سلام دوستان من ميخام پسورد روي صفحه set up كامپيوترم رو بدون درآوردن باتري حذف كنم كسي راهش رو امتحان كرده كه جواب بده؟
سلام دوستان من ميخام پسورد روي صفحه set up كامپيوترم رو بدون درآوردن باتري حذف كنم كسي راهش رو امتحان كرده كه جواب بده؟
با سلام میخواستم مادر برد compal رو ابدیت کنم اگه میشه کمکم کنید
با نام خدا و سلام
دوستان من دارم با EZ flash بایوسم رو آپدیت میکنم ... که روی reading file مونده ؟؟؟ کلن آپدیت بایوس چقدر طول میکشه ؟؟؟
سلام مادربورد من بای ستار چطوری آپدیتش کنم ؟
مرسی
سلام خواهش میکنم به من کمک کنید کلافه شدم من یک مادر برد گیرم اومد نصب کردم ویندوز که میخواهم نصب کنم بوت میشه شروع به نصب میکنه اونجایی که میخوات بیات سر درایو استارت ویندوز یه مرتبه صفه آبی میشود میزنه بایوس آبدیت کنید
من سایت اصلیش پیدا کردم آموزشها هم خواندم فایل هم گرفتم هر کاری کردم نتونستم نه از فلاپی نه از سی دی آبدیت کنم
این مادر برد منه
لینک بایوسش هم اینه خودش هم تمام فایلها را روم کرده . مادر برد من ami است
اینم لینک نرم افزار بایوس بگید کدام بگیرم و چطور آپدیت کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
supports DDR266MV43VN
no Prescott support
Slots: AGP + 2 PCI + CNR
خواهش میکنم نگاه کنی بگویی کدام فایل ما ل مادربرد من است
من هرکاری کردم آبدیت نشد و گر میده و ویندوز نصب نمیشه میگه بایوس آبدیت شود
با تشکر
مدل دقیق مادبردت با برنامه CPU قسمت مادربرد نوشته یک عکسی ازش بزار تا پیداش کنیم
سلام اینم عکسش
اینم لینک بایوس
اینم لینک سایتش که عکسش هست
اگه ممکنه جواب بدید اصلا در داس فایلها شناسایی نمیشود فرمت فایل هم rom است
کلافه شدم همه فایلها هم گرفتم نمیشه دیر که میزنم اصلا فایلها شناسایی نمیشه نه تو سیدی نه تو فلا پی
البته یه سیدی چیز دیگیری که میزارم تو داس متعلقاتش نشان میده ولی فایلهای بایوس نشان نننمیده
خواهش می کن م کمک کنید
Last edited by farshid_amin47; 01-04-2012 at 04:50.
دوستان خوب من بایوس را آبدیت کردم ولی باز هنگام نصب ویندوز تا قسمتی که استارت ویندوز میخوات بزنه بره برای رو سر درایوا باز صفه آبی میشود و باز مینویسه باید بایوس آبدیت کنید
کسی نمیدونه این مشکل از کجاست
گیچ شدیم بخدا یوت میکنه نصب ویندوز هم شروع میشه ولی وارد مرحله دوم نصب ویندوز که میخوات بره یه مرتبه صفه داس آبی ضاهر میشود و میزنه آبدیت بایوس یه سری اعدا هم میزنه مثلا 00000000000x 000000000000 0000000000000000 5
چنین میزنه
سلام این اروری است که هنگام نصب ویندوز صفه آبی میشود
0x000000A5 (ox00000011,0x00000005,0x00000000,0x00000000)
بعزیا میگن باید گزینه ACPI را غیر فعال کنی و لی این گزینه در مادر برد من قفل است و روی و yes است
کادر روش نمیره کا آف کنم چه کنم موردم چند روزه
عجب گیری کردیم والا
کم کنید من چه کنم تکلیف من چیست با این ارور بیوس هم آبدیت شده
سلام همشهری
می تونی با موبایلت یک عکس از ارورش بزاری برامون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)