تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 146 اولاول ... 84854555657585960616268108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 1460

نام تاپيک: Samsung Galaxy Nexus » دومین همکاری مشترک گوگل و سامسونگ ، با آندروید 4.2

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز سفیدشو 720 خریدم
    اگه دوست دارین چند تا عکس ازش بزارم !؟
    مبارک باشه محمد.

از آل دیجیتال گرفتی؟

من خیلی وخته میخوام بخرم جرأت نمیکنم... اگه یه وخ مشکل داشته باشه میترسم توش گیر کنم... اینکه پست کنم واسه کرمان، باز اونا جواب بدن یا ندن... مشهد لعنتی هم 800 میدن!! واسه همین گیجم!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

باو چه مشکلی ، بخر این حرفا چیه.

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باو چه مشکلی ، بخر این حرفا چیه.
    اتفاقه دیگه ... 720 هزار دارم میدم...

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستانی که میگن که نخوردن مموری یه عیبه - دیگه با وجود otg خو میشه یه فلش 32 گیگ رو مثل رم همیشه همراه داشت پس مشکله بزرگی نیست - به صرفه ترین گوشی از لحاظ قیمت این هست -
    دوستان میشه یه مقایشه gpu این گوشی و گالکسی اس 2 کنن ؟ یعنی میشه در آینده بازی بیاد که این نتونه اجرا کنه ؟
    دوست عزیز ، از این بابت مطمئن باشید که تا اومدن نکسس بعدی امکان نداره بازی ــی بیاد که این نتونه از پسش بر بیاد.
    گوشی واسه خود گوگله ، خود گوگل نمیزاره چنین شرایطی پیش بیاد!
    ممنون از پارسا جان بابت پاسخ کاملتون
    حامد خان درسته با اتصال کابل otg مشکل کمبود حافظه حل شده تا حدودی ولی باید قبول کرد یه جورایی یه مشکله
    با توجه به اینکه دیتای بازی ها زیاد شده و اکثرا حدودا 1گیگ شدن نمیشه همزمان چند تا بازی خوب رو گوشیت داشته باشی{رو فلش هم که نمیشه زد}5 6 تا بازی خوب بخوای رو گوشیت داشته باشی باید قید نصف حافظه رو بزنی...یا مثلا رفتی عروسی میخوای یه 1ساعت 2ساعتی بلفرض فیلم بگیری {سنسیشن که داشتم هر یه دقیقه فیلم فول اچ دی حدود 100 مگ میشد اینو نمیدونم چقدر میشه} کل حافظه گوشی رو باید فرمت کنی که بشه فیلم گرفت
    از یه طرفم باید در نظر داشت که هر روز که ادم تو عروسی یا توی مسافرت نیست که هی بخواد فرتو فرت فیلم و عکس بگیره{بلفرض که دوربین نداشته باشی}.....واسه همین ادم بین دو راهی میمونه
    از یه طرف دیگه هم اگه کسی نکسوس بخره دیگه 100 در 100 مطمءنه که اندروید بعدی هم براش میاد
    از طرف دیگه (چقدر طرف طرف میکنم} گوشی با این امکانات و این قیمت نیست {شیراز 690 هم دیدم} که ایشالا پایین ترم میاد....از طرف دیگه امروز یکی از دوستام مثل اینکه galaxy s advance رو رویت کرده 630 تومن {راست و دروغش با خودش...من که هنوز به شخصه ندیدم}که قیمت بدی نیست واسه یه دو هسته ای هر چند به پای نکسوس نمیرسه
    کلا ادم روانی میشه واسه خرید گوشی
    {بحث رو حال کردین خودم نوشتم خودمم جواب خودمو دادم}
    GS Advance اصلا قابل قیاس با این نیست! دولوپمنت این 4 برابر GS Advance ارزش داره.
    البته یه نکته ای هم هست ، من حدود 5 - 6 گیگ فقط موزیک ویدیو دارم روی گوشیم که میتونم بریزم رو فلش و با OTG استفاده کنم. اینطوری از اون قضیه 2 گیگابایت بالاتر میره.
    اما در هر حال مساله حجم می تونه برای خیلی کاربر ها مشکل ساز بشه.

5. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin n & i series's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

حرفتون کاملا درسته ....advance در مقابل نکسوس حرفی واسه گفتن نداره .در هیچ زمینه ای....چه دوربین .چه صفحه..چه سی پی یو و از همه مهم تر ورژن اندروید...ولی اگه بیاد زیر 530 40 که حتما میاد {با توجه به اینکه تازه داره کم کم میاد تو بازار} اون موقع به یکی از گزینه های خوب بدل میشه
    حالا از بحث نکسوس خارج نشیم دیگه
    راستی تا حالا از این قابلیته هست که برای باز شدن قفل گوشی باید چهره شما رو شناسایی کنه استفاده کردید؟؟؟خوبه؟؟؟تو شناسایی چهره اذیتتون نمیکنه؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حرفتون کاملا درسته ....advance در مقابل نکسوس حرفی واسه گفتن نداره .در هیچ زمینه ای....چه دوربین .چه صفحه..چه سی پی یو و از همه مهم تر ورژن اندروید...ولی اگه بیاد زیر 530 40 که حتما میاد {با توجه به اینکه تازه داره کم کم میاد تو بازار} اون موقع به یکی از گزینه های خوب بدل میشه
    راستی تا حالا از این قابلیته هست که برای باز شدن قفل گوشی باید چهره شما رو شناسایی کنه استفاده کردید؟؟؟خوبه؟؟؟تو شناسایی چهره اذیتتون نمیکنه؟
    حالا که بحثش پیش اومد
    سخت افزار این گوشی حتی از s2 هم بهتر عمل کرده (البته رو رام استاک ) و احتمالا در ICS خیلی بهتر خودشو نشون میده
    نه این که هیچ حرفی برای گفتن نداشته باشه! هر چی هم باشه Mali 400داره و فقط HD نیست !

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

محمد مبارکت باشه چند تا دیگه سفید داشت ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

قابلیت به شدت مزخرفیه که روی اکثر رام ها هم ورداشتن. من مشکلی نداشتم ، ولی اصلا چیز کاربردی ــی نیست. همون پینکد مناسب تره.
    حالا که بحثش پیش اومد
    سخت افزار این گوشی حتی از s2 هم بهتر عمل کرده (البته رو رام استاک ) و احتمالا در ICS خیلی بهتر خودشو نشون میده
    نه این که هیچ حرفی برای گفتن نداشته باشه! هر چی هم باشه Mali 400داره و فقط HD نیست !
    ICS نیاز به ریسورس بالاتری داره و آپدیت به ICS نه تنها بنچمارک رو بهتر نمی کنه ، بلکه پایین تر هم میاره.
    ضمنا گوشی فقط CPU و GPU نیست ، خیلی نکات دیگه ای هم وجود داره.

10. 2 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin n & i series's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

حالا که بحثش پیش اومد
    دوست گلم از حرفم بد برداشت نکنید
    من با توجه به قیمت الان نکسوس و ادونس و قیمت نزدیکی که به هم دارن اینو گفتم که ادونس به نسبت نکسوس حرفی برای گفتن نداره
    در حال حاضر نکسوس تقریبا 50 تومن گرون تر از ادونس هست ولی در مقابل رزلوشن بیشتر صفحه .فیلم برداری فول اچ دی.کلاک بیشتر سی پی یو {اینو نمیشه مزیت دونست ولی برا کسی که اهل اور کلاک نیست مزیت هست} طراحی بهتر{البته سلیقه ای هست ولی به نظر من نکسوس خیلی قشنگ تره}.رم بیشتر .اندروید 4 .همچنین اندروید بعدی و .... خیلی چیزای دیگه با خرید نکسوس به دست میاره...
    گزینه های بالا معیار کمی برای انتخاب گوشی نیستند
    ولی بازم میگم همون طورم که در پست قبلی گفتم اگه قیمتش زیر 550 بیاد که حتما هم میاد گزینه خیلی خیلی خوبی هست ادونس و همچنین بدون رقیب
    Last edited by amin n & i series; 22-05-2012 at 10:38.

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مبارک باشه محمد.

از آل دیجیتال گرفتی؟

من خیلی وخته میخوام بخرم جرأت نمیکنم... اگه یه وخ مشکل داشته باشه میترسم توش گیر کنم... اینکه پست کنم واسه کرمان، باز اونا جواب بدن یا ندن... مشهد لعنتی هم 800 میدن!! واسه همین گیجم!
    مرسی
    من حضوری از آل دیجیتال خریدم

محمد مبارکت باشه چند تا دیگه سفید داشت ؟
    ممنون
    والا فعلا که تموم کرده
    -------------------------------------------
    راستی در باره صدا و باتری هم فکر میکردم خیلی بد باشه ولی الان هم به نظرم صداش عالیه هم باتریش !
    -----------------------------------------------------------------------------
    فقط یه سوال من رام رسمی 4.0.4 رو روش نصب کردم سرعتش همه جا خوبه - فقط تو ورود و خروج از منوی اصلی app سرعتش خیلی میاد پایین و کند این کارو میکنه تو فیلم هایی هم که از این گوشی تو نت دیده بودم اونجا هم همینطوره الیته فقط موقع ورود و خروج این جوریه اگه نه مثلا موقع حرکت بین صفحه ها عالیه
    راهش چیه درسته بشه ؟ لانچرش رو باید عوض کنم ؟
    Last edited by MOHAMMAD2010; 22-05-2012 at 11:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •