابقش خبر داد.

اين بازيکن صربستاني در گفت و گويي که با شبکه "اسکاي اسپورت" داشت، گفت: با چلسي به توافق نهايي رسيده‌ام و تا ساعاتي ديگر براي پشت سر گذاشتن تست پزشکي اين باشگاه وارد لندن خواهم شد. از اين که به چلسي پيوسته‌ام خوشحال هستم. اميدوارم بتوانم در اين تيم بازي‌هاي خوبي را به نمايش بگذارم. من پيش از اين سابقه بازي در چلسي را داشته‌ام. اميدوارم اين بار بتوانم براي اين تيم بهتر کار کنم.

ماتيچ 25 ساله در مراسم دوشنبه شب فيفا در زوريخ حضور داشت.‌ گل او يکي از نامزدهاي جايزه پوشکاش بود. اما در نهايت اين جايزه به زلاتان ابراهيموويچ رسيد. هر چند باشگاه چلسي رقم قرارداد اين بازيکن صربستاني را اعلام نکرده است، اما شبکه "اسکاي اسپورت" اعلام کرد که رقم اين انتقال 21 ميليون پوند است.

چلسي در حساس‌ترين بازي هفته‌ بيست و دوم ليگ برتر انگليس يکشنبه شب در ورزشگاه استمفوردبريج از منچستريونايتد پذيرايي مي‌کند. قرار است که ماتيچ در اين ديدار براي چلسي به ميدان رود.

چلسي با هدايت ژوزه مورينيو فصل خوبي را پشت سر مي‌گذارد و با 46 امتياز در جايگاه سوم جدول رده‌بندي قرار دارد. آرسنال با 48 امتياز صدرنشين است و منچسترسيتي با 47 امتياز در جايگاه دوم قرار دارد.

varzesh3

16. 5 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •