کف کردمهمشو خوندم.
یادم نمیاد درست اولین آنتی ویروسی که داشتم چی بوده..
اما از حدود 6 سال پیش تا الان نسخه های مختلف پاندا و بیت دیفندر و اینها روداشتمو تا طی 3 سال گذشته دائم از نود32 نسخه اسمارت سکورتی استفاده کردم.
طی این مدت نزدیک به 3 ترا اطلاعات مختلف به طرق مختلف روی انواع هارد اینترنال و اکسترنال نگه داشتم در سیستم های مختلف.
تا اینکه بعد خوندن بحث اینکه نود به درد نمیخوره از ترس اینکه لابد الان اکثر اطلاعاتی که دارم مخدوش شده و یا ویروسی و اینها تصمیم گرفتم از آنتی ویروس دیگه ای استفاده کنم:
به توصیه دوستان سه تا گزینه جدید رو تست زدم:
کاسپراسکی
آویرا
آواست
سه تای اینها رو در سه سیستم مختلف نصب کردم و بروز کردم.
بعد سرچ با هر کدوم اینها متوجه شدم که هیچ ویروس و تروجانی در کل اطلاعات من وجود نداشته
و اگر نود کوتاهی میکرد بی شک باید میون اینهمه اطلاعاتی که ازهرجایی و هر سیستمی جمع شده ویروسی و یا تروجانی ..چیزی میخوابید.ولی هیچ موردی نبود غیر چند مورد کرک که خوب در ایران ناچاریم که این کرک هارو استفاده کنیم اگر نخوایم باید کلی هزینه کنیم نرم افزار اصل بخریم.
کاسپر سنگین بود و پدر سیستم رو در میاورد(سیستمی که i7 بود با 4 گیگ رم و ...)و منابع سنگین سخت افزاری نیاز داشت.
آویرا سبک بود ولی مشکل شناسایی داشت و گاهی هم اختلالتی در کارش وجود داشت
آواست هم به دلم نشست
دوباره همرو پاک کردم و نود32 نصب کردم و برای اطمینان هم در کنارش یه تروجان ریمو ور ریختم.
و به نظر من
و برای نوع کاربری من و کسانی که مثل من آرشیو کاری دارند و به سرعت سیستم و امنیت کامل فکر میکنن
من نود32 نسخه اسمارت سکوریتی رو توصیه میکنم.
(و بازم تاکید میکنم اگر قرار بود نود کوتاهی کنه میون 3ترابابت اطلاعات باید چندین مورد ویروس میدیدم اما نبود)
(این پست به خاطر کوتاهی در نوع نگارش توسط خودم بازبینی و ادیت شد)