تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 58 از 113 اولاول ... 84854555657585960616268108 ... آخرآخر
نمايش نتايج 571 به 580 از 1125

نام تاپيک: طرفداران لپ تاپ قدرتمند xps L502

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان به همه چی اشاره کردین جز اکتیو کردن Office2010 که تو صفحهات قبل نبود
    ضمنا اگه میشه اشاره ای به عملکرد سیمکارت ریدر هم بفرمایید
    Last edited by mamal_hiv; 21-11-2011 at 19:55.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان این مشکل هنگ کردن دیگه داره خیلی اذیتم می کنه........جالبه موسم رو به usb3 که وصل کردم یه مدت درست شد!!!!
    من اون نسخه بتا رو دانلود کنم؟!!!! مشکل کسی حل شده با این نسخه؟!!!!!
    من دانلود کردم.دوست عزیز هیچ فرقی نکرده!!!!!!!!!!!!
    واقعا میخوام بفروشمش.دلمو زده......
    هیچ بازی درست اجرا نمیشههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آقا من بیشتر بازی هایی رو که هنگ می کرد رو باش الان راحت بازی می کنم.....فقط موس رو به usb3 زدم...........در ضمن وقتی به باتری فقط وصل هست هم هنگ نمی کنه..........
    این سیم کارت ریدرش چجوری کار می کنه؟!!!! من همچنان نتونستم با tv tunner کار کنم.......تمام کارهایی رو هم که نوشتن دوستان انجام دادم........توی سایت هم که اطلاعات لپ تاپ رو گرفتم tvtunner هم بود...........!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

به نقل از کاربران سایت:
    برای اجرای بازی ها با گرافیک nVidia رو لپ تاپ های دو گرافیکه باید روی آیکن بازی کلیک راست کنید و گزینه Run With Graghic Processor و اونجا گرافیک nVidia رو انتخاب کنید.
    اگه که میخوای همیشه با گرافیک nVidia اجرا بشه روی دسکتاپ کلیک راست کن NVIDIA Control Panel تا پنجرش باز بشه از قسمت سمت چپ Manage 3D Settings از قسمت سمت راست توی تب Global Settings اون بالا گرافیک Nvidia رو انتخاب کن و تو تب Program settings بالا برنامه یا بازی مورد نظر رو انتخاب و پایین گرافیک Nvidia رو انتخاب کن اگر اون برنامه یا بازی تو لیست نبود با کلید Add به آدرس نصب شده بازی برو و فایل اجرایی بازی رو انتخاب کن و در آخر هم Apply!

و اما مشکل PES :
    الان تو اکثر تاپیکا دیدم همه این مشکل رو دارن که نمیتونن PES رو رو گرافیک High اجرا کنن
    حالا راه حل:
    به همون آدرس که بالا دادم برید
    Nvidia Control Panel>Manage 3D settings>Program settings
    حالا اینجا کلید Add رو بزنید و برید به آدرسی که PES نصب شده و اون فایل Setting رو که تنظیمات PES هست Add کنید و پایین گرافیک Nvidia رو انتخاب کنید و Apply! حالا براحتی میشه تو Setting بازی Quality رو روی High بزارید و حال بازی رو ببرید
    این مشکل حل نمی کنه . مال من با update graphic card
    حل شد ! 5 ماه پیش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام من مشکلم با لپ تاپ xps l 502 اینه هر بازی که بخوام باهاش بازی کنم پس از یک دقیقه تا 5 دقیقه بازی بازی بصورت اسلوموشن انجام میشه و باید بیای بیرون کارت گرافیکشو اپدیت کردم نشد حتی سوییچ بین کارت گرافیکا رو هم انجام دادم اما بازم همینه پیش ده نفر هم بردم هیچکی نتونست کاری واسم انجام بده دیگه خسته شدم یکی کمکم کنه....sarve_suzani@yahoo.com

با درود،
    من همه این آپدیت ها و درایور هارو دانلود کردم.هیچ کدومش حتی طبق گفته خود سایت انویدیا درست نشد!!!
    تو بقیه فروم های خارجی هم جمع کثیری همین مشکل رو دارن.من راه حلی پیدا نکردم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با درود بر همگی دوستان دل باز
    من آپدیت انویدیا جدید رو هم دانلود کردم بازم حل نشد!
    با بخش پشتیبانی دل هم آن لاین چت کردم و مشکل رو بهشون گفتم.کمکشون در حدی بود که فقط گفتن:
    "متاسفیم،کاری از دست ما بر نمیآدش!!!!"
    پشتیبانی در حد لالیگا موثر بودش
    ولی چون کمی هم انگلیسی میدنم به چند تا فوروم انگلیسی زبان هم سر زدم.اونا هم همین مشکل رو دارن!!!
    کلا داره به جائی میرسه که بگم در کمپانیه دل رو گل بگیرن اشالااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا
    بازم اگه کسی از دوستان چیزی به نظرش میرسه بنده به شدت استقبال میکنم
    ممنون از همه دوستان.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بچه ها اگه همه کارایی که گفته شد رو انجام دادید یعنی تغییر تنظیمات کنترل پنل انویدیا و همینطور ریختن آخرین درایور whql انویدیا و گذاشتن پاور رو حالت high performance موقع بازی کردن و اینکه موقع بازی لپ تاپ به برق وصل باشه تنها راهی که میمونه اونه که من هر موقع گیر میکنم استفاده میکنم. مثلا موقع بازی کردن black ops یادمه فقط چند جای بازی و تو دو تا مرحله خاص این مشکل پیش میومد. من اون دو جا رو با استفاده از گرافیک ضعیفتر سی پی یو رفتم و و دوباره ادامه بازی رو با گرافیک انویدیا انجام دادم و مشکلی پیش نیومد. جاهایی که گیر میکنید تنظیمات گرافیک بازی رو تا ته بیارید پایین و رو شورتکات بازی کلیک کنید و run with integrated graphycs رو انتخاب کنید.

داره خودمونی میشه erfandj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من که درایور کارت گرافیکو با نسخه 285.62 آپدیت کردم الان بتلفیلد3 رو راحت روی HIGH بازی میکنم ولی نمیدونم چرا هرکاری میکنم این PES2012 رو نمیشه رو HIGH گذاشت.همه کار کردم حتی کارایی که دوستان اینجا گفتن ولی نشد که نشد.این کارت گرافیک دومش بجای اینکه بدرد بخوره و منفعت داشته باشه همش موجب عذاب و اعصاب خوردکنی هستش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من امروز به قصد بازی L502 رو توسط کابل HDMI به تلویزیون 51 اینچ سامسونگ پلاسما 3D وصل کردم، تصویر و صدا بدون نیاز به هیچ تنظیماتی به بهترین نحو منتقل شد، اما داخل بازی PES2011 هر از گاهی (یکی دو بار در دقیقه) یک موج روی تصویر تلویزیون میفته! (نه روی تصویر لپتاپ) تقریباً وسط صفحه هست جاش. خواستم ببینم کسی از دوستان با این مشکل روبرو شده؟
    البته در حدی نیست که زیاد اذیت کنه و میشه عادت کرد ولی ضدحال بود به هر حال.
    بازی های دیگه را امتحان نکردم ...
    درایور گرافیکم هنوز همان 275.33 هست و مشکلی نداشتم باهاش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان. شما تاحالا با این لپ تاپ به صفحه آبی مرگ ( ) برخوردین؟ علتش رو کسی میدونه؟ امروز یه بار این طوری شد اعصابم خورد شد. این اتفاق 2 ماه پیش هم افتاده بود؟ مشکل کجاست؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •