من با يك مشكل عجيب بر خورد كردم
1 روز هست كه سيم كارت موبايل من no service ميزنه.
سيم كارت ديگه كه روش ميزاري درست ميشه.
همين سيم كارت رو رو گوشي ديگه كه ميزاري درست هست!
به نظر شما مشكل از چي هست
گوشي من i-mate jamin هست.
من با يك مشكل عجيب بر خورد كردم
1 روز هست كه سيم كارت موبايل من no service ميزنه.
سيم كارت ديگه كه روش ميزاري درست ميشه.
همين سيم كارت رو رو گوشي ديگه كه ميزاري درست هست!
به نظر شما مشكل از چي هست
گوشي من i-mate jamin هست.
اين تا ديروز كار ميكرد
اگه اينجوري هست چرا بجز سيم كارت خودم هر چي سيم كارت ميزارم روش جواب ميده . و قشنگ كار ميكنه.
سیم کارت با سیم کارت فرق داره شما همون سیم کارتی هم که میگید کار میده رو یه مدت بزارید همین اتفاق براش میوفته
سلام دوستان.
من می خوام محض تنوع هم که شده، گوشیم رو عوض کنم (دیگه 6 ماه شده که این گوشی رو دارم)
امروز تو دست یکی از بچه ها، یه i-mate دیدم که مدلش SP3 بود. خیییییییییییلی خوشم اومد.
خواستم قبل از تصمیم گیری، یه مشورتی با شما بکنم و کاملاً از محدودیت ها و نقاط ضعف و قوتش آگاه بشم.
لطفاً اگه می دونید بگید (مخصوصاً نقاط ضعفش رو) می خوام با دید باز انتخاب کنم.
خیلی هم مهم نیست که چه محدودیت هایی داشته باشه فقط دلم نمی خواد بعد از خرید بفهمم که فلان چیز نداره.
تشکر از همتون.
مثل اینکه اینجا دیگه کسی جواب نمیده![]()
پست #569 و #570 منو جواب بدید![]()
اگه مشكل ريجستر باشه Imei گوشي من شناخته شده تو شبكه بس با عوض كردن سيم كارت Imei گوشي فكر نكنم عوض بشه . پس با هيچ سيم ديگه اي نبايد اين گوشي با اين مشخصه و با اين كد فعال بشه چون شناسايي شده.
حالا من موندم بايد واسه اين مشكل پيش كي برم
سلام
من ميخوام يه پاكت پي سي بگيرم ولي ppc هم يه سري مشكلات داره حالا موندم
راستش اول اين كه ميگن آنت دهي پاكت پي سي نسبتا پايينه يعني آنت دهي خوبي نداره
بعدش ميگن كيفيت دوربين ،عكس و صداش هم معولا پايينه (اينارو توي يه ppc امتحان كردم)
مشكل بعدي هم اينكه البته به جز چند تا مدل معروف بقيه ppc ها گارانتي خوبي ندارن
يعني اگه خراب بشن يا خيلي سخت تعمير ميشن يا ديگه بايد بي خيالش بشيم براي گارنتي هم كه بايد بفرستيم اونور كه نميشه
حالا موندم با اين شرايط ppc بگيرم يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون ميشم يه ماركي رو بگيد كه آنتي دهي نسبتا خوبي داشته باشه ،مشكل رجيستر هم نداشته باشه يعني طوري باشه كه بشه رجيسترش كرد و بعدا مشكل از اين جهت پيش نياد
واز همه مهمتر اينكه گارنتي خوبي هم داشته باشه
قيمتشم بگيد ممنون ميشم
مرسي![]()
چرا بعضی آهنگها با فرمت mp3 یا wav میشه برای صدای زنگ یا اس ام اس استفاده کرد و بعضی هارو نمیشه من آهنگ برای صدای زنگ تو فلدره ring و آهنگ برای اس ام اس تو فلدره windows کپی میکنم
کاره دیگه باید انجام بدم که نمیدم یا باید فرمتهارو تبدیل کنم ؟
گوشی من e900 هستش
cyber_space_life
خود فرمتهای Mp3 یا Wave هم فرمتهای خاصی دارن که همه ی اونها برای PPC قابل خوندن نیستند شما باید با کامپیوتر یکبار Convert کنی و باز کپی کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)