شاید کرکش درست نریختی.ببین توی سی یا دی وی دی هاش چیزی نیست
شاید کرکش درست نریختی.ببین توی سی یا دی وی دی هاش چیزی نیست
فکر کنم از کرکه.تو پوشه کرک یه فایل اجرایی بود که کپی کردم تو پوشه ای که نصب شده بازی .ولی روش که کلیک می کنم فقط چند ثانیه نشانگر موس می چرخه همین.تو دی وی دی چیز دیگه ای نبود دوست من.
یعنی هم left هم right ؟؟ یا فقط راست ؟!
اساتید فیفا کسی میدونه چطور باید این گزارشگر عربی رو به بازی اضافه کرد؟
کد:
http://s1.uploadbaz.com/files/9/xhjimfc675mzac/gGamez.net.Arabic.Comm-Black_Box_www.ExpressLeech.com.rar
داخلش فایل نصبی هست که موقع نصب خطا میده
من بازی رو نصب کردم و کرک رو هم ریختم اما هر قسمتی میخوام برم سی دی کی میخواد ازم !؟ انگار که کرک نشده باشه ! چیکار کنم ؟
سلام به تمام اعضای محترم انجمن.یه مشکل عجیبه که حدود یک هفته برای من افتاده اونم اینه که وسط بازی ها افت فریم شدیدی دارم به طوری که راحت بازی می کردم این بازی هارو مشخصات سیستمم واقعا عالیه ... نمی دونم چرا اینجوری شده.ویندوز رو عوض کردم.گرافیک اپدیت کردم.
cpu : intel corei7 2600k
vga 6870 shaphire
ram 4gig 1600
man asus p8p67 le
win 7 64bit
بازهایی که تست کردک که قبلا عالی اجرا می شدن.fifa12-nba2k12
عجیبن هر دوتا هم جا های خاصی از بازی افت فریم دارن.مثلا فیفا طرف دروازه ها بازی روان اجرا میشه.ولی مرکز زمین افت فریم دارم.
منم مشکل مشابه دارم،البته سیستمم پایین تر از سیستم شماست،اما واقعا نمیدونم دلیلش چیه که برای بعضی ها افت فریم داره......تنها چیزی که میدونم اینه که به سیستم ربطی نداره......ویندوزتوت چیه شما؟؟........
سلام میشه ادرس سایت awesome رو بزارید !!
ممنون میشم اگه این بازی رو گذاشتن !
میشه ادرس بازی رو بدید !
ممنون میشم !
دوستان سلام
فیفا بازی می کردیم و همه چی خوب بود من با کیبورد دوستان با دسته
امروز یکدفعه یه مشکلی برا کیبورد تو بازی پیش اومد . قبلا دکمه های a:سانتر s:پاس d:شوت بود و خودم اینجوری تنظیم کرده بودم و مشکلی هم نداشت اما امروز دیدم a کار نمی کنه وs هم بعضی اوقات سانتر میکنه بعضی موقع ها پاس میده d هم شوت میکنه و بعضی اوقات سانتر.تنظیمات کیبورد رو هم چک کردم درست بود یعنی a: سانتر s: پاس d: شوت اما تو بازی اینجوری نیست.چه کنم؟مشکل از کجاست؟![]()
نمي دونم اين بازي براي كساني هم مشكل ندارن بعد چند وقت مشكل به وجود مياره
نميدونم اين بازيو چيكارش كردن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)