سلام جناب محمد عزیز
البته باید اضافه کنم در مورد اون ناراحتی که صورت گرفت و شما هم شاهدش بودید نظارتی صورت نگرفت
اونجا من عکس ها رو شروع به نقد کرده بودم اما دوستانی که تازه کار بودن به جای اینکه بیان از تجربه دوستان دیگه یاد بگیرن اومدن و نظر غیر کارشناسی دادن و من هم نمی تونم دروغ بگم واقعا ناراحت شدم
البته بیشتر ناراحتی من از مدیران محترم این بخش بود که در مقابل اون دوست عزیز توضیح کارشناسی نخواستن و جالب اینکه خودشون به عنوان مدیر اومدن زیر نظر غیرکارشناسانه اون دوست محترم تشکر زدن. یعنی این یک توهین غیرمستقیم به من بود که شما بعد از این همه فعالیت عکاسی هیچی نمی فهمی
حالا شما انتظار دارین من و سایر دوستان با چه انگیزه ای بیایم فعالیت کنیم
من در حد تجربه خودم میومدم و نقد مینوشتم و یا عکس قرار میدادم و هدف بیشتر اشتراک تجربیات بود
بله شما کاملا درست میفرمایین الان بیش از 60 درصد عکس ها اسنپ شات هستش و این واقعا خوب نیست
به طور کلی باید شرایطی فراهم بشه که حرفه ای ها بیان و با فعالیتشون باعث پیشرفت بقیه بشن نه اینکه باعث فراری دادن بضاعت کم هم بشیم
من از هر چیزی اطلاعاتی نداشته باشم یا اینکه مطمئن نباشم بیان نمی کنم ولی شما شاهد بودین که در مقابل اون عمل غیر کارشناسی کاربر مزبور یک مدیر هم اظهار نظر نکرد و متاسفانه به همین دلیل بود که دست و پای امثال بنده نیز برای ادامه فعالیت بسته شد
در این مدت از دوستانی چون شما عکس های بسیار خوبی دیدم و نیز نقدهای بسیار خوبی
این عکس رو هم به خاطر تشکر از مطلب به جا و بسیار خوبتون از من پذیرا باشید
موفق باشید