رادیاتور پنلی با مارک گرما خیز متری 280000 تومان ترمو تک 330000 تومان و فرولی متری 350000 تومان، کرمی آلمان هم هست که قیمتشو نمیدونم.
شما این قیمت هارو در 1/2 ضرب کنید قیمت رادیاتور 120 در میاد.
رادیاتور پنلی با مارک گرما خیز متری 280000 تومان ترمو تک 330000 تومان و فرولی متری 350000 تومان، کرمی آلمان هم هست که قیمتشو نمیدونم.
شما این قیمت هارو در 1/2 ضرب کنید قیمت رادیاتور 120 در میاد.
سلام
من از پکیج دیواری بوتان BL220 استفاده می کنم. الان مدتیه شوفاژارو گرم نمی کنه . وقتی روی حالت زمستان میزارم روشن می شه و بعدش قطع می کنه یا اینکه یه مدت گرم می کنه و بعد از چندبار روشن خاموش شدن دیگه روشن نمی شه. نمی تونم بفهمم ایرادش از کجاست
در ضمن مدار برد کنترلیشو از کجا می تونم پیدا کنم؟ روی بردش چراغ مربوط به شیر مغناطیس گازش خاموش می شه
با سلام وخسته نباشید.
واقعا از شما تشکر میکنم که این صفحه رو با جدیت اداره میکنید ومن جواب بیشتر سوالاتم رو گرفتم ولی چند تا سوال دیگه داشتم که اگر ممکن است راهنماییم کنید.
ما یک پکیج Calda Venezia 24 KIS داریم که خودم دودکشش رو دو جداره کردم و دو جداره کردن دودکش برام واقعا مهمه چون اگر بخوام تو اشپزخانه دریچه هوای آزاد بزارم کلی انرژی هدر میره و کلی هزینه برای دو جداره کردن شیشه ها و عایقکاری دیوارها هم بی معنی میشه.وقتی هم که دریچه رو کور کنم اوضاع خطرناک میشه.
به این صورت که یک لوله با قطر 6 از خروجی اون تا پشت بام (5.5متر) کشیدم و برای تامین اکسیژن پکیج از فضای اطراف دودکش که یک تیوب سیمانی مستطیلی 12*15 بود استفاده کردم وبرای اتصال انتهای اون و از دیوار به پکیج از لوله نمره 10 استفاده کردم . ولی دستگاه اکسیژن کم میاره و خطا میده و مشعل استارت نمیکنه. میخواستم بدونم اگر دو تا دریچه بالای پکیج رو باز کنم و سه تا دریچه رو به هم متصل وبا لوله 15 به دیچه روی دیوار بهپشت بام وصل کنم مشکل برطرف میشه یا نه ؟
اگر رو پشت بام یک فن برای بارگذاری بهتر هوا تا پکیج استفاده کنم چطوره؟
سوال دوم در مورد اینه که فشار سنج روی پکیج فقط مربوط به شوفاژ میشه یا به سیستم آب گرم هم مربوطه؟
سوال بعدبم در مورد اینه که آب حمام دائما سرد وگرم میشود و تقریبا هیچوقت کاملا تنظیم نمیشود. و ظاهرا اون طور که از مرور پیج شما دستگیرم شد مشکل از فشار آب هست ولی فشار آب منطقه ما کم نیست و همسایه ها مون با همین پکیج مشکل زیادی ندارند . فاصله شیر حمام تا پکیج ما حدود 16 متر است و شیر حمام اهرمی است آیا ممکن است به خاطر فاصله و یا نوع شیر این مشکل به وجود بیاد؟
در پایان پیشنهاد میکنم یک وبلاگ در این خصوص راه اندازی کنید چون واقعا آدم باسواد تو این زمینه کمه و حتی نمایتدگیها درک درستی از پکیج ندارند و باراهنمایی شون بیشتر مردم رو گمراه میکنند.
سلام
پکیج دیواری فن دار ایران رادیاتور داریم.زمان خرید و کارکرد حدود 2 سال.
مشکل اول: زیاد شدن صدای فن نسبت به قبل
مشکل دوم: سرد و گرم شدن آب گرم مصرفی به صورت سینوسی دامنه حدودی 10 ثانیه( هنگام استفاده از آب گرم پکیج پی در پی خاموش و روشن میشود) قابل توجه اینکه مشکلی در سیستم گرمایشی وجود ندارد. فشار درون مدار حدود 1 بار اگه کمکی میکنه!
در صورتی که نیاز به تعمیر داشت خودم میتونم انجام بدم.
در ضمن اگر امکانش هست جهت یک موضوع مرتبط با بحث یک شماره تماس یا ایمیل هم بهم بدین.
باتشکر
shahooseعزیز
قبلا در مورد دودکش دوجداره و استانداردهاش یک سری توضیحات داده شده اما دوباره میگم در نصب دودکش دوجداره طول معادل خیلی مهمه و نباید از حدودا 3 تا 4 متر بیشتر بشه وگرنه دستگاه خوب کار نمی کنه.شما 5/5 متر لوله تا پشت بام داری 100درصد از دوتا زانو دودکش نمره 6 هم استفاده کردی که در مجوع طول معادل شما میشه 7/5 متر. معلومه که دستگاه کم میاره.اگر امکان داره پیشنهاد میدم دوکش خروجی دود با نمره 6 را به دودکشی که تا پشت بام رفته وصل کنی و برای تامین هوا یک لوله 10 جداگانه از بیرون یا همین دریچه های که برای تبادل هوا میزاران تا بالای پکیج در قسمتی که محل ورودی هواست بکشی اینجوری مشکل حل میشه و شما هم استانداردو رعایت کردی.
2- فشار سنج روی پکیج فقط فشار آب داخل مدار شوفاژ را نشان میده و با فشار آب گرم ارتباطی نداره.
3- چک کنید ببینید شیرهای دستشویی یا آشپزخونه هم اینطوری میشه یا نه اگر اونا هم سردو گرم میشد با یک تعمیر کار تماس بگیرید و گرنه مشکل از شیر حمام و احتمالاسورااخ های دوش رسوب گرفته باشه و می تونی با یک سوزن سوراخ هاشو باز کنی.
فن باید سرویس بشه و نیاز به روغنکاری داره.
بعد در مورد اینکه میگید آب سردو گرم میشه آیا از پمپ آب استفاده میکنید یانه؟
با درود .
مشکل صدا در ایران رادیاتور زیاده و درست شدنی هم نیست .
خود تعمیر کاران هم خسته شدن و بزور بآدرس میآن وفوق العاده بد قول هستن
مارک لامبرت که شرکت زرین صنعت ارومیه معرفش بود داخل تهران ساپورت نداره .
طی این چند مدت خیلی سایتها و آدرسهای فروش پکیج رو چک کردم و تماس گرفتم .
واقعآ ایران رادیاتور منو به غلط کردن و پشیمونی انداخت ازینکه سیستم بخاری رو تبدیل به پکیج کردم .
از اساتید درخواست راهنمائی دارم بوش بخرم یا فرولی از نوع فن دار 2 مبدل .
مشکل من الآن صدای پکیج است .
بیشتر نصابان و فروشندگان میگن اصلآ پکیج بیصدا نداریم .
حتی بوش و فرولی و غیره هم بعد از 2-3 سال میشن ایران رادیاتور .
ایکاش برچسب و مشخصه واحد db دسیبل صدا در این جنس الزامی میشد .
اساتید که شماره تماس در سایت قرار نمیدید اما خواهشآ در صورت امکان شما زنگ بزنید بقیه اش با ما .
هم اکنون نیازمند تماس شما هستیم .
09123451719
با سپاس .
Last edited by 21 دسامبر; 07-01-2013 at 11:07.
من مدتهاست از پکیج بایکان استفاده میکنم.از هر لحاظ عالیه.خداییش تو این مدت حتی یکبار هم اذیتم نکرده.نه سر و صدا داره نه آب سرد میشه نه مشکل خرابی داشته تا حالا.من که فروشندشو خیلی دعا میکنم.خدارو شکر گول شرکتهای الکی رو نخوردم.
با درود.
دوست عزیز محل زندگی شما کدام شهر است ؟
من در تهرانم گویا ابن مدل در ارومیه موجود میباشد لطفآ شماره تماس فروشنده در تهران را محبت بفرمائید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)