دوستان به همه چی اشاره کردین جز اکتیو کردن Office2010 که تو صفحهات قبل نبود
ضمنا اگه میشه اشاره ای به عملکرد سیمکارت ریدر هم بفرمایید
دوستان به همه چی اشاره کردین جز اکتیو کردن Office2010 که تو صفحهات قبل نبود
ضمنا اگه میشه اشاره ای به عملکرد سیمکارت ریدر هم بفرمایید
Last edited by mamal_hiv; 21-11-2011 at 19:55.
من دانلود کردم.دوست عزیز هیچ فرقی نکرده!!!!!!!!!!!!
واقعا میخوام بفروشمش.دلمو زده......
هیچ بازی درست اجرا نمیشههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههه
آقا من بیشتر بازی هایی رو که هنگ می کرد رو باش الان راحت بازی می کنم.....فقط موس رو به usb3 زدم...........در ضمن وقتی به باتری فقط وصل هست هم هنگ نمی کنه..........
این سیم کارت ریدرش چجوری کار می کنه؟!!!! من همچنان نتونستم با tv tunner کار کنم.......تمام کارهایی رو هم که نوشتن دوستان انجام دادم........توی سایت هم که اطلاعات لپ تاپ رو گرفتم tvtunner هم بود...........!!!!
این مشکل حل نمی کنه . مال من با update graphic card
حل شد ! 5 ماه پیش
با درود،
من همه این آپدیت ها و درایور هارو دانلود کردم.هیچ کدومش حتی طبق گفته خود سایت انویدیا درست نشد!!!
تو بقیه فروم های خارجی هم جمع کثیری همین مشکل رو دارن.من راه حلی پیدا نکردم![]()
با درود بر همگی دوستان دل باز
من آپدیت انویدیا جدید رو هم دانلود کردم بازم حل نشد!
با بخش پشتیبانی دل هم آن لاین چت کردم و مشکل رو بهشون گفتم.کمکشون در حدی بود که فقط گفتن:
"متاسفیم،کاری از دست ما بر نمیآدش!!!!"
پشتیبانی در حد لالیگا موثر بودش
ولی چون کمی هم انگلیسی میدنم به چند تا فوروم انگلیسی زبان هم سر زدم.اونا هم همین مشکل رو دارن!!!
کلا داره به جائی میرسه که بگم در کمپانیه دل رو گل بگیرن اشالااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا
بازم اگه کسی از دوستان چیزی به نظرش میرسه بنده به شدت استقبال میکنم
ممنون از همه دوستان.
بچه ها اگه همه کارایی که گفته شد رو انجام دادید یعنی تغییر تنظیمات کنترل پنل انویدیا و همینطور ریختن آخرین درایور whql انویدیا و گذاشتن پاور رو حالت high performance موقع بازی کردن و اینکه موقع بازی لپ تاپ به برق وصل باشه تنها راهی که میمونه اونه که من هر موقع گیر میکنم استفاده میکنم. مثلا موقع بازی کردن black ops یادمه فقط چند جای بازی و تو دو تا مرحله خاص این مشکل پیش میومد. من اون دو جا رو با استفاده از گرافیک ضعیفتر سی پی یو رفتم و و دوباره ادامه بازی رو با گرافیک انویدیا انجام دادم و مشکلی پیش نیومد. جاهایی که گیر میکنید تنظیمات گرافیک بازی رو تا ته بیارید پایین و رو شورتکات بازی کلیک کنید و run with integrated graphycs رو انتخاب کنید.
من که درایور کارت گرافیکو با نسخه 285.62 آپدیت کردم الان بتلفیلد3 رو راحت روی HIGH بازی میکنم ولی نمیدونم چرا هرکاری میکنم این PES2012 رو نمیشه رو HIGH گذاشت.همه کار کردم حتی کارایی که دوستان اینجا گفتن ولی نشد که نشد.این کارت گرافیک دومش بجای اینکه بدرد بخوره و منفعت داشته باشه همش موجب عذاب و اعصاب خوردکنی هستش.
دوستان من امروز به قصد بازی L502 رو توسط کابل HDMI به تلویزیون 51 اینچ سامسونگ پلاسما 3D وصل کردم، تصویر و صدا بدون نیاز به هیچ تنظیماتی به بهترین نحو منتقل شد، اما داخل بازی PES2011 هر از گاهی (یکی دو بار در دقیقه) یک موج روی تصویر تلویزیون میفته! (نه روی تصویر لپتاپ) تقریباً وسط صفحه هست جاش. خواستم ببینم کسی از دوستان با این مشکل روبرو شده؟
البته در حدی نیست که زیاد اذیت کنه و میشه عادت کرد ولی ضدحال بود به هر حال.
بازی های دیگه را امتحان نکردم ...
درایور گرافیکم هنوز همان 275.33 هست و مشکلی نداشتم باهاش.
سلام دوستان. شما تاحالا با این لپ تاپ به صفحه آبی مرگ () برخوردین؟ علتش رو کسی میدونه؟ امروز یه بار این طوری شد اعصابم خورد شد. این اتفاق 2 ماه پیش هم افتاده بود؟ مشکل کجاست؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)