تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 59 اولاول ... 848545556575859 آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 581

نام تاپيک: اخـبـار مـربـوط بــه نـسـل بـعدی کنـسـول های خـانـگــی

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

Demon's Souls
    میلاد خان این یکی که goty بود و شاهکاری بود برای خودش

من خودم چون از اون دست افرادی هستم که تجربه خوبی با 360 ندارم و سر نسل قبلی اول 360 گرفته بودم تحت تاثیر همین تبلیغات و آی این بهتره و اینها ! این بار دیگه اول کنسول مایکروسافت رو نمیخرم . من حتی سر بلبشویی که سر کینکت بلند شده بود خَر شدم رفتم یک کنسول دیگه خریدم در صورتی که یکی داشتم ولی دیدم نه اون هم مالی نیست و فقط زمانی که 50 نفر مهمون داری به یه دردی میخوره
    کلا دید خوبی نسبت به 360 نداری و این نظراتی که بالا دادی بیشتر نظر شخصی خودتون هست
    خیلی از بچه هایی که سونی فن هستن هم یه همچین دیدی نسبت به ماکرو ندارن مخصوصا وقتی کیفیت بازی های مولتی پلتفرم تو 360 با رقیبش مقایسه میکنی یا لایو یا همین کینکت و ....
    حالا انشالله تو این فرون جز اولین خریدارا ps4 باشی و بیای کلی برامون از خوبی هاش بگی

راستی چرا در رابطه با steam machine اینجا صحبت نمیشه
    با این سخت افزار و قابلیت و بازاری که هدف گرفته و خود استیم به نظر خیلی کنسول جذابی میاد

2. 2 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

میلاد خان این یکی که goty بود و شاهکاری بود برای خودش
    این اشتباهی شد

کلا دید خوبی نسبت به 360 نداری و این نظراتی که بالا دادی بیشتر نظر شخصی خودتون هست
    خیلی از بچه هایی که سونی فن هستن هم یه همچین دیدی نسبت به ماکرو ندارن مخصوصا وقتی کیفیت بازی های مولتی پلتفرم تو 360 با رقیبش مقایسه میکنی یا لایو یا همین کینکت و ....
    حالا انشالله تو این فرون جز اولین خریدارا ps4 باشی و بیای کلی برامون از خوبی هاش بگی

با این سخت افزار و قابلیت و بازاری که هدف گرفته و خود استیم به نظر خیلی کنسول جذابی میاد
    اینکه بخش کوچکتری در فروشگاه ها به 360 تعلق میگیره دید من نیست !
    بازیهای مالتی توی 360 بهتر هستند به خاطر اینکه از کتابخانه DirectX استفاده میکنند و برنامه نویسی با اون خیلی خیلی راحت تره . ولی در Ps3 از کتابخانه بسیار بسیار قدرتمندتر و البته پیچیده تر OpenGL استفاده میشه . پس نتیجتن هم هزینه بیشتری باید بشه و هم وقت بیشتری باید صرف بشه تا بشه یک بازی رو برای Ps3 آماده کرد و چون صرف اقتصادی نداره روی بازی های مالتی دولوپر ها چنین وقتی رو صرف نمیکنند . ولی ما میبینیم که در عناوین انحصاری 360 جلوی PS3 در زمینه رندرینگ و فیزیک و گرافیک کم میاره .
    البته توی نسل بعدی شاید شرایط به نفع Xbox ای ها عوض بشه چون به احتمال خیلی زیاد بر خلاف نسل فعلی تکنیک Tessellation در بازیهای مایکرو استفاده بشه که یک امتیاز خیلی خوب برای بازیهای انحصاری و حتی مالتی کنسولش میشه . پیاده سازی Tessellation در OpenGL بسیار سخت و زمان بر هستش و من فکر نمیکنم به جز بازیهای انحصاری Ps4 در باقی بازیها شاهدش باشیم مگر اینکه سونی یک مقداری کتابخانه رو دستکاری کرده باشه که کار دولوپرها ساده تر بشه .

لایو رو من زیاد جیز خاصی توش ندیدم ! بخشهای کامیونیتیش که من رو یاد چتهای یاهو خدابیامرز میندازه و بخش بازی آنلاینش هم که فرقی با PSN نداره . البته سلیقه افراد فرق میکنه و یکی خوشش میاد ولی من هرگز حاضر نیستم پول بدم سرویس آنلاینِ کنسولی که خداد یورو براش پول دادم رو بخرم . این باید وظیفه کمپانی باشه که اون رو رایگان در اختیار مصرف کننده بذاره . PSN هم پولی بشه من دورش یک خط قرمز کلفت میکشم . فکر کن پول بدی که بری با یک عده چت کنی یا آنلاین بازی کنی ! اون هم در شرایطی که حتی سرورهای بازی آنلاینی که بازی میکنید توسط مایکروسافت یا سونی تامین نمیشه و توسط تولید کننده بازی داره تامین میشه و این شرکتها در حقیقت فقط نقش دلال و واسطه رو دارند . خوب آدم میره یه جویستیک برای کامپیوترش میخره - کامپیوتر مبارک رو با کابل HDMI وصل میکنه به تلویزیون و هم کیفیت آنلاین بهتری میگیره ، هم پردازش بهتر ، هم افت فریم پیدا نمیکنه و هم گرافیک بهتری خواهد داشت ! تازه بازی رو هم ارزون تر میخره ، امکان چیت هم هست

سرویسهای فیلم و سریال و ... این شبکه ها هم انصافا بیخودیه! همه اینها رو روی اسمارت تی وی ها دارید . شاید فقط فیلمهای انحصاری باشند که توجه آدم رو جلب کنند که اون رو هم میشه بعدا رفت از توی فروشگاه دیسکش رو خرید (این مساله اینجا یک سنته و اگر تولید کننده ای حتی تولید کننده سریالهای تلویزیونی این کار رو نکنه باید درو حرفه اش رو خط بکشه).

و اما کینکت ! وسیله ای که یک فضای زیاد برای استفاده میخواد و یک سری بازیهای ابتدایی و ساده داره . البته برای شروع تکنولوژی بسیار خوب و ایده قشنگیه ولی هنوز خیلی راه تا تکامل داره . هنوز نصف بیشتر کامند ها رو یا نمیفهمه یا عوضی متوجه میشه (مثل سیری یا گوگل وویس) در مورد تشخیص حرکات بدن هم خیلی دقیق نیست کافیه یک حرکت گرمایی دیگه در شعاع دیدش باشه تا قاطی کنه . یا مثلا کافیه یکی پشت سر شما روی مبل نشسته باشه و یک مقداری ورجه وورجه کنه تا سنسور به شما بگه که برگرد توی پوزیشن . همین ایراد رو این بستنی یخی مسخره سونی هم داره ولی نه به اون شدت . به هر صورت به نظر من ایده ی خوبی هست ولی هنوز اول کاره و خیلی کار داره .

یک نکته دیگه اینه که مایکروسافت به کاربرانش و خواستشون اهمیت نمیده! خاطرتون باشه اعلام کرده بود که کسانی که اینترنت ندارند برند 360 بخرند . معنی این حرف اینه که شماها برای من اهمیت ندارید به ... هم نیستید همینی که هست . بعد که دید داره قافیه رو به سونی میبازه فوری سیاستش رو عوض کرد . حالا فرض کنید سونی وجود نداشت . اون وقت چون مایکروسافت بی رقیب بود تمام اون کابوسهایی که روزهای اول در مورد کنسول جدیدش داشتید به حقیقت میپیوست .

پستهای قدیمی تر من رو بخونید میبینید که من هم به لایو و 360 علاقه داشتم و Ps3 رو ضعیف تر و عقب مونده تر میدونستم ولی خوب اشتباه میکردم و زمانی متوجه اشتباهم شدم که اطلاعاتم به واسطه رشته تحصیلیم (Multimedia Enginiering یا به قول آلمانی ها Medien Technik) در مورد کنسولهای بازی ، روشهای ساخت بازی ، روشهای تست و ... بیشتر شد . زمانی که رفتم Crytech رو از نزدیک دیدم اون موقع فهمیدم که هر چیزی که قبلا فکر میکردم رو باید بریزم دور چون همشون بر حسب سلیقه و احساس بوده و نه بر حسب واقعیت . اگر بتونم فارغ التحصیل بشم برای مسترینگ میخوام Game Design بخونم که پیش نیازش همین مهندسی رسانه هست دلیل این کامپیوتری هم که دیدید همین رشته تحصیلیمه وگرنه این غول بی شاخ و دم رو میخوام چی کار ؟

در مورد Steam Machine هم باید بگم که چون هنوز پا به عرصه وجود نذاشته کسی زیاد جدیش نمیگیره همون طور که شیلد Nvidia رو کسی جدی نمیگیره یا کنسول مبتنی بر اندروید اویا رو - البته شایعاتی هم در باره کنسول بازی اپل هستش که گفتند دروغ 13 بوده و اینها ! ولی خود آیفون هم اگر یادتون باشه با یه دروغ 13 شروع شد
    ولی سخت افزاری که من از این Steam Machine میبینم باعث میشه مغزم سوت بکشه ! از نظر سخت افزاری هر دو کنسول سونی و مایکرو رو با هم میذاره توی جیبش در میاره میذارو اون جیبش !!!
    اگر بخواید یک کارت گرافیک جی فورس تیتان بخرید باید 1000 تا 2000 یورو پیاده شید ! بعد فکرش رو بکنید چیپ گرافیکی این کنسول همونه !!!
    من زمانی که سیستمم رو جمع کردم پول یکی و نصفی از این کارتها رو دادم دو تا 680 سوپر کلاک شده ی 4 گیگ رمی خریدم SLI کردم تو هم . درسته که تقریبن همون قدرت رو بهم میده ولی فکرش رو بکنید این کارت چی هست ! دو تا از اینها داشته باشی چی میشه

ولی خوب ورود کنسولهایی با این قدرت سخت افزاری یا قیمتهای کم باعث شده که انحصار صنعت کنسول از دست سه تا شرکت در بیاد و این خودش باعث میشه ظرف چند سال چیزهایی ببینیم که حتی تصورش هم برامون امروز غیر ممکنه .

4. 12 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه G.O.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    همین اطراف...

پيش فرض

گفتی STEAM این Steam Controller که میگن لمسیه راست میگن؟

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

7. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

دیروز توی زاتورن Ps4 رو از نزدیک دیدم .
    بازی که روش بود یک بازی کارتونی بود برای همین نتونستم بفهمم از نظر گرافیکی چه کاره هستش چون اون بازی رو با همون کیفیت Ps3 هم میتونست رندر کنه .
    این هم عکسهاش :

9. 14 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

خدا بگم چه کارت کنه میلاد اینکه بازی کردی Knack هستش.
    کار خود اقای سرنی هستش و خیلی مشتاقم تا ببینم تجربت از بازی چی بود؟ چه نکاتی داشت؟ گیم پلی چطوری بود؟ (اصلا بازیش کردی؟)
    اصلا وقت نمی کنم تاپیکشو بزنم.

11. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

خدا بگم چه کارت کنه میلاد اینکه بازی کردی Knack هستش.
    کار خود اقای سرنی هستش و خیلی مشتاقم تا ببینم تجربت از بازی چی بود؟ چه نکاتی داشت؟ گیم پلی چطوری بود؟ (اصلا بازیش کردی؟)
    اصلا وقت نمی کنم تاپیکشو بزنم.
    نه من بازی نکردم وایساده بودم نگاه میکردم ! مگه ملت خوره امان میدادند

13. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نقدای بازی های پی اس 4 هم اومد، اصلا خوب نیست به خصوص دو بازی انحصاری، این متای بازی هاست:
    Knack: 59
    Killzone: 74
    Battlefield 4: 87
    Assassin's creed 4: 82
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

17. این کاربر از asghar taraghe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه G.O.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    همین اطراف...

پيش فرض

PS4 اومد؟ ما مسافرت بوديم نفهميديم
    XONE كى مياد؟ خبرى ازش نيست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •