سلام دوستان
من نیاز فوری به یک مقاله در مورد طراحی یک مدار 14 باسه به کمک برنامه متلب و 15تا17 صفحه مشخصات آن مدار طراحی شده دارم
اگر میتوانید کمکم کنید به این ایمیل اطلاع دهید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من نیاز فوری به یک مقاله در مورد طراحی یک مدار 14 باسه به کمک برنامه متلب و 15تا17 صفحه مشخصات آن مدار طراحی شده دارم
اگر میتوانید کمکم کنید به این ایمیل اطلاع دهید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از مهندسا مدار ساعت دیجیتال با گیت های منطقی ( شمارنده bcd همگام) سراغ داره؟
سلام
در باند vlf کسی فرستنده و گیرنده داره بزاره دستشم درد نکنه
سلام دوست گرامی
در مورد گیرنده های VLF ، یک PDF واستون آپلود کردم . خدمتتون :
در مورد فرستنده های VLF هم لینک زیر رو مطالعه بفرمایید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به طور کامل شرح داده شدند .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
سلام و خسته نباشید
دو تا درخاست داشتم امیدوارم اجابت کنید
یه مدار برای ترکیب صدا و تصویر برای انتقال از طریق کابل آنتن { مثل دستگاه های ویدئو های قدیمی } مرحمت فرمائید
یه مدار برای بالا بردن کیفیت تصاویر دریافتی از آنتن {حذف سایه و برفک و ... }
ممنون از شما
سلام .سلام و خسته نباشید
دو تا درخاست داشتم امیدوارم اجابت کنید
یه مدار برای ترکیب صدا و تصویر برای انتقال از طریق کابل آنتن { مثل دستگاه های ویدئو های قدیمی } مرحمت فرمائید
یه مدار برای بالا بردن کیفیت تصاویر دریافتی از آنتن {حذف سایه و برفک و ... }
ممنون از شما
توی همون تاپیک خودتون راجع بهش بحث میکنیم .
سلام .معذرت میخوام که دارم تاپیک قدیمیو بالا میکشم.اما توی قسمت درخواست ها نتونستم مطرح کنمL .من نقشه یه کورنومتر با دقت.1 (ترجیحا با آی سی 7490) رو میخوام.میتونید کمکم کنید؟؟خیلی فوریه L
سایتتون عالیه.مرسیJ
سلام دوست عزیز . مدار درخواستی شما :
مدار کرنومتر با استفاده از میکرو مگا8 و سون سگمنت
دانلود پروژه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم یک مدار کرنومتر با استفاده از آی سی 7490
شاد باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان یه مدار می خوام برای روشن کردن لامپ کم مصرف 6 ولت (از همین ها تو نو چراغ شارژی ها هست)
یه سوال دیگه هم دارم آیا لامپ کم مصرفی هست که کلا با 12 ولت رو شن بشه ؟ (آماده)
یه مدار هم می خوام که میزان شارژ دو تا باتری 6 ولت شارژی خشک که با هم سری شده اند رو نشون بده
Last edited by p30pro; 11-07-2009 at 21:57.
من يه مدار مي خوام كه يه ارميچير را در دو جهت بتابوند
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)