سلام دوستان
آیپد هنوز هم نمیتونه چندبرنامه رو هم زمان اجرا کنه یا توی نیو آیپد این مشکل رفع شده؟؟
سلام دوستان
آیپد هنوز هم نمیتونه چندبرنامه رو هم زمان اجرا کنه یا توی نیو آیپد این مشکل رفع شده؟؟
کجا خوندین که آیپد Multitasking نداره؟ دو ساله که این قابلیت به iOS اضافه شده.
مشکل وای فای حل شده؟ همونی که سری اول بود
مشکل خاص و مهمی وجود نداشت وگرنه الان دنیا روی سر اپل خراب شده بود.. مشکلی از نظر وای فای وجود نداره.
سلام دوستان
من یه چند روزی هست ipad new خریدم ، امروز رفتم به یک فروشگاه و روش اسکرین پروتکتور انداختم ، یارو گفت اینجا به دلیل جریان هوا نمیتونم روش بندازم باید ببرم جای دیگه بندازم روش ، گفت یه 6 دقیقه دیگه بر می گردم ، رفت حدود 15 یا 20 دقیقه دیگه برگشت ، اون موقع اصلاً متوجه این موضوع نبودم ...
آیا امکانش هست که قطعات داخلیش رو عوض کرده باشه ؟! آیا راهی وجود داره که بشه فهمید چیزی از داخلش کم یا عوض شده یا اصلاً باز شده یا نه ؟! اصلاً میتونن همچین کاری بکنن یا تا حالا شده کسی همچین کاری کرده باشه ؟! اصلاً دلیلی داره همچین کاری بکنن ؟!
یارو می گفت چون اینو زدم روش فعلاً امروز جای گرم نزارش ... ممکنه به این موضوع ربطی داشته باشه ؟!
من خیلی نگرانم ... ، دارم دیوونه میشم ... لطفاً یکی از نگرانی درم بیاره ... ، میترسم باتری یا یکی از قطعات داخلیشو عوض کرده باشه ...
ممنون
تجهیزاتی که برای باز و بسته کردن آیپد لازمه بسیار گرون قیمت و کمیابه و من خیلی خیلی بعید می دونم کسی بتونه در 15-20 دقیقه در ایران همچین کاری رو انجا مبده، بعد هم قطعات اصلی رو در بیاره چی جاش بگذاره؟ آیپد مثل لپ تاپ ها نیست که بشه راحت یک قطعه رو از داخلش در آورد یکی دیگه گذاشت.
نگران نباشید همچین کلاه برداری ای از سواد این فروشنده های ایرانی بسیار به دوره.
همونطور كه مدير گفت بعيده كه قطعات رو عوض كنه ( در واقع غير ممكنه) اما ممكنه آيپد رو با يك آيپد معيوب عوض كنه. مي خواي مطمئن شي سريال داخل setting دستگاه رو با سريال جعبه چك كن. جعبه رو كه ايشالا با خودت نبردي بهش بدي؟
با سلام
دوستان تو آیپد هم میشه دانلود داشت مثه لپ تاپ یا پی سی ؟ محدودیت نداره؟
با خود سافاري آيپد ( web browser مخصوص اپل) معمولاً يك سري محدوديت هست كه اگه جيلبريك كني ميتوني به صورت كامل باهاش همه نوع فايل دانلود كني ( قابليت دانلود رو به سافاري اضافه كني) اما اگه نخواي جيلبريك كني كلي اينترنت دانلودر تو app store ( پولي و مجاني) هست كه ميتوني نصب كني و بدون هيچ محدوديتي هر چه مي خواهد دل تنگت دانلود كني![]()
سلام دوستان ، من کارم یه جوریه که به باید به یک سری محتوای الکترونیکی دسترسی داشته باشم که اجرای اونا نیاز به Flash player داره ... ، آیا برنامه یا روشی هست که بشه این نرم افزارو به Web browsers های آیپد اضافه کرد ؟! یا Web browser ای وجود داره که این نرم افزارو پیش فرض رو خودش داشته باشه ؟! خیلی از Web browser هارو امتحان کردم ، ولی هیچ کدوم جواب نداد : مثل Photon , Skyfire , Chrome هیچ کدوم جواب نداد و فقط ISwifter تونست اجرا کنه ، که اونم خیلی خیلی آهسته و بی کیفیت اجرا می کرد ، دائماً هم قطع می شد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)