تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 139 اولاول ... 84854555657585960616268108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 1385

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ | جلد 2

داره خودمونی میشه 147milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سوال خودم اینه که چرا ما هیچ وقت مهره نخریدیم به طور مثال فن پرسی
    آیا مالکین اجزه نمیدن؟
    و یا خود فرگی نمی خره؟
    به نظر من منچستر تیمی هست که بازیکن میسازه تا بازیکن بخره.البته هروقت فرگوسن نیاز به خرید بزرگ داشته باشه مالکین با کمال میل قبول میکنن اما این به نظرم اخلاق و روش فرگوسن هست که به پرورش بازیکن در پست هایی که تیم نیاز داره میپردازه تا خرید ستاره.الان تیم منچستر مهره های جوان خوبی داره که در کنار بازیکنان باتجربه مثل گیگز و اسکولز و فردیناند دارن تجربه کسب میکنن این همیشه کار فرگوسن هست اما اگه فرگوسن فقط دو تا سه فصل دیگه در تیم بتونه باشه(ایشالا هست)این بازیکنان همه برای خود بازیکنانی میشن که تیم رویایی منچستر رو تشکیل میدن.فرگوسن هر چند سال یکبار تیمی رو میسازه که موفقعیت های درخشانی کسب میکنن.بازیکنانی مثل چیچاریتو و ولبک بااین که دقایق کمی بازی بهشون میرسه نسبت به رونی و فن پرسی اما خیلی خوب دارن کار میکنن.کلورلی در خط هافبک نیاز به تجربه داره اما اینده ای درخشان داره.بازیکنی مثل رافائل چندین فصل بدون تجربه و خام بود و با اشتباهات فراوان اما این بازیکن الان در خط دفاعی داره خوب کار میکنه.در همه پست ها فرگوسن داره بازیکنانی رو رو میاره که فقط کمی دیگر نیاز به تجربه و بازی های بزرگ دارن.
    به نظرم اگه فرگوسن در تیم بمونه حدود یک تا دوسال دیگه از همین جوان ها تیمی میسازه که همه ارزوی داشتن همچین تیم و بازیکنانی رو دارن.

2. 6 کاربر از 147milad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

دیگه فقط همینمون مونده بود که بیایم در مورد کلاس جهانی بودن منچستر یونایتد بحث کنیم! دقیقا مثل اینه که بگیم آیا بوگاتی یا فراری شرکت های بزرگی در ماشین سازی هستن یا نه !؟
    آخه ما گنده تر از یونایتد هم داریم که اومدید این بحث بی خود رو راه انداختید ؟
    چلسی و سیتی سالی n میلیون خرج بازیکن می کنن هنوزم که هنوزه حرفی برای زدن جلوی یونایتد ندارن، میان توی زمین خودشون می بازن میرن پی کارشون.
    رئال مادرید فقط یه سال به اندازه 10 سال اخیر یونایتد خرج کرده اونوقت توی 10 سال اخیر یه بار رسیدن فینال که مبارکشون باشه ! اونوقت ما یک سال در میون یونایتد رو توی فینال می بینیم.
    بارسلونای کبیر شما هم نمی دونم قبل از سال 2009 کجا بود ؟ مثل اینکه یادتون رفته توی نیمه نهایی سال 2008 همین منچستر یونایتد حذفش کرد ؟ تیم 4 ساله تیم شده، واسه من طرفدار پیدا کرده دیگه هرکیو می بینی از کودکی طرفدار بارسا بوده ...
    بقیه هم که اصلا در این حد و اندازه ها نیستن که بخوایم مقایسه کنیم !
    اینکه دنبال ستاره برای خرید نمیره و نتیجه می گیره نشانه ی بزرگی تیمه. اینکه به هیچ بازیکنی بند نیست نشانه ی بزرگی تیمه .
    کریس رونالدو توی منچستر بهترین بازیکن جهان میشه میره رئال و از اون به بعد توی حسرت این عنوان میمونه بعد میاد میگه دلم برای یونایتد تنگ شده !
    الآن برام سواله !
    شما بیا به این سوال من جواب بده ؟
    آیا تیمی بزرگتر از منچستر یونایتد توی دنیا هست ؟

4. 12 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

این معیارها فقط و فقط واسه شما ارزش داره و بس.

با توجه به معیارهاتون، توصیه می کنم برید طرفدار بارسلونا بشید. تیمی که مطمئنا انتظاراتتون رو برآورده می کنه.

حدس می زنم اون لحظه که توپ طلا رو دادن به مسی، لحظه ای بود که احساس کردید قلبتون به بارسا نزدیک تره تا یونایتد.

برادر من اولا جو رو تحريك نكن كه خوب بلدم با ادبيات خودت صحبت كنم ولي چون شما طرفدار تيم مورد علاقه من هستي دارم منطقي باهات بحث ميكنم پس فكر اينو از سرت بيرون كن كه بخواي جو تاپيك رو تحريك كني....اين از اين

دوما به جاي كه بياي از بارسلونا حرف بزني كه كاملا بي ربط به تاپيكه بيا دوتا از اون معيار هاي خوشگلت رو براي ما بگو ببينينم معيار هاي شما چيه...... اين طوري كه حرف ميزني به نظر مياد معيار هاي شاخي داشته باشي.

سوما از سما نخواستم درباره اينكه قلب من به كدوم تيم نزديك تره حدس بزنيد پس حدستون رو براي خودتون نگه داريد.....

چهارما قرار نيست هر كي بياد دوتا حرف منطقي بزنه رگ تعصبت باد كنه با ادبيات نامعقول بياي ابهام منو به حاشيه بكشوني......

اگه قبول داشته باشی که لیگ انگلیس یکی از برترین لیگ های دنیاست ( حالا بهترینش بماند ) و منچستر هم همیشه مدعی این لیگه میشه نتیجه گرفت که منچستر تو سطح اول فوتبال دنیا هست

جواب خیلی سادست منچستر قدرت مقابله با بهترین تیم باشگاهی تاریخ ندارشت
    ما مثل بقیه تیم ها و مربی ها نیستیم که بحث داور و یوفا بکشیم وسط
    هر چند که جلوی همین تیم هم با شیوه های خاصی مثل دفاع اتوبوسی و ... پیروز شد ولی فرگوسن نشون داده که هیچ وقت به خاطر نتیجه روی عقایدش پا نمیزاره یا مثل چلسی پارسال شانس باهاش همراه نیست
    شما به من بگو چرا رئال مادریدی که انقدر خرج میکنه نمیتونه از زیر سایه بارسا خارج بشه ؟؟؟

تیم ما ستاره هست نشون به این نشون که به قول شما با نداشتن ستاره و دفاع ضعیف و نداشتن هافبک خلاق با اقتدار تو صدر جدول لیگ هست و 4 تا تیم برتر انگلیس شکست داده
    شما دیدگاهت نسبت به فوتبال غلطه برادر من ... جسارتا با این دیدگاهی که داری میشی حذب باد امروز طرفدار بارسایی و فردا احتمالا طرفدار من سیتی
    اینجا همه یونایتد به خاطر مسائلی دوست دارن که شا درک نمیکنی !!!!!!!!

1: چرا همه صحبت هاي شما به بحث ليگ انگليس ختم ميشه در حالي من دارم جهاني حرف ميزنم!!!!!!

2: آيا حتما بايد ستاره خريد؟

3: آيا نيمتنيم ستاره بسازيم ودر باشگاه نگهش داريم؟؟؟

سلام به دوستان.به نظر من یونایتد یک تیم سطح اول در جهانه.اینکه تیم هایی مثل بارسا و رئال تو این چند سال جام های زیادی گرفتن درسته اما وقتی به لیگ اسپانیا نگاه میکنیم میبینیم که اختلاف ها تو این چند سال زیاد شده و جذابیت لیگ رو گرفته به طور مثال تیم های رئال و بارسا توی 15 تا20بازی اختلافشون با تیم سوم میشه 15 امتباز و این خیلی زود قهرمان رو بین رئال و بارسا مشخص میکنه و تیمی وجود نداره بتونه جلوی این دو تیم رو بگیره و خودشو به عنوان مدعی تا پایان فصل معرفی کنه.
    لیگ جزیره هم داره به این سمت پیش میره چون تیم های ارسنال و لیورپول و حتی میشه از چلسی هم نام برد تو این چند لیگ اخیر ضعیف نشون دادن و از کورس قهرمانی عقب میمونن اما نکته ی مثبتش اینه داره رقیب های جدید تو این راه برای یونایتد پیدا میشه که خیلی خوبه و لیگ رو جذاب میکنه منچستر سیتی تو این چند فصل اخیر تیمی جمع کرده که رقیب اصلی یونایتد شده برای قهرمانی از طرفی تاتنهام هم تو این چند لیگ خوب کارکرده و داره سهمیه های مختلف میگیره.

اما در مورد جام uclمنچسترتو این چند سال بد کار نکرده.3بار رسیدن به فینال کم نیست.خیلی از تیم ها حتی نتونستن به 4 تیم پایانی برسن چه برسه به فینال.درسته ما به بارسا باختیم خب این طبیعیه ایا ما هم این همه خرج کردیم ایا ما از نظر بازیکن در حدی بودیم که بارسا رو ببریم.یادمه یکی از فینال های ما تو این مسابقات با بارسا که چند سال پیش بود ما نیمه اول اخراجی دادیم و 10 نفره شدیم و 3به1 باختیم فکر کنم اون بازیکن رافائل بود.ایا همین الان رئال میتونه 10 نفره جلو بارسا بازی کنه و نتیجه بگیره؟اگه اون اخراجی نبود شاید نتیجه چیزه دیگه ای میشد.

کاری که فرگوسن میکنه خیلی متفاوت با این تیم ها هستش.دو تیم بارسا و رئال فقط منتظر هستن یه پدیده و ستاره رو شه بخرنش مثل نیمار و فالکائو و... اما ما هیچ وقت این کارو نمیکنیم مگر اینکه در اون پست مشکل داشته باشیم و یا نیاز به تقویت باشه.ما فن پرسی رو خریدیم بازی کن خوبیه و همه ما قبولش داریم ولی به نظرتون اگه خرید نمیکردیم الان با مصدومیت رونی میشد به ولبک و چیچاریتو اعتماد کرد و از اونا استفاده کرد به هیچ عنوان این دو تجربه کافی ندارن و هنوز باید پرورش پیدا کنن.

uclمسئله ای هست که ذهن فرگوسن رو هم مشغول کرده و چند بار گفته که باید این جام باشگاه افزایش پیدا کنه.کاری که فرگوسن میکنه اینه که همیشه تیم رو در حدی نگه میداره که مدعی برای همه جام هاست اما با داشته هایی که پرورش داده نه با خرید ستاره.همین الان اگه مسی بیاد منچستر ببین بارسا میتونه جایگزین مناسبی پیدا کنه؟

این ها نظرات من بود میتونه موافق و مخالف داشته باشه اما منچستر حتی اگه هیچ جامی نبره همیشه در قلب من بهترین تیم جهان هست.
    1: آيا بارسلونا كه مارو دوبار برد هزينه هاي آنچناني كيده بود؟؟؟؟
    همه ستاره هاشو از تيم آكادميش مياره و بهشون بها ميده

2: مسي هيچ وقت نمياد منچستر چون بارسلونا راحت بازيكن هاشو از دست نميده در صورتي كه منچستر مثل آب خوردن ميفسته برن يه تيمه ديگه....

3: پس قبول داري تيمي مثل بارسلونا كه به بازيكن وابسته است نتيجه اي بهتر از ما ميگيره....

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

اين پست كلي:

نميدونم چرا همه فكر ميكنن من طرفدار بارسلونا هستم..... براي خودم سوال شده؟؟؟؟؟

در تاپيك توپ طلا پست ميزنم همه ميگن من طرفدار رئالم در تاپيك رئال پست ميزنم همه ميگن اين طرفدار منچستره در اين جا پست ميدم همه ميگن اين طرفدار بارسلونا.... حالا حكايتي شده اين طرفداريه ما هر كي به ظن خودش يه تيمي رو ميگه يعني همه كسايي كه تو قسمت ورزشي پست ميزنن به همين راحتي ميتونن بفهمن من طرفدار كدوم تيم هستم!!!!!

اين بندگان خدايي كه خيلي تند برخورد ميكنن حداقل يه زحمتي به خودشون نميدن برن پست هاي بنده حقير رو يه نگاهي بندازن بعد بيان بگن اين طرفدار بارسلونائه.........

يه بنده خدايي گفته من عاشق مسي هستم و قلبم به بارسلونا نزديك تره.....يعني فقط يه درصد فكر كنين من با مسي حال ميكنم و از بارسلونا خوشم مياد به خدا يه نگاهي به پست هام بندازين كه اين طوري سوتي ندين!!!

خيلي جالبه من يه پست دادم آره آقا چرا منچستر ucl زياد نداره حالا جالبه چندين پست تو همين تاپيك منچستر راجع به خيلي چيزها دادم بعد سريع بي معطلي اومده ميگه برو بارسلونايي برو مسي دوست....ب هخدا آگاهي خوب چيزيه.......

7. 2 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

دوستان به اندازه کافی دلیل اوردن که منچستر جزو 5 تا تیم اول جهانه...هرچند که اصلا نیازی هم به جواب ندادن به اینجور حرفای غیر منطقی نبود..
    کسی که اطلاعات نداره و نمیخواد داشته باشه رو به حال خودش بزارین...
    اینو داشته باشین :
    Last edited by kasra_khan2003; 11-01-2013 at 10:54. دليل: تمسخر ممنوع.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منم با ین نظر شما موافقم
    خوب میدونیم که در بعضی از مواقع پیش میاد که تا بخوای بازی کن بسازی زمان زیادی رو باید طی کنی
    و الان به بازیکن نیاز داری.
    باید چه کرد ؟
    چیزی که من از بازی های منچستر دیدم اینه که ما یه بازی ساز خلاق نداریم.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نمی خوام بگم مسی بازیکن نیست، چرا خودم قبولش دارم ولی ...
    مسی اگر به منچستر بیاد دیگه مسی نمیشه
    همون طوری که توی تیم کشورش قبولش ندارن

دلیلش هافبک خلاق هم اینه که اون پاس های توپی که به محاجم های دیگه هم میرسه کم نمی زارن

حرف آخر ما به یه بازی ساز توپ نیاز داریم
    تا بریم بسازیم طول میکشه

الان نیاز داریم بهش باید داشته باشیم
    بعد از رفتن فرگسن هر مربی بیاد نمی تون تیم رو با این ترکیب توی سطح اول جهان نگش داره
    و این امر داره دیوونه ام میکنه

10. 2 کاربر از mjt10063 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 147milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

همه ستاره هاشو از تيم آكادميش مياره و بهشون بها ميده

2: مسي هيچ وقت نمياد منچستر چون بارسلونا راحت بازيكن هاشو از دست نميده در صورتي كه منچستر مثل آب خوردن ميفسته برن يه تيمه ديگه....

3: پس قبول داري تيمي مثل بارسلونا كه به بازيكن وابسته است نتيجه اي بهتر از ما ميگيره....
    اگرم همه بازیکناش رو از اکادمیش میاره بازم شما هزینه ای که میکنه با منچستر مقایسه کن.ما این همه خرج نکردیم رسیدیم به فینال قهرمانان اونا انقد خرج کردن رسیدن.دست مزد بازیکناشو نگاه کن برای منچسترم نگاه کن.بارسا خرید های خوبم داشته و همه بازیکناش ازاکادمی نبودن مثلا فابرگاس که وقتی رفت بارسا ستاره ارسنال بود درسته میگن تو اکادمی بارسا بوده اما تو ارسنال به اوج خودش رسید.
    من نگفتم مسی میاد منچستر من گفتم اگه ستاره ای مثله مسی رو از دست بده میتونه جایگزین مناسبی پیدا کنه براش اما ما رونالدو و بکهام و خیلی بازیکن دیگه رو از دست دادیم اما خودمونو جمع کردیم و تیممون ضعیف نشد و به نتیجه گیری هامون ادامه دادیم.
    من اینو قبول ندارم تیمی که به بازیکن وابسته است بهتر نتیجه میگره.

12. 2 کاربر از 147milad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

دوست ندارم وارد همچین بحثی بشم اما یه نگاه به لیست زیر بندازی می بینی که 5 خرید بزرگ این باشگاه در 5 سال اخیر بوده

خودت بازیکن هایی مثل آلبا , پیکه , یایا توره , کیتا و ... رو هم اضافه کن ... ! در ضمن به رقم خرید زلاتان هم توجه کن لول

Last edited by *M!L4D*; 11-01-2013 at 11:34.

14. 8 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_guy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ایـــ تهران ــران

پيش فرض

دیگه فقط همینمون مونده بود که بیایم در مورد کلاس جهانی بودن منچستر یونایتد بحث کنیم! دقیقا مثل اینه که بگیم آیا بوگاتی یا فراری شرکت های بزرگی در ماشین سازی هستن یا نه !؟
    آخه ما گنده تر از یونایتد هم داریم که اومدید این بحث بی خود رو راه انداختید ؟
    چلسی و سیتی سالی n میلیون خرج بازیکن می کنن هنوزم که هنوزه حرفی برای زدن جلوی یونایتد ندارن، میان توی زمین خودشون می بازن میرن پی کارشون.
    رئال مادرید فقط یه سال به اندازه 10 سال اخیر یونایتد خرج کرده اونوقت توی 10 سال اخیر یه بار رسیدن فینال که مبارکشون باشه ! اونوقت ما یک سال در میون یونایتد رو توی فینال می بینیم.
    بارسلونای کبیر شما هم نمی دونم قبل از سال 2009 کجا بود ؟ مثل اینکه یادتون رفته توی نیمه نهایی سال 2008 همین منچستر یونایتد حذفش کرد ؟ تیم 4 ساله تیم شده، واسه من طرفدار پیدا کرده دیگه هرکیو می بینی از کودکی طرفدار بارسا بوده ...
    بقیه هم که اصلا در این حد و اندازه ها نیستن که بخوایم مقایسه کنیم !
    اینکه دنبال ستاره برای خرید نمیره و نتیجه می گیره نشانه ی بزرگی تیمه. اینکه به هیچ بازیکنی بند نیست نشانه ی بزرگی تیمه .
    کریس رونالدو توی منچستر بهترین بازیکن جهان میشه میره رئال و از اون به بعد توی حسرت این عنوان میمونه بعد میاد میگه دلم برای یونایتد تنگ شده !
    الآن برام سواله !
    شما بیا به این سوال من جواب بده ؟
    آیا تیمی بزرگتر از منچستر یونایتد توی دنیا هست ؟
    آقا دمت گرم حرف دل من رو زدی منچستر بیش از 100 سال هست که در سطح اول فوتبال جهان حاضره.
    حاضرم شرط ببندم این تیم هایی که اسم بردی طرفدارشون (مخصوصا تو ایران) تا چند سال پیش اصلا نمیدونستن همچین تیم هایی وجود خارجی داره.

16. 6 کاربر از bad_guy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

ين روني بازي با ليورپول را از دست داد

سرمربي منچستر يونايتد اعلام کرد: با ادامه مصدوميت وين روني اين بازيکن بازي حساس منچستر برابر ليورپول در ليگ برتر را از دست داد.

وين روني که در تمرينات پيش از کريسمس دچار مصدوميت از ناحيه زانو شد، دوران نقاهت را سپري کرده است. در آن زمان پزشکان منچستر يونايتد اعلام کردند که اين بازيکن مي‌تواند به ديدار اين تيم برابر ليورپول برسد، اما با ادامه مصدوميت اين بازيکن وي ديدار ليورپول از دست داد.

سر‌آلکس فرگوسن در اين باره ادامه داد: اميدوارم روني با ما تمرين کند. اگر روني امروز تمرين نکند، شايد بازگشت او به ميادين طولاني‌تر هم شود. اگر چه مي‌دانم که غيبت روني مساله مهمي براي ما نيست زيرا ساير مهاجمان ما آماده هستند. با اين حال اگر امروز روني به تمرينات برسد، مي‌تواند در بازي چهارشنبه تيم را همراهي کند.

روني که در بازي قبل منچستريونايتد برابر ليورپول دو گل به ثمر رساند در چهار بازي اخير يونايتد غايب بوده است.

فرگوسن همچنين تاکيد کرد: ناني و اندرسون ديگر مصدومان منچستر مي توانند شياطين سرخ را در بازي با ليورپول را همراهي کنند.

** ليست 20 مربي برتر قرن بيست و يکم از نگاه فدراسيون بين‌المللي تاريخ و آمار فوتبال به ترتيب زير است:
    1- آلکس فرگوسن ، اسکاتلند، 180 امتياز
    2- ژوزه مورينيو، پرتغال، 174 امتياز
    3- آرسن ونگر، فرانسه، 165 امتياز
    4- فابيو کاپلو، ايتاليا، 147 امتياز
    5- ويسنته دل بوسکه، اسپانيا، 124 امتياز
    6- مارچلو بيلسا، آرژانتين، 113 امتياز
    7- گاس هيدينگ، هلند، 112 امتياز
    8- کارلو آنچلوتي، ايتاليا، 108 امتياز
    9 – فيليپه اسکولاري، برزيل، 101 امتياز
    10 – رافائل بنيتس، اسپانيا، 97 امتياز
    11- يواخيم لوو آلمان 93 امتياز
    12 - مارچلو ليپي ايتاليا 88 امتياز
    13 - فرانک رايکارد هلند 80 امتياز
    14 - اسون گوران اريکسون سوئد 79 امتياز
    15 - کارل بروکنر جمهوري چک 76 امتياز
    15- پپ گوارديولا اسپانيا 76 امتياز
    17- روبرتو مانچيني ايتاليا 73 امتياز
    18- اوتمار هيتسفلد سوئيس 71 امتياز
    19 - کارلوس آلبرتو پريرا برزيل 65 امتياز
    20- کارلوس دونگا برزيل 62 امتياز

varzesh3.com

18. 5 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •