مثل اینکه نسخه Reloaded
مستقیم شدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثل اینکه نسخه Reloaded
مستقیم شدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در حد crysis 2 هس یا نه؟
بازی reloaded مستقیم شد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
همه خبرگزاریشون توپه ها همه با هم یه هو می زارن رو آنتن
داداش پس معلومه داری میزنی تو سر بازی بخاطر mw3. تو بگو بازی هنوز ریلیز نشده چطوری تو گیم اسپات یوزر ها نظر دادن؟گرافیک دمو های این که عالی بود بازیش بد شد پس وای به حال mw3 .در ضمن bf3 داستانش قابل قبول تره تا داستانه هندیه mw3. در اخر. من که هردوش میاد بازی میکنم. یک پاپاسی هم برای هیچکدوم نمیدم فرقی برام نداره ولی دوست ندارم جبهه گیری کنم!
دانلود کرک نهایی با لینک مستقیم و پرسرعت :
آقا لینکه 7 به بعدش خرابه می ترسم دانش کنم بعد بگن کمپلت یه باره دیگه آپش می کنیم هر چی هم گرفتیم بپره
بعلهگرافیک دمو های این که عالی بود بازیش بد شد پس وای به حال mw3 .در ضمن bf3 داستانش قابل قبول تره تا داستانه هندیه mw3. در اخر. من که هردوش میاد بازی میکنم. یک پاپاسی هم برای هیچکدوم نمیدم فرقی برام نداره ولی دوست ندارم جبهه گیری کنم!
راستی خب این bf نسبت به تبلیغاتی که کرده بایدم انتظارات نسبت بهش بالا باشه.![]()
عزیز دوستان زحمت کشیدن 3تا فایل مورد نیاز رو گذاشتن که بازی رو آپدیت کنید دیگه هم به جون خودم خوابم گرفته میخوام برم بخوابم....:
این میره تو فولدر Battlefield 3\Data\Win32\Loc قبلش میتونی کل این فولدر رو خالی کنی... چون فایلهای زبانهای بی ارزش هستن...
این رو میریزید تو فولدر اصلی بازی و replace میکنید...
این فایلهارو میریزید تو فولدر Battlefield 3\Data
و بعد لینک کرک رو از چند صفحه پیش دانلود کنید...
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------
نه عزیز بحث الان نیست...
چندین بار review نوشتن و بحث شده درموردش...
من هم پول نمیخواستم بدم بابتش چون میدونستم که آشغاله...
همه میدونن که BF همیشه هیچ جریانی نداشته... الان تازه یه جریانی واسش درست کردن...
من طرفداری یه بازی رو واسه چی بکنم؟ به من چیزی میرسه؟![]()
از نظر گرافیک عمرا!!!!!!![]()
واقعا؟؟
اینقدر پایینه؟؟؟
لینک آپدیت صفحه قبل تکسچرهای hd رو داره؟؟
واقعا ممنون که جواب مارو میدید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)