سلام دوستان . برنامه ای برای این گوشی هست که بتونه درصدِ cpu و مقدار شارژ باتری و مقدار کیلوبایت ارسالی و دریافتی و سرعت اینترنت و قدرتِ سیگنالِ wifi و حرارت باتری رو با هم در بالای صفحه نشون بده ؟
سلام دوستان . برنامه ای برای این گوشی هست که بتونه درصدِ cpu و مقدار شارژ باتری و مقدار کیلوبایت ارسالی و دریافتی و سرعت اینترنت و قدرتِ سیگنالِ wifi و حرارت باتری رو با هم در بالای صفحه نشون بده ؟
گوشی من 12 ساعت شارژ اولیه شد اما وقتی مزارم شارژ 3.5 ساعته فول میشه و هر 1.5 ساعت یک درصد شارژ کم میکنه آیا باتری گوشیم خرابه؟![]()
[QUOTE=d.b23;7349861]اینم از Case که گفتم عکساشو میگیرم میزارم که اسمش
Samsung Protective Cover NoteII یا ُSamsung Hard Protective Note II
و رسما خود سامسونگ تولید و طراحی کرده و میتونید بین این و flip Cover انتخاب کنید....احتملا اول از همه هم alldigitall میاره ولی خب علاالدین هم 100% پیدا میشه
این توضیحم واسه بعضیا : بر آمدگی روی قاب پشت هم که دور لوگو نوت 2 و سامسونگ میبینید یه برچسب محافظ که میتونید بکنید.....برای طراحیش نیست
رنگ بندی : سفید و مشکی و صورتی
قیمت بین 10تا 20 پوند (خودم 10 خریدم) و تقریبا فکر کنم 20-25 دلار (البته بعضی از دوستان پوند رو به ریال تبدیل نکنن چون تو ایران ارزون تر میاد..واسه بعضی ها گفتم)
با دیدن عکسا منم تصمیم گرفتم سفیدشو بگیرم با این کیس
هرچی تو نت چرخیدم دیدم سایتای خرید از خارج همه تعطیل شدن
راهی هست واسه سفارشش؟
چرا خراب باشه دوست عزیز؟
هر 1.5ساعت 1درصد که خوبه!
فکر کنید استند بای+سیم کارد +خود سیستم عامل تو این مدت اینقدر مصرف کنن خیلی خوبه
زمانش هم فکر کنم با توجه به حجم بالاش خوب باشه!
این GTA Vice city رو کسی نصب نکرده ؟ اول اومد توی پلی استور بعد حذف شد ! الان بعضی سایتا با دیتا گذاشتنش !
Last edited by mohsenslr; 11-12-2012 at 09:11.
طبیعیه....واسه همه همینه دوست عزیز اصلا نگران نشو.....
[QUOTE=PersiAndroid;7363375]
پ.خ دادی پ.خ دادم![]()
به سرم زده یکی دست دو بگیرم ۲ هفته ای دستم باشه بعد ردش کنم. فکر نمیکنم اگه این مدت خط و خش نندازم بیشتر از ۴۰-۵۰ نهایتا ضرر کنم. نظرتون چیه؟!
بفرما این لینک بازی gta vice city :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by shayankh450; 12-12-2012 at 20:52.
ممنون مثل اینکه دیروز دوباره آمده توی پلی استور .
سلام دوستان من امروز به یه مشکل جدید بر خورد کردم با wi fi گوشی به اینترنت وصل شدم اما سرعت رفته رفته کم میشه به طوری که دیگه کاملاٌ قطع میشه (البته نه این که wifi خود به خود خاموش بشه wifi وصل هست اما تو هیچ سایتی نمیره) در حالی که توی pc سرعت دانلود من 250 به بالاست خواهش میکنم زود جواب بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)