دمت گرم داداش خیلی ممنون درست شد![]()
دمت گرم داداش خیلی ممنون درست شد![]()
یعنی هیچ کس این مشکل رو نداره ....
از بچه ها کسی نسخه pc رو بازی کرده؟
من دانلود کردم و کرک رو هم ریختم...داخل بازی هم میره ولی بعد از اینکه ترکیب رو درست کردم و می خوام وارد بازی بشم کرش می کنه و بیرون می یاد...
کسی این مشکل رو داشته یا نه؟
داره رو اعصاب راه میره...
ای باباراستی گل زذن توی این نسخه به اندازه 10 برابر سخت تر از نسخه قبل هست دفاع اصلا وا نمیده!
اگه اینطوری باشه که امثال من که با کیبرد بازی میکنن دیگه باید قید بازی رو بزنن چون اصولا با کیبرد نمیشه دریبل زد و باید با پاسکاری یه حرکتی زد
همین سخت گل زدن و راحت گل خوردن باعث شد که از فیفا 12 زده بشم
دوستان چرا تو Setting بازی نمیشخ resolution صفحه رو تغییر داد.من از 1366*768 میکنم و الان کناره های صفحه کاملا سیاهه!
یه هر حال ایشون هم نظزشون رو دادن ، نظرشون هم محترمه
اما در مورد اینکه گقتن بالاخره گاهی یا بیشتر موارد یا به هیچ عنوان ، دوستمون فکر کنم منظور من رو متوجه نشدن
تو فیقا 12 اگه مثلا روبینیو دنبال توپی بود که صاحبش مثلا یایا توره بود 100 % نمیتونست توپو بگیره
تو فیفا 13 ، 20 30 % امکان داره که این نبرد رو به هر دلیلی ( اشتباه یایا توره تحت فشار ، یا زیرکی روبینیو ) روبینیو ببره ...
همین![]()
نه پسرم انیمیشن های این حرکت کلا عوض شدن و کلا یه ریبوت اساسی در این تایپ انیمیشن ها داریم ( کلا تا حالا پستی دادی که یه اطلاع جدیدی از بازی ، ترجمه ای از خبر ها یا ... باشه ؟ تا جایی که یادمه فقط و فقط پالس های منفی دریافت کردیم از جانب شما ! )این تو فیفا 12 هم هست.
+
ارمین این باگ هایی که میگی تو نسخه PC تا حالا رویت نشده .البته این دست باگ ها کلا روتین هست تو نسخه دمو بخصوص که فیفا هیچ وفت اخرین نسخه در دست ساخت رو بیرون نمیده ( منظورم اینه مثلا اگه ساخت بازی زمان عرضه دمو پیشرفت 90 درصدی داشته ، نسخه دمو برای زمانی هست که پیشرفت 70 درصد بوده .)
+
ارمین خیالت راحت رونالدو اینجوری نمیدوه . ( تو تریلر بازی رئال چلسی رونالدو همون استیل سابق رو داشت .)
+
در سایت های خارجی بسیار اشاره شده به این مشکل تا حالا هم روش قطعی پیدا نشده ، اما بعضی ها با ریختن اریجین و ساختن اکانت مشکلشون حل شده .یعنی هیچ کس این مشکل رو نداره ....
از بچه ها کسی نسخه pc رو بازی کرده؟
من دانلود کردم و کرک رو هم ریختم...داخل بازی هم میره ولی بعد از اینکه ترکیب رو درست کردم و می خوام وارد بازی بشم کرش می کنه و بیرون می یاد...
کسی این مشکل رو داشته یا نه؟
داره رو اعصاب راه میره...
پ.ن : الا اینو دیدم ببین به کارت میاد .
- If you get the “APPCRASH” error select the fifaconfig.exe and FIFA 13 Demo.exe go to their Properties > Compatibility and select Win XP SP3 as compatibility mode.
- Try the next solution if the demo crashes before launching: Open C:/My Documents / FIFA 13 Demo / Right-Click on the files in the folder instance 0/ Properties/ Check read only. Thanks to [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for the tip!
ممنون از نقدت دوست عزیز اما بشخصه اصلا این تیکه بالا رو قبول ندارم . گیم پلی کلا عوض شده !گیم پلی بازی در یک کلام همان اسکلت خودش در Fifa 12 را حفظ کرده و تغییر زیادی نکرده است تنها کمی روان تر و ملموس تر شده است.عدم تغییر زیاد در این بخش قابل پیش بینی بود چون واقعا گیم پلی Fifa 12 نقص زیادی نداشت و مشکلش وجود چند باگ در این بخش بود که خوشبختانه به نظر می رسد در Fifa 13 برطرف شده است.به جز یک مورد باگ که در ادامه عرض میکنم.یک سری از مشکلات بسیار جزئی مربوط به گیم پلی نیز برطرف شده که از آن جمله می توان به ضرباتی که با گرفتن دکمه RB می زدیم و معمولا گل می شد اشاره کرد که اصلاح شده است.با این حال هر چه بیشتر بازی کرد بیشتر می توان در این زمینه اظهار نظر کرد اما تا بدین لحظه از دیشب تا حالا که دارم بازی می کنم باگی رو در این بخش ندیدم که حتی اگر باگی نیز وجود داشته باشد نمی توان زیاد ایرادی گرفت چون معمولا نسخه دموی بازیها پر از باگهای عجیب و غریب است و در نسخه نهایی برطرف می شود.تنها یک چیز منو ناراحت کرد اونم اینه که اون مشکلی که در Fifa 12 بود که دروازبان پاس می داد و مهاجم توپ رو می تونست راحت بگیره هنوز به خوبی برطرف نشده و راحت می تونید از این فرصت استفاده کنید و توپ رو از دروازبان بگیرید.این به نظرم یکی از باگها بود که برطرف نشده است.امید است این ایراد تا زمان نسخه نهایی به گوش مسئولین EA برسد!
+
این پاس دادن دروازه بان رو اسمشو مشکل نمیشه گذاشت( اسم بازی شبیه سازه و در بازی فوتبال محدودیتی در مورد حرکت بازیکنان هنگام شروع مجدد وجود نداره ) . ولی قبول دارم راه قشنگی برا گل زدن نیست ( البته این قضیه رو من از سال 2008 باهاش طرف بودم و الان دیگه برام عادت شده ضربات شروع مجدد رو پاس ندم و یضرب بزنم زیر توپ D: )
Last edited by amin 2010; 12-09-2012 at 12:59.
رفتیم واسه دانلود از لایو . ارزش داره 1.42 گیگ ؟
با سلام
دوستان این دمو با این حجم 1.42 گیگ رو کسی دانلود کرده مشکل نداره ما هم دانلود کنیم
Last edited by Abas1100; 12-09-2012 at 13:22.
اکانت اوریجین رو ریختم...
کار بالا رو هم انجام دادم ولی همچنان کرش می کنه...
اوریجن میگه باید اکنیو کنید...نمیشه یه طوری دورش زد؟
وقتی از اوریجن استفاده می کنیم باید از کرک هم استفاده کرد؟
پ.ن: مشکل من حل شد..
رفتم روی فایل و تیک read only رو همون طوری که گفته بود گذاشتم و درست شد
پ.ن دوم: دوباره همون مشکل پیش اومد و کرش می کنه...رو اعصاب اساسی
Last edited by Ramos1367; 12-09-2012 at 13:45.
اقا کسی جواب مارو هم بده شدید منتظر جواب دوستان هستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)