بله که میشه قبول شد . شما کلا همه دندون پزشکی ها رو به ترتیب علاقه مرتب کنین توی انتخاب رشته. حتی شهید بهشتی و تهران رو هم بزارین ( تیریه تو تاریکی میندازی دیگه) . دانشگاه هایی مثل شیراز و تبریز و هم حتما بزنین.
بله که میشه قبول شد . شما کلا همه دندون پزشکی ها رو به ترتیب علاقه مرتب کنین توی انتخاب رشته. حتی شهید بهشتی و تهران رو هم بزارین ( تیریه تو تاریکی میندازی دیگه) . دانشگاه هایی مثل شیراز و تبریز و هم حتما بزنین.
دوستان ممنون از راهنماییتون ولی سردرگمیم هنوزم ادامه داره . به نظر شما بیام این کارو بکنم:
از انتخاب اول تا 7 رشته های نرم افزار و آی تی دانشگاه های اصفهان شیراز و تهران رو بزنم (پر رو هستم دیگه) بعد به ترتیب اینجوری انتخاب کنم . نرم افزار یزد . نرم افزار کاشان . نرم افزار بوعلی. آی تی صنعتی همدان . آی تی سمنان . نرم افزار سمنان . نرم افزار زنجان و آی تی غیر انتفاعی شیخ بهایی . اینا راهشون به اصفهان نزدیکتر از بقیه جاهاس و پارسال هم کمتر از ده هزار گرفتن (به غیر از شیخ بهایی) اینجوری یه جورایی همه چیزو به دست قسمت سپردم . ولی هنوزم نتونستم بفهمم ارزشش رو داره یا نه
سلام .
دوستان من یه سوالی دارشتم ممنون میشم جواب بدید .
تو مهندسی نرم افزار
بین خوارزمی تهران ( کرج ) و دانشگاه بین الملل قزوین شک دارم کدوم رو اول بزنم . من رتبم تو زیرگروه 1826 هست و احتمال تهران قبول نشدنم زیر 1 درصد هست ولی بخاطر احتیاط این 2 تا رو هم میخوام ته انتخاب رشتم بزنم .
ولی نمیدونم کدوم رو زودتر بزنم .
ممنون میشم از جهت های مختلف به من کمک کنید ( سطح دانشگاه - از لحاظ راه - و کلا از لحاظ این که کدوم رو اول بزنم و ... )
خونه ی ما سمت تهرانپارس هست .
خیلی خیلی ممنون
در مورد تغییر رشته یا دو رشته ای کردن، دانشگاه صنعتی امیرکبیر شهرت داره. چون تعداد زیادی از دانشجویان اینکارو میکنن ( معمولا دو رشته ای ) - ولی با این امید انتخاب رشته نکنید!
اتفاقا دو روز قبل از استادمون پرسیدم ( خودش بنیانگذار تحصیل دو رشته همزمان در دانشگاه امیرکبیره ) که شرایطش چیه. فقط حرفش معدل بود. فکر کنم هم همین باشه ( البته شاید از قوانین جدید مطلع نباشه ) چون تعداد زیادی دو رشته ای میکنن. البته بین رشته ها متفاوته و رشته های مختلف تیپ های خاصی هستند. تیپ 1 با معدل بالای 16 ( البته معدل ترم سه ترم از چهار ترم اول - برای ورودی های ممتاز کنکور دو ترم از چهار ترم اول ) میتونه به رشته های تیپ خودش و تیپ های دیگه بره. رشته های تیپ دو باید معدل بالای 17 داشته باشن ( معدل ترم و سه ترم از چهار ترم اول ) اگه بخوان بیان رشته های تیپ یک. کلا چنین قوانینی هست . دقیقا رشته های مختلف رو نمیدونم کدوم تیپ هستن، ولی میدونم برق، مکانیک و مهندسی پزشکی گرایش بیوالکتریک تیپ 1 هستن. شاید رشته های عمران و ... هم تیپ یک باشن، من اطلاعاتی ندارم.
جو درس خونی، ترم یک چندان زیاد نیست، چون تازه از شر یا خیر کنکور راحت شدن، ولی وقتی ترم یک دیدن معدلا پایینه، ترم دو واقعا جو درسخونی با ترم یک متفاوت میشه ( مخصوصا به خاطر دو رشته ای یا ارشد مستقیم ). البته نه خرخونی.
جو علمی هم بد نیست، اگه بخوام آماری بگم ( چون من خودم اول راهم خیلی اطلاع ندارم ) رتبه اول ارتباط صنعت با دانشگاه در کشور و همچنین رتبه اول تحقیقات در بین دانشگاههای فنی مهندسی کشور ( در چندین دوره ) رو داره. ( البته خب اینا بیشتر برا ارشد و دکتراست )
یه جو دیگه هم داریم اونم اینکه جو دانشجویان واقعا باید بگم صمیمیه. شاید به خاطر فضای محدود دانشگاه یا خوابگاههای متعدد که باعث میشه ورودی هر سال تو یه خوابگاه باشن ( خوابگاهها معمولا به دانشگاه نزدیکن پس همش پیاده روی میکنید و کلی هیکلتون میاد رو فرم)
برای اینکه نخوام چند بار توضیح بدم، همه رو تو یه تاپیک جمع کردم، اونجا هر سوالی داشتید بپرسید تا بقیه دوستان این تاپیک بتونن جواب سوالاشون رو راحتتر پیدا کنن.
تاپیک معرفی دانشگاه امیرکبیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما ...
به نظرم انتخاب دانشگاهتون خوب بوده. حداقل کسی ندیدم پشیمون شده باشه. هر چی فکر میکنی، فقط کاری کن فردا روز پشیمون نشی، گرچه به نظرم حساسیتش اینقدر نیست که پشیمونی داشته باشه ( هر کدوم که انتخاب کنی ). آدم میتونه دانشگاه آزاد باشه و موفقترین هم باشه. موفقیت به تلاش خودت بستگی داره .
Last edited by vahid-p; 10-08-2012 at 14:33.
اگه تو بوم این استان ها باشی میتونم بگم بالای 90 درصد که قبولی. البته به رتبه زیر گروهت هم بستگی داره. نه اینکه با زمین شناسی رتبت اینجوری شده باشه.
موفق باشی
آقا کسی نبود؟
با سلام...من توي يه دو راهي موندم...
من رشته برق و نرم افزار رو به يك اندازه دوست دارم و "به طور قطع برق دانشگاه صنعتي اصفهان" و "نرم افزار اميركبير" قبول ميشم مي خوام ببينم كه به نظر شما خوندن نرم افزار در دانشگاه امير كبير بهتره و اينده داره يا خوندن برق در صنعتي اصفهان(دوباره تاكيد ميكنم كه به هر دورشته به يك اندازه علاقه دارم و مشكلي از نظر جا براي تهران و اصفهان ندارم)؟؟؟؟؟در ضمن من از چند نفر دانشجوي صنعتي اصفهان شنيدم كه از دانشگاهشون راضي نيستن كسي ميدونه چرا؟
اگه ساکن اصفهانی که شک نکن خود اصفهان، ترم دوم اونقدرها مهم نیست که، هم این که تو شهر خودتی هم اینکه سطح دانشگاه خیلی بالاتره نسبت به اونا
تو صفحات قبل توضیح دادم در مورد دانگشاه صنعتی اصفهان، یه نگاه بنداز.
ولی واقعن تو رشته ی برق خیلی دانشگاه فوق العاده ای هست صنعتی، این رو از روی خروجیاش تو کنور ارشد میشه فهمید، دانشکده و هییت علمی قوی هم داره، ولی خب اول باید ببینی کدوم رشته رو میخوای، علاقه به جای خود، آینده و بازارکارش رو هم بررسی کن، ببین میخوای تا کجا ادامه بدی و خیلی چیزای دیگه، پارسال تا 1600 هم برق صنعتی قبول شدن
خب دندونپزشکی اصفهان قبول نمیشم.ولی تو اون شهرها دندونپزشکی قبول میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)