تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 332 اولاول ... 84854555657585960616268108158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اگه دقت کرده باشی توی تریلر بازی گرافیگ بازی عالی بود اما یه نکته وجود داشت اونم اینکه توی قسمت های مختلف تریلر هی گرافیک بالا پایین میشد
    مثلا رنگ چمن یا تماشاگرا یا بازیکنا هی گرافیکشون بالا پایین میشد
    اما توی فیلمای بعدی گرافیک کمتر از تریلر بود پس معلوم میشه که کونامی توی گرافیگ تریلر یه خورده اغراق کرده
    منم قبول دارم که گرافیک بهتر شده اما هنوزم نتونستن رنگ چمن و نورپردازی شب و کیفیت تور رو با وجود افزایش گرافیک بهتر کنن
    اینارو متوجه نمیشم .

حتی توی همین عکسی که گذاشتی معلومه که هنوزم اون مشکل نورپردازی گوشه های زمین حل نشده
    اگر منظور شما اینه که سمت راست عکس کمی تاریک تره و چپ روشن بخاطر اینه که این این ویدیو که من تصویر رو ازش استخراج کردم با دوربین گرفته شده و تصویر مستقیم استخراج نشده .

2. 2 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تا بازی نیاد نمیشه قضاوت کرد
    اما چیزی که مشخصه بازی نسبت به قبل بسیار پیشرفت کرده
    مطئنا کونامی تمامی عیب هایی که ممکنه توی این ورژن بازی وجود داشته باشه رو رفع نمی کنه
    مثل تور دروازه و رنگ چمن ها (که به نظرم واقعا خوبه اما خیلی عالی نیست)
    مسلما یه چنین مواردی به همراه گرافیک بالاتر رو برای مانور دادن روی نسخه کنسولی نسل جدید نیاز داره
    البته این اولین سری از این بازیه که داره با موتور جدید ساخته میشه و مطمئنا نیاز به زمان بیشتری برای استاده تمام از قدرت این موتور دارن

البته امیدوارم حداقل آخرین ورژن این نسل رو حسابی خوب بده تا کمی از تلخی بازیهای بد این نسلش رو کم کنه

4. 3 کاربر از kingmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

نمیدونم در مورد داوری هم حرفی زده شده یا نه ولی امیدوارم داوری هم بهتر شده باشه

یه نمونه مشکل داوری تو آوانتاژ هست :
    مثلا وقتی یه خطای خیلـــــــــــی بد انجام میدیم بعد یهو داور آوانتاژ میده بعد همون توپ آوانتاژ تو همون لحظه میرسه به بازیکن حریف که تو آفساید هست!!!!! و خیلی راحت آفساید گرفته میشه !!!در صورتی که باید خطا گرفته بشه!!!

من همیشه بعد از خطاهای که میکنم چند ثانیه صبر میکنم و توپ رو نمیگیرم چون اگر بگیرم داور کارت میده ولی چند ثانیه صبر میکنم بعد میرم توپ رو میگیرم و حتی بازی هم توقف پیدا میکنه کارت بهم نمیده داور!!

شاید این برای ما خوب باشه چون کارت نمی گیرم و کلا به نفع ماست ولی تو دنیای واقعی فوتبال این جوری نیست به نظرم اگر این مشکلات داوری بهبود پیدا کنه بازی هم واقعی تر و جذاب تر میشه

6. 3 کاربر از shahin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

اگه کیفیت کلیپ ها رو با فرمت HD دانلود کنید میفهمید با چه فوتبال گرافیک بالائی طرف هستید اخه موتور بازی جوریه که میشه باهاش بازیهای نسل بعد رو ساخت خودتون میدونید کلیپ های که پخش میشه از روی کنسول هستش ... روی کنسولم یه حدی گرافیک بازی داره پس حساب کنید روی کامپیوتر با در نظر گرفتن اپشن تنظیمات گرافیک چی میشه ........ کلا توی این نسخه با یه چیز جدید روبرو هستید دیگه از رد شدن بازیکنا از داخل هم خبری نیست و این خودش تمام باگهای بازی رو از بین میبره.... چمن بازی واقعا عالیه حتی تو این نسخه گفتن جو هوا و شدت بارون روی زمین و چمن و سرعت توپ و کثیف شدن لباس بازیکنا تاثیر میزاره

اینم بگم تو کلیپ های که واسه اموزش حمله و غیره هستش مخصوصا کامپیوتر رو اسون میزارن تا بتونن اموزش رو برسونن همتون اینو میدونید پس کسی نزاره روی حساب ضعف بازی و کمبود هوش مصنوعی بازی ..... چون تو کیلپ های که جدا پخش شده واقعا هوش مصنوعی بالاست جوری که وقتی دفاع رو میبندی یا افساید گیری میخوای بکنی کامپیوتر رو میاره به بازی عقب و پاس کاری که توی این نسخه واقعا دیدنی بود این حرکات

هر کی بازی متال گیر رو دیده باشه با اون گرافیک خیره کننده و سینمای مانندش میدونه کونامی امسال از چه موتور قدرتمندی برای جذاب شدن و هیجان بازی استفاده کرده به نظرم هنوز از 50 درصد این موتور واسه ساخت بازی استفاده کردن چون واقعا موتور قدرتمندیه ولی باید کم کم بگذره تا اصول کار و بافتهای گرافیکی روی این موتور دستشون بیاد مثل بازی The Last of Use واسه Ps3 که تازه فهمیدن چه قدرت مانوری داره هم انجین بازی هم دستگاه Ps3 و 100 درصد تو نسخه های بعدی با یه فوتبال متفاوت تری نسبت به هر سال طرفیم و بالاخره مثل هر سال ما طرفدارا منتظر بازگشت KING هستیم و با این تغییرات اساسی امسال 100 درصد با یه فوتبال دلچسب و بدون کمترین مشکل طرفیم

8. 8 کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه CV30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اگر منظور شما اینه که سمت راست عکس کمی تاریک تره و چپ روشن بخاطر اینه که این این ویدیو که من تصویر رو ازش استخراج کردم با دوربین گرفته شده و تصویر مستقیم استخراج نشده .
    خوب شد گفتی ولی بهتر بود موقع گذاشتن عکس میگفتی تا باعث برداشت بد نشه

اگه کیفیت کلیپ ها رو با فرمت HD دانلود کنید میفهمید با چه فوتبال گرافیک بالائی طرف هستید
    یه خورده با گرافیک بازی مشکل داشتم ولی اگه این طور که شما میگید باشه من دیگه حرفی ندارم مشکلی که با گرافیک بازی داشتم حل شد

10. این کاربر از CV30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نمیدونم در مورد داوری هم حرفی زده شده یا نه ولی امیدوارم داوری هم بهتر شده باشه

یه نمونه مشکل داوری تو آوانتاژ هست :
    مثلا وقتی یه خطای خیلـــــــــــی بد انجام میدیم بعد یهو داور آوانتاژ میده بعد همون توپ آوانتاژ تو همون لحظه میرسه به بازیکن حریف که تو آفساید هست!!!!! و خیلی راحت آفساید گرفته میشه !!!در صورتی که باید خطا گرفته بشه!!!

من همیشه بعد از خطاهای که میکنم چند ثانیه صبر میکنم و توپ رو نمیگیرم چون اگر بگیرم داور کارت میده ولی چند ثانیه صبر میکنم بعد میرم توپ رو میگیرم و حتی بازی هم توقف پیدا میکنه کارت بهم نمیده داور!!

شاید این برای ما خوب باشه چون کارت نمی گیرم و کلا به نفع ماست ولی تو دنیای واقعی فوتبال این جوری نیست به نظرم اگر این مشکلات داوری بهبود پیدا کنه بازی هم واقعی تر و جذاب تر میشه
    کلا اگه توپ دست یه بازیکن نباشه اگه با تکل بزنیش هیچی نمیشه فقط داور با بازیکنی که توپ دستشه کار داره من خودم با این روش هر بازیکنی رو که بخوام مصدوم میکنم مثلا وقتی با بارسلونا بازی میکنم وقتی مسی بدون توپه دو سه بار از پشت محکم تکل میزنم مصدوم میشه میره بیرون همیشه هم با فابرگاس تعویض میشه بعدشم راحت سه چهارتا بهش گل میزنم چون بارسا بدون مسی خیلی ضعیف میشه .
    البته این کارو بعضی موقع ها برای سرگرمی انجام میدم توی بازیای مهم این کارو نمیکنم چون نامردیه

تاريخ عضويت
    Aug 2011

13. 2 کاربر از CV30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    Last edited by ™...; 15-08-2013 at 15:46.

15. 7 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

اینا چرا اینقدر گیر دادن به سانتوس؟
    تیم بهتر نبود؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

قابلیت بسیار خوب و جالبیه !
    تاثیرات میزبانی و روحیه ی بازیکن در زدن ضربات ایستگاهی
    + گرفتن انرژی مثبت و روحیه پس از دفع توپ دروازبان ....

18. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •