دوستان من نیاز به اینترنت سکیوریتی آویرا دارم. تازه ترین ویرایش اینترنت سکیوریتی آویرا رو از کجا می تونم دریافت کنم؟
همچنین سریال بهکاراندازی ویروسیاب رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
با سپاس
با درود:
دوست عزیز همیشه به این نکته بسیار مهم توجه داشته باشید که اینگونه نرم افزارهای امنیتی را فقط و فقط صرفاً باید از وب سایت اصلی شان دانلود نمائید، به هیچ وجه تحت هیچ شرایطی نباید امنیت رایانه تان و همچنین به احتمال بسیار زیاد اطلاعات و اسناد و تصاویر شخصی و خانوادگی موجود در رایانه تان را فدای یک لحظه غفلت و اشتباه نمائید، زیرا دانلود اینگونه نرم افزارهای امنیتی از سایت های متفرقه همانا و سرقت اسناد و اطلاعات موجود در رایانه تان همانا، در نظر داشته باشید با انجام این قبیل اشتباه ها به احتمال بسیار زیاد کلاً اختیار رایانه تان را در اختیار سارقان اینترنتی قرار خواهید داد،
و آنها قادر خواهند بود تا تمامی فعالیت های شما را رصد نمایند الاالخصوص مواقعی که کارهای بانکی اعم از شارژ اشتراک اینترنت یا خرید آنلاین از درگاه های اینترنتی و یا پرداخت اینترنتی قبوض و هر گونه فعالیتی که با شماره حساب اینترنت بانک شما و پسوردش در ارتباط باشد مورد رصد این سارقان اینترنتی قرار خواهد گرفت،و عواقب جبران ناپذیری را برایتان به دنبال خواهد داشت،
پس با وجود موارد فوق اصلاً ریسک جایز نیست،
لینک دانلود نرم افزار مورد نظرتان از وب سایت اصلی کمپانی Avira
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.