اولی رو واست مستقیم کردم
دومی 40 مگ هستش ...ببین با همین اولی کارت درست میشه یا نه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولی رو واست مستقیم کردم
دومی 40 مگ هستش ...ببین با همین اولی کارت درست میشه یا نه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by abbas_p; 07-10-2011 at 01:01.
آقا ممنون.دارم دانلود میکنم 5 دقیقه دیگه بهت خبر میدم.امیدوارم درست بشه.باز هم مرسی بابت آپلود.
---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------
متاسفانه درست نشد اگر محبت کنی دومی رو هم آپلود کنی ممنون میشم.
سلام، آقا من نسخه ی ایکس باکس رو خریدم ولی اینم مثل بعضی از نسخه های پی سی زبانش فرانسویه، میخواستم ببینم میشه نسخه ایکس باکسو درستش کرد؟ اگه میشه چه جوری؟ ممنون
(من چند صفحه قبلو هم خوندم ولی چیزی پیدا نکردم، اگه سوالم تکراریه ببخشید)
Last edited by aramesh_61; 07-10-2011 at 17:24.
توی لپ تاپ(بدون پچ گرافیکی) خیلی قوی هستن و دریبل میزنن وگل میزنن و اصلا نمیتونم ببرم بازی رو اما توی کامپیوتر شخصی (با پچ گرافیک) خیلی خنگ هستن و راحت از من می بازن حتی با بارسا به رئال 8 تازدم روی حالت سوپر استار من کاملا احساس میکنم که این دو بازی با هم فرق میکنه
دومی رو هم برات اپلود میکنم.......ولی سرعت اپلودم پایینه طول میکشه..
اوکی مرسی از زحمتت
چرا در مسترلیگ بازیکن ها تیم درست نیستن ( کل تیمها یک بازیکن دارند ) بعد از چند دست بازی درست میشه ؟
دوستان دیگه مطمئن شدم که این نسخه 100 درصد تقلبی هستش...
کل سایت کونامی رو گشتم ولی هیچ چیزی از ریلیز شدن pes 2012 برای PC نگفته بود...فقط برای xbox و PS3 اومده...
اینم لینک خبرش از سایت رسمی کونامی :
در ضمن در قسمت خرید آنلاین سایت هم می تونین ببینین که برای PC ریلیز نشده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درلینک دوم اگه روی کمه BUY موس رو نگه دارید متوجه میشید که این نسخه فعلا فقط برای Xbox و Ps3 اومده...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از این گذشته ، وقتی بازی رو نصب کردم واقعا زمین تا آسمون با دموی 1 و 2 تفاوت داشت...ظاهرا کامله...ولی تابلوئه که تقلبیه...تماشاگرا ن تقریبا دوبعدی هستند ...!!!بسیاری از حرکات و برخوردهای طبیعی دموها در این نسخه دیده نمیشه....کلا تنوع حرکات بسیار کم شده... گزارشگر همون گزارشگر 2011 هستش و چندین باگ دیگه...این نسخه بیشتر شبیه یک نسخه ناقص لو رفته ست...من که تا 14 اکتبر که تاریخ اعلام شده از سوی کونامیه صبر میکنم...![]()
Last edited by profeshnal; 07-10-2011 at 04:09.
اقا دمتون گرم ... مشکل ماتی تصویرم حل شد با این فایل no blur .... ممنون![]()
من یه نسخه ای که یکی دو روز پیش اومده بود رو دانلود کردم و ظاهراً کامل هست و گزارشش هم ایرادی نداره . میگن این همون 14 اکتبریه هست که زودتر ارائه شده . مثل بقیه بازی ها که معمولاً زودتر از موعد مقرر ارائه میشن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)