تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 95 اولاول ... 84854555657585960616268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

در ادامه حرفهای بهزاد اضافه کنم که به قول آدیداس Impossible is nothing

دیروز یک نقل قول از کونته خوندم که گویا گفته بود "در نهایت میلان خواهد بود که یونتوس برای اسکودتو به چالش خواهد کشید" شاید خیلی سخت
    به نظر بیاد ولی با توجه به بازیهای باقی مونده تا آخر فصل برای سه تیم اول فکر میکنم در انتهای فصل بتونیم خودمون به یوه برسونیم ولی فقط در صورتی
    که بتونیم تک تک امتیازات بدست بیاریم. البته بازم میگم خیلی خیلی سخته ولی غیر ممکن نیست.

در مورد cl هم همونطور که بهزاد گفت شرایطش همیشه متفاوت بوده, در مورد این تورنومنت ها بنظرم تیمی موفق تر خواهد بود که در طول مسابقات پیشرفت
    کنه و به اوج خودش نزدیک بشه میشه بعنوان مثال از ایتالیا 2006 و یورو 2012 و حتی چلسی سال گذشته اسم برد که شروع خوبی نداشتن ولی با جلو رفتن مسابقات
    رفته رفته بهتر و بهتر شدن و در نقطه ای که باید در اوج خودشون قرار داشتن و به موفقیت رسیدن. میشه تا حدودی دید که این مسئله در مورد میلان هم صدق میکنه.
    واقعا میلان چند ماه پیش با این میلان قابل مقایسه نیست., یادمه 3 -4 ماه پیش یک بازی از میلان دیدم که همه بازیکنها سردرگم بودند و با زدن زیر توپ و بازی مستقیم
    بی هدف می خواستن خودشون به دروازه برسونن, روی هر حمله حریف چهار ستون خط دفاعی می لرزید ولی الان کاملا با برنامه و حساب شده بازی میکنن. معلومه که تک تک بازیکنها
    به حرفهای آلگری گوش میدن. نکته دیگه پیشرفت یکسری بازیکنهامون هست که شاید تا حدودی بدونم علتش چیه
    به عنوان مثال پیشرفت اباته غیرقابل انکاره, نفوذها, سانترها حرکات ترکیبیش و البته دفاع کردنش خیلی بهتر شده و مضافا اینکه به محوطه جریمه نفوذ میکنه و شوت به سمت دروازه هم میزنه
    (گل اول به لاتزیو) و فکر میکنم این پیشرفت بخاطر وجود دی سیلیو اتفاق افتاده, رقابت همیشه باعث بهبود دوتا بازیکن میشه و وقتی آباته می بینه رقیب برای پستش وجود داره صد در صد
    سعی میکنه بهتر و بهتر بشه. میشه گفت در خیلی از پست ها الان این وضعیت وجود داره و رقابت برای رسیدن به لاین آپ بالا گرفته و با توجه به اینکه آلگری لاین آپ تیم رو فقط با توجه تمرینات
    تیم در طول هفته می چینه و بهترین بازیکنان تمرینات رو انتخاب میکنه میشه تصور کرد که شرایط تمرینی بازیکنان چطور میتونه باشه.

بازی برگشت در نیو کمپ میتونه نقطه عطف میلان در این فصل باشه, اگه بتونیم از سد بارسا بگذریم میتونیم ادعا قهرمانی اروپا هم کنیم, چرا که نه ؟!!
    اما کاره فوق العلاده سختی پیش رو داریم, بارسا قرار نیست بهمین راحتی اجازه بده از نیو کمپ جان سالم بدر ببریم مطمئنم همونطور که میلان با دندان از دو گلش
    دفاع خواهد کرد, بارسا هم تا آخرین نفس حمله میکنه تا انتقامش بگیره و به مرحله بعد بره.
    بهرحال, آلگری تا همینجای فصل کاری که در لیگ و cl انجام داده چیزی از معجزه کم نداشته و به عنوان یک طرفدار میلان بدون توجه به هر نتیجه ای که در برابر بارسا کسب
    خواهیم کرد از این تیم میلان بسیار خوشحالم و بهش افتخار میکنم.
    اون حرکات آباته و نفوذ و شوتش به سمت دورازه اش خیلی نادر بود!
    عادت کرده بودیم آباته بیاد فله ای بیاد جلو و بعدش هول هولکی توپو به ناکجا آباد سانتر کنه!
    اگر همین جوری بازی کنه میتونیم امیدوار باشیم تنوع حملاتمون بره بالا که این خیلی خوبه
    بازی برگشت در نیو کمپ میتونه نقطه عطف میلان در این فصل باشه, اگه بتونیم از سد بارسا بگذریم میتونیم ادعا قهرمانی اروپا هم کنیم, چرا که نه ؟!!
    بارسلونا الان یه سایه ای از اون تیم قوی چندسال پیشه
    شکست دادنش به اندازه بایرن و رئال و یونایتد سخت نیست
    Last edited by H A M A S; 04-03-2013 at 15:49.

2. 3 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کلا تیم از نیم فصل دوم از این رو به اون رو شده !
    یادمه اوایل فصل که تیم بد نتیجه میگرفت الگری توی مصاحبه هاش میگفت : " این تیم نیاز به زمان داره و از هواداران میخوام که صبر داشته باشن و مطمئن باشن تیم رو در رده های بالای جدول می بینن . "
    این نشون میده که روی هوا و الکی حرف نمیزده و میدونسته که تیم رو میتونه متحول کنه و حالا هم دیدیم که واقعا میلان تغییر کرده.

اگه این تیم در تابستان تقویت بشه مطمئنم که فصل دیگه با یوونتوس برای قهرمانی در سری آ مبارزه میکنیم .
    و صد البته توی لیگ قهرمانان هم میتونیم به یک مدعی جدی قهرمانی تبدیل بشیم . فعلا باید رده سوم رو حفظ کنن تا به مرور زمان جای ناپولی رو بگیریم و بریم در رده دوم

4. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض میلان به دنبال تغییر در خط میانی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – با نزدیک شدن به انتهای فصل جاری سری آ، خبر هایی پیرامون تمایل روسونری به ایجاد چند تغییر در خط میانی خود برای فصل آینده منتشر شده است.

Calciomercato گزارش کرده است که به طور حتم باکایه ترائوره در تابستان سال جاری میلادی میلان را ترک خواهد کرد. این سایت همچنین مدعی شده است که اربی امانوئلسون که از ماه ژانویه به طور قرضی راهی فولام شده است، تابستان آینده میلان را به طور کامل ترک خواهد کرد.
    در میان روسونری هنوز تصمیم برای فروش یا حفظ آنتونیو نوچرینو که نتوانسته است در فصل جاری عملکرد خوبی در رقابت با سایر هافبک های میلان نشان دهد، نگرفته است. گفته می شود که ناپولی به جذب این بازیکن علاقه دارد.
    کاپیتان ماسیمو آمبروزینی نیز به گفته ایجنتش برای یک سال دیگر قرارداد خود را با میلان تمدید خواهد کرد. به علاوه ریکاردو مونتولیوو، متیو فلامینی، نایجل دی یانگ و سولی مونتاری نیز به طور حتم در میلان خواهند ماند.
    هافبک جوان ، برایان کریستانته نیز به تازگی قرارداد خود را تا سال 2018 با روسونری تمدید کرده است. البته این احتمال وجود دارد که وی در آینده با بازیکن جوان دیگری معاوضه شود.

6. 4 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با این بازی های بدی که نوچرینو به نمایش گذاشته احتمال ترک سن سیرو از طرف اون زیاده.
    ایجنتش هم یک مصاحبه ای داشته و وقتی که از اون پرسیدن که آیا نوچرینو فصل بعد به ناپولی میره گفته که : هرگز نگو هرگز .
    در حال حاضر هم که نوچرینو خیلی کم به میدان میره و همین احتمال فروشش رو بیشتر میکنه . مخصوصا بعد عملکرد خوبی که فلامینی و مونتاری داشتن .
    دی یانگ هم که فصل بعد برمیگرده و مطمئنا یکی از بازیکنان ثابت میلان محسوب میشه .
    کریستانته هم که به طور حتم به تیم اصلی انتقال پیدا میکنه و میلان میخواد بازیکنان مستعدش رو در درون خود باشگاه میلان و اندیشه ها و آموزش های خود باشگاه پیشرفت بده .
    پس با این حساب فکر نکنم نوچرینو شانس زیادی برای بازی کردن داشته باشه .

به غیر از کریستانته اسم هافبک های دیگه ای مثل استروتمن از پی اس وی , جورجینو از هلاس ورونا , باسیلی از سیتادلا , برتولاچی از جنواست .
    تازه ساپونارا هم فصل دیگه به میلان اضافه میشه که فکر کنم بیشتر برای استفاده در پست وینگ فوروارد خریداری شده .
    در کل نوچرینو اگه میخواد بمونه بهتره توی این 11 بازی باقی مونده یک تکونی به خودش بده وگرنه با این بازی های ضعیف احتمال فروشش خیلی زیاده .

8. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کریستانته به دنبال نقش بازیساز در میلان

هافبک جوان میلان، برایان کریستانته می گوید امیدوارست با تمرین در کنار ماسیمو آمبروزینی و ریکاردو مونتولیو سطح بازی خود را بهبود ببخشد.

این ستاره ی جوان روز یکشنبه تولد 18 سالگی خود را جشن گرفت و در روز دوشنبه قرارداد حرفه ای خود را با میلان امضا کرد.

او در گفت و گو با شبکه ی میلان گفت: پست مورد علاقه ی من بازی کردن جلوی مدافعین است، هرچند سخت است که در میلان تیم حول شما بچرخد.

تمرین جوانان در کنار قهرمانان به رشد و پیشرفت آنان کمک خواهد کرد. من به افرادی که در تیم، در پست من بازی بازی می کنند. مثل آمبروزینی و مونتولیو نگاه می کنم و ترفندهای آن ها را یاد می گیرم.

شما باید شرایط فیزیکی خوبی برای بازی در کنار بزرگسالان داشته باشید، اما من سخت کار می کنم و خوشحال هستم. اکنون قسمت سخت کار است. نیاز به شروع کار خود دارم تا نشان دهم که چقدر می توانم در بین بازیکنان بزرگتر خوب کار کنم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دی‌شلیو ادامه دهنده راه مالدینی

ماتیا دی‌‌شلیو تاکید کرد، که او امیدوار است که راه پائولو مالدینی را ادامه دهد و جا پای این افسانه ایتالیایی‌ها بگذارد.

این بازیکن جوان میلان بدلیل استعدادش و همچنین بازی‌های خوب وی در زمین باعث شده است تا او را با پائولو مالدینی مدافع قبلی میلان مقایسه کن
    این بازیکن 20 ساله گفت: از زمانی که شروع به بازی کردم، الگوی من همیشه مالدینی بود، و هر بازیکنی که به سبک او بازی می کرد.

کمک مربی تاسوتی بسیار به من کمک و همچنین نقش مهمی در پیشرف من داشت و من امیدوارم که بتوانم همانند مالدینی بازی کنم.

دی‌‌شلیو، 19 بازی در این فصل انجام داده است، و همچنین تجربه 5 بازی در لیگ قهرمانان.

دی‌‌شلیو ادامه می‌دهد: من فکر می‌کنم بازی کردن در سری‌آ بسیار خوب است. در ضمن، در لیگ قهرمانان باید جلوی بهترین تیم‌های اروپایی بازی کنیم و این باعث می‌شود تا تجربه بزرگی را کسب کنیم.

پیشرفت دی‌‌شلیو در 2 فصل گذشته در سن‌سیرو باعث شده است تا سرمربی تیم میلی ایتالیا، پراندلی به این بازیکن علاقه‌مند شود.
    بازی کردن در تیم ملی آرزوی هر فوتبالیست است زیرا شما جزء یکی از 23 فوتبالیست برتر کشورتان می‌شوید.

10. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

توافق میلان بر سر 'جورجینهو'

میلان و ورنا به یک توافق شفاهی دست یافته اند، بدین ترتیب که دیاولو در پایان فصل 50 درصد مالکیت جورجینهو را از ورنا خریداری خواهد کرد.

امروز گاتزتا دلو اسپورت ایتالیا گزارش داد توافقات نهایی بین دو باشگاه برای این هافبک 21 ساله صورت گرفته است.

طی این توافق میلان این اجازه را به بازیکن برزیلی می دهد، که در صورت صعود ورنا به سری‌آ یک فصل به طور قرضی برای آن ها بازی کند. ورنا اکنون در جایگاه سوم سری بی قرار دارد.

احتمالاً بالوتلی بازی بعدی را هم از دست می‌دهد

ممکن است که ماریو بالوتلی باز هم به بازی روز جمعه میلان مقابل جنوا نرسد زیرا، او هنوز به تمرینات کامل خود بازنگشته است.

به دلیل مصدومیتی که در دربی میلان برای بالوتلی پیش آمد، او برد 3-0 میلان مقابل لاتزیو را از دست داد.

سایت رسمی میلان اعلام کرده است که در تمرینات امروز، تیم به 2 گروه تقسیم شده است و بالوتلی هنوز در قسمت بدنسازی است.

بالوتلی دارای تمرین‌های بدنسازی مخصوص خود و همچنین تمرین کردن با دوچرخه.

و همچنین بویان کرکیچ، آمبروزینی، ال‌شراووی و دیانگ هم دارای تمرینات بدن سازی‌اند.

دی شیلیو سبک بازی در روسونری را دارد

ماتیا دی‌شیلیو در گذشته گفته بود که علاقمند است جاپای پائولو مالدینی، اسطوره میلان بگذارد. مالدینی در مورد وی گفته است که سبک بازی در روسونری را دارد.

این بازیکن ۲۰ ساله که به عنوان مدافع کناری استفاده می‌‌شود از جوانان میلان بالا آمده است و آرزوی خود را ادامه راه پائولو مالدینی می‌‌گوید و مانند وی فقط می‌‌خواهد در میلان بازی کند.

مالدینی در مصاحبه با کانال میلان گفت:

من دوست دارم بازی ماتیا را ببینم. من نحوه بازی وی را زمانی‌ که در گوشه‌ها نفوذ می‌‌کند و همچنین توانایی بازی در هر دو جناح چپ و راست را می‌‌ستایم.

او استایل بازی میلان را دارد و بهترین مکان برای او میلان است. او باید از نظر فیزیک بدنی پیشرفت کند البته زمانی‌ که من نیز در هم‌سن او بودم فیزیک مناسب بدنی را نداشتم.

من فکر می‌‌کنم ماتیا باید در یک جنبه از بازی خود پیشرفت کند. او بازیکن بسیار مودبی می‌‌باشد که از نکات مثبت این بازیکن می‌‌باشد. اما او باید در بازی غریزه کشندگی حریف را داشته باشد. البته منظورم غریزه کشندگی در بحث فوتبال است.

12. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

امیدوارم بالوتلی به بازی جمعه برسه. من داشتم به این فکر میکردم که به مونتولیو, آمبروزینی
    الشاراوی (آخرش نفمیدیم فارسی چطور نوشته میشه ) بواتنگ و پاتزو استراحت بدیم , فکر کنم دیگه کسی نموند
    برای جمعه

14. 2 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته خبر خوبی امروز منتشر شده مبنی بر این که بالوتلی در تمرینات امروز به همراه بقیه بازیکنان کار کرده.
    مثل این که به بازی با جنوا میرسه . کونستانت هم مصدومیتش برطرف شده مثل این که و اون هم به احتمال زیاد به بازی میرسه .
    پاتزو و بواتنگ باید استراحت کنن تا برای بازی مقابل بارسا اماده باش .
    ولی برای الشاراوی جانشین مناسبی نداریم متاسفانه

16. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جنوا - میلان؛ یک فستیوال ورزشی علی‌رغم تاریخ غم‌انگیز

دیدار جنوا و میلان از هفته بیست و هشتم رقابت‌های سری‌آ علی‌رغم تاریخ‌چه غم‌انگیز این رقابت بدون حضور ماموران امنیتی اضافی و به میزبانی جنوا برگزار خواهد شد.

نگرانی‌های بسیاری از جهت برگزاری دیدار میان جنوا و میلان در ماراسی که قرار است در روز جمعه برگزار شود وجود داشت. به همین جهت، پیش از برگزاری این دیدار، جلسه‌ای میان مسئولان پلیس شهر جنوا، مسئولان فوتبالی شهر، و همچنین مسئولان امنیتی ورزشگاه برگزار شد.

در نهایت، تصمیم بر این شد که این دیدار روز جمعه و راس ساعت 23:15 (به وقت ایران) و بدون حضور ماموران امنیتی اضافی برگزار شود. بنابراین، هواداران دو تیم به راحتی و بدون نگرانی قادر خواهند بود که برای تماشای این دیدار راهی استادیوم شوند.

مارکو دوریا، شهردار جنوا، در همین زمینه اعلام کرد: ما می‌خواهیم که این دیدار یک فستیوال ورشی باشد.

همواره نگرانی‌هایی به جهت برخورد هواداران افراطی این دو باشگاه وجود داشته است، اما این برخوردها از ژانویه 1995 و زمانی که وینچنزو کلودیو اسپانیولو، هوادار جنوا، در خارج از استادیوم لوئیجی فراریس به کام مرگ رفت بسیار شدت گرفت.

هواداران تیم میهمان تنها در سال 2010 این اجازه را داشتند که در سکوهای استادیوم جنوا حضور داشته باشند و مشغول به هواداری از تیم محبوب خود باشند، اما در فصل گذشته نیز زمانی که هواداران جنوا تلاش در حمله به هواداران میلان را داشتند با سرکوب پلیس امنیتی در خارج از استادیوم مواجه شدند.

پاتزینی را به کاسانو ترجیح می‌دهم

آریگو ساکی معتقد است که میلان در معاوضه آنتونینو کاسانو و جامپائولو پاتزینی عمل‌کرد بهتری داشته و از این معاوضه سود برده است.

در تابستان 2012، دو هم‌تیمی سابق در سمپدوریا، آنتونیو کاسانو و جامپائولو پاتزینی، مقصد خود را به سمت تیم‌های مقابل شهر میلان ترک کردند. پاتزینی از اینتر راهی میلان، و کاسانو نیز از میلان راهی اینتر شد.

سرمربی سابق روسونری و آتزوری در این مورد گفت: کاسانو یک استعداد بزرگ است، اما به هیچ عنوان قابل اطمینان نیست. پاتزینی از استعداد کمتری برخوردار است، اما مطمئناَ بسیار بیشتر می‌توان به وی اتکا کرد.

من همواره به اصول اخلاقی و رفتاری در تیم اعتقاد داشته‌ام. و همیشه سعی کرده‌ام که در درجه اول بازیکنانی را انتخاب کنم که اصول حرفه‌ای‌گری را رعایت کنند، و همچنین، همیشه از انگیزه بالایی برخوردار بوده باشند.

کاسانو یک پسر دوست‌داشتی‌ست، اما گاهی اوقات کنترل خود را از دست می‌دهد. امیدوارم دیگر از این کارها انجام ندهد.

این سخنان ساکی در حالی عنوان شد که در نشریات ایتالیایی عنوان شده بود که بعد از بروز دعوا میان آندره‌آ استراماچونی و آنتونیو کاسانو در رختکن اینتر، وی از لیست اینتر حذف شده بود.

18. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پولی‌ طرفدار میلان در مقابل بارسلونا

آندره‌ا پولی، هافبک سابق اینتر که در تابستان و ژانویه زیر نظر یوونتوس بود عنوان کرد که از بچگی‌ طرفدار میلان بوده است.

من از زمانی‌ که یادم می‌‌آید هوادار میلان بوده ام. من در بازی هفته آینده مانند همیشه از میلان حمایت خواهم کرد. آنها برای اولین بار تنها تیمی بودند که بارسلونا را به معنای واقعی‌ به زانو در آوردند.

امیدوارم که میلان به خاطر هواداران و مردم ایتالیا به دور بعدی بازیها صعود کند.

این هافبک ۲۳ ساله از اینتر به سمپدوریا بازگشت. در پایان فصل طبق توافق صورت گرفته با اینتر می‌‌بایستی این هافبک را که به صورت قرضی در اختیار داشت، را به خدمت گرفت ولی‌ به تعهد خود وفادار نمانند.

من در انتهای فصل قبل دچار مصدومیت شدم که به خاطر آن دو ماه قادر به بازی کردن نبودم.

به هر نحوی این یک تجربه مثبتی بود حتی با وجود اینکه من در اینتر ماندنی نشدم. از بازگشت به جنوا راضی‌ هستم. از تابستان سال آینده خبر ندارم و از بودن در این شهر بندری خوشحال هستم.

بالوتلی آماده نیست

ماسیمیلیانو آلگری اعلام می‌کند که وی از ماریو بالوتلی در دیدار مقابل جنوا به طور ثابت استفاده نخواهد کرد.

بعد از بروز مشکل مصدومیت برای مهاجم تازه‌به‌خدمت‌گرفته‌شده روسونری، وی در تمرینات هفته جاری میلان شرکت کرد. اما به نظر می‌رسد آلگری تمایل ندارد تا از وی در دیدار جمعه شب مقابل جنوا استفاده کند.

آلگری در کنفرانس خبری پیش از دیدار مقابل جنوا از هفته بیست و هشتم رقابت‌های سری‌آ گفت: بالوتلی در حدود 8 روز تمرین نکرده است. او تنها از روز گذشته به تمرینات گروه اضافه شده است. ماریو توانایی حضور 90 دقیقه‌ای را ندارد.

اما من گزینه‌های متعددی برای خط حمله در اختیار دارم. پاتزینی از آمادگی خوبی برخوردار است، نیانگ می‌تواند در آن پست حضور داشته باشد، و بوژان نیز در لیست حضور خواهد داشت. این امکان وجود دارد که پاتزینی و بالوتلی در آینده هر دو در ترکیب حضور داشته باشند.

میلان بعد از دیدار مقابل جنوا باید به اسپانیا سفر کند تا در چهارچوب دور برگشت مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف بارسلونا برود. اما آلگری تمرکز خود را به دیدار مقابل جنوا معطوف کرده است: امیدواریم که بتوانیم به روند خوب خود در لیگ قهرمانان اروپا ادامه دهیم، جایی که هر اتفاقی ممکن است رخ دهد، همانگونه که در دیدار منچستریونایتد و رئال‌مادرید دیدیم.

اما اگر در روند رو به رشد ما اتفاقی منفی رخ دهد، این مایه سرخوردگی ما نخواهد بود، و سعی خواهیم کرد که بتوانیم رده سومی لیگ را از آن خود کنیم. اگر بخواهم صادق باشم، هرچه کمتر در مورد بارسلونا فکر کنیم این بیشتر به نفع ما خواهد بود. رقابت بر سر کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا تا روز آخر ادامه خواهد داشت.

میلان در هفته‌های اخیر عملکرد بسیار خوبی داشته، تا جایی که عده‌ای معتقدند آنها هنوز هم می‌توانند بر سر کسب قهرمانی کالچو بجنگند: فکر نمی‌کنم یوونتوس در دیدارهای باقیمانده یازده امتیاز از دست دهد. ما همچنین ناپولی را پیش رو داریم که حتی به مقام دومی راضی نیست و قهرمانی اسکودتو را می‌خواهد.

یووه برنده لیگ خواهد بود، چرا که آنها فصل فوق‌العاده‌ای را پشت سر گذاشته‌اند. آنتونیو کونته می‌داند که به احتمال 99.99 درصد اسکودتو از آن او خواهد بود.

از آلگری همچنین در مورد معاوضع آنتونیو کاسانو و جامپائولو پاتزینی سئوال شد: این معاوضه به انجام رسید چرا که ما به یک مهاجم نوک نیاز داشتیم، و کاسانو نیز تمایل به ترک میلان داشت. در مدت یک سال و نیم حضور در میلان، کاسانو رفتار مناسبی از خود نشان داد.
    او برای کسب اسکودتو 2011 بازیکن مهمی بود، و همچین برای سه ماه بعد و تا قبل از بروز مشکل قبلی برای ما بسیار موثر بازی کرد.

قرارداد آلگری با میلان تا سال 2014 اعتبار خواهد داشت، از وی همچنین در مورد آینده‌اش در میلان پرسیده شد: تمدید قرارداد من با میلان اکنون در اولویت قرار ندارد.

لیست بازیکنان دعوت شده برای دیدار مقابل جنوا :

دروزاه بان : آبیاتی - آملیا - گابریل

مدافع : مکسس - زاپاتا - دی شیلیو - کونستانت - یپس - آباته - زاکاردو

هافبک : مونتولیوو - بواتنگ - نوچرینو - فلامینی - آمبروزینی - ترائوره - مونتاری

مهاجم : الشاراوی - بالوتلی - پاتزینی - روبینیو - بویان - نیانگ

20. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •