تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 75 اولاول ... 84854555657585960616268 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 744

نام تاپيک: The Last of Us

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

سلام دوستان
    خیلی معذرت
    من فایلهای ICON0.png و PIC1.png رو نیاز دارم کسی هست که آپ کنه ..........سپاس
    برا چی میخوای؟
    مسیرش اینجوریه :
    X:\games\BCES01584-[The Last of Us]\PS3_GAME
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 6 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

من وقتی بازی های شرکت های ATARI و NughtyDog رو انجام میدم همیشه دنبال یکسری جزئیات خیلی مسخره میگردم که بتونیم به بازی گیر بدم ! برای خودم هم سوال شده این موضوع .

تو این بازی به جرات میگم که چند جا این موضوع من رو واقعا متعجب کرد !!

توهیچ بازی ای من تا حالا انعکاس مستقیم نور چراق قوه رو ندیده بودم , یعنی در واقع شما در واقعیت هم که تو یک مکان کاملا تاریک یک چراق قوه دست بگیرید یک هاله نور در اطراف ( خارج از مرکز نور ) ایجاد میشه و اینکه اون هاله بسته به پس زمینه نور انعکاس رنگ هم فرق داره که در این بازی کاملا رعایت شده ! ( البته رعایت که چه عرض کنم بهتر بگم تعبیه شده )

دوم صدا گذاری بازی که روی کوچکترین جزئیات هم صدا گذاری شده , من حتی فکر نمیکردم خارش سر جو هم صدا داشته باشه

4. 14 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

اگه بخوام این بازی رو به عنوان بهترین بازی این نسل بدونم مجبور هستم تا این عنوان رو از MGS 4 بگیرم و بدم به TLOU

متال گیر 4 یکی از بی نقص ترین بازی های ساخته شده در تاریخ هستش و هیچ موقع فکر نمی کردم یک بازی پیدا بشه بتونه در بی نقص بودن متال 4 رو زیر سوال ببره
    هنوز دارم مقاومت میکنم اما مطمئنا TLOU نه تنها بهترین بازی این نسل بلکه جز 10 بازی برتر کل تاریخ بازی های ویدئویی خواهد بود.

واقعا میگم تو هیچ بازیی همچین گیم پلی ندیده بودم ، تنوع گیم پلی بازی انقدر بالاست که حتا اگه سعی کنید یک مرحله رو مجدادا به شکلی که قبلا رفتید طی کنید باز نمیشه
    و اتفاقات تازه ای میوفته ، رفتارها کلا تغییر میکنن ، اتفاقات جدیدی رخ میده کلا مبارزه ها یا کمبات ها هم تغییر میکنن.

یادمه که در خیلی از محافل نوع نگرش داستانی و تاثیرگذاری این بازی رو با کارهای فرانک دارابونت مقایسه میکردن که خودم شخصا عاشق این کارگردان هستم
    اگه به فیلم سینمایی Mist مراجعه کنید به این نکته نهفته پی برده میشه و می خوام بگم که ND زد رو دست کارهای دارابونت چون که جو حاکم در بازی انقدر
    تاثیر گذار و فلسفه درون گرایی داره که خون در کل وجودم از حرکت می ایسته

الان دیگه به کوجیما حق میدم که از نمایش این بازی شوکه بشه و نسبت به چیزی که خلق شده حسودی کنه.

6. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

در مورد هوش مصنوعي بازي كه من و شايان ايراد گرفتيم در نقد بازيسنتر هم دقيقا همين حرفا گفته شده.....باشد كه بخوانيد و به ما ايمان بياوريد:

ابتدا گفته:

در بازی‌هایی که المان‌های مخفی‌کاری در آنها گنجانده شده است، همیشه مخاطب رابطه مستقیمی با هوش مصنوعی دارد. به عبارتی اگر هوش مصنوعی در بازی‌های دیگر در اولویت‌های بعدی باشد در چنین عناوینی در اولویت اول است و حتی بیشتر از سایر عناصر موجود بر روند بازی تاثیر دارد
    .

بعد دقيقا مثل انتقاد ما از اليزابت گفته :

ممکن است حتی Ellie هم امنیت نداشته باشد و اگر تا زمان مورد نظر جلوی آنها را نگیرید، کشته شود. در واقع اشکال بزرگی که در Bioshock: Infinite وجود داشت که در آن دشمنان با Elizabeth کاری نداشتند و ظاهرا اصلا برای آنها تعریف نشده بود، دیگر وجود ندارد.
    بعد كلي تعريف كرده كه قسمتيش مثلا :

بعلاوه اینکه آنها بعضا تیمی هم کار می‌کنند که کار را برای شما سخت‌تر می‌کند. در طرف دیگ ماجرا که Ellie و سایر همراهان شما قرار دارند، شاهد رفتار پویا و متغیری هستیم. مثلا اگر شما در جایی کاور گرفته باشید و Ellie هم در مسیر حرکت یکی از Hunterها باشد، با مشاهده آنها سعی می‌کند از موقعیت قبلی فاصله بگیرد تا در تیر راسشان نباشد. Ellie در خلال درگیری‌ها هم به کمک شما می‌آید و بسته به سلاحش، تا حدودی کمک حال شما می‌شود،

اما هوش مصنوعي مخفي كاري همراهان :

مجموعه اینها تداعی‌کننده یک هوش مصنوعی عالی و بی‌نقص است، اما متاسفانه این همه ماجرا نیست.

متاسفانه در اکثر موارد، Ellie عوض اینکه مسیر مناسبی را برای تغییر مکان خود استفاده کند، درست از روبروی دشمنان حرکت می‌کند. برای اینکه بهتر متوجه این قضیه بشویم بهتر است تصور کنید که یکی از Hunterها با در پیش گرفتن مسیری که به Ellie ختم می‌شود، منطقه‌ای را پوشش داده است. Ellie برای اینکه رویت نشود، سعی می‌کند موقعیت خود را تغییر دهد، اما جالب اینجاست که آرام و آهسته از جلوی همان Hunter رد می‌شود ، این صحنه وقتی فاجعه است که 2-3 نفر نیز همراه شما باشند. بدون شک تصور چنین وضعیتی، چیزی جز یک منظره مضحک را در ذهن شما تداعی نمی‌کند.

و در پايان :

شاید معادل‌سازی هوش مصنوعی با عناوینی‌ مثل Batman که در آن دشمنانی حساس به وضعیت موجود داشتند، باعث شود تا متوجه شویم که بازی در این بعد از هوش مصنوعی، چیز خاصی برای ارائه ندارد. گاها همراهان شما، موقعی که شما کاملا با مخفی کاری پیش رفته‌اید، شروع به تیراندازی می‌کنند تا در یک لحظه زحمات شما را بر باد بدهند و شما در وسط کار انجام شده قرار دهند.

+

قصدم از اين پست اين بود كه دوستان فكر نكنن ما از سرقصد اين انتقادو كرديم و اين مشكل بازي هر چقدر هم عالي باشه(كه به حق هم عالي هست) وجود داره

موفق باشيد

8. 6 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

از فردا منتظر نقد ها و نقطه نظرات مراجع معتبری همچون بازی نما ، بازی رایانه ، پردیس گیم ، نقد روزنامه جام جم از ویژه نامه کلیک ، و چند تا از وبلاگ نویسان دیگر هستیم تا بیشتر با نکات مختلف بازی اشنا بشیم.

هدف من هم فقط تقویت و تشویق قوه نیروهای کاربران برای جستجو و پیدا کردن نکات ریز نقد های بازی از مراجع مختف بود

10. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

از فردا منتظر نقد ها و نقطه نظرات مراجع معتبری همچون بازی نما ، بازی رایانه ، پردیس گیم ، نقد روزنامه جام جم از ویژه نامه کلیک ، و چند تا از وبلاگ نویسان دیگر هستیم تا بیشتر با نکات مختلف بازی اشنا بشیم.

هدف من هم فقط تقویت و تشویق قوه نیروهای کاربران برای جستجو و پیدا کردن نکات ریز نقد های بازی از مراجع مختف بود
    حامد از تو بعيد بود

مگه من گفتم نقد اين معتبر؟؟؟؟

بنده گفتم ديگران هم اين نكته به چشمشون خورده و فقط ماها نبوديم و فكر نكنيد با قصد خاصي اين حرفو زديم نه اينكه بياييد نقد اينو واسه خودمون مرجع كنيم..........تو ناظري مثلا يكم......

.
    Last edited by halflife g; 05-07-2013 at 22:16.

12. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

تقدیم به همه ی کنسول داران که هنوزم یاد نگرفتن چجوری بحث کنن :

14. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

حامد از تو بعيد بود

مگه من گفتم نقد اين معتبر؟؟؟؟

بنده گفتم ديگران هم اين نكته به چشمشون خورده و فقط ماها نبوديم..........تو ناظري مثلا يكم......

.
    ولی مرادم از تو اصلا بعید نبود.
    تو فقط یک بار برا نمونه برو تو تاپیک نمراتشون تو بازی سنتر از همین جا یا یک منبع فارسی
    نقل بگیر مطلب رو بزار بگو هوش مصنوعی فلان بود کلی ادم که کنار مدیرانشون هم میان وسط ( البته اگه کاربر تراز بالایی باشی مثل الان که اینجا هستی )
    اینجا ما از بس هیچی نمیگیم یک حرف هم میزنیم میشه بعید که حق میدم بهت.
    اون ناظر هستی رو هم فرافکنی کردی ، ولی فقط یکم ؟

16. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

این بازی از اول مشکل هوش مصنوعی بوده و باگ
    و تیم دست و پا بسته ی ناتی داگ به این باگ و مشکل هوش مصنوعی پر و بال دادند و نتیجش شد The Last Of Us
    مطمئن باشید اگر این بازی انحصاری نبود ، همه ازش آواتار و امضا میزدن!
    این نظر ها جدید نیست ، ازین دست دیدگاه ها قبلا دیده شده و در ادامه هم خواهیم دید
    مثل به به و چه چه کردن های TWD و بدوبیراه گفتن به عنوانی انحصاری مثل HR در صورتی که گیم پلی هر دو خیلی به هم نزدیکند ولی یکیشون
    گیم پلی ش آخرت گیم پلی ولی گیم پلی اون یکی ضربه میزنه به دنیای گیم
    موفق باشید/
    Last edited by CRIS Joon CR7; 05-07-2013 at 22:35.

18. 6 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

ولی مرادم از تو اصلا بعید نبود.
    تو فقط یک بار برا نمونه برو تو تاپیک نمراتشون تو بازی سنتر از همین جا یا یک منبع فارسی
    نقل بگیر مطلب رو بزار بگو هوش مصنوعی فلان بود کلی ادم که کنار مدیرانشون هم میان وسط ( البته اگه کاربر تراز بالایی باشی مثل الان که اینجا هستی )
    اینجا ما از بس هیچی نمیگیم یک حرف هم میزنیم میشه بعید که حق میدم بهت.
    اون ناظر هستی رو هم فرافکنی کردی ، ولی فقط یکم ؟
    مرسي ديگه...پس از ما بعيد نيس؟؟؟دستت درد نكنه
    تو قسمت نظرات هم فقط فنهاي بازي هستن ديگه همه يا مثه قديس بالا مي برن بازي رو يا مثه چي بهش توهين مي كنن

+

از كسايي مثه شما هم كه با تعصب شديد بازي رو انجام ميدين حق ميدم كه اينچنين و با اين لحن صحبت كني......وقتي صفحه. قبل از بازي اينهمه تعريف كردم همه خوشحال شدند و لذت بردند.......ولي وقتي اشكال بازي رو از زبان يكي ديگه اينجا مي نويسيم شديم اخ و تف

+

ببخشيد كه به جز تعريف از بازي پستايي هم در مورد انتقاد از بازي نوشتم.....غلط كردم....فقط اميدوارم وقتي خودتون هم در خلوت بازي رو انجام ميدادين و اين مسايل رو ديدين و اگه كس ديگه اي اومد گفت(كه با اين وضع عمرا كسي بياد اين تاپيك)ما هم يادتون بيفته

اون ناظر هم منظورم اين بود كه"يكم رعايت ناظريتو كن"

خلاصه واقعا متاسفم و غلط كردم كه ديگه همچين انتقادي كردم و پست دادم

.
    مثل به به و چه چه کردن های TWD و بدوبیراه گفتن به عنوانی انحصاری مثل HR در صورتی که گیم پلی هر دو خیلی به هم نزدیکند ولی یکیشون
    گیم پلی ش آخرت گیم پلی ولی گیم پلی اون یکی ضربه میزنه به دنیای گیم
    /
    من تا حالا از twd تعريف كردم ؟؟؟؟هر اندازه كه از hr انتقاد كردم از اونم انتقاد كردم.....خدا رو شكر كه بچه ها نظرمو در مورد twd ميدونن

مرسي مرسي

.
    Last edited by halflife g; 05-07-2013 at 22:46.

20. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •