تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 197 اولاول ... 84854555657585960616268108158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

شما مدیون پرسپولیس هستید یا پرسپولیس مدیون شما؟ [IMG]file:///C:\Users\ilia\AppData\Local\Temp\msohtmlclip1\01\c lip_image002.gif[/IMG]
    همه چیز از قبل از بازی پرسپولیس و ملوان شروع شد.چند روز قبل از اینکه سرخپوشان به انزلی بروند مازیار زارع،پژمان نوری،مهرداد اولادی و حتی حسین بادامکی اظهارات ضد و نقیضی درمورد تیم سابقشان کردند.در لحن حرف زدن هر کدام از آنها کاملا واژه انتقام پیدا بود و مشخص بود که اگر پای یکی از این بازیکنان به گل باز شود،مشت های گره کرده خود را روانه آسمان خواهند کرد.درست مثل همان کاری که مازیار زارع انجام داد و پس از باز کردن دروازه تیم سابقش کاری کرد که بازتاب آن علیرغم گذشت چند روز هنوز هم از بین نرفته است.در زیر اشاره ای شده به سوابق بازی این 4 بازیکن در پرسپولیس و بررسی اینکه آیا واقعا پرسپولیس مدیون آنها است یا آنها مدیون پرسپولیس؟
    1-مازیار زارع:سالی که هواداران ملوان مازیار را با ستاره سابق خود قایقران مقایسه می کردند او با پیشنهاد نجومی پرسپولیسی ها به تهران آمد.رقمی که چند برابر پیشنهاد تیم های دیگر بود و اتفاقی نو را در زندگی مازیار زارع رقم می زد.فصل 87-88 بود که قرارداد بسته شد و شماره 9 انزلی چی ها به پرسپولیس آمد.آمار نشان می دهد که او درمدت یک سال حضورش در پرسپولیس 30 بار برای این تیم به میدان رفته است و 4 بار هم موفق به گلزنی شده است.اما این بازیکن هرگز نتوانست توانایی هایی که در ملوان داشت را در تیم پرطرفدار پایتخت نشان دهد.
    آن زمان انتقادی به بازی های مازیار وارد نبود.هواداران دوستش داشتند و دلشان نمی خواست تا کسی که لقب قایقران را یدک می کشد تیمشان را ترک کند. با این حال و در یک چشم به هم زدن پایان فصل فرا رسید و تمام حساب و کتاب ها کامل پرداخت شد؛ یک فصل بازی کردن در تیم بزرگ پایتخت در کارنامه زارع ثبت شده بود و چون بازی هایش در این تیم پخش زنده می شد و توی چشم می آمد خیلی زود مورد توجه کشورهای خلیج نشین قرار گرفت.مازیار زودتر از آنچه که کسی فکرش را بکند به پیشنهادی نجومی تر از پیشنهاد پرسپولیس پاسخ داد و راهی امارات شد.
    دو فصل بازی کردن در تیم های اماراتی و افت شدید از لحاظ فوتبالی.جواد کاظمیان،جواد نکونام،مسعود شجاعی،ایمان مبعلی و حتی علی کریمی در طول دوران بازیگری شان در امارات افت شدیدی داشتند.اتفاقی که یقه زارع را هم گرفت تا کار او خیلی زود در این کشور عربی به پایان برسد.الاماراتی ها دیگر او را نمی خواستند و زارع هم هیچ پیشنهادی از تیم های دیگر نداشت.در این شرایط بود که مسئولان باشگاه پرسپولیس،به خاطر همان یک فصلی که زارع در تیمشان بازی کرده بود یک بار دیگر او را جذب تیمشان کردند.مازیار تناسب اندامش را از دست داده بود و عدم تحرک زیاد در امارات باعث شده بود تا او کمی هم شکم بیاورد.با این حال پرسپولیسی ها برای جذب او رقم زیادی پرداخت کردند.او در فصل 89 تا 91 آن مازیاری نبود که هواداران انتظارش را داشتند.کار حتی در برخی از بازی ها به فحاشی هم کشیده شد و برخی از هواداران تا آستانه درگیری فیزیکی با این بازیکن هم پیش رفتند که او وعده پایان فصل و اتمام قراردادش با پرسپولیس را به آنها داد. پایان فصلی که تمام دستمزدش را از پرسپولیس بگیرد و هیچ پولی را از آنها طلب کار نباشد.این اتفاق افتاد و زارع با رقمی که می گفتند معادل 700 میلیون تومان است راهی تیم ملوان بندر انزلی شد.مازیار زارع در چند سالی که عضو تیم پرسپولیس بود با پشتوانه اینکه نیمی از رسانه های ایران طرفدار تیم قرمز پوش هستند هر روز در یکی از آنها مورد توجه بود و باید گفت که نیمی بیشتر از معروفیت خودش را مدیون این رسانه ها و البته پرسپولیس است.آیا حالا که زارع در ملوان بازی می کند کسی به دنبال گرفتن مصاحبه با این بازیکن هست؟ آیا اصلا بازی های او دیده می شود که بتواند به بازی کردن در تیم ملی فکر کند؟
    2- مهرداد اولادی:هنوز خاطره بازی پرسپولیس و شموشک نوشهر از یاد کسی نرفته است.مهرداد بازیکن نوجوانی بود که به واسطه نفوذ علی پروین راهی پرسپولیس شد. او در تیم جوانان پرسپولیس قائمشهر بازی می کرد و بدون اینکه سابقه بازی کردن در تیم دیگری را داشته باشد از طریق پروین پا به پرسپولیس بزرگ گذاشت.شاگرد ارادت به استاد را با گلی که وارد دروازه شموشک کرد نشان داد و کل زمین را دوید تا مقابل سلطان زانو بزند و دستان او را ببوسد.اولادی هم بازی کردن در تیم های خارجی را از طریق برند پرسپولیس تجربه کرد و تمام سالهایی که در این تیم پرطرفدار بازی کرد تمام و کمال پولش را گرفته است. در هر صورت او حالا عضو تیم ملوان است و به واسطه 13 گلی که در طول 6 سال بازی کردنش در پرسپولیس زده است این تیم را وام دار خودش می داند. زمان و مردم بهترین قضات هستند و باید گفت که اگر علی پروین نبود و شرایط حضور این بازیکن در پرسپولیس را فراهم نمی کرد حالا چه سرنوشتی گریبان او را گرفته بود؟اولادی داعیه ای دارد که بازیکنانی امثال کریم باقری،مجتبی محرمی،رضا شاهرودی و...دیگر که خونشان همیشه قرمز بوده است ندارند.
    3- پژمان نوری:سال 84 بود که پس از درخشش در تیم پگاه گیلان و پس از آن ملوان به پرسپولیس آمد.نکته جالب اینجاست که او در زمانی که پرسپولیس با افشین قطبی قهرمانی در لیگ برتر را تجربه کرد جزو یکی از بازیکنان این تیم بود.پژمان در آخرین گفت و گویش پرسپولیسی ها را متهم کرده است که به واسطه داوران به قهرمانی می رسند.اتهامی که بعید بود از زبان بازیکن سابق پرسپولیس شنیده شود.آیا اگر در آن زمان که خود پژمان در پرسپولیس بازی می کرد کسی چنین اتهامی را می زد این بازیکن سکوت می کرد؟ آیا غیر از این است که از طریق برند پرسپولیس راهی امارات و حتی تیم ملی شده اید و سالها در سطح اول فوتبال ایران بازی کردید؟انتظار زیادی نیست حداقل اگر "نوشم نی ای،نیشم نباش"
    4- حسین بادامکی: در بین 4 بازیکنی که به شدت از پرسپولیس متنفر شده اند وضعیت حسین بادامکی کاملا متفاوت است.او اظهار نظر جالبی درمورد پرسپولیس کرده است و گفته که باید فقط دو سال در این تیم بازی می کرده است.باید گفت در طی این سالها که بادامکی همواره پیراهن سرخپوشان را به تن کرده است علیرغم اینکه بازی های زیادی را انجام نداده اما دستمزد بالایی گرفته است. آیا برای پرسپولیس مجانی بازی کرده اید که این تیم را بدهکار به خود می دانید؟ 151 بار برای پرسپولیس بازی کردن و 14 بار دروازه حریفان را باز کردن؛توقع چیز دیگری بود.خیلی از هواداران انتظار نداشتند تا مصاحبه جنجالی بادامکی را بخوانند.همان مصاحبه ای که در آن وعده داده بود اگر به پرسپولیس گل بزند بدون شک خوشحالی می کند.فوتبال تمام شدنی است.اما بازیکنانی بوده اند که علیرغم اینکه زیاد در پرسپولیس بازی نکرده اند اما در بین هواداران محبوب هستند. چرا بازیکنانی مثل بهنام سراج و محسن خلیلی هنوز از یادها نرفته اند.آنها همان بازیکنانی هستند که وقتی دروازه تیم سابق خود را باز کردند بغض امانشان نداد و زدند زیر گریه. مردم این چیزها را خوب یادشان می ماند و.... منبع:خبرانلاین

2. 6 کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

4. 11 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

شکایت پرسپولیس از کی‌روش

با توجه به اینکه رأی صادره جنبه فردی دارد، حکم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال برای مانوئل ژوزه ترجمه خواهد شد و در صورتی که به رأی صادر شده اعتراض داشته باشند، نسبت به تجدید نظرخواهی در موعد مقرر اقدام خواهد شد.

به گزارش نامه به نقل از ایسنا، معاون حقوقی باشگاه پرسپولیس گفت: اعتراض به حکم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال منوط به نظر ژوزه خواهد بود اما حق شکایت از کارلوس کی‌روش برای باشگاه محفوظ است و این اقدام انجام خواهد شد.

محمود سالارکیا افزود: با توجه به اینکه رأی صادره جنبه فردی دارد، حکم کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال برای مانوئل ژوزه ترجمه خواهد شد و در صورتی که به رأی صادر شده اعتراض داشته باشند، نسبت به تجدید نظرخواهی در موعد مقرر اقدام خواهد شد.

وی ادامه داد: به لحاظ اینکه اظهارات متقابل کارلوس کی‌روش در پاسخ به مانوئل ژوزه باعث تخریب سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس شد، باشگاه پرسپولیس همچنان حق طرح شکایت را برای خود محفوظ می‌داند.

معاون حقوقی و رئیس کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس به سایت باشگاه گفت: تلاش ما بر این اساس استوار بود که مسأله پیش آمده در فضایی دوستانه برطرف شود و با توجه به شرایط پیش آمده، باشگاه پرسپولیس در دفاع از منافع خود و حقوق سرمربی تیم پرسپولیس تا پایان هفته نسبت به طرح شکایت خود از کارلوس کی‌روش در کمیته محترم انضباطی فدراسیون فوتبال اقدام می‌کند.

ضرر پرسپولیس وتیم ملی ازبرنامه‌ریزی لیگ

مهدی تاج در مورد وضعیت تیم پرسپولیس ضمن بیان مطلب فوق افزود: به نظرم تعطیلات مکرر لیگ به بهانه برپایی اردوهای آماده‌سازی تیم ملی، نه تنها به لیگ لطمه زد، بلکه اصلا به تیم ملی هم کمک نکرد.

به گزارش نامه به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس:عضو هیات مدیره پرسپولیس با اشاره به ضرر پرسپولیس و تیم ملی از برنامه‌ریزی لیگ، گفت: هیات مدیره پرسپولیس بر این مساله اصرار دارد که این تیم با در اختیار داشتن تمام نفرات و در شرایط برابر با حریفانش در جام حذفی شرکت کند.

وی با اشاره به اینکه ما هم باید مانند دیگر نقاط دنیا عمل کنیم، افزود: آنها پس از سال‌ها تجربه و مطالعه به فرمول‌هایی رسیده‌اند که یک لیگ قدرتمند و پربازده می‌تواند بازیکنان آماده را در اختیار تیم ملی بگذارد و این اتفاق در چند ماه اخیر روی نداده است تا به هیچیک از اهداف نرسیم.

رئیس سازمان لیگ فوتبال پرسپولیس در ادامه تاکید کرد: با شرایط فعلی هیچ مربی امکان برنامه‌ریزی ندارد و اوضاع برای پرسپولیس بدتر از همه است. ژوزه با این شرایط امکان برنامه‌ریزی نداشت و در نهایت مجموعه این مسائل باعث شد تیم ملی هم لطمه بخورد و به دور از آمادگی لازم به مصاف حریفان برود.

وی در ارتباط با احتمال در اختیار نداشتن همه بازیکنان یا وقفه در آماده‌سازی تیم برای جام حذفی تصریح کرد: اگر لیگ منظم و بدون وقفه برگزار می‌شد، الان شرایط پرسپولیس هم بهتر بود. ما البته باید یکسری اشکالات را خودمان برطرف کنیم ولی این مسائل هم مهم هستند. منطقی نیست که پرسپولیس بدون در اختیار داشتن تمام نیروهایش یا بدون امکان آماده‌سازی مناسب در جام حذفی شرکت کند.

تاج خاطرنشان کرد: از آنجا که این موضوع هنوز به شکل رسمی اعلام نشده است، هیات مدیره پرسپولیس اقدام به تصمیم‌گیری در این خصوص نکرده اما به طور کلی هیات مدیره بر انجام بازی‌ها با تمام قوا تاکید دارد.

وی در ادامه پیرامون ارزیابی خود از شرایط تیم در نیم فصل اول گفت: در بعضی نقاط نیاز به بازسازی‌هایی داریم که اقدام به جذب بازیکن شده است. جذب حقیقی به عنوان هافبک دفاعی فعلا جواب می‌دهد. در نیم فصل دوم با ایجاد توازن و آرامش بیشتر می‌توانیم به نتایج بهتری برسیم.

رئیس سابق کمیته داوران فدراسیون فوتبال در ادامه پیرامون تاثیر مسائل داوری در موقعیت کنونی تیم، تاکید کرد: مجموعه‌ای از عوامل سهیم بوده‌اند که اشتباهات داوری هم بخشی از آن بوده است. این اشتباهات همیشه بوده ولی من آن را تعمدی و جهت‌دار نمی‌بینم. به هر حال پرسپولیس باید تلاش کند چنان قدرتمندانه ظاهر شود که این مسائل روی نتایج کلی ما تاثیر نگذارد.

تاج در پایان گفت: ما جدای از این مسائل روزمره باید به فکر ساختن آینده باشگاه باشیم. به نظر من یکی از مهمترین کارهایی که باید در پرسپولیس در حوزه مسائل فنی اتفاق بیفتد ایجاد تشکیلات قدرتمند در رده‌های پایه است. ما اگر تیم‌های نونهالان، نوجوانان، جوانان و امید کارآمدی داشته باشیم، باشگاه در آینده شرایط بهتری خواهد داشت.

6. 4 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

احتمال لغو ديدار پرسپوليس - تراکتورسازي
    Last edited by Alinho; 03-12-2012 at 04:14.

8. 8 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

جلوی ضرر را از هر کجا بگیری منفعت است

علیرضا حقیقی دروازه بان جوان فوتبال کشورمان با امید و آرزوهای زیادی به روبین کازان روسیه پیوست اما حضور در اين تیم برای حقیقی روزگار خوشی به همراه نداشت.
    به گزارش 598 به نقل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : علیرضا حقیقی روزی که از پرسپولیس جدا شد تا به روبین کازان روسیه بپیوندد، اعلام کرد که از این فرصت بزرگ استفاده خواهد کرد تا در ترکیب این تیم روسی بدرخشد و در لیگ قهرمانان اروپا به میدان برود تا به تیم های بزرگ تری در اروپا بپیوندد اما حضور در دوربین کازان برای دروازه بان اول کشورمان خوب نبود چرا که حقیقی در این مدت تنها در بازی های دوستانه به میدان رفته و هرگز نتوانسته به ترکیب اصلی روبین کازان نزدیک شود. حقیقی در این مدت طولانی یا روی سکوها نشسته یا از روی نیمکت بازیهای رسمی تیمش را نگاه کرده و نتوانسته به آرزوهایش نزدیک شود.
      محتوای مخفی: ادامه  
    حضور در فوتبال روسیه حقیقی را از تیم ملی هم دور کرده است و کارلوس کی روش دیگر توجه چندانی به این دروازه بان جوان ندارد چرا که در اردوهای اخیر تیم ملی از حقیقتی دعوت نکرده است تمام این اتفاقات در شرایطی افتاده که پرسپولیس هم از این انتقال هر چند به لحاظ مالی سود کرد اما سرخپوشان تهرانی در دو فصل اخیر در دوران دروازه با مشکل روبرو بوده اند و هرگز یک گلر مطمئن نداشته اند.

حقیقی روی سکوها و نیمکت تیم روبین کازان روسیه روزگار می گذراند و به لحاظ ورزشی بسیار متضرر شده است چرا که از شرایط بازی فاصله گرفته و دیگر به تیم ملی هم دعوت نمی شود. این اتفاقات نشان می دهد که به دست خودمان یک دروازه بان مستعد و آینده دار را که در تمام رده های ملی بازی کرده و آینده خوبی هم در انتظارش بود را فنا کرده ایم چرا که اگر حقیقی در پرسپولیس بود، هم خودش در اوج قرار داشت و هم پرسپولیس ضربه نمی خورد و مهم تر از همه اینکه تیم ملی را از داشتن دروازه بانی مطمئن و خوش استیل محروم نمی کردیم.
    حقیقی در سرمای روسیه یخ زده و کم کم به دست فراموشی سپرده می شود. دروازه بانی که می توانست برای پرسپولیسی و تیم ملی یک گلر مطمئن باشد، روزگارش را روی سکو ها و نیمکت روبین کازان می گذراند. در چنین شرایط حقیقتی باید در زندگی ورزشی اش تغییراتی ایجاد کند و راه دیگری را در پیش بگیرد، اینکه حقیقی دلخوش به حضور در یک تیم اروپایی باشد، اتفاق خوبی برای این دروازه بان آینده دار نیست بلکه حقیقی باید در شرایط مسابقه باشد تا فراموش نشود و بتواند دوباره به سطح اول فوتبال کشورمان برگردد. حقیقی در شروع دوران بازیگری اش راه را درست رفت و کارش را از تیم های پایه پرسپولیس شروع کرد و به تیم بزرگسالان باشگاه رسید. وي تجربه حضور در تیم های ملی پایه کشورمان را هم دارد و به تیم ملی بزرگسالان هم رسیده بود اما یک تصمیم اشتباه باعث شد که حقیقی روزگارش را روی نیمکت و سکوهای روبین کازان روسیه بگذارند و کم کم به فراموشی سپرده شود. حقیقی مثل روزهای اول فوتبالش، امروز هم باید درست فکر کند وتصمیم درستی اتخاذ کند تا بیشتر از این متضرر نشود و بتواند به سطح اول فوتبال ایران و تیم ملی برگردد. حقیقی باید از همین امروز دست به کار شود چون جلوی ضرر را از هر جا بگیرد، منفعت است و بیش از این نباید زمان را از دست بدهد. هر چند او با روبین کازان قرارداد دارد اما اگر به همین وضعیت راضی باشد، هرگز به روزهای خوب گذشته اش بر نمی گردد ونمی تواند به مرد اول پرسپولیس و ذخیره ای مطمئن برای تیم ملی تبدیل شود.

ژوزه مرا باور ندارد ؛ امیدوارم با بازگشت به پرسپولیس دوباره مرد دربی ها شوم

مهاجم لیبیایی پرسپولیس گفت: «امیدوارم روزی به پرسپولیس برگردم و دوباره مرد دربی‌ها شوم.»

به گزارش 598 به نقل ازجام ورزشی؛ ایمون زاید به واسطه هت‌تریک در بازی پرسپولیس با استقلال زودتر از آنچه که فکرش را می کرد بین هواداران محبوب شد اما زاید بعد از این دربی معروف نتوانست خود را در پرسپولیس نمایان‌تر کند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اکنون جدایی زاید از پرسپولیس قطعی شده و او در خصوص بازگشت به ایران و تصمیمش صحبت های زیر را مطرح کرد:

* برای هواداران بسیار مهم است که بدانند چرا تصمیم به ترک پرسپولیس گرفتی؟

- توضیحش مشکل است. چند مشکل وجود داشت؛ مهم‌ترین مشکل من این بود که زیر نظر مربی جدید نتوانستم در بازی‌های زیادی در این فصل به میدان بروم، شانس زیادی نداشتم و همین مسئله برایم بسیار ناامید کننده بود.

* آیا در این مدت از سایر باشگاه‌ها پیشنهاد داشتی؟

- روی این مسئله فکر می‌کنم. چند تیم ایرانی برای جذب من ابراز علاقه کرده‌اند و من به عنوان یک بازیکن دوست دارم همیشه بازی کنم. پیشنهاداتی برای نیمه دوم سال دارم و تأکید می‌کنم که یک بازیکن دوست دارد همیشه به میدان برود.

* چند پیشنهاد داخلی داشتی؟

- 3 پیشنهاد از تیم‌های ایرانی داشتم که فعلا نمی‌خواهم نامی از آنها ببرم.

* و در مورد پیشنهادهای خارجی؟

- مطمئنا پیشنهادهای خارجی هم داشتم و تا هفته بعد تلاش می‌کنم آنها را بررسی کنم.

* پس ممکن است که در پرسپولیس بمانی؟

- مشکلاتی که داشتم هنوز هم وجود دارد. در نظر دارم در خصوص مشکلی که وجود دارد با مدیرعامل باشگاه صحبت کنیم تا بتوانیم آن را حل کنیم.

* گفته می‌شود که مانوئل ژوزه از بازی تو راضی نبود و معترض بود که گل نمی‌زنی؟

- نمی‌دانم و فکر نمی‌کنم که این مسئله درست باشد اما می‌دانم که باید گل بزنم. باید با بازیکنانی مثل هادی نوروزی، قاضی و کاظمیان برای بازی کردن رقابت کنم به همین دلیل نیاز دارم که در تمرینات سخت تلاش کنم. چنین رقابتی باید وجود داشته باشد و مشکلی در این باره ندارم. من در تمرینات و بازی‌ها شرکت می‌کردم اما از زمان حضور ژوزه درمسابقه‌ای به میدان نرفته‌ام و این برای یک بازیکن بسیار سخت است. شما نیاز دارید که مربی به شما اعتماد داشته باشد. پیش از این دنیزلی به من اعتماد داشت و حتی توانستم در بازی‌های مقابل استقلال و الشباب 3 گل بزنم و پس از چند هفته دنیزلی واقعا به من اعتقاد پیدا کرد؛ از من خوشش آمد و روابط خوبی با هم داشتیم اما فکر می‌کنم ژوزه من را باور ندارد. فوتبال همین است یک مربی تو را باور دارد و دیگری هیچ اعتقادی به تو ندارد.

* برخی از هواداران نگران هستند که تو به استقلال بپیوندی، آیا این امکان وجود دارد؟

- باید درباره همه‌چیز فکر کنم. هواداران پرسپولیس همیشه از من حمایت کرده‌اند و من هم همیشه تلاش کردم انتظارات آنها را برآورده کنم.

* آیا با رویانیان ملاقات خواهی کرد؟

- احترام زیادی برای رویانیان قائلم، او به من باور داشت، مرا به پرسپولیس آورد و به من فرصت داد. رویانیان مرد خوبی است و رابطه خوبی با او دارم اما او به ایتالیا سفر کرده و به همین دلیل نمی‌توانم با او ملاقات کنم.

* آیا منتظر بازگشت او می‌مانی؟

- نمی‌دانم اما برای ملاقات با او به اینجا آمده بودم. هنوز هم ارتباط خوبی با او دارم.

* آیا پیغامی برای هواداران پرسپولیس داری؟

- از همه آنها به خاطر تمام چیزهایی که به من دادند تشکر می‌ کنم. امیدوارم که یک روز شاید 6 ماه، یک سال یا 3 سال بعد به باشگاه برگردم، برای این تیم بازی و بتوانم گلزنی کنم. گل زدن در ورزشگاهی که تماشاگران پرسپولیس در آن حضور دارند، بسیار خوب است، این تجربه را داشتم و دوست دارم باز هم تکرار شود.

* بنابراین امیدواری که یک بار دیگر مرد دربی‌ها شوی؟

- امیدوارم.

اختلاف 205 پله اي استقلال و پرسپوليس در رنکينگ جهاني

در جديدترين رده بندي فدراسيون آمار و ارقام تيم استقلال در بين تيم هاي ايراني در رتبه اول قرار گرفت.
    به گزارش 598 به نقل از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در جديدترين رده بندي اين فدراسيون تيم ف.تبال استقلال با کسب 121 امتياز در رتبه 104 و سپاهان با 105 امتياز در رتبه 144 و تيم فوتبال پرسپوليس با 74 امتياز در رده 309 قرار گرفتند .

انصاری فر: امیدوارم فدراسیون فوتبال از نظر مردم هم اول بشود

مدیر عامل سابق باشگاه پرسپولیس گفت: امیدوارم روزی برسد که فدراسیون فوتبال ایران از نظر مردم هم اول بشود.

عباس انصاری فر مدیر عامل سابق پرسپولیس در گفتگو با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اظهار داشت: اعتقاد دارم کنفدراسیون فوتبال آسیا در انتخاب بهترین های قاره فاکتورهایی جدا از موفقیت را در نظر گرفته و بیشتر کارهای جاری فدراسیون را مورد توجه قرار داده است و اصلا موفقیت تیم های ملی و باشگاهی را مدنظر خودش قرار نداده است. این موفقیتی که فدراسیون فوتبال به دست آورده یعنی عنوان بهترین فدراسیون آسیا از نظر AFC‌ شاید ما بهترین فدراسیون آسیا باشیم اما از نظر نتیجه و مردم بهترین نیستیم چون نمی توانیم بگوییم که کار ما از کره جنوبی و ژاپن بهتر است. موفقیت همیشه در میدان مسابقه خودش را نشان می دهد و باید از فدراسیون فوتبال سوال کنیم که آیا مورد رضایت مردم هستیم؟
    وي در ادامه گفت: البته این اول شدن توسط AFC‌ را به فدراسیون فوتبال تبریک می گویم اما تا اول شدن از نظر مردم خیلی کار داریم. ما در حال حاضر در رنکینگ فیفا در آسیا چهارم هستیم، یک زمانی در رنکینگ تیم اول آسیا بودیم و اگر دوباره در رنکینگ اول شدیم، موفق هستیم. امیدواریم در فوتبال مان ریشه ای کار کنیم و در رنکینگ تیم اول آسیا شویم.

مدیر عامل سابق پرسپولیس اظهار داشت: کفاشیان اعلام کرده که ما با کره جنوبی و ژاپن برابریم اما فکر نمی کنم چنین چیزی باشد چون در حال حاضر کره جنوبی و ژاپن صعودشان به جام جهانی مسجل شده است و چند دوره است که همیشه در جام جهانی حضور دارند، تیم های ملی نوجوانان و جوانان آنها هم در آسیا اول هستند و به جام جهانی راه یافته اند. کره جنوبی در لیگ های معتبر اروپایی بازیکنان زیادی دارند که ما چنین شرایطی را نداریم ضمن اینکه تیم های ملی امید آنها را در المپیک لندن به مرحله نیمه نهایی رسیدند و سوم و چهارم شدند اما تیم امید ما حتی به المپیک صعود هم نکرد.
    وی افزود: در چنین شرایطی چطور می توانیم مدعی شویم که با کره جنوبی و ژاپن برابر هستیم؟ شاید تصور کفاشیان چنین چیزی باشد و فکر کند که با کره جنوبی و ژاپن برابر هستیم اما واقعیت چیز دیگری است. شاید کفاشیان نسبت به برنامه هایش و امیدی که به آینده دارد، چنین حرفی را زده است اما در حال حاضر با کره جنوبی و ژاپن اختلاف زیادی داریم.
    وی افزود: باشگاه های کره جنوبی و ژاپن همواره در آسیا قهرمان می شوند و در جام جهانی هم از دور اول بالا می روند و تیم ملی امید آنها هم به نیمه نهایی المپیک می رسد اما فوتبال ما در تمام رده ها ناکام است و مشخص است که فاصله زیادی با کره جنوبی و ژاپن داریم.
    انصاری فر گفت: من دور را دور قضایای فوتبال کشورمان را می بینم و به اعتقاد من شاید ازبکستان هم به زودی در رنکینگ فیفا از ما بالاتر برود هر چند که همین الان هم جلوتر از ما هستند. نمره من به فوتبال ایران چه در رده ملی و چه باشگاهی منفی است. ما از فوتبال آسیا خیلی عقب هستیم و باید تلاش زیادی داشته باشیم تا به سطح اول قاره برسیم. امیدوارم روزی برسد که فدراسیون فوتبال ما از نظر مردم هم اول شود.

10. 3 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

13

حقیقی رو تو این تاپیک بچه ها بحث کردن و خودم نظراتشون رو خوندم ، و تو جامعه هم میبینیم که میگن خرید خوبی بوده . حالا باید وایسیم تا نتیجشو ببینیم . همین !!!
    اگه واقعیت اینی باشه که توی متن پایینه : ارزش حقیقی اینقدر بود ؟!

افشاگری هزینه میلیاردی حقیقی

سرمربی فجرسپاسی گفت: «آن چیزی که پرسپولیس بابت مبلغ انتقال حقیقی داده است، یک میلیارد و سیصد میلیون تومان است.»

به گزارش جام ورزشی؛ محمود یاوری از جمله مربیان موفق در نیم فصل اول رقابت‌های لیگ برتر فوتبال است. او که با فجر شهید سپاسی از آغاز لیگ برتر با مشکلات عدیده مالی مواجه بوده تاکید دارد که نه استاندار و نه هیچ‌یک از مدیران ارشد استان فارس کمکی به این تیم شیرازی نکرده و همه، این تیم را تنها گذاشته‌اند.

موفقیت فجر در نیم فصل اول لیگ برتر، مشکلات مالی موجود و مهم تر از همه بحث انتقال رضا حقیقی از فجر به پرسپولیس موضوعاتی بود که انگیزه‌مان را برای گفت‌وگو با کهنسال‌ترین مربی لیگ برتر دو چندان کرد.

* از شرایط تیم فجر شروع کنیم. شاید کمتر کسی فکر می‌کرد فجر شهید سپاسی با توجه به شرایط به هم ریخته‌ای که در آغاز فصل داشت بتواند از جمله خوب‌های نیم فصل اول باشد و حتی در چند برهه هم صدرنشین این رقابت‌ها باشد. ارزیابی کلی‌تان از فجر و شاگردانتان چیست؟
    - به‌هرحال افراد زیادی هستند که برای این تیم زحمت می‌کشند و در تلاشند فجر را به آنچه که مستحق آن هست برسانند. اگر خاطرتان باشد من در آغاز لیگ امسال تاکید داشتم که هدفمان بقا در این رقابت‌هاست اما با شروع بازی‌ها حوادث فوتبالی یکی پس از دیگری به نفع ما رقم خورد تا این نتایج ایده‌آل نصیبمان شود. البته حضور در جمع بالانشینان جدول مدینه فاضله ما نیست و از این پس برای موفقیت های بیشتر تلاش خواهیم کرد.

* گویا از جانب مسائل مالی همچنان با مشکلات بسیاری مواجهید؟
    - بله شدیدا. متأسفانه با وجود وعده‌های بسیاری که پیش از آغاز لیگ به ما داده شد، هیچ‌یک از مسئولین و مدیران استانی کمک مالی به ما نکردند و حتی استاندار فارس هم با وجود وعده‌های مالی بسیار هنوز هیچ مبلغی را به عنوان کمک در اختیار باشگاه فجر سپاسی قرار نداده است. در کمال تاسف باید اقرار کنم شرایط مالی فجر به شکلی است که اگر در آینده نزدیک فکری به حال آن نشود قطعا با یک بحران بزرگ مواجه خواهیم شد.

* باشگاه فجر که خود را یک باشگاه بازیکن‌ساز در فوتبال ایران معرفی کرده، چرا از مسیر فروش بازیکنان بخشی از هزینه‌های خود را تامین نمی‌کند؟
    - اتفاقا بعد از تبلیغات که منبع اصلی درآمد باشگاه‌ها در ایران است، باشگاه فجر بیشتر هزینه‌های خود را از محل انتقال بازیکنان تامین می‌کند. خوشبختانه با توجه به اینکه ما یک تیم جوان و دارای پتانسیل بالا هستیم، طبیعی است که برخی تیم‌ها که به‌لحاظ مالی شرایط بهتری دارند چشم خریدارانه‌ای به بازیکنانمان داشته باشند. در همین راستا، اخیرا رضا حقیقی را به تیم فوتبال پرسپولیس منتقل کردیم تا بخشی از مشکلات مالی تیم را حل و فصل کنیم.

* یعنی انتقال رضا حقیقی تا این حد برای شما درآمدزایی داشته که می‌توانید بخشی از بدهی‌های خود را از طریق آن جبران کنید؟
    - به هر حال تیمی که بدهی دارد یک ریال هم برایش یک ریال است. هرچند که من اعتقاد دارم رضا حقیقی بسیار بیش از مبلغی که باشگاه پرسپولیس برای انتقالش پرداخته می‌ارزد ولی در این شرایط چاره ای غیر از این نداشتیم. به نظر می‌رسد باشگاه فجر بتواند از محل این انتقال دو بازیکن جدید در نیم فصل بگیرد و بخشی از مطالبات بازیکنان را پرداخت کند.

* مگر رویانیان حاضر شده چقدر بابت این بازیکن هزینه کند؟
    - آن چیزی که عاید باشگاه فجر شد مبلغی نزدیک به 800 میلیون تومان بود اما باشگاه پرسپولیس 500 میلیون تومان هم حاضر شده به خود حقیقی بپردازد. در کل جمع این دو عدد می‌شود مبلغ انتقال حقیقی که یک میلیارد و سیصد میلیون تومان است. خوشبختانه در این شرایط که باشگاه فجر در شرایط بغرنج مالی قرار گرفته و کمکی هم از جایی به آن نمی‌شود، 800 میلیون تومان پول کمی نیست.

* هفته شانزدهم لیگ برتر یک دیدار مهم مقابل پیکان دارید. چه شانسی برای پیروزی در این دیدار برای تیم‌تان قائل‌اید؟
    - قطعا روز بسیار سختی در انتظارمان خواهد بود. پیکان در طول هفته‌های اخیر با هدایت عبدا... ویسی روند بسیار خوبی را در پیش گرفته و مطمئنا برای رسیدن به سه امتیاز دیدار مقابل این تیم دشواری‌های بسیاری را متحمل خواهیم شد.

* برسیم به شرایط تیم ملی و شانس حضور شاگردان کی‌روش در جام جهانی. با توجه به شکست مقابل ازبکستان و سه بازی پیش‌رو مقابل کره‌جنوبی، قطر و لبنان فکر می کنید هنوز هم باید به صعود امیدوار باشیم؟

- حتما می‌دانید که من همواره یکی از حامیان کی‌روش در تیم ملی بوده‌ام و هنوز هم آرزوی موفقیت او را دارم ولی فکر می‌کنم مدیران ارشد فوتبال ما خیلی بیش از آن چیزی که به دست بیاوریم را خرج تیم ملی کردند که البته نتیجه مطلوبی هم از آن حادث نشد.

جای تأسف است که مسئولان فدراسیون فوتبال با نظر سرمربی تیم ملی، لیگ برتر را 15 روز تعطیل می‌کنند و نتیجه‌ای هم از این تعطیلی عاید هیچ کس نمی‌شود. مطمئنا این قبیل تعطیلات علاوه بر اینکه تأثیر منفی زیادی بر روند موفقیت تیم‌ها دارد، موجب افزایش زمان برگزاری لیگ برتر و ایجاد خسارت‌های مالی بسیاری به باشگاه‌ها هم می‌شود. البته خود من همواره از این قبیل وقفه‌ها استقبال کرده و به‌عنوان یک فرصت طلایی از آنها بهترین استفاده را برای آماده‌سازی تیمم کرده‌ام.

در رابطه با شانس صعود تیم ملی هم تاکید دارم که ما باید به جام جهانی برویم چون فوتبال ما فراتر از آسیاست. البته اینکه تیم ملی ما در چنین شرایط آسانی کارش برای صعود به جام جهانی به اما و اگر کشیده دلایل بسیاری دارد که باید مشکلات خود را در همین دلایل جست‌وجو کنیم. به‌طور کلی فکر می‌کنم ما بذری که در تیم ملی با کارلوس کی‌روش کاشتیم را خوب درو نکردیم.

.... وجدانا تیم اینهمه پول رو از کجا میاره بعدش اونهمه هم طلبکار داریم !؟ یعنی 1300 می ارزه حقیقی ؟ از کریمی هم بیشتره !؟

یک منبع آگاه در توضیح دلیل لغو جلسه دیروز گفت: «ایتالیایی ها می گویند ما باید شناخت بیشتری از فرهنگ یکدیگر داشته باشیم.» هرچند که هنوز هم پرسپولیسی ها به برگزاری جلسه امیدوارند. به گزارش دنیای صنعت،جلسه دیروز مدیرعامل پرسپولیس با مسئولان باشگاه میلان لغو شد. محمد رویانیان دیروز قرار بود با یکی از مدیران باشگاه میلان دیداری داشته باشد. او به ایتالیا رفته بود که در این جلسه یک تفاهم نامه با باشگاه میلان امضا کند و پرسپولیس و میلان خواهر خوانده شوند. مدیرعامل پرسپولیس در چند روز گذشته مانور زیادی روی امضای تفاهم نامه کرده بود و به نظر می رسید همه کارهایش هم انجام شده است. اما روز گذشته خبر رسید مدیر میلانی در جلسه حاضر نشده و قرار ملاقات دیروز به هم خورده است.پی گیری های خبرنگار ما از داخل باشگاه به نتیجه چندانی نرسید. اما به نظر می رسد که جلسه مورد نظر به دلایل یر ورزشی لغو شده باشد.یک منبع آگاه در این مورد گفت: «هنوز اطلاعات زیادی در این مورد ندارم اما با شخصی در ایتالیا در این مورد صحبت کرده ام. آنها می گویند باید شناخت بیشتری از طرف ایرانی داشته باشند.»از قرار معلوم هماهنگی های جلسه رویانیان و این مدیرباشگاه میلانی در حد دیدن بازی میلان و زنیت بوده است. این منبع آگاه مدعی است قرار خواهر خواندگی فقط از طرف مسئولان پرسپولیس مطرح شده است: «رویانیان قراربوده بازی میلان و زنیت را در ورزشگاه ببیند اما تا جایی که من خبر دارم امضای تفاهم نامه جز برنامه های میلان نبوده.»به هرحال نمایندگان پرسپولیس دو روز قبل از بازی مقابل زنیت به میلان رسیدند و جلسه شان هم کنسل شد. باید دید آنها برای دیدن بازی میلان – زنیت منتظر می نشینند یا به کشور دیگری می روند. طبق شنیده ها برنامه مدیر پرسپولیس کمی تغییر کرده و می خواهد قبل از انتشار خبر به کشور دیگری برود.این طور که گفته می شود پرتغال یکی از مقصدهای احتمالی مدیران قرمز است شاید انجا یک تفاهم نامه ای، خواهرخواندگی ای امضا کردند. با این همه یک منبع نزدیک به باشگاه تایید می کند که هنوز قرار جلسه کاملا کنسل نشده و ممکن است امروز و فردا قرار دیگری برای ملاقات گذاشته شود.

..... این خواهر خوانده شدن چه منفعتی برا تیم داره ؟! یعنی کل موضوع اینه که رفتن ایتالیا خواهر خونده میلان بشیم یا اینکه مفعت دیگه ای هم میبریم ؟!

12. 2 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام

انشاالله ببریم تا رتبه ی 9 بالا میریم .

ولی اونجوری که تو نیمه ی اول نشون دادیم ، فکر میکنم مساوی کنیم . هر دو تا تیم موقیعت های خوبی رو نتونستن خلق کنن .

راستی بالای جدول عجب هیجانی شده ، خیلی امتیازات نزدیک به همه ، مخصوصا اگر فردا استقلال امتیاز از دست بده .
    موفق باشید.

14. 2 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

چه عمق بدی دادیم بهشون : برد که دور از دسترسه انگاری ایشاا... مساوی بگیریم توی این 10 دقیقه . کی هم گل رو زد !

16. 2 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

دست دوستان درد نکنه...
    تو این فصل فقط تو استادیوم خودمون مسخرمون نکرده بودن که ...

18. 2 کاربر از *IN* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

خلع سلاح بودیم و دستمون خالی قبول اما آیا این دلیل میشه که این قدر بد بازی کنیم ؟ نتونیم حمله کنیم و یه دونه موقعیت درست و حسابی گل نداشته باشیم ؟
    آخه چرا باید فورواردمون که پا به توپ میشه یک نفر نزدیکش نشه تا بتونه گزینه پاس هم داشته باشه ؟ یعنی این بازیکنها و مربیا فوتبال اروپایی تماشا نمی کنن که ببینن چه جوری بازیکنها تو زمین جمع میشن یا باز میشن و به هم همیشه نزدیک هستند ؟
    اخه چقدر پاس اشتباه؟ قبلا فقط نوری بود که پاس اشتباه زیاد میداد اما الان همه همینجورین.

باز هم صدر رحمت به سیف اللهی که با انگیزه بازی کرد.
    باز هم موقعیت خوب دیگه ای رو از دست دادیم. فقط باید تاسف خورد.

20. 3 کاربر از amirpers بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •