خواهش میکنم کمک کنین ... ممنون
من fmrte رو نصب کردم ولی وقتی load game رو میزنم پیام میده که fmrte was unable to find football manager 2013 running ... باید چیکار کنم درست بشه ؟ کجا نصبش کنم ؟ خواهش میکنم کمک کنین
من fmrte رو نصب کردم ولی وقتی load game رو میزنم پیام میده که fmrte was unable to find football manager 2013 running ... باید چیکار کنم درست بشه ؟ کجا نصبش کنم ؟ خواهش میکنم کمک کنین
من رم رو برداشتم خوب بودجه درستی نداره ولی می خوام در عرض دو سال به سطح اول اروپا برسونمش
بله تو شرق و تهران امروز و جهان فوتبال و نگاه ورزشي منوشتم
این شروع فصل اولمه قرعه خیلی سختی دارم اول فصل و نتایج بدی گرفتم
اینم نقل وانتقالات فصل اولمه که خوب سود کردم
![]()
دارن فلچر خرید خوبی نبود...ماریکل برادلی و فلورنزی رو که داری...تازه تاچسیدیس هم هست...چه احتیاجی به یه هافبک دفاعی داشتی؟برو یه بازیکن 18 ساله بخر و روش کار کن...فعلا میتونی فصل اول تیمو تو 4 تیم بیاری....من فردا شب میگم چی کار کن...
فلچر رو قرضی گرفتم و قصدم این بود که ده روسی رو تا پیر نشده بفروشم که نشد.
ولی بالزارتی رو خوب انداختم به یوونتوس 6 میلیون برای نصف مالکیت ازشون گرفتم و تا دوسال هم باید تو تیم من بازی کنه تا اون موقم 32 سالشه
Last edited by pato77; 07-07-2013 at 08:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)