فرهاد بیا و شادمون کن - همه سایتها رو دارم چک می کنم ببینم آخرین خبر چیه - خبر موثقی منتشر نشده تا حالا که ساعت 9 شبه.
یه حسی ته دلم میگه تیتر روزنامه های فردا بازگشت فرهاده
فرهاد بیا و شادمون کن - همه سایتها رو دارم چک می کنم ببینم آخرین خبر چیه - خبر موثقی منتشر نشده تا حالا که ساعت 9 شبه.
یه حسی ته دلم میگه تیتر روزنامه های فردا بازگشت فرهاده
Last edited by federrer; 17-12-2012 at 21:27.
مجيدي جلسه با فتحاللهزاده را به تعويق انداخت
سايت گل- فرهاد مجيدي كه قرار بود عصر امروز براي مذاكره با فتحاللهزاده در دفتر باشگاه استقلال حاضر شود اين قرار ملاقات را تا ساعتهاي پاياني امشب به تاخير انداخته است.
به گزارش گل، در حالي كه هواداران استقلال بيصبرانه منتظر بازگشت رسمي شماره 7 محبوبشان هستند، جلسه مجيدي و فتحاللهزاده از عصر امروز به ساعت 22 امشب موكول شده است. مجيدي امشب آخرين مذاكرات را براي پيوستن به جمع آبيپوشان انجام خواهد داد.
طبق اعلام باشگاه استقلال در صورتی که مجیدی با مسئولان این باشگاه به توافق نهایی برسد ساعت 16 روز چهارشنبه (پس فردا) در تمرین تیم استقلال حاضر خواهد شد.
وقتی با اون قاطعیت فرزاد مجیدی صحبت از آمدن فرهاد می کنه و ابراز خوشحالی می کنه از اومدن فرهاد دیگه چرا دنبال اخبار باشیم ؟
فرهاد خوش اومدی
سایت گل - فرهاد مجیدی مهاجم فصل گذشته تیم های استقلال و الغرافه دوباره به جمع بازیکنان این تیم بازگشت.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مجیدی که صحبت های لازم با قلعه نویی انجام داده است ، دقایقی پیش وارد دفتر علی فتح الله زاده در خیابان لارستان تهران شد تا خرید پرسروصدای ابی ها در نیم فصل دوم باشد.
مجیدی با استقلال قرارداد یک و نیم ساله با استقلال می بندد و کاپیتان ابی پوشان خواهد بود.
فرهاد مجيدي براي برگزاري جلسه با علي فتحاللهزاده ساعت 23:04 در دفتر مديرعامل استقلال حاضر شد.
شماره هفت سابق استقلال 7 مهر سال جاري به صورت رسمي از فوتبال خداحافظي کرد. وي براي مذاکره در مورد بازگشت به استقلال در اين جلسه حاضر شده است.
اين در حالي است که خبرنگاران و هواداران زيادي براي پوشش اين جلسه مقابل دفتر فتحاللهزاده حاضر شدهاند.
برخي از هواداران استقلال به مجيدي خوشآمد گفتند و به او دسته گل آبي دادند.
عده اي از هواداران نيز به مجيدي اعتراض کردند و به او گفتند ديگر نام حجازي و اينکه شاگرد مکتب اوست را نياورد!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مذاکرات برای بازگشت شماره ۷ سابق آغاز شد
به گزارش خبرگزاری فارس فرهاد مجیدی به همراه برادر خود فرزاد مجیدی برای انجام مذاکرات با علی فتحاللهزاده در دفتر مدیرعامل استقلال حاضر شد.
*این جلسه از ساعت 23:10 دقیقه با 70 دقیقه تأخیر آغاز شد.
* بیش از 50 خبرنگار و دوربین تلویزیونی برای پوشش این جلسه در دفتر مدیرعامل استقلال حاضر شدند.
علی فتحاللهزاده در پاسخ به سؤال خبرنگاران مبنی براینکه چه مدت این جلسه به طول میانجامد، گفت: برای بستن قرارداد با خسرو حیدری تا ساعت 5 صبح جلسه ما طول کشید و فرهاد مجیدی که دیگر از خودمان است، قول میدهم تا ساعت 30 بامداد این جلسه تمام شود تا بیش از این معطل نشوید.
* خبرنگاران از سرما به طبقه سوم دفتر علی فتحاللهزاده در خیابان لارستان پناه آورده بودند.
* فرهاد مجیدی از اعتراض برخی از هواداران ناراحت بود که علی فتحاللهزاده پس از شنیدن خبر این اتفاق از مجیدی در مورد اینکه چه کسانی این کار را کردهاند سؤال پرسید.
* جلسه فتحاللهزاده و مجیدی پشت درهای بسته در حال انجام است.
مجیدی به استقلال برگشت/ قرارداد یک و نیم ساله شماره 7 با آبیها
فرهاد مجیدی با حضور در دفتر فتحاللهزاده برای بازی در استقلال به توافق رسید.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، فرهاد مجیدی دوشنبه شب با حضور در دفتر فتحاللهزاده جلسهای را با مدیرعامل باشگاه استقلال برگزار کرد و پس از این جلسه قرار شد مجیدی در ادامه این فصل آبیپوشان را همراهی کند.
همچنین فرهاد مجیدی در این جلسه قرارداد داخلی را امضا کرد
فرهاد برگشت................. تو نود هم که اعلام کردن
پس از جلسه با فتحاللهزاده
مجیدی پس از 81 روز به استقلال بازگشت
خبرگزاری فارس: کاپیتان سابق تیم فوتبال استقلال بعد از جلسه با مدیرعامل این تیم پس از گذشتن 81 روز از خداحافظیاش از فوتبال بار دیگر به استقلال بازگشت.
![]()
به گزارش خبرگزای فارس، فرهاد مجیدی ساعت 22 شب گذشته با حضور در دفتر علی فتحاللهزاده جلسهای را با مدیرعامل استقلال برگزار کرد.
در این جلسه مجیدی با مدیرعامل استقلال به توافق رسید و بار دیگر با پوشیدن پیراهن این تیم به استقلال بازمیگردد.
این در حالی است که مجیدی 7 مهر به صورت رسمی خبر خداحافظی خود را از دنیای فوتبال اعلام کرد اما سرانجام امشب بعد از 81 روز از تصمیم خود منصرف و به استقلال بازگشت.
این بازیکن فردا قرارداد خود را با استقلال ثبت میکند.
Last edited by Nasser_ZRE; 18-12-2012 at 00:42.
تیم استقلال با این بازیکنا (رحمتی، حیدری، منتظری، نکونام، جباری، مجیدی و .... ) و این کادر فنی (امیر قلعه نوعی) تنها یه چیز کم داره
.
.
.
.
.
.
.
حمایت هوادارا
که امیدوارم بیشتر بشه . . .
استقلال و فرهاد و ستاره سوم آسیا با حمایت هوادارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)