اقا من گوشیم رو وقتی میزنم شارز وقتی به نود درصد میرسه چراغ بالا گوشی سبز میشه ولی به شارز ادامه میده تا صد در صد برای شما هم همین طوری؟ چند ساعت میکشه شارز بشه؟
اقا من گوشیم رو وقتی میزنم شارز وقتی به نود درصد میرسه چراغ بالا گوشی سبز میشه ولی به شارز ادامه میده تا صد در صد برای شما هم همین طوری؟ چند ساعت میکشه شارز بشه؟
سلام..
دوستان میگن برنامه Neutron Music Player روی گوشی های HVGA اجرا نمیشه
کسی تست نکرده؟
میشه یکی تست کنه خبرشو بهم بده...
برای من هم همین طوره ولی هیچ وقت به 100 نمیرسه چون وقتی 100 بشه دوباره دشارژ می کنه تا 95
کلا باتری این گوشی ضعیفه توی یه هفته اول من هر روز دارم شارژش می کنم
دوستان پیشنهادی برای کاهش مصرف باتری دارن؟
حدود 2 تا 3 ساعت طول می کشه تا فول بشه.
وقتی چراغ سبز شد با مدت کمی توی برق که بمونه به 100 درصد هم میرسه. تقریبا از 80 تا 100 چراغ سبز روشن میشه.
سلام.
من نصبش کردم. اجرا شد. عجب نرم افزار خوب هم هست. دستت درد نکنه.
راستی من mini pro دارم که HVGA هم هست.
سلام.
مرسی دوست عزیز بابت تستی که کردین..
دوست عزیزم میشه یک فیلم در حد 10 ثانیه از گوشیتون در حال اجرا این برنامه بندازین..
میخواستم نشون یکی بدم..که راضی بشه..
در حد 10 ثانیه با رزولیشن کم هم باشه مشکلی نداره فقط در همین حد که نشون بده روی این گوشی اجرا میشه.
بازم مرسی.
عجب نرم افزار خوفیه
بسیار بسیار کاربردی
دوست عزیز من نصبش کردم. اجرا شد. بدون مشکل. گجتهای برنامه هم مشکلی نداره.
نمی تونم از گوشیم فیلم بگیرم.
اسکیرین شات هم به کارتون نمیاد. درسته؟
سلام..
میدونم دوست عزیزم..
من میخواستم نشون یکی بدم که باور کنه. اخه یکی ادعا میکرد این برنامه روی Hvga جواب نمیده..
برای همین در این تاپیک پرسیدم تا ایشون هم مطمئن بشن..ولی بازم...
به هر حال اگه امکانش هست یک فیلم در حد 10 ثانیه با رزولیشن 240 320 هم باشه حجمش به 1 mb بیشتر نمیشه.. قرار بدین خیلی ممنون میشم..![]()
Last edited by Punisher_2008; 26-02-2012 at 13:18.
شرمنده. وسیله ای که بتونم باهاش از گوشیم فیلم بگیرم ندارم. وب کم لب تاپم خیلی کیفیت پایین داره. اصلا جالب در نمیاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)