تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 60 اولاول ... 84854555657585960 آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 591

نام تاپيک: [اختصاصی کاربران] موضوعات (مناظر، طبیعت، نجومی، هوایی، آسمان و حیات وحش)

پروفشنال mehr film's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام جناب محمد عزیز
    البته باید اضافه کنم در مورد اون ناراحتی که صورت گرفت و شما هم شاهدش بودید نظارتی صورت نگرفت
    اونجا من عکس ها رو شروع به نقد کرده بودم اما دوستانی که تازه کار بودن به جای اینکه بیان از تجربه دوستان دیگه یاد بگیرن اومدن و نظر غیر کارشناسی دادن و من هم نمی تونم دروغ بگم واقعا ناراحت شدم
    البته بیشتر ناراحتی من از مدیران محترم این بخش بود که در مقابل اون دوست عزیز توضیح کارشناسی نخواستن و جالب اینکه خودشون به عنوان مدیر اومدن زیر نظر غیرکارشناسانه اون دوست محترم تشکر زدن. یعنی این یک توهین غیرمستقیم به من بود که شما بعد از این همه فعالیت عکاسی هیچی نمی فهمی
    حالا شما انتظار دارین من و سایر دوستان با چه انگیزه ای بیایم فعالیت کنیم
    من در حد تجربه خودم میومدم و نقد مینوشتم و یا عکس قرار میدادم و هدف بیشتر اشتراک تجربیات بود

بله شما کاملا درست میفرمایین الان بیش از 60 درصد عکس ها اسنپ شات هستش و این واقعا خوب نیست

به طور کلی باید شرایطی فراهم بشه که حرفه ای ها بیان و با فعالیتشون باعث پیشرفت بقیه بشن نه اینکه باعث فراری دادن بضاعت کم هم بشیم

من از هر چیزی اطلاعاتی نداشته باشم یا اینکه مطمئن نباشم بیان نمی کنم ولی شما شاهد بودین که در مقابل اون عمل غیر کارشناسی کاربر مزبور یک مدیر هم اظهار نظر نکرد و متاسفانه به همین دلیل بود که دست و پای امثال بنده نیز برای ادامه فعالیت بسته شد

در این مدت از دوستانی چون شما عکس های بسیار خوبی دیدم و نیز نقدهای بسیار خوبی
    این عکس رو هم به خاطر تشکر از مطلب به جا و بسیار خوبتون از من پذیرا باشید
    موفق باشید

بله درسته .. تا بوده و بوده در همچین فضاهایی دلخوری و سوء تفاهم و ناراحتی بوده ....

اما بهترین کار این هست که تا جایی با هم بحث کنیم که زبان هم دیگه رو بفهمیم .. و سعی کنیم با عکس هامون باهم بحث کنیم نه فقط با نوشتن متن ....
    به هر حال امیدوارم فعالیت شما و بقیه دوستان باز هم بیشتر بشه ....

و ممنون از لطف شما برای عکس اچ دی آر خوبتون....

ببخشید یه مقدار حجمش بالاست
    Last edited by mehr film; 12-02-2013 at 23:51.

2. 11 کاربر از mehr film بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه knight110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آکواریوم قشم

دوربین: Canon 960IS

ویرایش شده

دوستان برای عکاسی از آکواریوم چه پیشنهادی دارید؟ آیا کسی تجربه ای داره ؟

4. 5 کاربر از knight110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بله درسته .. تا بوده و بوده در همچین فضاهایی دلخوری و سوء تفاهم و ناراحتی بوده ....

اما بهترین کار این هست که تا جایی با هم بحث کنیم که زبان هم دیگه رو بفهمیم .. و سعی کنیم با عکس هامون باهم بحث کنیم نه فقط با نوشتن متن ....
    به هر حال امیدوارم فعالیت شما و بقیه دوستان باز هم بیشتر بشه ....

و ممنون از لطف شما برای عکس اچ دی آر خوبتون....

ببخشید یه مقدار حجمش بالاست

عکس قشنگیه.

آیا فضا واقعا مه آلود بوده یا خوتان ویرایش کردید؟ آگر ویرایش شده کمی در مورد این تکنیک توضیح دهید.

6. این کاربر از knight110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amateِur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

اقا سينا جان باز كه به قول دوستمون مهر فيلم اسنپ شات گذاشتيد. اخه عكاسي از آكواريموم كه جالب در نمياد دوست من
    Last edited by Amateِur; 13-02-2013 at 11:19.

8. 2 کاربر از Amateِur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اقا سينا جان باز كه به قول دوستمون مهر فيلم اسنپ پات گذاشتيد. اخه عكاسي از آكواريموم كه جالب در نمياد دوست من
    دوست خوبم بازهم شما گير داديد؟!!!!

هر اسمي كه ميخواهي روي اين عكس ها بگذاريد مشكلي نيست. اما قبلا از شماخواهش كردم كه نظرفني ارائه كنيد. اگر ناراحت نمي شويد اجازه دهيد اگر هم مواردي خارج از قاعده دراين فرام لود مي شود ناظر فرام تذكر لازم را بدهد. ازطرفي باتوجه به موضوع فرام اين عكس به عنوان snapshot تلقي نمي شود.
    اسنپ شات براي ثبت اتفاقات ساده خانوادگی مثل ‎تعطیلات،عروسی و غیره، گرفته می شوند.
    Last edited by knight110; 13-02-2013 at 10:48.

پروفشنال mehr film's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عکس قشنگیه.

آیا فضا واقعا مه آلود بوده یا خوتان ویرایش کردید؟ آگر ویرایش شده کمی در مورد این تکنیک توضیح دهید.
    مرسی ممنون ... نه فضا همینطور مه آلود بود

11. این کاربر از mehr film بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Amateِur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

دوست خوبم بازهم شما گير داديد؟!!!!

هر اسمي كه ميخواهي روي اين عكس ها بگذاريد مشكلي نيست. اما قبلا از شماخواهش كردم كه نظرفني ارائه كنيد. اگر ناراحت نمي شويد اجازه دهيد اگر هم مواردي خارج از قاعده دراين فرام لود مي شود ناظر فرام تذكر لازم را بدهد. ازطرفي باتوجه به موضوع فرام اين عكس به عنوان snapshot تلقي نمي شود.
    اسنپ شات براي ثبت اتفاقات ساده خانوادگی مثل ‎تعطیلات،عروسی و غیره، گرفته می شوند.
    زيبا ترين عكس ها هم كه قاعده و قانون عكس هارو رئايت نكرده باشند اسنپ شات تلقي ميشوند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

زيبا ترين عكس ها هم كه قاعده و قانون عكس هارو رئايت نكرده باشند اسنپ شات تلقي ميشوند
    آفرين. حالاشد.

خب حالا بگيد كه قاعده و قانوني كه دراين عكس هارعايت نشده كدام ها هستند و چطور بايد عمل مي كردم كه اين عكس ها حرفه اي تر گرفته مي شد.براي يادگيري بيشتر اگر هم نمونه هايي داريد لود كنيد. چند بار هم در پستهاي قبلي از كادربندي صحبت كرديد. درمورد كادربندي هم بيشتر برام توضيح بده. چه مواردي را بايد رعايت كنم تا عكسها كادري بندي مناسبي داشته باشن.لطفابرگرد به پستهاي قبلي و عكسهاي قبلي من و ايرادات و اشكالات را روي عكس ها مطرح كن.

قبلا هم كه گفتم كه من آماتورم و عكاسي يكي ا ز سرگرمي هامه چون به طبيعت و محيط اطرافم خيلي علاقه دارم و معمولا بادقت به آنها نگاه مي كنم.
    Last edited by knight110; 13-02-2013 at 11:49.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آب پیمایی ۲۲بهمن!

15. 6 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

17. 3 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •