اگر لینوکستون بالا نمیاد با یه livecd فایل etc/X11/xorg.conf/ که در پارتیشنی که لینوکس رو در اون نصب کرده اید باز کنید و قسمت مونیتور رو ببینید چطوریه
اینجا بذارید ببینم
اگر لینوکستون بالا نمیاد با یه livecd فایل etc/X11/xorg.conf/ که در پارتیشنی که لینوکس رو در اون نصب کرده اید باز کنید و قسمت مونیتور رو ببینید چطوریه
اینجا بذارید ببینم
اگر الان گراب روی سیستم هست کافیه جلوی option بنویسید init 3 بعد که سیستم بالا اومد با یوزر root لاگین کنید سپس دستور sax2 --auto اجرا کنید
استفاده suse xen برای مجازیسازی هست احتیاجی نیست به روی سیستم باشه برای استفاده desktop effects اول باید درایور vga نصب بشن توضییحات نصب در همین تاپیک هستش جستجو کنید
سلام آقا مجریکس بازم ممنون من تمام دوستورات شما را اجرا کردم اما باز هم همون پیغام و خاموش شدن مانیتور ببینم بعدز sax2 --auto باید چیزای دیگه ای هم بنویسم تا تغییرات ذخیره بشه؟ البته من بعد از اون دستور restart میکنم ضمنا زمانی که اون دستور را با یوزر روت می نویسم اینا رو برام می نویسه
sax: no x-server is running
sax: initializing please wait
sax: your current configuration will not be read
sax: will start own server if needed
spp: prepare device [0] profile: depth24
spp: prepare device [0] profile: nvidia
spp: prepare device [0] profile script: nvidia
spp: including prepared profile(s)...
sax: startup
sax: creating config file please wait...
sax: automatic configuration is done
بعد هم من از کیس restart می کنم و با گزینه اول که همون suse است بالا میام اما بازم مانیتورم پیغام میده و بعد از چند ثانیه خاموش میشه.
لطفا بازم کمک کنید
در مورد پاسخ شما (rootnt) من چه جور اطلاعت اون فایل را به ویندوز بیارم آخه من الان با ویندوز کار می کنم![]()
راههای این کار قبلا توضیح داده شده
یکی از اونها استفاده از پارتیشن مجیکه
سلام دوستان
من به تازگی این سیستم عامل رو نصب کردم.ورژن 10.2
ولی حتما باید یا Kde رو نصب کنم یا Gnom .
نمیشه هر دو رو نصب کردم.
کدوم بهتره؟شما نصب کدوم رو توصیه میکنید؟
اگه تازه کار هستید به نظر من kde رو نصب کنید . ولی بهتره هر دوتا محیط رو امتحان کنید تا ببینید با کدوم راحتتری.بعد نصب suse میتونی gnome رو هم نصب کنی و به راحتی بین آنها switch کنی.
هر دو رو نصب کردم.در Gnom تنظیماتی بود که تو Kde نبود.مثلا تغییر فونت!!
چه جوری نصب کنم که Switch بشه کردش؟
چقدر مطمئن نظر دادی !!!
KDE ==> K menu => system settings => Appearance => Fonts
مطمئن نبود!!! تازه کار بودم.
راستی دوست عزیز میشه طریقه نصب برنامه رو در لینوکس به من یاد بدی؟
مثلا دیکشنری!!
راهنمای کامل نصب نرم افزار در لینوکس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)