به هر حال آدم تو این موقعیت یا باید بیخیال بشه یا شخصیت خودشو تا حد اون طرف پایین بیارهالبته کل کل و این چیزا رو منم پایه ام
دیشب نبودی حسین اومد fng.شماره که نه. من هم در حد همون gt باهاش ارتباط دارم. اکثر اوقات هم آنلاینه.بهش بگیم میاد
![]()
به هر حال آدم تو این موقعیت یا باید بیخیال بشه یا شخصیت خودشو تا حد اون طرف پایین بیارهالبته کل کل و این چیزا رو منم پایه ام
دیشب نبودی حسین اومد fng.شماره که نه. من هم در حد همون gt باهاش ارتباط دارم. اکثر اوقات هم آنلاینه.بهش بگیم میاد
![]()
چه زود نه ماه شد !!!
یادش بخیر ... یه نگاهی کردم 9 ماهه اواتار و امضام رو تغییر ندادم و بازی نکردم .. تاپیک قبلی چقدر حرف میزدیم
الان اگه بیام توی بازی مثل نوب ها بازی میکنم ...
بچه ها چطورین ؟ ... ناروتو پسر چطوری ؟![]()
آره بابا9 ماه شد بشینید خر بزنید
تابستون بییاید بترکونیم ها
سرور هارو پز نکنید سرور هارو پر میکنم
اوه اوه حسین اصبانی شدپی ام داده میگه جیمیلمو ور دار منم گفتم بچه یه بد
ور نمیدارم تا بیای
بچه ها تو رو خدا این Minecraft بیاید پلیر یه 16 نفر داره بییاید که جواد سرور ماهه بعد هم بخرهگفت اگه سرور پر شه سرور رو میخرم ماهه دیگه هم
حتما بییاید ها
با تشکر مهران خان هوی![]()
سلام
چه حالی داد امروز ddrace.و چقدر نوب شدم این چند ماهه
. جا داره از طرف خودم و بقیه دوستان از داش جواد تشکر کنم و دست های خسته و پینه بسته شو به گرمی بفشارم
.
امروز یه 10 ساعتی تو ddrace بودم و کلی بچه های جدید و قدیمی اومدن حال کردیم.از بقیه دوستان هم دعوت میشه به جمع ما بپیوندن
اینم یه عکس درب و داغون از بچه های امروز که سر از پا نمی شناسن
MOHI-DANGER
Last edited by lovely_killer; 14-05-2012 at 22:26.
ای بابا.... ماهم minecrafti شدیم رفت....
دیگه حس تی ندارم
البته شاید بعد از امتحانام اومدم
دمه همه شما گرم..
موفق و پایدار تا پای دار![]()
بچه ip سرور ddrace رو میدین؟
خدمت شما :
130.185.72.192:8305
هه هه دیدی معتاد میشی ؟خیلی حال میده ماین کرافت همتون بیاید تو رو خدا
تی که اصلا کلا یه چیزه دیگس
اما ماین کرافت هم حال میده
![]()
سرورهای procodex با eagle دیگه فعال نیست برای مدتی برای مپ های ddrace hardcoreبیایید ddracemax
mehran..khan انقدر بچه ها رو گمراه نکن!برادر! نزدیکه ایام ملکوتی امتحانات داریم میشیم.
تابستون بیاییم حال کنیم باز!![]()
tee خیلی مسخره شده یه مشت بچه ریختن.همینجوری کیک میکنن.این notrios واقعا نفهم تشریف داره. اسم های غیر اخلاقی هم میزاره.
به زودی یه سرور جدید میزنم پسوردشو فقط به بچه های قدیمی میدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)