تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 58 از 328 اولاول ... 84854555657585960616268108158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

من ازدواج میکنم اما به موقع اش ، هر موقع شرایط مالیم خوب شد بعد حالا میخاد 25 سالم باشه یا میخاد 35 سالم باشه ،
    دلیل هایی هم که ازدواج نمیکنم فعلاً اینها هستند :

مسائل مالی و آینده ی مبهم

عدم اعتماد به جنس مخالف

توی این مورد آخری متاسفانه شدیداً دچار بدبینی شدم ، در حدی که به هیچکس اعتماد دیگه نمیکنم .
    در مورد مسائل مالی دو دیدگاه وجود داره یکی همین که شما فرمودید ( یعنی ازدواج رو تا زمان رو به راه شدن وضعیت مالی به تأخیر انداخت ) و دیدگاه دوم که در قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح شد.
    مشخصه که در این شرایط جامعه نمیشه بی گدار به آب زد و بهتره بین دو وضعیت بالا تعادل ایجاد کرد.
    در مورد اعتماد به جنس مخالف هم میشه این طور گفت که مسلماً برای یک جوان تمام افراد جنس مخالف مناسب ازدواج نیستند. این جا باید به دنبال فرد مناسب گشت.
    اگه شما (ی نوعی) دنبال فردی میگردید که شریک زندگی شما باشه، بالاخره باید این فرد رو یه جایی پیدا کنید. خودش که یه دفعه از آسمون نمیفته جلوی شما!
    این که چطور آشنا میشید یه داستانه و اینکه این آشنایی چطور و در چه بستری ادامه پیدا میکنه یه داستان دیگه س.
    مسلماً کسی که به دنبال تشکیل خانواده باشه سعی میکنه شریک زندگیش رو در قالب یک خانواده بشناسه و ...
    فکر میکنم متوجه اصل مطلب شده باشید, ادامه ی حرفم دیگه وراجیه!

البته این موضوع رو انکار نمیکنم که با وجود همه ی وسواس ها و ... باز هم آدم ممکنه رکب بخوره!
    اما بالاخره آدم باید برای انتخابش یه حساب و کتابی داشته باشه دیگه ؛ از این گذشته الان شرایط به حدی پیچیده شده که نمیشه به همین راحتی تصمیم گرفت. در چنین شرایطی لازم هست که از تجربه خانواده ها و صد البته مشاورین خانواده ( نه دوست و رفیق و خاله زنک های فامیل ) استفاده کرد.
    حرف آخر اینکه همه ی اینها یه طرف و توکل به خدا هم هر دو طرف!

2. 3 کاربر از hamed29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

میتونین همون حلقه رو هم دستتون نکنید! چرا که همزمان میتونید با چندین نفر این ارتباط رو برقرار کنید ببینید کدومیک به شما شبیه تر هستند (بهتر نیست؟) وقتی تعهدی نباشه لزوما حلقه داشتن نمیتونه نشون بده که تعهدی وجود داره یا نه!
    بدون حلقه هم میشه گفت من در دلم با فلانی ارتباط دارم!
    آقای کاربر شماره یک اون حرف منو صفحه قبل نقل کردی داداش، من تایید و رد که نکردم عزیزجان، من فقط توضیح دادم حرف یکی دیگه رو،همین
    میدونستم خیلی ها از طرز فکر م خوششون نیاد ولی ایا وقتی هم عقد نامه خونده بشه ؟ تضمینی وجود داره؟
    من روش خودمو پیش می کشم ولی اگر با یک حلقه نتونتم کسی را که دوستش داشته باشم ، بهش تضمین بدم پس بدونید که با عقد هم نمی تونم بهش تضمین بدم.
    حلقه از نظر خیلیا فقط یک نماد هست ولی وقتی سن ادم بالاتر میره با تجربه تر و تضمینی که به زندگی داره و مسئلیتی که داره بیشتر می شه.
    ببین دوست گل
    این چیزی که من گفتم این نیست که فقط ارتباط بین من و دختر باشه بلکه با خانواده هم باید رفت و امد داشته باشیم / ببین هوس با دوست داشتن دو موضوع جدا هست
    وقتی هوس پیش باشه حتی اگر با خانمم هم ازدواج رسمی بکنم ولی در اصل برای رفع اتش درونم باشه باز دنبال کس دیگری میرم
    ولی اگر از ته دل کسی را دوست داشته باشی، معلومه که دنبال کس دیگری نمی ری !!!
    عقدنامه فقط یک تضمین محضری هست برای درکنار بودن دو نفر ...
    در دورانی که من هستم و امسال من اوج احساس داشتن یک همدم از جنس مخالف هست ولی من در مورد خودم این نظر دارم که فعلا تنهایی را اختیار می کنم...رفقا هم سن من زن هم گرفتن ولی همه که مثل هم نیستند .
    ولی من برای ازدواج کلی نگاه می کنم...
    در این جامعه که دختر خوب درست و درمون گیر نمی یاد من همونی که هست را انجام می دم.در ضمن سن ادم که بالاتر برود با شعورتر و از نظر بلوغ فکری رشد می کنه.
    خرده گیری به دیگران چیز جالبی هست که مد شده ، تا ببینم خوده شما چیکار می کنید اقای خاصـــــــــــــــ...

وقتی تعهدی نباشه لزوما حلقه داشتن نمیتونه نشون بده که تعهدی وجود داره یا نه!
    حرف من شناخت هست ، تعهد اگر محضری باشه ولی قلبی نباشه !!!

تعهدی هم هست به صورت (موقت) قلبی هست (دو نفر خوب همو می شناسن و زمانی که قصد می کنند برای ازدواج که تبدیل به ====> که بعدا محضری میشه.
    =========================================
    وقتی طرف مقابل را من در 1 ساعت نتواتنم بشناسم ، چطوری بتونم در محضر تعهد کتبی و قلبی بدم که باهم می مونیم..
    ================================================== ==================
    ایشالا که همه دوستان به هر طریقی که دوست دارند ازدواج کنند خوشبخت بشن.
    ================================================== =================
    اگر خانم فردی بااخلاق و با فرهنگ و اصل و نسب باشه و مهمتر از همه حسود و نق زن نباشه / زندگی چقدر شیرین میشه
    Last edited by Hidden-Hunter; 08-11-2012 at 17:45.

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

واقعا الگوی مناسبی برای شناخت طرف مقابل وجود نداره

یه عده دوستی رو انتخاب میکنند و یه عده هم مخالف دوستی هستند.اما هر کدومش مزایا و مضراتی هم داره........

اما با ان حال تا 2 طرف وارد زندیگ نشن و به اصطلاح زیر یه سقف نرن .نمیشه گفت واقعا همو شناختند و میتونن تو همه شرایط همدیگه رو درک کنند.دیدم کسانی که قبل از ازدواج و در دوران دوستی از نظر عشق و علاقه زبانزد عام بودن و اما بعد از ازدواج اختلافها تازه خودشو نشون داده

من فکر میکنم تو 1 ماه بشه کلیات سخصیتی و اعتقادی طرف مقابل رو فهمید..............اما برای شناخت جزئیات تا ابد باید باهاش زندگی کنی......
    درسته

ولی اینگونه ادم هایی که شما ذکر کردید با حقیقت وارد زندگی نشدن و قبل از ازدواج هویت و اخلاق و رفتار خاصی پیش رو گرفتند که بعد در زندگی اصلی به مشکل برخوردند...
    گرچه پسر عمو بنده با یکی دوست بودنند در دوران دانشجویی و الان هم 5سال هست از زمان ازدواجشون می گذره و 1 بچه 1ساله هم دارند ولی این مشکلات را نداشتند...
    گرچه با این رویه زندگی ، زن گرفتن سخت هست ولی چه میشه کرد باید اخرش گرفت.

5. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

من نظر شخصیم رو گفتم مهریه رو برداشتن یا برنداشتن هم به من ربطی نداره و دست منم نیستش که بخوام برش دارم یا نه شرایط حال حاظر اینه و اتفاقا دیدم به قضیه اصلا یک طرفه نیست

در ضمن شما بر اساس کدوم جامعه آماری میگین برای خانومی که جدا شده ازدواج مجدد غیر ممکنه !!!!
    من گفتم مرد بگه از این خوشم نمیاد برم یکی دیگرو بگیرم !!!!

ماهی یک سکه میدونید چقدر میشه هر سکه الان میشه 1350 هزار تومن برای یک کارمند که حقوقش ماهی 500 هزار بیشتر نباشه ماهی 1 سکه تا ده یا بیست یا سی سال و ... (حداقلش ماهی یک سکه) کمه !!!!

وقتی مهر یک خانوم 400 میلیون باشه و حاظر باشه با 200 میلیون به صورت نقدی و یکجا بره کنار و بهترین شرایط زندگی رو برای خودش فراهم کنه اسمش اگر نزاریم میلیونر شدن پس چی میشه گذاشت !!!!

جالب کشور آمریکا رو با اینجا مقایسه کردید !!!!!

دیگه حرفی ندارم !!!!
    اخه کی الان 200 میلیون یه جا داره به کسی بده؟با با ماهی 1.5 میلیون هم کسی میلیونر نشده (اون پول هم قراره ماه به ماه خرج بشه بیست سال یه جا انباشته نمیشه!)
    +
    پای اون حرفمم هستم که ازدواج مجدد تقریبا غیرممکنه طرف میگه حتما یه ایرادی داشته یا یه همچین چیزی فکر نکن طرف مهریه رو میگیره میره حال میکنه
    Last edited by moh72; 08-11-2012 at 18:04.

7. این کاربر از moh72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

میدونستم خیلی ها از طرز فکر م خوششون نیاد ولی ایا وقتی هم عقد نامه خونده بشه ؟ تضمینی وجود داره؟
    من روش خودمو پیش می کشم ولی اگر با یک حلقه نتونتم کسی را که دوستش داشته باشم ، بهش تضمین بدم پس بدونید که با عقد هم نمی تونم بهش تضمین بدم.
    حلقه از نظر خیلیا فقط یک نماد هست ولی وقتی سن ادم بالاتر میره با تجربه تر و تضمینی که به زندگی داره و مسئلیتی که داره بیشتر می شه.
    ببین دوست گل
    این چیزی که من گفتم این نیست که فقط ارتباط بین من و دختر باشه بلکه با خانواده هم باید رفت و امد داشته باشیم / ببین هوس با دوست داشتن دو موضوع جدا هست
    وقتی هوس پیش باشه حتی اگر با خانمم هم ازدواج رسمی بکنم ولی در اصل برای رفع اتش درونم باشه باز دنبال کس دیگری میرم
    ولی اگر از ته دل کسی را دوست داشته باشی، معلومه که دنبال کس دیگری نمی ری !!!
    عقدنامه فقط یک تضمین محضری هست برای درکنار بودن دو نفر ...
    در دورانی که من هستم و امسال من اوج احساس داشتن یک همدم از جنس مخالف هست ولی من در مورد خودم این نظر دارم که فعلا تنهایی را اختیار می کنم...رفقا هم سن من زن هم گرفتن ولی همه که مثل هم نیستند .
    ولی من برای ازدواج کلی نگاه می کنم...
    در این جامعه که دختر خوب درست و درمون گیر نمی یاد من همونی که هست را انجام می دم.در ضمن سن ادم که بالاتر برود با شعورتر و از نظر بلوغ فکری رشد می کنه.
    خرده گیری به دیگران چیز جالبی هست که مد شده ، تا ببینم خوده شما چیکار می کنید اقای خاصـــــــــــــــ...

حرف من شناخت هست ، تعهد اگر محضری باشه ولی قلبی نباشه !!!

تعهدی هم هست به صورت (موقت) قلبی هست (دو نفر خوب همو می شناسن و زمانی که قصد می کنند برای ازدواج که تبدیل به ====> که بعدا محضری میشه.
    =========================================
    وقتی طرف مقابل را من در 1 ساعت نتواتنم بشناسم ، چطوری بتونم در محضر تعهد کتبی و قلبی بدم که باهم می مونیم..
    ================================================== ==================
    ایشالا که همه دوستان به هر طریقی که دوست دارند ازدواج کنند خوشبخت بشن.
    ================================================== =================
    اگر خانم فردی بااخلاق و با فرهنگ و اصل و نسب باشه و مهمتر از همه حسود و نق زن نباشه / زندگی چقدر شیرین میشه
    دوست عزیز اول اینکه من اقا نیستم و جز3تادختری هستم که کلا در این تاپیک در بحث ها مشارکت داره!

بعد هم اینکه من خرده نگرفتم من کاملا موضع و طرز فکرت رو درک کردم کل توضیحاتت از اول برام روشن بود
    منتهی اون حرفی که من(اندکی با شوخی)مطرحش کردم فقط و فقط برای این بود که شما هدفتون از دست کردن حلقه چی میتونه باشه؟میخوام بگم همونطوری که معتقدی تعهد محضری تعهد قلبی نمیاره درست!
    ولی این وسط حلقه نشان،نماد یا چی هست اونوقت؟من میگم حالا که اینطوره بنظرم اون حلقه بود و نبودش برای شما (منظور کسانی با این دیدگاه) فرقی نخواهد داشت!

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

دوستان محترم يه چيزي به شدت ذهن منو درگير كرده:

دوستان اعم از خانوم و آقا هي دم از شناختن طرف مقابل ميزنن كه آره بايد طرف مقابل رو در طي 1 هفته 1 ماه و يا حتي بيشتر شناخت و با يك مراسم خواستگاري نميشه زندگي رو شروع كرد و توش موفق بود.....

من به اين نكته رسيدم كه آيا در دوران قديم شناختن ها وجود داشت آيا به غير از مراسم خواستگاري دختر و پسر جاي ديگه ميتونستن يا هم آشنا بشن و همديگه رو بشناسن و اين در حاليست كه بهترين ازدواج ها در اون زمان صورت ميگرفت و 99 درصد زوج ها هم خوشبخت ميشدن..

اگه ميشه دليلش رو برام توضيح بديد؟

و در مورد اطمينان به نظر من اين دنيا بر روي يك ترازو قرار داره به صوري كه اگر قبل از ازدواج با جنس مخالفت رابطه داشته باشي همسر آيندت هم اون رابطه رو قبلا با جنس مخالفش داشته دختر و پسرش هم فرقي نميكنه....

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

وستان محترم يه چيزي به شدت ذهن منو درگير كرده:

دوستان اعم از خانوم و آقا هي دم از شناختن طرف مقابل ميزنن كه آره بايد طرف مقابل رو در طي 1 هفته 1 ماه و يا حتي بيشتر شناخت و با يك مراسم خواستگاري نميشه زندگي رو شروع كرد و توش موفق بود.....

من به اين نكته رسيدم كه آيا در دوران قديم شناختن ها وجود داشت آيا به غير از مراسم خواستگاري دختر و پسر جاي ديگه ميتونستن يا هم آشنا بشن و همديگه رو بشناسن و اين در حاليست كه بهترين ازدواج ها در اون زمان صورت ميگرفت و 99 درصد زوج ها هم خوشبخت ميشدن..

و در مورد اطمينان به نظر من اين دنيا بر روي يك ترازو قرار داره به صوري كه اگر قبل از ازدواج با جنس مخالفت رابطه داشته باشي همسر آيندت هم اون رابطه رو قبلا با جنس مخالفش داشته دختر و پسرش هم فرقي نميكنه....
    واقعا مقایسه کردن اون دوران با الان خیلی اشتباه
    ادمها فرق کردن.معیارها عوض شده تا حدودی.تفکرات بر مبنای تغیرات اجتماعی به کلی فرق کرده.من نمیگم اون دوران بد بوده.نه اتفاقا خیلی هم خوب بود......اما الان نمیشه مثل گذشته رفتار کرد.واقعا نمیشه تو یه جلسه "بله" گفت یا بالعکس.

چیزی که مهمه اینکه سبک زندگی به کلی عوض شده.بر مبنای این سبک ازدواج و شناخت هم عوض شده....البته نباید از حدود اعتقادات بیرون بره و مدل غربی جایگزینش بشه اما مدل گذشته نمیتونه جوابگوی الان جامعه ما باشه

11. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

واقعا مقایسه کردن اون دوران با الان خیلی اشتباه
    ادمها فرق کردن.معیارها عوض شده تا حدودی.تفکرات بر مبنای تغیرات اجتماعی به کلی فرق کرده.من نمیگم اون دوران بد بوده.نه اتفاقا خیلی هم خوب بود......اما الان نمیشه مثل گذشته رفتار کرد.واقعا نمیشه تو یه جلسه "بله" گفت یا بالعکس.

چیزی که مهمه اینکه سبک زندگی به کلی عوض شده.بر مبنای این سبک ازدواج و شناخت هم عوض شده....البته نباید از حدود اعتقادات بیرون بره و مدل غربی جایگزینش بشه اما مدل گذشته نمیتونه جوابگوی الان جامعه ما باشه

تو يه جلسه خير ولي حداكثر 3 جلسه كافيه براي اينكه بدوني طرف آدم خودت رفتي يا خير.......شناختن كامل يك فرد هم غيرممكنه و حتي شايد سال هاي سال طول بكشه تا طرفت رو تا 80 درصد بشناسي اونوقت جوان امروزي ميخواد با يه ماه دو ماه دوستي طرفش رو بشناسه.......

آمار ها همه بر عليه اون ازدواجي هستند كه با دوستي شروع ميشه..... چون بعد از ازدواج با وجود آمدن كوچكترين مشكل طرفين به همديگه ميگن تو اگه انسان درستي بودي قبل از ازدواج با من دوست نميشدي و ممكنه با كساي ديگه اي هم رابطه داشي يا داري و همين مسئله باعث به وجود آمدن بسياري از طلاق هاست.

مدل غربي هم كه كلا منسوخ شده و فقط به درد فرهنگ درب و داغون خودشون ميخوره......ازدواج در غرب فقط وابسته به يك حلقه است شما تصور كنيد يك عمر زندگي با يك فرد كه كه پايه تشكيل خانواده باشه در يك حلقه خلاصه بشه.......

13. این کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

اقای 100دلاری منظور ایشون از اینکه میگن ازدواج مجدد تقریبا برای زن غیرممکن میشه اشاره به این مسئله هست که باتوجه به دید جامعه و شرایط اجتماعی این امر بعید هستش نه اینکه امکانش وجود نداشته باشه!
    دزسته اما این حرف دیگه مال زمان الان نیستش قبلا هم گفتم در حال حاظر خیلی از جوانان (بیشتر به دلایل مالی + ممکه حتی دلایل مالی هم نباشه) حاظرند با خانوم هایی با سن بالاتر از خودشون که مطلقه باشند یا نباشند و حتی بچه هم داشته باشند ازدواج کنند و با پول مهری که خانوم تونسته از همسر قبلیش بگیره ( یا کلا از لحاظ اقتصادی خانوم در وضعیت بهتری نسبت به آقا باشه) یک زندگی خوبی رو زیر یک سقف آغاز کنند !!!

بی تعارف بگم من حداقل دور بر خودم دوستان بسیار زیادی رو میبینم که دنبال چنین مورد هایی به قول اونها ناب میگردند !!!!

بهترین ازدواج هایی که به نظر شما در گذشته انجام میشده حاصلش اختلاف های شدید امروز هستش که به دلیل وجود فرزند زن و مرد همدیگرو زیر یک سقف تحمل میکنند و سالیان زیادیست که طلاق عاطفی گرفتند و فرق ازدواج های گذشته با الان اینه که در گذشته اگر ازدواجی میخواست منجر به طلاق بشه به خاطر فرزند و آبرو و ... به راحتی طلاق نمیگرفتند ولی امروز هیچ کدام از اینها دیگه اهمیت آنچنانی نداره و در ضمن بر اساس کدوم آمار میفرمایید که طلاق توی زوج های نسل گذشته کم بوده ؟ هرچند که شاید قابل مقایسه با حال حاظر نباشه و دلایلشم گفتم .
    +
    توقعات و انتظارات و نگرش و ... گذشته با امرزو قابل قیاس نیست

و در مورد اطمينان به نظر من اين دنيا بر روي يك ترازو قرار داره به صوري كه اگر قبل از ازدواج با جنس مخالفت رابطه داشته باشي همسر آيندت هم اون رابطه رو قبلا با جنس مخالفش داشته دختر و پسرش هم فرقي نميكنه...
    حرفتون درست اما واقعیت اینه که همه دنبال منافع خودشون هستند برای همین شاید عدم اعتماد به جنس مخالف رو داشته باشند یعنی روابط خودشون رو نادیده میگرند و در مورد همسرشون دنبال کسی هستند که قبلا رابطه ای نداشته بوده (هم مرد هم زن) کاری هم ندارم که این حرف منطقی هست یا نه اما واقعیتش همینه !!!

15. 3 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دزسته اما این حرف دیگه مال زمان الان نیستش قبلا هم گفتم در حال حاظر خیلی از جوانان (بیشتر به دلایل مالی + ممکه حتی دلایل مالی هم نباشه) حاظرند با خانوم هایی با سن بالاتر از خودشون که مطلقه باشند یا نباشند و حتی بچه هم داشته باشند ازدواج کنند و با پول مهری که خانوم تونسته از همسر قبلیش بگیره ( یا کلا از لحاظ اقتصادی خانوم در وضعیت بهتری نسبت به آقا باشه) یک زندگی خوبی رو زیر یک سقف آغاز کنند !!!

بی تعارف بگم من حداقل دور بر خودم دوستان بسیار زیادی رو میبینم که دنبال چنین مورد هایی به قول اونها ناب میگردند !!!!

!!!
    عزیز دوستان شما این موارد رو ناب میدونن صحیح اما صحبت من اینه ازدواجی که به دل بشینه و بقولی درست حسابی باشه واسه اون خانم مطلقه آیا همینه که میگی؟! که کلا هدف از ازدواج موفق چی باشه!
    بله اگه صرف شوهرکردن باشه که اون خانم مطلقه با خیلی کیس های غیر معقول(مرد پولدار متاهل-مرد مجرد طالب پول- و....) اما ایا این برای اون خانوم مطلوبه؟
    من شخصا حرفم در مورد امکان اتفاق افتادن یک ازدواج مناسب برای یک خانوم مطلقه هست
    یعنی در شرایط برابر یک مرد مطلقه میتونه به خودش جرات بده دنبال دختر مجرد مناسبی باشه!
    اینه تفاوت دید به زن و مرد در جامعه ما!

17. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •