دوستان نسخه kalyway بیشترین سازگاری رو داره الان ورژن Kalyway_10.5.2_DVD_Intel_Amd رو میتونید سرچ کنید دانلود کنید
دوستان نسخه kalyway بیشترین سازگاری رو داره الان ورژن Kalyway_10.5.2_DVD_Intel_Amd رو میتونید سرچ کنید دانلود کنید
اره جواد جان کار کردم ولی سی پی یو من amd 64 doual core هست اون وقت دهیچ راهی نداره پس من برای نصب مک باید کدوم نسخه از مک رو بگیرم
میخوای چه استفاده ای کنی ؟ میخوای صرفا با ظاهرش کار کنی ؟ یا کلا از ویندوز مهاجرت کنی بری به مک ؟ اگه میخوای توی vmware من خودم الان یه نسخه اش رو نصب کردم لینکشو بدم دانلود کنی ولی اینو بگم که اسنو نیست ، لئوپارده ، از10.6 به بالا میگن اسنو لئوپارد ولی این 10.5 هست که بهش میگن لئوپارد . زیر 10.5 هم یعنی 10.4 که بهش میگن تایگر . این لینک دانلود kalyway 10.5.2 از تورنت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من ideneb رو فقط هنوز نصب نکردم یونیورسال هم کردم نشد iAtkos هم نتونستم البته شاید فن و فلیتای دیگه داره ولی چندبار که نشد ، این kalyway هم توی vmware نصب کردم بدون کاستومایز نصب شد ولی اون قبلیا حتی توی vmware هم نصب نشد واسه من
سلام من میخوام روی asus u45 با کانفیگ cpu:i5 Ram:4gig Vga:310m 1g مکینتاش نصب کنم
چند تا سوال دارم
اول اینکه کدوم نسخه رو باید دانلود کنم تا نصب بشه یا چه ورژنی رو بخرم بهتره ؟
دوم اینکه میشه روی هارد اکسترنال نصبش کرد ؟
ممنون
چون 4 هسته ای داری شما باید اسنو لئوپارد بگیری
بهترینش ای اتكوس اس 3 هست.
تو پیام خصوصی بهت گفتم كجا بگیری.
با سلام!
آقا من به یه مشکل عجیب غریب بر خوردم!
اونم اینه که من همه مراحلی که توضیح داده شده رو رفتم!(البته از طریق بوت و داس و اینا و نه از طریق برنامه هایی مث vmware و اینا)
همه چی مث بچه آدم انجام میشه تا اونجایی که باید درایوی رو انتخاب کنم واسه نصب مک!
اونجا اصلا هیچ هارد دیسکی نمیشناسه که درایوی هم از طریق اون شناسایی کنه!
تمام قسمتای سمت چپ توی Disk utility خالیه و از منوی بالا فقط گزینه Vreify که علامت میکروسکوپ داره فعاله!
نظر شما چیه؟
کجای کار من اشکال داره؟
ram:2
cpu :AMD athlon X2 3.0Ghz
nvidia Ge Force 9500GT 1024
foxconn AM39B2
hdd:Seagate SATA 500GB
Cdrom:SATA samsung
و یه دونه هم هارد 80 آی دی ای مکستور که واسه تست نصبش کردم به مادربرد!
با تشکر
ببخشید رو لپ تاپ من نصب میشه؟
hp dv6 2170
cpu core i7 720qm 6mb
Ram:4GB DDRIII
VGA:Geforece 230m 1GB up to 2815mb
HDD:640GB
دقیقا سوال منم همینهببخشید رو لپ تاپ من نصب میشه؟
hp dv6 2170
cpu core i7 720qm 6mb
Ram:4GB DDRIII
HDD:640GB
من f155fm دارم
با یک کانفیگ شبیه کانفیگ دوستمون دارم
cpu core i7 720qm 6mb
Ram:6GB DDRIII
HDD:500GB
میشه؟!
من یک اسنو لئوپارد دانلود کردم، متاسفانه، موقع بوت ریست میشه لپ تاپ!
اما تو sr190 پدرم، راحت بوت میشه![]()
البته که نصب میشه لپ تاپ شما آخرشه مرد حسابی![]()
iAtkos s3 ver2 رو دانلود کن تست کن نشد Universal
آخه عزیز من لطفا با اطمینان بگو من 4 گیگ رو با هزار دردسر دانلود کنم بعد اگه نشد یه 4 گیگ دیگه بگیرم؟
یه بار یه دونه دانلود کردم البته از سایت وطن دانلود و برای من بوت نمیشد.ممنون میشم با قاطعیت بگین چیو نصب کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)