تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 93 هستید؟

راي دهنده
126. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

46 36.51%
  • ریاضی

58 46.03%
  • انسانی

6 4.76%
  • هنر

8 6.35%
  • سایر رشته

8 6.35%
صفحه 58 از 136 اولاول ... 84854555657585960616268108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 1353

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 93 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان یه سوال

من فیزیک رو 100 میزنم :d
    ریاضیم ضعیفه البته سر کنکور قصد دارم گسسته و تحلیلی رو بزنم ولی نمی خوام این طوری باشه منظورم از ضعیف این نیست که بلد نیستم 50 . 55 می زنم ولی می خوام خیلی قوی شم کتاب ریاضیات پایه و دیفرانسیل خیلی سبز رو می زنم ولی خودم از کاره حسابان و دیفرانسل ام راضی نیستم یعنی پیشرفتی نمی بینم به نظر شما چه کار کنم که 23 تا از سوالات دیفرانسیل و حسابان رو جواب بدم ؟ برای قوی کرن ریاضیات چه کار کنم؟ و برای هندسه 1 چی؟

مرسی

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان یه سوال

من فیزیک رو 100 میزنم :d
    ریاضیم ضعیفه البته سر کنکور قصد دارم گسسته و تحلیلی رو بزنم ولی نمی خوام این طوری باشه منظورم از ضعیف این نیست که بلد نیستم 50 . 55 می زنم ولی می خوام خیلی قوی شم کتاب ریاضیات پایه و دیفرانسیل خیلی سبز رو می زنم ولی خودم از کاره حسابان و دیفرانسل ام راضی نیستم یعنی پیشرفتی نمی بینم به نظر شما چه کار کنم که 23 تا از سوالات دیفرانسیل و حسابان رو جواب بدم ؟ برای قوی کرن ریاضیات چه کار کنم؟ و برای هندسه 1 چی؟

مرسی
    اگه میخوای مسلط باشی باید یخورده از سطح کتاب درسی بالاتر بری . اینجا رو یه نگاه بنداز :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کتاب " لیتهولد" اینقدر روان و خوبه که من رفرنسش رو به زبان انگلیسی میخوندم و کاملا هم میفهمیدم . ترجمه اش هم البته هست توی بازار که برای یادگیری مفهومی و آموزش پایه بی نظیره . کتاب حساب دیفرانسیل انتگرال توماس هم بد نیست . البته لیتهولد از همه بهتره . ( این کتاب ، رفرنس کتب درسی هم هست) . توجه کنید سطح این کتاب بالاتر از دبیرستانه که طبیعی هم هست . برای حد و پیوستگی و مشتق و کاربرد مشتق ( جلد 1) . برای انتگرال معین و انتگرال نامعین و حد مجموع ریمان و کاربرد انتگرال ( جلد 2) برای تکنیک های انتگرال گیری و انتگرال های پیشرفته ( جلد 3) . جلد چهارمش هم که در مورد توابع چند متغیره و مقاطع مخروطیه که بدرد دبیرستان نمیخوره اصلا . . .
    اگه میخواید خیلی خیلی مسلط بشین این کتاب و حل تمرین هاش توصیه میشه . البته به نظرم فقط جلد یکمش برای دبیرستان خوبه و بقیه اش یکمی زیاده رویه !!!!!
    Last edited by PLAΨMID; 22-11-2013 at 19:46.

3. 2 کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

سلام دوستان
    نمیدونستم سوالم رو کجا بپرسم
    دفترچه کنکور کاردانی پیوسته(فنی و حرفه ای و کار و دانش) کی میاد هم آزاد و هم دولتی؟
    دفترچه کنکور کاردانی به کارشناسی فنی و حرفه ای آزاد کی میاد؟
    با تشگر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دانشجوی دوره شبانه هستم.میخوام کنکور93 دوباره شرکت کنم.ایا باید باید انصراف بدم یا فقط انصراف مشمول نوبت روزانه است.
    تا چه تاریخی مهلت انصراف دارم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دانشجوی دوره شبانه هستم.میخوام کنکور93 دوباره شرکت کنم.ایا باید باید انصراف بدم یا فقط انصراف مشمول نوبت روزانه است.
    تا چه تاریخی مهلت انصراف دارم؟
    باید تا تاریخی که توی دفترچه شماره 1 ذکر خواهد شد انصراف قطعی بدید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اگه میخوای مسلط باشی باید یخورده از سطح کتاب درسی بالاتر بری . اینجا رو یه نگاه بنداز :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کتاب " لیتهولد" اینقدر روان و خوبه که من رفرنسش رو به زبان انگلیسی میخوندم و کاملا هم میفهمیدم . ترجمه اش هم البته هست توی بازار که برای یادگیری مفهومی و آموزش پایه بی نظیره . کتاب حساب دیفرانسیل انتگرال توماس هم بد نیست . البته لیتهولد از همه بهتره . ( این کتاب ، رفرنس کتب درسی هم هست) . توجه کنید سطح این کتاب بالاتر از دبیرستانه که طبیعی هم هست . برای حد و پیوستگی و مشتق و کاربرد مشتق ( جلد 1) . برای انتگرال معین و انتگرال نامعین و حد مجموع ریمان و کاربرد انتگرال ( جلد 2) برای تکنیک های انتگرال گیری و انتگرال های پیشرفته ( جلد 3) . جلد چهارمش هم که در مورد توابع چند متغیره و مقاطع مخروطیه که بدرد دبیرستان نمیخوره اصلا . . .
    اگه میخواید خیلی خیلی مسلط بشین این کتاب و حل تمرین هاش توصیه میشه . البته به نظرم فقط جلد یکمش برای دبیرستان خوبه و بقیه اش یکمی زیاده رویه !!!!!
    مرسی بابت راهنماییتون فقط یه چیزی درصد 50.60 برای من کافیه به نظر شما چه چیزهایی تو کنکور سوال می دن منظورم هر ساله چیزهایی که پابت هست و من بشینم فقط اون ها رو بخونم.این طور بهتر نیست؟ البته گسسته و تحلیلی مشکلی ندارم فقط هتدسه 1 باید قوی کنم .

کاربر فعال انجمن رادیو و تلویزیون constant_boy23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    محل سكونت !

پيش فرض

به نظرتون كنكور امسال چقدر به سمت بهار مياد ...؟ مطمئنا 8.9 .10 تير نيست به خاطر ماه رمضون ...

__

يه چيز ديگه اينكه يكي از دوستام ميگفت تا عيد هرچي خوندي كه خوندي بعد عيد فقط جمع بندي كن .....خب به نظر من 100 روز خيلي كارا ميشه كرد و حيفه فقط براي جمع بندي صرف بشه ....فك كنم يه ماه يه ماه و نيم ديگه كافي باشه ..هان ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مرسی بابت راهنماییتون فقط یه چیزی درصد 50.60 برای من کافیه به نظر شما چه چیزهایی تو کنکور سوال می دن منظورم هر ساله چیزهایی که پابت هست و من بشینم فقط اون ها رو بخونم.این طور بهتر نیست؟ البته گسسته و تحلیلی مشکلی ندارم فقط هتدسه 1 باید قوی کنم .
    راستش نه !! اینطور بهتر نیست ! آخه ممکنه از مباحثی که شما ازش صرف نظر کردید تست های آسونی بیاد و بالعکس از مباحثی که خوندید اینقدر سخت سوال بدن که نشه جواب داد .
    البته نظر من اینه . نظر شما شاید فرق کنه . حالا که وقت هست بخوص شما که ریاضی هستید . چرا آخه ؟؟؟؟
    به هر حال اگه تصمیم به این کار دارید همون هندسه گسسته تقریبا 45 درصد ریاضیه . از دیفرانسیل هم تابع - حد - مشتق - کاربرد مشتق بخونید تقریبا 30 درصد دیگه میتونید بزنید . البته اینا همش تقریبیه . یادمه سال 83 یک ماه فقط انتگرال خوندم در حد حرفه ای ولی سر جلسه از سه تا تست حتی یک تستش رو هم نتونستم بزنم !!!!

خب به نظر من 100 روز خيلي كارا ميشه كرد و حيفه فقط براي جمع بندي صرف بشه
    توی 100 روز میشه دو تا درس اختصاصی رو از صفر یاد گرفت !!!
    Last edited by PLAΨMID; 23-11-2013 at 23:10.

10. این کاربر از PLAΨMID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

به نظرتون كنكور امسال چقدر به سمت بهار مياد ...؟ مطمئنا 8.9 .10 تير نيست به خاطر ماه رمضون ...

__

يه چيز ديگه اينكه يكي از دوستام ميگفت تا عيد هرچي خوندي كه خوندي بعد عيد فقط جمع بندي كن .....خب به نظر من 100 روز خيلي كارا ميشه كرد و حيفه فقط براي جمع بندي صرف بشه ....فك كنم يه ماه يه ماه و نيم ديگه كافي باشه ..هان ؟
    تموم کردن درسا تا عید اشتباهِ
    بعد عید با بی برنامگی مواجه میشین- جمع بندی از زمان آزمون های جامع شروع بشه بهتره

زیاد هم جابه جا نمیشه

12. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

راستش نه !! اینطور بهتر نیست ! آخه ممکنه از مباحثی که شما ازش صرف نظر کردید تست های آسونی بیاد و بالعکس از مباحثی که خوندید اینقدر سخت سوال بدن که نشه جواب داد .
    البته نظر من اینه . نظر شما شاید فرق کنه . حالا که وقت هست بخوص شما که ریاضی هستید . چرا آخه ؟؟؟؟
    به هر حال اگه تصمیم به این کار دارید همون هندسه گسسته تقریبا 45 درصد ریاضیه . از دیفرانسیل هم تابع - حد - مشتق - کاربرد مشتق بخونید تقریبا 30 درصد دیگه میتونید بزنید . البته اینا همش تقریبیه . یادمه سال 83 یک ماه فقط انتگرال خوندم در حد حرفه ای ولی سر جلسه از سه تا تست حتی یک تستش رو هم نتونستم بزنم !!!!

توی 100 روز میشه دو تا درس اختصاصی رو از صفر یاد گرفت !!!
    الان من همه مباحث رو با ازمون می رم جلو می خونم گسسته تحلیلی هندسه 1و2 33تا تست میشه 60% مشتق و کاربرد 10تا 4.5 تا می شه زد کافی نیست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •