میدونستم خیلی ها از طرز فکر م خوششون نیاد ولی ایا وقتی هم عقد نامه خونده بشه ؟ تضمینی وجود داره؟
من روش خودمو پیش می کشم ولی اگر با یک حلقه نتونتم کسی را که دوستش داشته باشم ، بهش تضمین بدم پس بدونید که با عقد هم نمی تونم بهش تضمین بدم.
حلقه از نظر خیلیا فقط یک نماد هست ولی وقتی سن ادم بالاتر میره با تجربه تر و تضمینی که به زندگی داره و مسئلیتی که داره بیشتر می شه.
ببین دوست گل
این چیزی که من گفتم این نیست که فقط ارتباط بین من و دختر باشه بلکه با خانواده هم باید رفت و امد داشته باشیم / ببین هوس با دوست داشتن دو موضوع جدا هست
وقتی هوس پیش باشه حتی اگر با خانمم هم ازدواج رسمی بکنم ولی در اصل برای رفع اتش درونم باشه باز دنبال کس دیگری میرم
ولی اگر از ته دل کسی را دوست داشته باشی، معلومه که دنبال کس دیگری نمی ری !!!
عقدنامه فقط یک تضمین محضری هست برای درکنار بودن دو نفر ...
در دورانی که من هستم و امسال من اوج احساس داشتن یک همدم از جنس مخالف هست ولی من در مورد خودم این نظر دارم که فعلا تنهایی را اختیار می کنم...رفقا هم سن من زن هم گرفتن ولی همه که مثل هم نیستند .
ولی من برای ازدواج کلی نگاه می کنم...
در این جامعه که دختر خوب درست و درمون گیر نمی یاد من همونی که هست را انجام می دم.در ضمن سن ادم که بالاتر برود با شعورتر و از نظر بلوغ فکری رشد می کنه.
خرده گیری به دیگران چیز جالبی هست که مد شده ، تا ببینم خوده شما چیکار می کنید
اقای خاصـــــــــــــــ...
حرف من شناخت هست ، تعهد اگر محضری باشه ولی قلبی نباشه !!!
تعهدی هم هست به صورت (موقت) قلبی هست (دو نفر خوب همو می شناسن و زمانی که قصد می کنند برای ازدواج که تبدیل به ====> که بعدا محضری میشه.
=========================================
وقتی طرف مقابل را من در 1 ساعت نتواتنم بشناسم ، چطوری بتونم در محضر تعهد کتبی و قلبی بدم که باهم می مونیم..
================================================== ==================
ایشالا که همه دوستان به هر طریقی که دوست دارند ازدواج کنند خوشبخت بشن.
================================================== =================
اگر خانم فردی بااخلاق و با فرهنگ و اصل و نسب باشه و مهمتر از همه حسود و نق زن نباشه / زندگی چقدر شیرین میشه
.gif)