کسی نیست بگه تو تنظیمات رفتم ولی بازگشت به حالت کارخانه ورژن نرم افزارو به ورژن قبلی تغییر نمیده
چیکار باید انجام داد؟
میخوام ورژن قبلی رو بذارم روش
کسی نیست بگه تو تنظیمات رفتم ولی بازگشت به حالت کارخانه ورژن نرم افزارو به ورژن قبلی تغییر نمیده
چیکار باید انجام داد؟
میخوام ورژن قبلی رو بذارم روش
اپدیت جدید lg 42la66000-ta , را میزارین
آره مال ما هم اینجوری شده لطفا بگید چیکار کنیم؟![]()
خیر راهی برای بازگشت به ورژن قبلی نیست .ورژن 04.31.07 بنظرم بتا هست چون هنوز توی سایت ال جی 04.30.21 قرار گرفته .باید صبر کنی آپدیت جدید بیاد و بصورت دستی نه آنلاین آپدیت کنی.
فکر کنم اگه تی وی و به تنظیم کاخانه ای برگردونی درست بشه
این پولی که میدی همش که گارانتی نیست تلوزیون های سری lm بانه پک عینک های سه بعدی رنگارنگ روش نیست(قیمت این پک 250 هزار تومن هست) بعضی از وقت ها هم کنترل جادوئی نداره
روش نوشته ساخت کره ولی کره ای نیست چون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا کره lm66100-tb dh lm66100-ta تولید نمیکنه.من از گلد ابران پرسیدم گفتند مونتاژ هند به سفارش امارات هست
گلدایران هم جایی نمیخوابه که آب زیرش بره
نمیاد جنس تقلبی به مشتری بده که خراب بشه بیاد کلی هزینه قطعه عوض کردن کنه
اونایی هم که از بانه میخرن تا یه مدت استرس دارن که یدف اتفاقی نیوفته چون اگه بخواد خراب بشه همون اوایل خودشو نشون میده مثلا بصورت پیکسل های سوخته
Last edited by shahpasand1; 06-03-2014 at 13:01.
سلام
ببخشید ما مدل 55LA6600 را داریم
یکبار خواستیم آپدیتش کنیم به ورژن 04.01.09 و بعدش منصرف شدیم چون حجمش زیاد بود. و بعدش خواستیم دوباره دانلودش کنیم که دیگه دانلود نشد و گیر کرد روی صفحه دانلود
اگه میشه فایل آپدیتش را قرار بدید ممنون میشم. و اینکه چه جوری باید نصبش کرد
با تشکر
[QUOTE=shahpasand1;8137618]خیر راهی برای بازگشت به ورژن قبلی نیست .ورژن 04.31.07 بنظرم بتا هست چون هنوز توی سایت ال جی 04.30.21 قرار گرفته .باید صبر کنی آپدیت جدید بیاد و بصورت دستی نه آنلاین آپدیت کنی.
فکر کنم اگه تی وی و به تنظیم کاخانه ای برگردونی درست بشه
از راهنمایی شما ممنون ولی با تنظیم کارخانه ای هم مشکل برطرف نشد
لااقل کاشکی گلدیران این قضیه را پیگیری کنه که الجی زودتر آپدیت جدید بده و مشکل حل بشه چون ظاهرا خیلی ها به آن دچار شده اند!
در هرصورت از پاسخی که دادید ممنونم
[QUOTE=nextshell;8138666]این آپدیت ب جز ایران واسه کشور های خاورمیانه و آسیایی و روسیه هم هست مطمئن باش آپدیت های بعدی درستش میکنن
به غیر از اون بالایی ها که گفتم این یکی هم جز مشکلات خرید تلوزیون از بانه :
دوستان کسی نبود جواب ما را بده
بفرمایید ورژن 04.04.35
خیلی ممنون
حالا باید چه جوری نصبش کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)