سلام
لایسنس های Nod32 قیمت بالایی ندارد
در صورت امکان تهیه کنید و برای 365 روز خود را از قرمز شدن و مشکلات آپدیت رهایی دهید
موفق باشید
سلام
لایسنس های Nod32 قیمت بالایی ندارد
در صورت امکان تهیه کنید و برای 365 روز خود را از قرمز شدن و مشکلات آپدیت رهایی دهید
موفق باشید
سلام
من با این برنامه ESET Uninstaller برنامه ESS خودمو پاک کردم حالا دیگه نمیتونم نصبش کنم دوباره. وسط نصب گیر میکنه دیگه نمیره جلو.خواهشا کمک کنید!!!!!!!!
![]()
Last edited by armenak; 05-10-2012 at 20:58.
سلام
چند وقته که این ارور ها میاد مشکل از کجاست ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
سلامشما مراحل در سیف مد انجام دادید ؟اگه جواب منفیه پست پایین ببینید
با برنامه malwarebytesسیسستم اسکن کنید اگه چیز مشکوکی پیدا کرد پاک کنید
برای ندیدن این پیام مطابق شکل این پست عمل کنید
بله دقیقا از safe mode رفتم همه این کارا رو کردم و آخرم ریست کردم الان خواستم دوباره نصب کنم ایتچا گیر میکنه ولی پیام یا اروری نمیده الان 3 ساعته وایساذم ببینم رد میشه ولی نه
اگر خریداری کنم باید نسخه انتی ویروسم کرک شده باشه یا نسخه ازمایشی هم میشه. بعد هم شنیده ام که نود در ایران نمایندگیه رسمی نداره .
با تشکر
با برنامه malwarebytes سیسستم اسکن کنیدسیستم با برنامه ی مثل CCleaner و TuneUp تمیز کنید فایلهایی که ناد 32 قبلی بر روی سیستم ساخته رو پاک کنید در قسمتهای program file و program data دوبار سعی کنید ببینید نصب میشه
برای نصب بر روی فایل نصبی ناد32 راست کلیک کنید و run to admin بزنید شاید با این روش مشکل حل شد
یجا خوندم از اینه : ehdrv.sys
نوشته بود برا اینکه دیگه کلا نتونید eset رو نصب کنید این رو پاک کنید ولی اصلا ماله من نیست نداره.درست میگم؟
Last edited by armenak; 05-10-2012 at 23:28.
سلام دوستان قبلا" یوسر و پسورد 6 ماهه میدادن دیگه خبری نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)