در ادامه حرفهای بهزاد اضافه کنم که به قول آدیداس Impossible is nothing
دیروز یک نقل قول از کونته خوندم که گویا گفته بود "در نهایت میلان خواهد بود که یونتوس برای اسکودتو به چالش خواهد کشید" شاید خیلی سخت
به نظر بیاد ولی با توجه به بازیهای باقی مونده تا آخر فصل برای سه تیم اول فکر میکنم در انتهای فصل بتونیم خودمون به یوه برسونیم ولی فقط در صورتی
که بتونیم تک تک امتیازات بدست بیاریم. البته بازم میگم خیلی خیلی سخته ولی غیر ممکن نیست.
در مورد cl هم همونطور که بهزاد گفت شرایطش همیشه متفاوت بوده, در مورد این تورنومنت ها بنظرم تیمی موفق تر خواهد بود که در طول مسابقات پیشرفت
کنه و به اوج خودش نزدیک بشه میشه بعنوان مثال از ایتالیا 2006 و یورو 2012 و حتی چلسی سال گذشته اسم برد که شروع خوبی نداشتن ولی با جلو رفتن مسابقات
رفته رفته بهتر و بهتر شدن و در نقطه ای که باید در اوج خودشون قرار داشتن و به موفقیت رسیدن. میشه تا حدودی دید که این مسئله در مورد میلان هم صدق میکنه.
واقعا میلان چند ماه پیش با این میلان قابل مقایسه نیست., یادمه 3 -4 ماه پیش یک بازی از میلان دیدم که همه بازیکنها سردرگم بودند و با زدن زیر توپ و بازی مستقیم
بی هدف می خواستن خودشون به دروازه برسونن, روی هر حمله حریف چهار ستون خط دفاعی می لرزید ولی الان کاملا با برنامه و حساب شده بازی میکنن. معلومه که تک تک بازیکنها
به حرفهای آلگری گوش میدن. نکته دیگه پیشرفت یکسری بازیکنهامون هست که شاید تا حدودی بدونم علتش چیه

به عنوان مثال پیشرفت اباته غیرقابل انکاره, نفوذها, سانترها حرکات ترکیبیش و البته دفاع کردنش خیلی بهتر شده و مضافا اینکه به محوطه جریمه نفوذ میکنه و شوت به سمت دروازه هم میزنه
(گل اول به لاتزیو) و فکر میکنم این پیشرفت بخاطر وجود دی سیلیو اتفاق افتاده, رقابت همیشه باعث بهبود دوتا بازیکن میشه و وقتی آباته می بینه رقیب برای پستش وجود داره صد در صد
سعی میکنه بهتر و بهتر بشه. میشه گفت در خیلی از پست ها الان این وضعیت وجود داره و رقابت برای رسیدن به لاین آپ بالا گرفته و با توجه به اینکه آلگری لاین آپ تیم رو فقط با توجه تمرینات
تیم در طول هفته می چینه و بهترین بازیکنان تمرینات رو انتخاب میکنه میشه تصور کرد که شرایط تمرینی بازیکنان چطور میتونه باشه.
بازی برگشت در نیو کمپ میتونه نقطه عطف میلان در این فصل باشه, اگه بتونیم از سد بارسا بگذریم میتونیم ادعا قهرمانی اروپا هم کنیم, چرا که نه ؟!!

اما کاره فوق العلاده سختی پیش رو داریم, بارسا قرار نیست بهمین راحتی اجازه بده از نیو کمپ جان سالم بدر ببریم مطمئنم همونطور که میلان با دندان از دو گلش
دفاع خواهد کرد, بارسا هم تا آخرین نفس حمله میکنه تا انتقامش بگیره و به مرحله بعد بره.
بهرحال, آلگری تا همینجای فصل کاری که در لیگ و cl انجام داده چیزی از معجزه کم نداشته و به عنوان یک طرفدار میلان بدون توجه به هر نتیجه ای که در برابر بارسا کسب
خواهیم کرد از این تیم میلان بسیار خوشحالم و بهش افتخار میکنم.