تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 308 اولاول ... 84854555657585960616268108158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بازی با لوانته بازی بسیار سختیه و اصلا بعید نیست بارسا هم توی این بازی امتیاز از دست بده
    من فکر میکنم بارسا باید بسیار کنترل شده بازی کنه و سعی کنه در دقایق ابتدایی غافلگیر نشه و گل نخوره
    مساوی هم یعنی اختلاف 9 امتیازی

2. 8 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

سلام...

همه ی دوستان اشارات لازم رو کردن...

وضعیت رئال الان دقیقا مثل وضعیت ما در فصل پیشه..

بازی بسیار سخته لوانته تیمی بوده که همیشه باهاش مشکل داشتیم مربیشون رو هم خیلی قبول دارم اسمشو نمیدونم ولی چهره اش تو ذهنمه...

اگه ببریم یکی از سخت ترین موانع رو از میان برداشتیم...

مسی هم اگه میخواد رکورد بشکنه باید گل بزنه ترجیح میدم مثلا 2-2 مساوی بشیم ولی مسی دو تا بزنه....!

ویا هم مصدومه حالا تو سایت گل چرا جزء ترکیبه نمیدونم..!

بازی رو هم شبکه ورزش ساعت 23:30 نشون میده...

پیش بسوی اول گلزنی مسی بعد برد بارسا(ببخشید از این جور موقعیت ها تو دوران یه بازیکن خیلی کم پیش میاد بخاطر همین مسی برام تو این دوران مهمتره...)

بریم با هم چند تا خبر بخونیم...

+

پیش بازی لوانته - بارسلونا : کاتالان ها به دنبال بهره گیری از لغزش رئال برای افزایش فاصله در صدر جدول لالیگا

پس از صعود از مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا و قرار گرفتن در جمع 16 تیم پایانی حال کاتالان ها امیدوارند با سفر به والنسیا ,لوانته تیم چهارم جدول رده بندی لالیگا را شکست بدهند.

لوانته

Munua
    Lell, Ballesteros, Navarro, Juanfran
    Diop, Iborra
    El Zhar, Barkero, Juanlu
    Martins
    بارسلونا

Valdes
    Alves, Pique, Puyol, Alba
    Xavi, Busquets, Iniesta
    Pedro, Messi, Villa

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -لوانته که با کسب بیست امتیاز در جایگاه چهارم جدول رده بندی لالیگا اسپانیا قرار گرفته حال برای مصاف حساس یکشنبه شب برابر بارسلونا از هفته سیزدهم هیچ نگرانی از بابت مصدومیت جدید بازیکنانش ندارد.

اوبافمی مارتینس مهاجم لوانته که در بازی اخیر تیمش برابر هلسینگ بورگ از هفته پنجم مرحله گروهی لیگ اروپا غایب بود حال می تواند برای بازی حساس یکشنبه شب تیمش را همراهی کند اما پدرو لوپس مدافع سمت راست لولنته به دلیل محرومیت پس از دریافت کارت قرمز مستقیم در جریان پیروزی 2-0 اخیر برابر دپورتیوو لاکرونیا در بازی برابر بارسلونا حضور نخواهد داشت.

در سوی دیگر برای بارسلونا تیاگو و آدریانو پس از سپری کردن مصدومیت خود حال به تمرینات تیمی بازگشته اند و می تواند در بازی یکشنبه شب از روی نیمکت ذخیره ها تیمشان را همراهی کنند.

سرخیو بوسکتس پس از سپری کردن محرومیتش بار دیگر در دسترس است اما الکسیس سانچس,بارترا و کوئنکا همگی مصدوم و به این بازی نخواهد رسید.

آیا می دانستید؟

• لوانته از هشت بازی اخیر خانگی اش در تمامی رقابت ها هفت پیروزی کسب کرده.

• لوانته از هفت مصاف اخیرش با بارسلونا متحمل شش شکست شده.

• لوانته موفق شده تا در شش بازی اخیر خود در لالیگا چهار بار دروازه خود را بسته نگه دارد.

• بارسلونا در پنج بازی اخیر خود در لالیگا پنج پیروزی متوالی کسب کرده است

• با 39 گل زده در 12 بازی در این فصل از رقابت های لالیگا ,کاتالان ها در حال حاضر قویترین خط حمله لالیگا را دارند.

• لیونل مسی تنها پنج گل دیگر نیاز دارد تا به رکورد تعداد گل های گرد مولر در طول یک سال برسد که رکورد85 گل زده در سال 1972 بوده.

+

تیتو:همیشه درلوانته به خوبی از ما استقبال شده؛درپایان فصل باید عملکردم را ارزیابی کرد

مربی بارسلونا در صحبت هایی به این نکته اشاره کرده که مشکلاتی که در رختکن تیمها درسایر بازیها به وجود می آید به او ارتباطی ندارد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تیتو ویلانووا، سرمربی جوان بارسلونا در کنفرانس خبری اش قبل از بازی بارسلونا مقابل لوانته در صحبت هایی به این نکته اشاره کرد که قصد ندارد تا آنچه در رختکن رئال مادرید در جریان بازی با لوانته رخ داد را ارزیابی کند و در پاسخ به سوالی درمورد اینکه آیا در انتظار مصاف تیمش با یک حریف کمتر تهاجمی است یا خیر گفت:« همیشه در خانه لوانته به خوبی از ما استقبال شده.من نمی خواهم به این بپردازم که در بازی سایر تیم ها در رختکن چه گذشته بپردازم.»

دراینجا می توانید متن کامل صحبت های تیتو درکنفرانس خبری اش به نقل از روزنامه مادریدی آ.اس را مطالعه کنید:

*اتفاقات بازی لوانته – رئال مادرید: ما هربار که مقابل لوانته به میدان رفته ایم کار سختی داشته ایم ولی آنها همیشه به خوبی از ما استقبال کرده اند. ما هیچ مشکل یا گلایه ای نداریم. آنچه در بازیهای دیگر رخ می دهد و یا در رختکن تیم های دیگر اتفاق می افتد، به من ارتباطی ندارد. ماهیچ مشکلی با لوانته نداشته ایم

* تیم حریف: لوانته همیشه یک مهاجم خوب دارد. یک تمام کننده خوب مثل بارکرو. آنها در بازی های این فصل خانگی شان مقابل تمام حریفان به جز اتلتیکومادرید و رئال به پیروزی رسیده اند. بسته نگاه داشتن دروازه ؟ اینکه درمسکو گل نخوردیم خوب بود ولی در بازی با سلتیک، ما موقعیت های کمتری خلق کردیم و شاهد بازشدن دروازه مان در دو موقعیت متعدد بودیم.

*سفر به والنسیا با سه دروازه بان و غیبت ویا: ما مثل بازیهایمان در لیگ قهرمانان اروپا با سه دروازه بان سفرمی کنیم. سفر با 17 بازیکن اتفاقی است که بیشتر در بازیهای لالیگا شاهدش هستیم. والدس آماده و خوب است ولی ویا در مسکو با مشکلاتی مواجه شد. او شرایط خوبی روی چمن مصنوعی ورزشگاه لوژنیکی نداشت ولی مشکلش حاد و سخت نیست.

*دو روز استراحت: بازیکنان ما راضی و خوشحال از مسکو بازگشته اند و برای رویارویی با ماه سختی که درانتظارمان است به خوبی استراحت کرده اند

*سخت ترین بازی در یک ماه باقی مانده در سال 2012: همه بازیها سخت هستند . ما باید در خانه بتیس به میدان برویم. میزبان اتلتیکو باشیم و مقابل اتلتیک بیلبائو هم بازی کنیم.

*بیماری: یک سال پیش در چنین روزهایی بود که زیر تیغ جراحی رفتم و درسی که از این اتفاق می آموزیم این است که این مشکل میتواند برای هرکسی، حتی کسانی که کاملا مراقب سلامتشان هستند رخ دهد. زندگی هر روز ممکن است تو را تغییر دهد.من فقط می توانم این توصیه را بکنم که باید قوی بود و کسی که چنین اتفاقی برایش می افتد، باید به مراتب بیشتر از من استراحت کند.

*انتخابات کاتالونیا: من روند انتخابات را دنبال کردم و برایم هیجان انگیز است. من رای خواهم داد و امیدوارم که آمار مشارکت در انتخابات بالا باشد ولی من نمی گویم که به چه کسانی رای می دهم . این موضوعی کاملا شخصی است.

*اولویت تمدید قرارداد پینتو نسبت به قرارداد مسی: ما با مسئولان کادر فنی تیم صحبت کرده ایم و آنها نظر من را می دانند.هیچ شکی درعملکرد خوب پینتو نیست و با وجود سختی هایی که متحمل می شود، او بارها تیم ما را به قهرمانی جام های حذفی رسانده

*گواردیولا و احتمال حضورش روی نیمکت مربیگری تیم ملی برزیل: این خود اوست که باید تصمیم گیری کند. او گفته که می خواهد یک سال استراحت کند و نمی دانم که چه خواهد کرد

*بازیکنان جوان یا باتجربه: مهم این است که بازیکنان خوب باشند. سن یک بازیکن در زمین چمن مشخص می شود.

*تمدید قرارداد بازیکنان بارسا: اصلا نگران این نیستم. مهم این است که یک بازیکن بخواهد که برای بارسا بازی کند و بعد از آن هم در قرارداد بازیکنان بند جدایی زودهنگام می آید که اگر تیمی می خواهد فلان بازیکن رازودتر از موعد اتمام قراردادش خریداری کند باید فلان مبلغ را بپردازد

*تمجید بازیکنان ازتیتو: بازیکنان در طول این سالها مرا شناخته اند. چون وقتی که دستیار پپ بودم هم با بازیکنان حرف می زدم. ولی در آن زمان پپ بیشتر با بازیکنان حرف می زد و بازیکنان بخش هایی از شخصیت من را نشناخته بودندد. درهر صورت در پایان فصل باید عملکرد من را مورد ارزیابی قرار داد.

+

پیکه: هیچ وقت فکرش را هم نمی کردم که کسی مثل پپ از فوتبال سردربیاورد

مدافع جوان بارسلونا در صحبت هایی به این نکته اشاره کرده که به بلوغ زیادی در دنیای فوتبال رسیده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جرارد پیکه، مدافع جوان بارسلونا در گفتگوی ویژه ای با روزنامه کاتالونیا شرکت کرد.
    پیکه در این گفتگو به بلوغش در دنیای فوتبال اشاره کرد و به خبرنگاران گفت:« احساس می کنم که به بلوغ زیادی رسیده ام. من به مراتب بهتر از قبل درمورد کارهایی که باید انجام دهم، تصمیم گیری می کنم. قبل از این، خیلی سر به هوا بودم. ولی اگر درحرکات پا به توپ بهتر باشی، این بهبود روی همه چیز تاثیر می گذارد.»

پیکه در بخش دیگری از صحبت هایش درتمجید از گواردیولا گفت:« هیچ وقت فکرش را هم نمی کردم که کسی به اندازه گواردیولا از فوتبال سردربیاورد. ما با او به قهرمانی سه گانه رسیدیم و شش جام را فتح کردیم؛ این کاری بود که در صد سال اخیر هیچ تیمی موفق به انجامش نشده بود. این اتفاق هرگز رخ نخواهد داد. چون یک نفر بود که یک چیز را نشانه رفت و تمام درخواست هایش نیز انجام شد.»

طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا او درمورد خوشبختی اش در زندگی شخصی اش گفت:« من همان دوستان همیشگی ام را دارم. شکیرا چیزهای زیادی به زندگی من آورده که از این جمله می توان به آرامش زیادی که دارم اشاره کرد.»

+

شهردار بارسلونا: بارسا می تواند در لیگ فرانسه بازی کند

امروز همه پرسی برای اعلام جدایی کاتالونیا از اسپانیا برگزار می شود و نتیجه آن، آینده باشگاه بزرگ این منطقه را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد.

سایت گل- ژاویر تریاس، شهردار بارسلونا، اعلام کرد در صورتی که همه پرسی استقلال این ایالت رای بیاورد، تیم بارسا باید از بین بازی در لالیگا یا لیگ فرانسه، یکی را انتخاب کند.
    امروز همه پرسی برای اعلام جدایی کاتالونیا از اسپانیا برگزار می شود و نتیجه آن، آینده باشگاه بزرگ این منطقه را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد.
    تریاس در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما در کاتالونیا امکان برگزاری یک لیگ رقابتی را نداریم. ما تیم های اندکی داریم و بارسا باید در یک لیگ دیگر حضور پیدا کند؛ مثلا لیگ فرانسه یا اسپانیا."
    باشگاه بارسا برای بسیاری از کاتالان ها نماد سیاسی این ایالت است و شهردار بارسلونا نیز این را تایید می کند.
    " سال ها قبل، این باشگاه برای بسیاری یک نماد و تقریبا تیم ملی کاتالونیا بود. بازی خوب تیم در واقع نشانه شیوه ما برای انجام کارهاست و ما به آن افتخار می کنیم."

پ.ن:

این اتلتیکو چه شری شده با ما الان هم امتیازه به نظرم میتونه اذیت کنه...

دربی مادرید یکی از حساس ترین هاشه تو این چند سال اخیر ولی نمیدونم چرا اتلتیکو همیشه جلو رئال آبکش میشه...!
    Last edited by MMM52; 25-11-2012 at 23:10.

4. 7 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

بارسلونا 4 - لوانته صفر

47

گل اول
    مسی بیخیال گلزنی نمیشه
    =======

52

گل دوم
    بازم مسی
    =======

56

گل سوم
    اینیستا

=====
    62

گل چهارم
    فابرگاس
    Last edited by Greedy; 26-11-2012 at 01:19.

6. 6 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

تبریک میگم این برد شیرین رو .... شیرین تر از برد ، گلزنی مسی بود ....

اختلاف با رئال 11 امتیاز .....

به امید روزهای درخشان تر برای بارسا ...

8. 9 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

تبریییییییییییییییییییک به همه...

شبی رویایی بود...

اختلاف 11 امتیاز . دو گل مسی. سه پاس گل اینیستا . کلین شیت والدز و پنالتی که گرفت...

همه چیز عالی بود...

نیمه اول که گل نزدیم خیلی نگران بودم به برد 1-0 هم راضی بودم ولی تو حدود 18 دقیقه 4 گل زدیم...

بهترین بازیکن زمین بدون شک اینیستا بود با سه پاس گل و یه گل زیبا...

مسی هم که فوق العادس 82 گله شد مطمئنا رکورد رو زده...

بازی بعدی 4 شنبه با آلاوز خواهد بود شنبه هم میزبان بیلبائو هستیم و 4 شنبه هفته بعد با بنفیکا تو نیو کمپ...

گرچه دوس دارم مسی به گلهاش بیشتر اضافه کنه ولی از این 3 بازی در طول یه هفته باید یکیو استراحت کنه که بهترینش آلاوز خواهد بود چون بازی رفت 3-0 به نفع ما تموم شده و گلزنی در برابر همچین تیمی ارزش خاصی نداره و همچنین مسی باید استراحت کنه...

در حال حاضر مسی با 19 گل آقای گل لالیگاس با 7 اختلاف...

همه چیز داره عالی پیش میره خیلی خوشحالم...

راستی یه سوال:

رای گیری نهایی توپ طلا کی انجام میشه؟؟؟

در حال حاضر مسی خیلی تفاوت با رونالدو ایجاد کرده اینا هم لحاظ میشه؟؟؟

مگه 21 دسامبر نذاره مسی توپ طلا رو بگیره... دی:

viva messi viva barca

10. 9 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

11 امتياز اختلاف کاتالان‌ها با مادريد
    بارسلونا، لوانته را درهم کوبيد + شکستن رکورد بهترین شروع تاریخ لالیگا

تيم فوتبال بارسلونا در خانه لوانته موفق شد پيروزي پرگلي را بدست آورد.

بارسلونا در خانه لوانته موفق شد با نتيجه 4 بر صفر به پيروزي برسد و به بردهاي پياپي خود ادامه دهد.

در اين بازي آبي‌واناري‌ها در بسياري از زمان ديدار توپ و ميدان را در اختيار داشتند و حريف تنها در چند صحنه صاحب موقعيت شد و مهمترين آن‌ها ضربه پنالتي بود که در نيمه دوم نصيب لوانته شد و اين تيم نتوانست از اين فرصت استفاده کند.

شاگردان ويلانووا در اين رقابت يک نيمه صبر کردند تا گلزني خود را شروع کنند.

ليونل مسي مثل هميشه در نقش گلزن ظاهر شد و 2 گل را در دقايق 47 و 51 وارد دروازه حريف کرد تا با 82 گل در نزديکي رکورد گرد مولر قرار بگيرد.

اينيستا شبي بيادماندني را پشت‌سر گذاشت و علاوه بر به ثمر رساندن گل سوم کاتالان‌ها در دقيقه 57، ديگر گل‌هاي بارسا از روي پاس او به ثمر رسيد تا در پاس‌هاي گل هت‌تريک کرده باشد.

سسک فابرگاس هم آخرين گل بازي را در دقيقه 63 به ثمر رساند.

بارسلونا با اين پيروزي 37 امتيازي شد و با توجه به شکست شب گذشته رئال مادريد، اختلاف دو تيم به 11 امتياز افرايش يافت.
    ===========
    خبر هفته پیش :

بارسای تیتو و برابری با رکورد بهترین شروع تاریخ لالیگا
    شاگردان تیتوویلانووا، شنبه شب موفق شدند تا درهفته دوازدهم رقابت های لالیگا با کسب یک برد قاطعانه مقابل رئال ساراگوسا، در آستانه یک رکورد شکنی قرار بگیرند.

بهترین شروع تاریخ رقابت های لالیگا، در فصل 2-1991 توسط رئال مادرید زیر نظر آنتیچ مربی این تیم ثبت شده بود که رئال توانسته بود در دوازده هفته ابتدایی رقابت ها به یازده برد و یک تساوی دست یابد. بارسلونا هم با کسب پیروزی خانگی مقابل ساراگوسا حالا با این رکورد برابری می کند و اگر آنها در هفته بعدی رقابت های لالیگا به یک برد دیگر برسند( که امروز هم به پیروزی رسید )، رکورد رئال آنتیچ را پشت سرخواهند گذاشت. چرا که درطول تاریخ برگزاری رقابت های لالیگا هیچ تیمی نتوانسته فصل را با 13 برد و یک تساوی آغاز کند.

جالب اینجا بود که رئال مادرید در فصل 2-1991 و زیرنظر آنتیچ که این رکورد را ثبت کرده بود در هفته چهاردهم آن فصل در ورزشگاه لاروماردای ساراگوسا به تساوی دست یافته بود.
    Last edited by Greedy; 26-11-2012 at 01:48.

12. 7 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چه بازی ای!
    یاد گذشته نه چندان دور افتادم

من آنلاین از لینک های FirstRow دیدم
    همون نیمه اول که صفر صفر شد فوق العاده بود

ژاوی و اینیستا سرحال بودن و می تونید حدس بزنید چی سر یکی از بهترین دفاع های لالیگا اومد
    واقعا این تیم استراحت داشته باشه هیشکی حریفش نمیشه
    لوانته بجای پرس و خطا 9 نفره مرکز دفاع می کرد ولی بارسا به کناره ها نرفت

حضور فول کاپیتان و مصدومیت سانچز و ویا ترکیب رو آشنا کرده بود
    فقط آلوز همون ابتدا مصدوم شد و جاش رو به مونتویا داد که اونم خیلی خوبه
    و ترکیب لاماسیای خالص شد، تکبیر!

اواخر بازی شل گرفتیم و یک پنالتی هم دادیم
    توپ به دست پویول خورد که روی زمین افتاده بود
    والدز دبل سیوش کرد! در برابر دو سه مهاجم لوانته
    قبل از اونم یک تک به تک رو گوش دروازه مهار کرد
    انگار همه رو فرم بودن، از پدرو تا ...

با وجود صحنه های بی نظیری که هافبک ها و مسی خلق کردن از دفاع خیلی لذت بردم
    دفاعی که تازه داره گرم میکنه

پیکه بعد از گل سوم تو زمین حریف مستقر شده بود
    انگار فقط می خواست گل بزنه
    گزارشگر حسابی خندید

که دوران بارسا تموم شده!
    فقط مونده رئال کلک اتلتیکو رو بکنه

14. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

شعبده ی اینیستا ٬ نبوغ مسی و شاهکار والدس ٬ تضمین کننده ی فاصله ی ۱۱ امتیازی

سیستم دفاع با 10 نفر تقریبا به یک اپیدمی برای تیم های مقابل بارسا تبدیل شده و اگه ببینیم تیمی به این سبک بازی نمیکنه باید تعجب کنیم. خوشبختانه در اکثر بازی های این فصل راهی برای رسیدن به دروازه ی حریف پیدا کردیم که امیدوارم در ادامه هم همینطور باشه. موثرترین و مطمئن ترین راه ، رسیدن به گل در دقایق ابتدایی بازیه همونطور که با گل مسی در اوایل نیمه دیگه تیم لوانته از هم پاشید.

باز هم متاسفانه مصدوم دادیم دنی اوضاعش یه کم نگران کننده هست این فصل داره تو مصدوم شدن رکورد میزنه که واقعا اعصاب خرد کنه امیدوارم سریع ریکاوری کنه
    بارسا به شکل واقعا بی رحمانه ای اوایل نیمه دوم حمله میکرد.....
    گاهی اوقات فکر میکنم مسی تاریخ فوتبال رو به سخره گرفته
    لئو با این 2 گلی که زد شد 19 گله و در یک سال 82 گله حالا اختلاف گلش با رونالدو به 7 گل رسیده و احتمالا باز هم مسی اقای گل میشه
    مسی 4 گل هم میخواد که از مولر رد شه که 100% رد میشه
    اینیستا یه بازی فوق العاده از خودش به نمایش گذاست من کشته مرده ی اون تکنیک های نابش هستم حرف نداره این بشر (3 پاس گل و 1 گل کار هر کسی نیست!)
    خیلی خوب شد که برای دومین بازی پیاپی بعد از اسپارتاک دروازمون رو بسته نگه داشتیم
    تنها نکته ای که میمونه گلزنیه پدرو بود .امیدوارم هر چه سریع تر پاش به گلزنی باز شه که یه کم اعتماد به نفسش کم شده!
    ولی یه نکته خیلی مهم:
    پدرو پرسینگ عالی داره و به دفاع اجازه ی نفس کشیدن نمیده اگه پدرو نباشه مسی باید این کار رو بکنه وقتی مسی پرسینگ انجام بده انرژیش گرفته میشه در حقیقت پدرو خودشو قربونی مسی می کنه.
    از این بابت خوشحال بودم که کاپیتان بازم به ترکیب اصلی اومد
    زنده باد کاپیتان با تعصبمون

Last edited by Iman-Emperatour; 26-11-2012 at 03:04.

16. 9 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

منم به همه تبریک میگم هرچند فقط دقیقه های 20 تا اخر نیمه اولو دیدم
    نیمه اول گل نزدیم واقعا نگران شدم و ترسیدم اما خب خوشبختانه صب ساعت 7 سریع رفتم اینترنت دیدم به به 4.0
    دیشب خیلی خوب بازیو دست گرفته بودیم مثلا توپ به نفع لوانته اوت میشد یا خطا به نفعشون میگرفت تا slow motion رو نشون میداد و برمیگشت بازیو نشون بده میدیدی دوباره توپ دست بارساست
    همه چی عالیه
    مسی بارسا پویول و...ی خلاصه همه چی
    و مهم ترینش اختلاف امتیاز
    Last edited by Hatek; 26-11-2012 at 13:54.

18. 7 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

برد پرگل و بازی روون تیم و گل زنی مسی رو تبریک میگم
    آلوز بازم کار دستش داد که ! معلوم نیست اوضاش چطوره ؟
    شهردار شهر فرموده که در صورت جدایی بارسا از اسپانیا توی لیگ فرانسه بازی میکنه از فصل بعد !!! راسته ؟!

20. 6 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •