تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 72 اولاول ... 84854555657585960616268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 714

نام تاپيک: مباحث پیرامون تلویزیون های 2012 سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

میشه یک بار دیگه معادل تلویزیون های led رو بزارید
    ممنون میشم
    دوست عزیز

منظور شما از معادل ها همان نام گذاری ایران و نام گذاری اصلی مدلهای سامسونگ است؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سلام.آیا تلویزیونهای موجود در سایت baneh-int.com مونتاژ مالزی است؟ بطور مثال 46D8000 که مونتاژ ایرانش میشه 46D8880. من میخواستم این تلویزیون رو بخرم. به غیر از سی پی یو (تا اونجایی که من متوجه شدم) تفاوت دیگه ای با سری 46ES8000 داره یا نه؟ از نظر کیفیت ساخت چطور؟ چون شنیدم تلویزیونهای LED مونتاژ ایران خرابی زیاد داره ! ممنون میشم راهنماییم کنید.در ضمن کد UN مال کدام منطقه است (اگه اشتباه نکنم UA مال ایرانه) ؟
    مثل اينكه تفاوت هايي داره !!
    مثلا پايه در اونور آب فلزيه و اينور آب پلاستيكي
    حالا اينيكي قابل مشاهده است اينه و اون چيزي كه قابل مشاهده نيست خدا عالمه )

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Ariamehr2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام
    اگه بخوایم زیر نویس رو به رنگ زرد تغییر بدیم میتونیم؟؟؟
    Plasma 3D 43e4950

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    اگه بخوایم زیر نویس رو به رنگ زرد تغییر بدیم میتونیم؟؟؟
    Plasma 3D 43e4950
    دوست عزیز

بوسیله تلویزیون نمی توانید این کار را انجام بدهید . این کار را با نرم افزار های ساب تایتل یا همان برنامه ساخت زیر نویس انجام می دهند.

5. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir_Ariamehr2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

یه سوال
    بعد از مدتی که از تلوزیون استفاده نمیکنم اصطلاحا میره اسکرین سیور و آرم سامسونگ رو نشون میده
    میخواستم بدونم امکان تغییر این اسکرین سیور هست؟؟؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

یه سوال
    بعد از مدتی که از تلوزیون استفاده نمیکنم اصطلاحا میره اسکرین سیور و آرم سامسونگ رو نشون میده
    میخواستم بدونم امکان تغییر این اسکرین سیور هست؟؟؟
    دوست عزیز

خیر تا آنجا که من می دانم این لوگو یا همان آرم جز انحصارات سامسونگ است و فقط می شود آن را خاموش کرد.

8. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان من دو مشکل با 6950 دارم
    اول اينکه ساعت برنامه هاي شبکه ديجيتال به وقت گرينويچ هست
    دوم اينکه تلويزيون خيلي صداي تيک تيک انقباض انبساط داره تلويزيون رو با پايه ديواري به ديوار متصل کردم. آيا مشکل از پايه ديواري هست؟
    مثلا تلويزيون که خاموشه کولر رو ميزنيم سرد ميشه صداي تيک ميده يا داري تلويزيون نگاه ميکنه يه صحنه تاريک نشون ميده صداي تيک انقباض و ...
    Last edited by MicroSystem; 06-06-2013 at 10:49.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان من دو مشکل با 6950 دارم
    اول اينکه ساعت برنامه هاي شبکه ديجيتال به وقت گرينويچ هست
    دوم اينکه تلويزيون خيلي صداي تيک تيک انقباض انبساط داره تلويزيون رو با پايه ديواري به ديوار متصل کردم. آيا مشکل از پايه ديواري هست؟
    مثلا تلويزيون که خاموشه کولر رو ميزنيم سرد ميشه صداي تيک ميده يا داري تلويزيون نگاه ميکنه يه صحنه تاريک نشون ميده صداي تيک انقباض و ...
    دوست عزیز
    این روش در حالت خودکار بهترین روش و کارآمد ترین است
    تلویزیون تان را بطور خودکار ساعت آن را تنظیم کنیداز مسیر زیر بروید.
    منو ----> سیستم -----> زمان ---> ساعت ----> حالت خودکار و در همان منوی ساعت منطقه زمانی -----> دستی ---> ok میکنید . و سپس در منوی دستی ----> GMT را می گذارید.و نه آیتم دیگری مانند GMT 2 و غیره آن وقت دیگر ساعت شما ساعت دقیق ایران خواهد بود.

11. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام من یه مشکل با 6950 دارم

نمیدونم تازگی اینطوری شده یا از اول همینطوری بوده و من متوجه نشدم . توی بعضی تصاویر که طیف رنگی پیوسته ای داره (مثل یک کله کچل نورانی که به دوربین نزدیکه ) رنگ تکه تکه میشه . یعنی از رنگ روشن به سمت رنگ تیره به صورت گسسته نشون میده و اصطلاحا رنگ تکه تکه میشه که حس میکنم به خاطر اینه که خیلی از رنگها رو نمیتونه نشون بده . شرمنده امکان گذاشتن عکس نداشتم وگرنه میذاشتم .
    در حالی که تمام فیلم ها توی مانیتورم که lcd lg 22 هستش خوب نشون میده اما توی تلویزیون مشکل داره . توی تنظیمات پیشرفته طیف رنگی رو گذاشتم روی بومی بهتر شد اما باز هم کمی همچین مشکلی هست مخصوصا توی شب و توی تصویرهایی که سایه روشن دارن . وقتی هم کلا روشنایی رو کم میکنی بهتر میشه یا حتی درخشندگی . توی فیلمهای 1080 بهتره ولی توی 720 تو چشمه .
    Last edited by Gregar; 06-06-2013 at 11:40.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام من یه مشکل با 6950 دارم

نمیدونم تازگی اینطوری شده یا از اول همینطوری بوده و من متوجه نشدم . توی بعضی تصاویر که طیف رنگی پیوسته ای داره (مثل یک کله کچل نورانی که به دوربین نزدیکه ) رنگ تکه تکه میشه . یعنی از رنگ روشن به سمت رنگ تیره به صورت گسسته نشون میده و اصطلاحا رنگ تکه تکه میشه که حس میکنم به خاطر اینه که خیلی از رنگها رو نمیتونه نشون بده . شرمنده امکان گذاشتن عکس نداشتم وگرنه میذاشتم .
    در حالی که تمام فیلم ها توی مانیتورم که lcd lg 22 هستش خوب نشون میده اما توی تلویزیون مشکل داره . توی تنظیمات پیشرفته طیف رنگی رو گذاشتم روی بومی بهتر شد اما باز هم کمی همچین مشکلی هست مخصوصا توی شب و توی تصویرهایی که سایه روشن دارن . وقتی هم کلا روشنایی رو کم میکنی بهتر میشه یا حتی درخشندگی . توی فیلمهای 1080 بهتره ولی توی 720 تو چشمه .
    به نظرم به کیفیت فیلم بیشتر بستگی داره اگرم امکانش هست از فریم مورد نظر فیلم یه عکس با kmplayer یا مدیا پلیر کلاسیک (یا نرم افزارهای دیگه) بگیرید و اینجا بذارید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •