جون هر کی که دوست داری save game Validator رو یه جا دیگه اپ کن با عرض پوزش من نمیدونم این ملت از راپید شیر چه خیری دیدن به قول یارو گفتنی مرگ بر راپید شیر .
جون هر کی که دوست داری save game Validator رو یه جا دیگه اپ کن با عرض پوزش من نمیدونم این ملت از راپید شیر چه خیری دیدن به قول یارو گفتنی مرگ بر راپید شیر .
HELLBOY_HP جان آخرین برنامه ای که گذاشتم savegame هم validate می کنه تو رپید هم نیست اونو دانلود کن.
دمت گرم خیلی حال دادی
اصلا فقط 3 نفر رو میتونی استخدام کنی .
برای استخدام همکار جدید باید 1 نفر رو اخراج کنی .
سلام ساسان جان
من كه ديگه حوصلم سر رفت اينقدر با اين سيوه سرو كله زدم
با هيچي نمي شه اونو باز كرد با سيو وليداتور كه تا حالا 4 . 5 بار بقول خودم وليدش كردم ولي بازم بازي نشناختش
سيو رو كپي كردم تو پوشه كربن تو ماي داكيومنت تا با كربن پنل بازش كنم تو ليست سيو هاي كربن پنل مي ياد ولي وقتي استارت گيمو مي زنم بازي نمي شناسش
خلاصه كه به هيچ صراطي مستقيم نيست "گرفته مارو"
سلام مجدد ساسان جان
اين سيو اديتوره ساختارش هم پيچيدس هم پيشرفته
يه لطفي بكن يه آموزش براش بذار تا ما بچه مچه ها هم بتونيم باهاش كار كنيم![]()
هر بخشيش كه فكر مي كني خوبه رو آموزش بده
من که اصلا بکل نفهمیدم باید چی کار کنم چون خیلی پیچیده توضیح داد
دوستان فکر کنم این سیو سر کاری باشد اما میشود با سیو خودت ماشین انتخابی خودت را با فشاردادن کلید (+و -)به ÷رواز درآورید وبا ترکیبی از کلید های جهت نما واعداد 2-4-6 و8 آن را هدایت نمایید که خیلی سخت میباشد ...
در دو ÷ست قبلی بنده از ایشان خواستار توضیح گردیدم که تا کنون جوابی نداده اند ...؟
يک ترينر اوکي براي رد کردن دريفت ها و باز کردن ماشين و غيره بي زحمت بدين
FLOWER CITY جان صفحه های قبل فراون موجوده ! .
-------------------------------------------------------------------
saeed jun جان یه ترینر گذاشتم که گفتم Online Rewards رو هم باز می کنه ها از قسمت checksum اش قبل از اینکه بخوای سیو گیم رو لود کنی استفاده کن و بعد سیو گیم رو لود کن.
-------------------------------------------------------------------
در مورد آموزش هم یکی مینویسم و به زودی میزارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)