تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 396 اولاول ... 84854555657585960616268108158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

این خطا مشکل از دانلود نشدن درست فایله... پارت 7 و 8 رو باز کن repair v v رو از منوی tools بزن..اگه این قابلیت رو داشت این پارت ها درست می شن(البته دو تا پارت تعمیر شده به اول اسمشون fixed اضافه می شه) و گرنه باید دوباره این دو تا قسمت رو دانلود کنی
    دمت گرم داداش خیلی ممنون درست شد

2. این کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

یعنی هیچ کس این مشکل رو نداره ....
    از بچه ها کسی نسخه pc رو بازی کرده؟
    من دانلود کردم و کرک رو هم ریختم...داخل بازی هم میره ولی بعد از اینکه ترکیب رو درست کردم و می خوام وارد بازی بشم کرش می کنه و بیرون می یاد...
    کسی این مشکل رو داشته یا نه؟
    داره رو اعصاب راه میره...

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

راستی گل زذن توی این نسخه به اندازه 10 برابر سخت تر از نسخه قبل هست دفاع اصلا وا نمیده!
    ای بابا
    اگه اینطوری باشه که امثال من که با کیبرد بازی میکنن دیگه باید قید بازی رو بزنن چون اصولا با کیبرد نمیشه دریبل زد و باید با پاسکاری یه حرکتی زد
    همین سخت گل زدن و راحت گل خوردن باعث شد که از فیفا 12 زده بشم

5. این کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان چرا تو Setting بازی نمیشخ resolution صفحه رو تغییر داد.من از 1366*768 میکنم و الان کناره های صفحه کاملا سیاهه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه سوال؟!! احیانا علت این پست شما چی بود؟! غلط گرفتن از این دوستمون؟ آدم یه چیزایی تو ایران میبینه فقط می تونه بگه >>> sorry
    یه هر حال ایشون هم نظزشون رو دادن ، نظرشون هم محترمه
    اما در مورد اینکه گقتن بالاخره گاهی یا بیشتر موارد یا به هیچ عنوان ، دوستمون فکر کنم منظور من رو متوجه نشدن
    تو فیقا 12 اگه مثلا روبینیو دنبال توپی بود که صاحبش مثلا یایا توره بود 100 % نمیتونست توپو بگیره
    تو فیفا 13 ، 20 30 % امکان داره که این نبرد رو به هر دلیلی ( اشتباه یایا توره تحت فشار ، یا زیرکی روبینیو ) روبینیو ببره ...
    همین

8. 8 کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

این تو فیفا 12 هم هست.
    نه پسرم انیمیشن های این حرکت کلا عوض شدن و کلا یه ریبوت اساسی در این تایپ انیمیشن ها داریم ( کلا تا حالا پستی دادی که یه اطلاع جدیدی از بازی ، ترجمه ای از خبر ها یا ... باشه ؟ تا جایی که یادمه فقط و فقط پالس های منفی دریافت کردیم از جانب شما ! )
    +
    ارمین این باگ هایی که میگی تو نسخه PC تا حالا رویت نشده .البته این دست باگ ها کلا روتین هست تو نسخه دمو بخصوص که فیفا هیچ وفت اخرین نسخه در دست ساخت رو بیرون نمیده ( منظورم اینه مثلا اگه ساخت بازی زمان عرضه دمو پیشرفت 90 درصدی داشته ، نسخه دمو برای زمانی هست که پیشرفت 70 درصد بوده .)
    +
    ارمین خیالت راحت رونالدو اینجوری نمیدوه . ( تو تریلر بازی رئال چلسی رونالدو همون استیل سابق رو داشت .)
    +
    یعنی هیچ کس این مشکل رو نداره ....
    از بچه ها کسی نسخه pc رو بازی کرده؟
    من دانلود کردم و کرک رو هم ریختم...داخل بازی هم میره ولی بعد از اینکه ترکیب رو درست کردم و می خوام وارد بازی بشم کرش می کنه و بیرون می یاد...
    کسی این مشکل رو داشته یا نه؟
    داره رو اعصاب راه میره...
    در سایت های خارجی بسیار اشاره شده به این مشکل تا حالا هم روش قطعی پیدا نشده ، اما بعضی ها با ریختن اریجین و ساختن اکانت مشکلشون حل شده .
    پ.ن : الا اینو دیدم ببین به کارت میاد .

گیم پلی بازی در یک کلام همان اسکلت خودش در Fifa 12 را حفظ کرده و تغییر زیادی نکرده است تنها کمی روان تر و ملموس تر شده است.عدم تغییر زیاد در این بخش قابل پیش بینی بود چون واقعا گیم پلی Fifa 12 نقص زیادی نداشت و مشکلش وجود چند باگ در این بخش بود که خوشبختانه به نظر می رسد در Fifa 13 برطرف شده است.به جز یک مورد باگ که در ادامه عرض میکنم.یک سری از مشکلات بسیار جزئی مربوط به گیم پلی نیز برطرف شده که از آن جمله می توان به ضرباتی که با گرفتن دکمه RB می زدیم و معمولا گل می شد اشاره کرد که اصلاح شده است.با این حال هر چه بیشتر بازی کرد بیشتر می توان در این زمینه اظهار نظر کرد اما تا بدین لحظه از دیشب تا حالا که دارم بازی می کنم باگی رو در این بخش ندیدم که حتی اگر باگی نیز وجود داشته باشد نمی توان زیاد ایرادی گرفت چون معمولا نسخه دموی بازیها پر از باگهای عجیب و غریب است و در نسخه نهایی برطرف می شود.تنها یک چیز منو ناراحت کرد اونم اینه که اون مشکلی که در Fifa 12 بود که دروازبان پاس می داد و مهاجم توپ رو می تونست راحت بگیره هنوز به خوبی برطرف نشده و راحت می تونید از این فرصت استفاده کنید و توپ رو از دروازبان بگیرید.این به نظرم یکی از باگها بود که برطرف نشده است.امید است این ایراد تا زمان نسخه نهایی به گوش مسئولین EA برسد!
    ممنون از نقدت دوست عزیز اما بشخصه اصلا این تیکه بالا رو قبول ندارم . گیم پلی کلا عوض شده !
    +
    این پاس دادن دروازه بان رو اسمشو مشکل نمیشه گذاشت( اسم بازی شبیه سازه و در بازی فوتبال محدودیتی در مورد حرکت بازیکنان هنگام شروع مجدد وجود نداره ) . ولی قبول دارم راه قشنگی برا گل زدن نیست ( البته این قضیه رو من از سال 2008 باهاش طرف بودم و الان دیگه برام عادت شده ضربات شروع مجدد رو پاس ندم و یضرب بزنم زیر توپ D: )
    Last edited by amin 2010; 12-09-2012 at 12:59.

10. 8 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

رفتیم واسه دانلود از لایو . ارزش داره 1.42 گیگ ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

DEMO Size 1.42 Gb

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    با سلام
    دوستان این دمو با این حجم 1.42 گیگ رو کسی دانلود کرده مشکل نداره ما هم دانلود کنیم
    Last edited by Abas1100; 12-09-2012 at 13:22.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اکانت اوریجین رو ریختم...
    کار بالا رو هم انجام دادم ولی همچنان کرش می کنه...
    اوریجن میگه باید اکنیو کنید...نمیشه یه طوری دورش زد؟
    وقتی از اوریجن استفاده می کنیم باید از کرک هم استفاده کرد؟
    پ.ن: مشکل من حل شد..
    رفتم روی فایل و تیک read only رو همون طوری که گفته بود گذاشتم و درست شد
    پ.ن دوم: دوباره همون مشکل پیش اومد و کرش می کنه...رو اعصاب اساسی
    Last edited by Ramos1367; 12-09-2012 at 13:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام
    دوستان این دمو با این حجم 1.42 گیگ رو کسی دانلود کرده مشکل نداره ما هم دانلود کنیم
    اقا کسی جواب مارو هم بده شدید منتظر جواب دوستان هستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •