چی گفتی واسه خودت دوست عزیز؟چرا همه چیزو قاطی کردی با هم؟من میگم کاسپر 2013 نصب کردم حالا میخوام آپدیتش کنم کسی راهی بلده که بتونم آپدیتهاش رو جای دیگه ایی ذخیره کنم.اگه کسی بلده لطف کنه بگه.بعدش نسخه فاینالش اینه دیگه 13.0.1.4190 یا ورژنش بالاتره؟
چی گفتی واسه خودت دوست عزیز؟چرا همه چیزو قاطی کردی با هم؟من میگم کاسپر 2013 نصب کردم حالا میخوام آپدیتش کنم کسی راهی بلده که بتونم آپدیتهاش رو جای دیگه ایی ذخیره کنم.اگه کسی بلده لطف کنه بگه.بعدش نسخه فاینالش اینه دیگه 13.0.1.4190 یا ورژنش بالاتره؟
واقعا که!
فکر کنم اقدام جدی مسئولین لازم باشه!
اینجا جای این حرفاست؟!!
در ضمن نسخه بالاتر هم حتما خواهد بود. به رقم صفر بعد از 13 دقت نمی کنید؟!
سلام و صد درود..
تبریـــــــــــــک عرض میکنم.. ورژن 2013 در تارنمای اصلی و Global قرار گرفت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنین تارنمای Cnet و یک Review خوب در تارنمای Softwarecrew.com
سلام.
ایشون که قصد گمراه کردن شما رو نداشتن.
با لحن نرم تر و دوستانه تر هم میتونستید منظور خودتون رو بیان کنید.
امیر خان تو خودت تا ته کسپرسکی رفتی ولی همه که مثل خودت وارد و حرفه ای نیستن.
پس کمی شمرده تر و واضح تر توضیح بده مثل قدیما.
الان اگر یه نفر نسخه 2013 رو نصب کرده باشه و نسخه 2012 رو هم قبلا نداشته چکار باید بکنه؟
سلام مسعود
ما که هیچی نیستیم داداش.
من الان روی نسخه جدید که کاسپر داده بیرون / همین روش را انجام ولی گویا کدی که در نرم افزار بوده هم پاک شده و این روش هم کارایی نداره.
جز این که با برنامه updater2.0.1.2015_win_en که فعلا برای نسخه 2013 نیست باید اپدیت افلاین را از سرور کاسپر دریافت بکنید.
ولی چیزی که هست اپدیت افلاینی که برای 2012 دریافت کرده ایید را به کاسپر 2013 بدهید و بعدش انلاین مابقی را بگیرید یا اصلا نیاز نیست چون برنامه جدید هست پس دیتابیس هم جدید هست و با چند مگ اپدیت میشه برنامه را بروز کرد.
اگر خواستید برای نسخه قبل تر بگم؟
سلام
اگر چه گزینه کپی کردن آپدیتها از نسخه 2013 حذف شده است ولی شرکت کاسپرسکی از چند سال قبل یک نرم افزار مخصوص اینکار را منتشر کرده است که میتوانید از آن برای انجام همین کار استفاده کنید.این نرم افزار که Kaspersky Update Utility نام دارد به صورت رسمی توسط شرکت کاسپرسکی پشتیبانی میشود آخرین نسخه آن هنوز نسخه 2013 را پشتیبانی نمیکند ولی در آینده خیلی نزدیک نسخه 2013 نیز پوشش داده خواهد شد.
ارادتمند
آی قربون دهنت.بابت عصبانی بودنم هم شرمنده دوستان.من کاری با کاسپر 2012 ندارم من کاسپر 2013 دارم میخوام اونو آپ کنم و از آپدیت هاش بک آپ بگیرم که بعدا بتونم برگردونمش.همین
چی گفتی الان؟اینی که گفتی چه ربطی با این تاپیک داره؟اقدام مسولین دیگه چیه؟بعدش میگم نسخه فاینالش همینه.منم میدونم نسخه بعدیش میاد.بازم بعدش مگه کاسپر 2012 فقط توی یه ورژن منشر نشد؟
سلام دوستان
من امروز نسخه 2013 رو خریدم و نصب کردم
الان که تو اینترنت صفحه باز میکنم نسبت به قبلا طول میکشه تا سایتو باز کنه وقتی off میکنم بهتر میشه راهی نداره سرعت بازکردن سایت بهتر بشه
از کجا بفهمم مثلا امروز چند مگ آپدیت شده؟
بعد از اینکه ویروس رو پیدا کرد خودش اتوماتیک پاک میکنه یا اینکه باید خودم پاک کنم؟
سپاس
Last edited by mesbaha; 25-08-2012 at 11:42.
سلام
منم از همین نسخه 2013 استفاده میکنم اما مشکلی با باز کردن صفحات وب ندارم و کاملا نرماله یه بار کش مرورگر پاک کنید ببینید مشکل برطرف میشه
از کجا بفهمم مثلا امروز چند مگ آپدیت شده؟
کسپر باز کنید گوشه سمت راست بالا قسمت report انتخاب کنید در صفحه باز شده detailed report بزنید و در لیست سمت چپ update انتخاب کنید تا گزارش اپدیت ببینید
بعد از اینکه ویروس رو پیدا کرد خودش اتوماتیک پاک میکنه یا اینکه باید خودم پاک کنم؟
اگه تنظیمات پیشفرض باشه خودش اتوماتیک مخرب پاک میکنه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)