تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 281 اولاول ... 84854555657585960616268108158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 2804

نام تاپيک: ✔ انتخاب رشته ی کنکوری های 91 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام با رتبه 260 منطقه 3 (خانم) میشه دندونپزشکی اصفهان یا مشهد قبول شد؟ اگه دانشگاه دیگه ای هم میشه بگین
    بله که میشه قبول شد . شما کلا همه دندون پزشکی ها رو به ترتیب علاقه مرتب کنین توی انتخاب رشته. حتی شهید بهشتی و تهران رو هم بزارین ( تیریه تو تاریکی میندازی دیگه ) . دانشگاه هایی مثل شیراز و تبریز و هم حتما بزنین.

داره خودمونی میشه wwwatiw's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

دوستان من دیگه واقعا گیج شدم نمیدونم دولتی ارزشش رو داره که به خاطرش پاشم از اصفهان برم ارومیه برای رشته آی تی یا نه . خیـــــــــلی اعصابم خورده . چون تنها جایی که احتمال بالای 90 درصد میتونم قبول بشم ارومیه است . من چی کار کنم؟؟؟؟؟ برم غیر انتفاعی شهر خودمون؟؟؟؟ رتبم هم ده هزار سهمیه 1 شده
    دوستان ممنون از راهنماییتون ولی سردرگمیم هنوزم ادامه داره . به نظر شما بیام این کارو بکنم:
    از انتخاب اول تا 7 رشته های نرم افزار و آی تی دانشگاه های اصفهان شیراز و تهران رو بزنم (پر رو هستم دیگه) بعد به ترتیب اینجوری انتخاب کنم . نرم افزار یزد . نرم افزار کاشان . نرم افزار بوعلی. آی تی صنعتی همدان . آی تی سمنان . نرم افزار سمنان . نرم افزار زنجان و آی تی غیر انتفاعی شیخ بهایی . اینا راهشون به اصفهان نزدیکتر از بقیه جاهاس و پارسال هم کمتر از ده هزار گرفتن (به غیر از شیخ بهایی) اینجوری یه جورایی همه چیزو به دست قسمت سپردم . ولی هنوزم نتونستم بفهمم ارزشش رو داره یا نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه morix_001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .
    دوستان من یه سوالی دارشتم ممنون میشم جواب بدید .
    تو مهندسی نرم افزار
    بین خوارزمی تهران ( کرج ) و دانشگاه بین الملل قزوین شک دارم کدوم رو اول بزنم . من رتبم تو زیرگروه 1826 هست و احتمال تهران قبول نشدنم زیر 1 درصد هست ولی بخاطر احتیاط این 2 تا رو هم میخوام ته انتخاب رشتم بزنم .
    ولی نمیدونم کدوم رو زودتر بزنم .
    ممنون میشم از جهت های مختلف به من کمک کنید ( سطح دانشگاه - از لحاظ راه - و کلا از لحاظ این که کدوم رو اول بزنم و ... )
    خونه ی ما سمت تهرانپارس هست .

خیلی خیلی ممنون

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

درسته انتخاب رشته کردم ولی فک کنم اجازه یک بار ویرایش هم داشته باشم .درسته ؟
    اول تهران زدم البته به احتمال زیاد با این رتبه تهران قبول نشم احتمالا جای تهران و امیر کبیرو عوض کنم یه حسی بهم میگه امیر کبیر بهتره برای من
    شما هم باز اگه چیزی به ذهنت رسید ممنون میشم بگی
    شما که امیر کبیری هستی از قوانین تغییر رشته اطلاع داری ؟چون من چیزی تو سایتش پیدا نکردم. ملاک فقط معدله یا رتبه هم هست؟
    در مورد تغییر رشته یا دو رشته ای کردن، دانشگاه صنعتی امیرکبیر شهرت داره. چون تعداد زیادی از دانشجویان اینکارو میکنن ( معمولا دو رشته ای ) - ولی با این امید انتخاب رشته نکنید!
    اتفاقا دو روز قبل از استادمون پرسیدم ( خودش بنیانگذار تحصیل دو رشته همزمان در دانشگاه امیرکبیره ) که شرایطش چیه. فقط حرفش معدل بود. فکر کنم هم همین باشه ( البته شاید از قوانین جدید مطلع نباشه ) چون تعداد زیادی دو رشته ای میکنن. البته بین رشته ها متفاوته و رشته های مختلف تیپ های خاصی هستند. تیپ 1 با معدل بالای 16 ( البته معدل ترم سه ترم از چهار ترم اول - برای ورودی های ممتاز کنکور دو ترم از چهار ترم اول ) میتونه به رشته های تیپ خودش و تیپ های دیگه بره. رشته های تیپ دو باید معدل بالای 17 داشته باشن ( معدل ترم و سه ترم از چهار ترم اول ) اگه بخوان بیان رشته های تیپ یک. کلا چنین قوانینی هست . دقیقا رشته های مختلف رو نمیدونم کدوم تیپ هستن، ولی میدونم برق، مکانیک و مهندسی پزشکی گرایش بیوالکتریک تیپ 1 هستن. شاید رشته های عمران و ... هم تیپ یک باشن، من اطلاعاتی ندارم.

جو درس خونی، ترم یک چندان زیاد نیست، چون تازه از شر یا خیر کنکور راحت شدن، ولی وقتی ترم یک دیدن معدلا پایینه، ترم دو واقعا جو درسخونی با ترم یک متفاوت میشه ( مخصوصا به خاطر دو رشته ای یا ارشد مستقیم ). البته نه خرخونی.
    جو علمی هم بد نیست، اگه بخوام آماری بگم ( چون من خودم اول راهم خیلی اطلاع ندارم ) رتبه اول ارتباط صنعت با دانشگاه در کشور و همچنین رتبه اول تحقیقات در بین دانشگاههای فنی مهندسی کشور ( در چندین دوره ) رو داره. ( البته خب اینا بیشتر برا ارشد و دکتراست )
    یه جو دیگه هم داریم اونم اینکه جو دانشجویان واقعا باید بگم صمیمیه. شاید به خاطر فضای محدود دانشگاه یا خوابگاههای متعدد که باعث میشه ورودی هر سال تو یه خوابگاه باشن ( خوابگاهها معمولا به دانشگاه نزدیکن پس همش پیاده روی میکنید و کلی هیکلتون میاد رو فرم )
    برای اینکه نخوام چند بار توضیح بدم، همه رو تو یه تاپیک جمع کردم، اونجا هر سوالی داشتید بپرسید تا بقیه دوستان این تاپیک بتونن جواب سوالاشون رو راحتتر پیدا کنن.
    تاپیک معرفی دانشگاه امیرکبیر :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما ...
    به نظرم انتخاب دانشگاهتون خوب بوده. حداقل کسی ندیدم پشیمون شده باشه. هر چی فکر میکنی، فقط کاری کن فردا روز پشیمون نشی، گرچه به نظرم حساسیتش اینقدر نیست که پشیمونی داشته باشه ( هر کدوم که انتخاب کنی ). آدم میتونه دانشگاه آزاد باشه و موفقترین هم باشه. موفقیت به تلاش خودت بستگی داره .
    Last edited by vahid-p; 10-08-2012 at 14:33.

5. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

سلام
    با رتبه 260 منطقه 3 (خانم) میشه دندونپزشکی اصفهان یا مشهد قبول شد؟
    اگه دانشگاه دیگه ای هم میشه بگین
    اگه تو بوم این استان ها باشی میتونم بگم بالای 90 درصد که قبولی. البته به رتبه زیر گروهت هم بستگی داره. نه اینکه با زمین شناسی رتبت اینجوری شده باشه.
    موفق باشی

داره خودمونی میشه ahp4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    کسی از وضعیت دندانپزشکی یزد و همدان و اهواز خبر داره؟
    یعنی به خاطر سطح پایین این دانشگاهها مشکلی برای کار پیش نمیاد؟و اینکه کدومشون بهتره از لحاظ بازار کار؟
    من الان شدیدا بین پزشکی اصفهان ترم دوم و دندانپزشکی یزد و همدان و اهواز گیر کردم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    آقا کسی نبود؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

با سلام...من توي يه دو راهي موندم...
    من رشته برق و نرم افزار رو به يك اندازه دوست دارم و "به طور قطع برق دانشگاه صنعتي اصفهان" و "نرم افزار اميركبير" قبول ميشم مي خوام ببينم كه به نظر شما خوندن نرم افزار در دانشگاه امير كبير بهتره و اينده داره يا خوندن برق در صنعتي اصفهان(دوباره تاكيد ميكنم كه به هر دورشته به يك اندازه علاقه دارم و مشكلي از نظر جا براي تهران و اصفهان ندارم)؟؟؟؟؟در ضمن من از چند نفر دانشجوي صنعتي اصفهان شنيدم كه از دانشگاهشون راضي نيستن كسي ميدونه چرا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

اگه ساکن اصفهانی که شک نکن خود اصفهان، ترم دوم اونقدرها مهم نیست که، هم این که تو شهر خودتی هم اینکه سطح دانشگاه خیلی بالاتره نسبت به اونا

10. این کاربر از gomnam23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

با سلام...من توي يه دو راهي موندم...
    من رشته برق و نرم افزار رو به يك اندازه دوست دارم و "به طور قطع برق دانشگاه صنعتي اصفهان" و "نرم افزار اميركبير" قبول ميشم مي خوام ببينم كه به نظر شما خوندن نرم افزار در دانشگاه امير كبير بهتره و اينده داره يا خوندن برق در صنعتي اصفهان(دوباره تاكيد ميكنم كه به هر دورشته به يك اندازه علاقه دارم و مشكلي از نظر جا براي تهران و اصفهان ندارم)؟؟؟؟؟در ضمن من از چند نفر دانشجوي صنعتي اصفهان شنيدم كه از دانشگاهشون راضي نيستن كسي ميدونه چرا؟
    تو صفحات قبل توضیح دادم در مورد دانگشاه صنعتی اصفهان، یه نگاه بنداز.
    ولی واقعن تو رشته ی برق خیلی دانشگاه فوق العاده ای هست صنعتی، این رو از روی خروجیاش تو کنور ارشد میشه فهمید، دانشکده و هییت علمی قوی هم داره، ولی خب اول باید ببینی کدوم رشته رو میخوای، علاقه به جای خود، آینده و بازارکارش رو هم بررسی کن، ببین میخوای تا کجا ادامه بدی و خیلی چیزای دیگه، پارسال تا 1600 هم برق صنعتی قبول شدن

داره خودمونی میشه ahp4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگه ساکن اصفهانی که شک نکن خود اصفهان، ترم دوم اونقدرها مهم نیست که، هم این که تو شهر خودتی هم اینکه سطح دانشگاه خیلی بالاتره نسبت به اونا
    خب دندونپزشکی اصفهان قبول نمیشم.ولی تو اون شهرها دندونپزشکی قبول میشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •