تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 58 از 402 اولاول ... 84854555657585960616268108158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کف کردمهمشو خوندم.
    یادم نمیاد درست اولین آنتی ویروسی که داشتم چی بوده..
    اما از حدود 6 سال پیش تا الان نسخه های مختلف پاندا و بیت دیفندر و اینها روداشتمو تا طی 3 سال گذشته دائم از نود32 نسخه اسمارت سکورتی استفاده کردم.
    طی این مدت نزدیک به 3 ترا اطلاعات مختلف به طرق مختلف روی انواع هارد اینترنال و اکسترنال نگه داشتم در سیستم های مختلف.
    تا اینکه بعد خوندن بحث اینکه نود به درد نمیخوره از ترس اینکه لابد الان اکثر اطلاعاتی که دارم مخدوش شده و یا ویروسی و اینها تصمیم گرفتم از آنتی ویروس دیگه ای استفاده کنم:
    به توصیه دوستان سه تا گزینه جدید رو تست زدم:
    کاسپراسکی
    آویرا
    آواست
    سه تای اینها رو در سه سیستم مختلف نصب کردم و بروز کردم.
    بعد سرچ با هر کدوم اینها متوجه شدم که هیچ ویروس و تروجانی در کل اطلاعات من وجود نداشته
    و اگر نود کوتاهی میکرد بی شک باید میون اینهمه اطلاعاتی که ازهرجایی و هر سیستمی جمع شده ویروسی و یا تروجانی ..چیزی میخوابید.ولی هیچ موردی نبود غیر چند مورد کرک که خوب در ایران ناچاریم که این کرک هارو استفاده کنیم اگر نخوایم باید کلی هزینه کنیم نرم افزار اصل بخریم.
    کاسپر سنگین بود و پدر سیستم رو در میاورد(سیستمی که i7 بود با 4 گیگ رم و ...)و منابع سنگین سخت افزاری نیاز داشت.
    آویرا سبک بود ولی مشکل شناسایی داشت و گاهی هم اختلالتی در کارش وجود داشت
    آواست هم به دلم نشست
    دوباره همرو پاک کردم و نود32 نصب کردم و برای اطمینان هم در کنارش یه تروجان ریمو ور ریختم.
    و به نظر من
    و برای نوع کاربری من و کسانی که مثل من آرشیو کاری دارند و به سرعت سیستم و امنیت کامل فکر میکنن
    من نود32 نسخه اسمارت سکوریتی رو توصیه میکنم.
    (و بازم تاکید میکنم اگر قرار بود نود کوتاهی کنه میون 3ترابابت اطلاعات باید چندین مورد ویروس میدیدم اما نبود)
    (این پست به خاطر کوتاهی در نوع نگارش توسط خودم بازبینی و ادیت شد)
    Last edited by hootas23; 01-12-2011 at 13:34.

2. این کاربر از hootas23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_sh2447's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

منم 3 ساله از کسپر به سمت نود رو آورده بودم اون زمان به خاطر این که رم سیستمم 512 بود این کار رو کردم تو این 3 سال هیچ مشکلی با نود نداشتم یه هفته پیش اومدیم یه 50 صفحه از این تاپیک رو خوندم بنا به توصیه دوستان رفتم سراغ کسپر آپدیت کردم و سیستم رو اسکن کردم هیچ بدافزار یا ویروسی پیدا نکرد به نظرم نود هم بد نبوده ولی فایروالش انصافن تو کما به سر میبره ولی از آنتی ویروسش بدی ندیدم تو این مدت.الانم رو سیستم خونه نود دارم و محل کارم کسپر البته در کنارشون از نرم ازارهای آنتی اسپایور هم استفاده می کنم...

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

همراه آنتی ویروس نود چه نرم افزاری یا آنتی ویروسی نصب کنیم که مکمل باشه ؟

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

آویرا سبک و گیچ !
    آواست هم از همه بدتر محیط کاربری مزخرف و ...
    دوباره همرو پاک کردم و نود32 نصب کردم و برای اطمینان هم در کنارش یه تروجان ریمو ور ریختم.
    [/B]
    وقتی با یک سوئیت امنیتی نمی تونید کار کنید و کار باهاش رو بلد نیستید تو سرش نزنید!
    کسی بخاطر اینترفیس، آنتی ویروس پاک نمی کنه!. مگه پلیره؟
    در ضمن، اوست یکی از زیباترین اینترفیس ها رو در بین آنتی ویروس ها داره.حیف، وقت نیست وگرنه بهتون نشون می دادم نود32 که این همه ازش تعریف می کنید 1 % امنیت نداره.
    همه حرف ما طبق تست ها هستش. نه یک ادعای پوچ.
    Last edited by pcsoft; 29-11-2011 at 06:59.

6. 5 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

وقتی با یک سوئیت امنیتی نمی تونید کار کنید و کار باهاش رو بلد نیستید تو سرش نزنید!
    در ضمن، اوست یکی از زیباترین اینترفیس ها رو در بین آنتی ویروس ها داره.حیف، وقت نیست وگرنه بهتون نشون می دادم نود32 که این همه ازش تعریف می کنید 1 % امنیت نداره.
    یعنی این آقا اشتباه میکنه ؟
    (و بازم تاکید میکنم اگر قرار بود نود کوتاهی کنه میون 3ترابابت اطلاعات باید چندین مورد ویروس میدیدم اما نبود)

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

همراه آنتی ویروس نود چه نرم افزاری یا آنتی ویروسی نصب کنیم که مکمل باشه ؟
    برای این سوالتون تاپیک اختصاصی داریم، اینجا بپرسید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آواست هم بسیار زیبا و گیرا هست محیط کاربریش و برای کاربرای مبتدی، حوصله کار کردن با تنظیماتش رو راحت میکنه.

ناد32 هم به نظرم دیگه بعد از این همه مدت بحث تو انجمن، باید این جمع بندی رو در اختیار تازه وارد های به بحث قرار بدیم که در زمینه شناسایی مخرب، نه که بهترین باشه اما کارش خوب و قابل قبول هست. نتایج تست های av هم همین رو میگه. اما در زمینه عملکرد کلی به عنوان آنتی ویروس، ضعیف عمل میکنه. قدرت پاک کنندگی خوبی نداره، ( شناسایی میکنه ولی پاک نه) ، پایداری خوب برای جلوگیری از از کارافتادنش توسط ویروس نداره، و یا قابلیت های اضافی که محصول رو کامل تر میکنه ( مثلا اسکن قبل از ویندوز در آواست ) نداره.

9. 3 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid_sh2447's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    من به توصیه دوستانی که در این تاپیک بحث کردن نود رو از روی سیستمم بعد از 3 سال پاک کردم و کسپر نصب کردم نا گفته نماند که قبل از نود هم یه 2 سالی کسپر استفاده می کردم که به خاطر کمبود رم 512 مگی که داشتم رو به نود آوردم تو این 3 سالی که از نود استفاده کردم هیچ مشکلی از لحاظ ویروس نداشتم و کلن ویندوزم رو هر 5 الی 6 ماه تعویض می کردم.نا گفته نماند که 24 ساعت از اینترنت استفاده می کردم و کارم هم طوریه که روزی 10 تا فلش غریبه به سیستم وصل می کنم که خیلی هاشون از روی سیستم هایی میاد که طرف نمیدونه آنتی ویروس چیه!!!ولی نود همه مخرب ها رو شناسایی میکرد.اصلن هم از نود طرفداری نمی کنم چون از امتیازاتی که در سایت ها بدست میاره معلومه که در رده های پایین به سر میبره ولی به نظرم نود به اون فجیعی که شما و دوستان دیگر هم ازش یاد می کنید نیست...
    به هر حال تو این 3 سال امنیت سیستم من رو تامین کرده البته بحث فایروال نود به نظرم سواست.

11. این کاربر از vahid_sh2447 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این پست به جهت حفظ دوستی ها و رفع شدن سو تفاهم ها ..توسط خودم(علیرضا)پاک شد
    Last edited by hootas23; 01-12-2011 at 13:34.

13. 4 کاربر از hootas23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام

عرض کنم که در اینکه ناد برنامه ی خوبی نیست مشکلی نیست خوب اگه به رای دادن باشه من از کاسپر و آویرا راضی هستم.. بیت دیفندر هم Interface خوبی علاوه بر موتور قویش داره
    ولی بحث علاقه هست و محیط کاربر پسند که من کاسپر رو دوست دارم.
      محتوای مخفی: همه: بخونین بد نیست 

ولی خیلی بده که به خاطره یک برنامه بخواین از چش همدیگه بیفتین،
    هیچ وقت نظرتون رو به یکی دیگه تحمیل نکنین دوستای حرفه ای،
    همیشه سعی کنین یه جور دیگه محترمانه مطلب رو برسونین نه اینکه بخواین طرفتون رو کوچیک کنین..واقعا از بچه های P30world انتظار نداشتم، الان هم خیلی حالم گرفته شد اینهارو دیدم

Take Care

15. 2 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

من سعی میکنم روی احترام دوستانم و دوستیم تعصب داشته باشم تا روی یک نرم افزار.
    جلوه خوبی نداره ما به خاطر چند تا نرم افزار همدیگه رو زیر سوال ببریم و یا بهم توهین کنیم و دانسته های خودمون رو به رخ هم بکشیم.....
    من جوابی برای شما جز اینکه بگم نظرتون برای من قابل احترامه ندارم.
    موید باشید.
    تعصب؟ حداقل این کلمه برای من و دوستان اینجا، معنی نداره وقتی تست می کنیم نیازی به تعصب نیست. خوبه آخر پست نوشتم حرفم طبق تست ها هستش.
    اگر قرار به تعصب بود من کومودو رو پاک نمی کردم اوست بریزم. باگش رو هم پیدا کردم به اطلاع همه رسوندم و تا وقتی باگشو برطرف نکرد فکر نصب کردنش هم نبودم.
    من تازه وارد نیستم که بخوام خودی نشون بدم و داسنته به رخ بکشم ، من اینجام تا اون اندک چیزی که بلدم رو در اختیار بقیه بگذارم. فقط منظورم این بود که بدون دلیل، نرم افزاری مثل اوست یا هر نرم افزار دیگه رو اینطوری زیرسوال نبرید. من خیلی ها رو می شناسم که وقتی ازشون می پرسم چرا از نود32 استفاده می کنی جوابی ندارن. برای جی؟ دلیلش واضحه.
    ضمنا، شما اصلا جواب من رو ندادین.
    یکم روی پستی که دادین فکر کنین. کی به چی توهین کرده. خوبه آدم یک طرفه به قاضی نره.
    قانون انجمن رو هم یکبار دیگه بخونید بد نیست.

دلیل باید ذکر بشه.
    اینجا نظرات آزاد هست. منم نظر خودمو درباره اون تیکه از پستتون گقتم. قصدم هم توهین نبوده.
    Last edited by pcsoft; 30-11-2011 at 06:55.

17. 3 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •