تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 686 اولاول ... 84854555657585960616268108158558 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه esfhost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز من از دی ماه تا الان با رایتل کار می کنم .اگه تو بهترین جا قرار بگیره موبایل از نظر دریافت دیتا نه از نظر مخابراتی. وب گردی رو می ده .پینگش برای گیم بگیر نگیر داره .طرح بی نهایتشم اینترنتش شامل مصرف منصفانه می شه که فکر کنم از همه ای اس پی ها هم حجم کمتری رو بهتون می ده.....
    در کل خوبه .
    اسپید دانلودت چنده؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

من که سر از کار رایتل در نیاوردم. هر بار که وارد ecare میشم یه جوریه. یه بار 512 بازه، 1 مگ بسته س، 1 مگ بازه، 512 بسته س، بعداً که دوباره وارد میشم، همه ی طرح ها قابل انتخابن. یه وقتایی ام مثل الان همه ی سرعتای بالاتر از 128 قفلن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

اسپید دانلودت چنده؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    1 مگ روی 130 و 512 هم رو 60 تست کردم ضمن اینکه 128 رو هم یکی داشت رو همون 15 16 بود...

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

ضمن اینکه 128 رو هم یکی داشت رو همون 15 16 بود...
    تا زمانی که 128 داشتم سرعت دانلودش بالای 30 بود. 128 رایتل در واقع 256 کیلوبیته.

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

آقا چند تا سؤال:

من میتونم با ارائه ی مدرک بدون خریدن بسته،طرح پایه ی سیمکارتم رو افزایش بدم؟یعنی بصورت پایه پهنای اینترنتم 1 مگ باشه مثلاً.

طرح بی نهایت که مشمول مصرف منصفانه هستش،منظور از این منصفانه چقدره؟چند گیگ در ماه؟

6. این کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

دوستان مودم یو اس بی رایتل چه قیمته ؟

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آقا چند تا سؤال:

من میتونم با ارائه ی مدرک بدون خریدن بسته،طرح پایه ی سیمکارتم رو افزایش بدم؟یعنی بصورت پایه پهنای اینترنتم 1 مگ باشه مثلاً.

طرح بی نهایت که مشمول مصرف منصفانه هستش،منظور از این منصفانه چقدره؟چند گیگ در ماه؟
    مدرک رو دادین بعدش طرح می گیرن ...نه اونجوری که نمی شه ...
    طرح بی نهایت مثل اینکه اینترنت 2 ماه رو پیش پیش می ده ولی فکر کنم حداکثر 14 گیگ باشه شایدم کمتر که این از همه ای اس پی ها هم کمتره ...من با کارشناسش 2 ساعت حرف زدم یارو هی می گفت اتوماتیکه و حجمی دقیق در نظر گرفته نشده ولی خوب من احساس می کنم که حجم در نظر گرفته شده برای 2 ماه 20 گیگ هم نمی رسه شایدم خیلی کمتر از اینا هم باشه

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

تا زمانی که 128 داشتم سرعت دانلودش بالای 30 بود. 128 رایتل در واقع 256 کیلوبیته.
    من خودم 128 نداشتم والا ولی 512 رو دارم الان رو 60 فیکسه و ضمن اینکه 1 مگ هو داشتم رو 120 130 فیکس بود البته در بهترین حالت دریافت دیتا .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بی اندازه گرونه قیمت هاش، اگر یک مقداری اینها فهم و شعور بازاریابی و مشتری مداری داشتن الان فروششون چند برابر بود.
    اینترنت طرح آزاد رو مثلا بکنن 0.2 ریال بر کیلوبایت، بسته های اینترنتو بکنن ماهی 1 گیگ 7000 تومن. ماهی 500 مگ 5000 تومن. 6 ماه 5 گیگ 36 هزار تومن... اینا باید یه اقتصاد دان بیارن، بصورت علمی یطوری قیمت هارو موازنه کنن که برگشت سرمایشون سریع تر بشه، شک نکنید که با کم کردن قیمت ها سرعت برگشت سرمایشون ازین بیشتر میشه...

به دوستانی که میخوان مودم تری جی بگیرن، پیشنهاد میکنم که اگر یگوشی خوب برای سالای 2008 به بعد دارن، ازون استفاده کنن. هم هزینه اضافی نمیکنن هم امکانات بیشتری خواهند داشت.
    من الان نوکیا ن82م رو مودم کردم، هم میتونم وایفای وصل شم هم سیمی هم بلوتوث، محدودیت سرعتش هم برای بلوتوث 900 کیلوبیته. برای بقیه تا همون 3 مگ جواب میده. خیلیم راضیم. میتونم با چند تا دستگاه هم در حالت وایفای هات اسپات بهش وصل شم که خیلی خوبه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان اینترنتی ثبت نام کنم چه قدر طول میکشه تا سیم کارت برسه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •