والا اون عکسی که من قبلا تو اینترنت دیدم تابلو مشکی بود ولی فکر کنم مشکیش تو بازارگیر نمیاد این عکس شما فکر کنم به قول دوستمون جهت قرار گیریش باعث شده اینجوری به نظر بیادراستی یکی ایمیلشو بده عکسو بفرستم ببینم می تونه بزاره تو سایت یا نه![]()
والا اون عکسی که من قبلا تو اینترنت دیدم تابلو مشکی بود ولی فکر کنم مشکیش تو بازارگیر نمیاد این عکس شما فکر کنم به قول دوستمون جهت قرار گیریش باعث شده اینجوری به نظر بیادراستی یکی ایمیلشو بده عکسو بفرستم ببینم می تونه بزاره تو سایت یا نه![]()
بابا ایول هم گرون شده هم گیر نمیاد امروز بازار بودم یک دونه ام ندیدم.![]()
سلام به همه دوستان همین الان یک ویدئو از y570دیدم یارو داشت انعطاف پذیری صفحه نمایشو نشون می داد خیلی انعطاف داشت داشتکجو معوج می کرد صفحه رو
![]()
میشه لینک این چیزای جالب رو که میبینید بذارید ما هم استفاده کنیم؟
مرسی
اینم خدمت دوست گلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ویدئو ازy570![]()
سلام خدمت دوستان
چند تا سوال درباره این مدل داشتم ممنون می شم جواب بدید
-شارژ چه قدر نگه می داره؟
-وزنش چه قدره؟ اگه بخوام زیاد حملش کنم سختم می شه؟!
-کیبوردش نور پس زمینه داره؟
-کیفیت صفحه نمایشش خوبه؟ از نظر زاویه دید چه طوره؟
ممنون که زود جواب می دید![]()
بیا دوست گلم اینم عکسی که میخواستی آپ کنی.
![]()
کاری نکردم.فرمتشو تغییر دادم.![]()
درسته نویز داره فقط در زمان استفاده از هدفون هم وجود داره. ولی مشکل سخت افزاری نیست و مشکل از درایور چیپ صداست با کمی تغییر در تنضیمات کارت صدا برطرف میشه برخی هم دایور را کلا یک ورژن بردن پایین باز مشکل حل شده بوده من خودم فقط تنضیمات جک خروجی را تغییر دادم صدا کاملا شفاف شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)